Avalla Tapani Kansa

Valtonen

Seurasin Tapani Kansan haastattelua Avalta tänään. Olin hämmästynyt hänen ulkonäöstään,oli vanhentunut paljon.Väitti elävänsä elämänsä onnellisina aikaa,mutta näytti kovin kärsivältä. Ääni ja kädet vapisivat kuin haavanlehti. Ja kun tuli katkelma uudelta levyltä niin oikein sääliksi kävi: ääni vapisi ja laulu oli jo vanhan miehen laulua. Kaikki kunnia 50 vuoden laulu- ja,mutta nyt olisi aika luovuttaa.

9

261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Riittamiina

      Ilmeisesti et ole käynyt hänen juhlakonsertissaan. 50-vuotisjuhlakonsertti oli tuon haastattelun jälkeen ja kyllää vaan oli/on artisti ja ääni upeassa vedossa. Varmaan tulossa okeva kiertue aiheutti jännitystä miten kansa ja lehdet ottavat hänet vastaan. Myös mielenterveyslääkkeet aiheuttavat ikävä kyllä suun kuivumista ym.epämukavia sivuoireita. Upea mues ja uoea ääni.

    • Valtonen

      En ole ollut konsertissa.Enkä tämän Avan haastattelun jälkeen haluakaan. Katkelma uudelta levyltä oli sen verran huono ettei kiinnosta.Voi tietenkin olla,että tämä kohta oli huono ja levyltä löytyy parempiakin esityksiä.

    • onnelijaanneli

      Minä olin juhlakonsertissa Lahdessa ja Tapani oli siellä huipputerässä. Aivan MAHTAVA ääni ja miten hurmaavan karismaattinen esiintyjä. Ehdotonta huippu maamme miesartisteista. Tuossa TV-haastattelussa ei oikein ollut oma itsensä, kun vaikutti aika varautuneelta ja jännittyneeltä eikä ollut ollenkaan niin vapautunut ja rento, kuin lavalla juhlakonsertertissaan. Meikäläiseltä oli lähteä jalat alta kun konsertin jälkeen aulassa nimmareita jakaessaan sain Tapanilta hurmaavan hymyn. On hän niin charmantti mies !

      https://www.youtube.com/watch?v=RgBm1Bgklmo

    • KiittiTapani

      Tapani on yksi suurista, ikä ja terveys tekevät tehtävänsä. Hieno artisti ja aikoinaan hienot biisit.

      • M.virjamo

        Joo Tapsa on iän myötä kehittynyt entistäkin upeammaksi laulajaksi. Upeassa ja laaja-alaisessa äänessään on sävyjä ja vivahteita, herkkyyttä ja sielukasta tunnetta ja kun tarvitaan dynaamista voimaa sitä löytyy ! Tulkinnat ovat sykähdyttävämpiä, kuin koskaan ja karismaa komealle miehelle on karttunut entistäkin enemmän. Tapsa vaikuttaa hyväkuntoiselta ja vetreältä. Esiintymisessään oli virtaa ja energiaa. Juhlakiertueella Tapsalla oli flunssaa ja keuhkoputkentulehdustakin, mutta uljaasti ja kunnialla veti kiertueen, eikä perunut yhtään esiintymistä ja ääni kesti mahtavasti. Arvostusta lisää vielä entisestään se ,että vaikka oli jo yli kaksi tuntia laulanut, niin tuli vielä jokaisessa konsertissa jakamaan nimikirjoituksia ja juttelemaan yleisön kanssa. Ei hänellä ollut kiire pois, vaan oli aikaa selfiekuviin jne. Tungos Tapsan ympärillä oli hurja monessa paikkaa. Kertakaikkiaan laadukas ja korkeatasoisesti työnsä tekevä laulaja. Toivottavasti mahtava uransa jatkuu vielä pitkään ja säilyy terveenä ja hyväkuntoisena jatkossakin.


    • reittinsaraivannut

      Tapsa on täyttä timanttia ja äänensä puhdasta kultaa !!!! Tapanin tämän syksyn "Tuhansien tunteiden"- juhlakonserttikiertue oli merkkitapaus suomalaisessa viihdemusiikissa. Olen monien artistiemme keikoilla käynyt, mutta vastaavaa, yhtä vakuuttavaa ja vaikuttavaa elämystä en ole kokenut. Miehessä todella näyttää on pontta ja puhtia olevan ihailtava määrä, vaikkei parikymppinen enää olekkaan. Ei näytä ikä pahemmin painavan ja kun on vuosia kertynyt on äänensä hurma vaan vahvistunut. Eloise, Näin syntyy kyyneleet, Älä kiiruhda, Melina, Delilah, O sole mio, Sataman tango, Iltarukous, Alfhild, Anna mun jäädä sun luo ja monet muut biisit olivat vereteisauttavan komeaa kuultavaa. Ei kuulunut soinnikkaassa äänessä flunssan vaikutus vaikka välillä yskähtelikin laulujen välissä ja joutui niistämään nenäänsä. Myöskään minäänlaista himmailua ei esiintymisessä ja laulamisessa huomannut. Ei ole nuoremmista artisteista samaan. Se on pakko sanoa.

      Tuo nimikirjoitusten jako konserttien jälkeen , oli upea ja huomaavainen ele Kansalta. En usko ,että monikaan artistimme etenkään flunssaisena pitkän konsertin ja usean encoren jälkeen olisi jaksanut tulla vielä yleisömeren keskelle . Syksy on viheliäistä aikaa, kun silloin jylläävät sitkeät flunssat ja infulenssat ja kun on ihmisten halailtavana ja niin kyllähän siinä flunssatauti laulajaankin tarttuu.

    • HanneleS

      Tapani Kansa yllätti minut positiivisesti, kun olin ystävättäreni kanssa Helsingin Finlandia-talolla juhlakonsertissaan. Siitä on liki kaksikymmentä vuotta aikaa, kun olen viimeksi Tapsan keikalla käynyt ja mies tuntui olevan vähintäänkin yhtä kovassa iskussa kun tuolloin . Äänivarat ovat säilyneet upeina, äänenkäyttönsä on taidokasta ja skaalansa on vielä monipuolistunut ja laajentunut. Kyllä kelpaa miestä katsellakin. Erittäin charmatti mies ja karismaattinen esiintyjä, joka osaa yleisön saada pauloihinsa. Uusimmalta levyltään kuultiin konsertissa livenä kolme biisiä joista pidin kaikista erittäin paljon. Georg Otsin tuotannosta toivoisin Tapanin levyttävän aivan oman levyn, sillä hänen ääneensä sopii todella hyvin myös noihin Slaavilaisiin romansseihin yms , joita Ots on laulanut.

      Olen Tapanin TV-haastatteluja nähnyt tässä vuosiensaatossa aika monia ja mielestäni hän ei ikinä ole ollut niissä parhainmillaan, kun vertaa nyt vaikka sitä mitä on esiintyessään siellä lavalla ja ihmisille rennosti jutellessaan konsertin jälkeen.
      Tuntuu ,että Tapsa ei ole oikein oma itsensä noissa TV-haastatteluissa. Joku tietty jännite ja jännitys hänellä niissä tuntuu olevan. Nykyään, kun hän hyvin harvoin on missään TV- ohjelmassa haastattelussa ( ehkä kerran 6 vuodessa ), niin tietysti sen ymmärtääkin, että on pientä jännitystä ja miettii sanojaan aika tarkkaan ja harkitsevasti . Omalta itseltään hän vaikuttaa enemmän livenä nähtynä ja kuultuna konserteissaan ja keikoilla, jolloin välispiikitkin ovat jouhevia, nokkelia ja humoristisiakin.

    • HanneleS
    • Gillas

      Aivan hirvittävä ääni, aivan kauhea ulkomuoto. Kaikenkaikkiaan täysi nolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe