Lakitoimisto Petri Pulkkanen

zzeb

Kokemuksia? Hyvä vai huono?

12

3333

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tyytymätönasiakas

   En suosittele. Omasta kokemuksesta voin sanoa että laskut juoksevat ja aikaa kuluu mutta mitään ei tapahdu...asiakastaidot puuttuvat ja asiakas on pihalla kaikesta.

  • isommatkiväärit

   Olisi aika hauska tilanne poliisimiehille, että juuri nyt kuului joku järkyuttävän kiväärin vaimennettu laukaus noin kahdesta kilometristä, että arvaamme vaan että kenen aivot levähtävät heh :ÖD

  • Anonyymi

   Jos on itse ryssinyt etukäteen casensa, ei mikään asianajaja sille kummosia voi. Omat kokemuksei Pulkkasesta on ihan ok. Asiallinen neuvova ja auttava ilman toimeksiantoakin. Laskutus on ollut asianajajien keskitasoa tai sitä alle, eikä lompakkoa ole tarvinnu heti aukoa.

  • Anonyymi

   Huono, asenne agressiivinen uhkaileva, isoegoinen öykkäri, en suosittele pahimmalle vihamiehellekään.Kuten kollegansa totesi, että Pulkkanen hoitaa asioita amerikan malliin,sille linjalle hän ei lähde.Tämä kun ihmettelin saamaani reklamaation kielenkäyttöä.Siis kokemus vastapuolena olosta.Aiheutti asiakkaalleen isot kulut.

   • Anonyymi

    Täysin samaa mieltä.


  • Anonyymi

   Täysin moraaliton , omatunnoton ja paska lakitoimisto! Välttäkää kaikin mahdollisin tavoin! Tarkoitus vain omistajan Petri Pulkkasen oman varallisuuden kasvu ei kenenkään muun asiat. Ala-arvoista toimintaa.

  • Anonyymi

   Pakkovärväystä Helsingissä ja muualla Suomessa.

   Kommunistien toiminta Helsingissä on jo yliröyhkeää. Minun asunnostani pöllittiin 500 euroa ollessani poissa asunnoltani. Tämän takana on painostus liittää minut Komuunistiliikeeseen vain ja ainoastaan siitä syystä, että vanhempani kuuluivat tähän liikeeseen ja häijy Isäni jätti minulle perinnöksi kuoltuaan tämän pakottaja armeijan'. Asuntooni murtaudutaan todennäköisesti huoltomiehen toimesta. Huoltoyhtiö on Isännöinti Juntunen, siellä ilmeisesti on töissä äärivasemmistolaisia työmiehiä jotka päästävät nämä varkaat sisään. Asunnosta on ennen tätä varastettu muunmuassa ykisi kännykkä, metsästäjän opas, yksi DVD. Kyseessä on Zerzetung eli tuohaminen DRR:N Stasin käyttämällä tavalla. Tästä huolimatta en liiyt liikkeeseen ja sillä hyvä. Haluna vain ilmoittaa, että Helsingissä on käynnissä tällainen toiminta. Lisäkis he vaikuttvavat ainakin minun tapauksessani käyttävän hyävkseen uskonnollisia yhteisöjä, kuten Helluntailiaisa ja ehkä Juutalaistekin seurakuntaan. Ainakin lähettyvilläni on vuosia ollut Kirkkonummelaisrouva, joka joko Jututalainen tai ainakin hyvin Juutalaismielinen. Eräs sukulaiseni, joka saattaa auttaa häijyn isäni tavoitteita on harras Helluntailainen. Tarkoitus ei ole hyökätä uskontoa vastaan vaan ainoastaan muistuttaa, että nämä poliittiset ääriryhmät voivat keinojensa edistämiseen käyttää hyväkseen kontaktejaan uskonnollisiin yhteisöihin. Tällaisen varastelun tarkoitus tietenin on paitsi pelotella myös saada ympristö vakuuttumaan siitä, että kohde on hullu ja hänelle voidaan kirjoittaa hullun paperit ja näin jatkaa hänen eristämistään uskottavuutensa syömistä ja muuta tuhoamista. Onko Helsingin terveydenhuollon sisässä tällaisia psykiatreja jotka toimivat yhteistyössä poliittisen äärivasemmiston kanssa on hyvä kysymys ja mielstäni ei aivan mieletön ajatus jota olisi syytä tutkia. Oliko Kupittaaan mielisairaalan tapauksessa joitakin vuosia sitten kyse tällaisesta.

   https://www.verkkouutiset.fi/diabolisen-pahuuden-psykoterroria-nain-stasi-riisti-sielun/?fbclid=IwAR3wOoJnrDjn5mq5IR4s1bIpIEEWpU9Y9a7GKlSi_5R0bSemHPJ9EPdsrys#ab3c972b

  • Anonyymi

   Petri Pulkkanen erotetaan Asianajajainliitosta. Syynä hyvän asianajotavan vastainen käytös usean asiakkaan lakiasioita ajaessa.

   • Anonyymi

    Miten niin? Tuskin totta


  • Anonyymi

   Hyvää toimintaa ja kaikki sujuu oikein hyvin

  • Anonyymi

   Rauhallinen kaveri, osaa hommansa, tutkii ja etsii vaihtoehtoja.

   Kannattaa käydä ja käyttää hänen ammattitaitoaan hyväksi.

   • Anonyymi

    Satutko tietämään onko noin myös vastapuolelle?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   328
   3088
  2. Sairas Pride-Helsinki: Naiseksi pukeutunut mies lukee satuja lapsille kirjastossa

   Mies joka haluaa esiintyä naisena ihan vakavasti, ei ole normaali. Eikä tää nyt liity mitenkään mihinkään uskovaisuuteen. Eikä ole normaalia, että n
   Maailman menoa
   240
   804
  3. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   77
   800
  4. Stefu ei ole tänäkään viikonloppuna tyttärensä kanssa

   Onneksi tytöllä on hieno äiti joka kasvattaa ja huolehtii rakastavasti ja vastuullisesti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   797
  5. Sofia ei ole Järvisydämessä

   Kaunis ja laadukas lomanviettopaikka mutta valitettavasti Sofia ei löytänyt maksajaa lomalle. Mummotunneliin on tänäänkin tyydyttävä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   780
  6. Militantti pride -liike tarvitsee ulkoisia viholliskuvia

   Välistä kaltaiseni tavalliset hiljaiset ihmiset joudumme suu auki ihmettelemään pride- liikkeen agressiivista mellastamista. Oma seksuaalista suuntaut
   Luterilaisuus
   359
   736
  7. Mummoja un sulla näköjään

   Olet siirtynyt mummoihin
   Ikävä
   80
   723
  8. 46
   719
  9. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   36
   689
  Aihe