Minijunan reitti

Pirjooulusta

Varattiin ensi kesäksi matka kultahietikolle hotelli perlaan . Ja hotelli näyttää olevan ainakin kartan mukaan aika kaukana rannasta.paaseekö minijunalla rannalta hotelli perlan lähelle vai pitääkö kulkea taksilla. Joudun kävelemän kepeillä eli pitkät kävelymatkat ei onnistu.

13

904

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wefghjmk

      Pysy kotona!

    • PerlanOK

      hotelli Perlan edestä pääsee 5 levalla/hlö ihan rannalle mihin kohtaan vaan ku vinkkaat kättä vaunun ulkopuolelle niin kuski näkee takapeilistä.Vuoroväli asiakkaista riippuen eli vähintään 4-5 niin lähtee kierrokselle kohti perlaa starttaen admiral hotlan kupeelta. Perlasta lähtiessä rannalle kannattaisi mielestäni pysäyttää kättä heilauttamalla tai pysäytysnappia painamalla hotelli Bonitan kohdalla, josta mukavasti rantaan. Junassa aina nuori rahastajapoika tulee viereenne antaen lipun ku nousette junaan.Siis ei junapysäkkejä vaan juna pysähtyy kohdallanne ku heilutatte kuskille ajoissa kättä. Samas hotlas jo useita kertoja olleena. Margarina on hotlan manageri, tosi ystävällinen! Aamiainen ihan ok perlassa. Itsekin ehkä taas lähös jopa perlaan viikoksi 18.6-. Toivottavasti neuvoista apua!Ps.viime kesänä Perlassa 3 kertaa, joten hyvä valinta!

    • PerlaOK

      siis vuoroväli n. 20 min, ja vaatii vähintään 4-5 asiakasta ku lähtee.eli startti aina admiralista-admiraaliin joka maksaa sen 5 levaa.Vaikka menisit vain 100metriä niin sama hinta.Jos siis rannalta lähette perlaan takas niin pääsettte Bonitan kohdalta 5 levalla vain admiraliin eli 300metriä, joten aina rannalta menkää admiral pysäkin eteen, joka vie perlaan vitosella.Älkää menkö siihen rannan kupeessa olevaan toiseen minijunaan mikä menee ihan toiseen suuntaan. sanokaa rahastajalle vaikka Perla-hotel niin ootte sit oikees junassa.

      • parannustahavaittavissa

        Käytäntö näköjään muuttunut viidessä vuodessa. Kesällä 2013 ei Bonitan kohdalta otettu kyytiin, vaan olisi pitänyt kävellä Admiraliin. Tosin silloinkin opas väitti, että pysähtyvät kättä heiluttamalla, mutta ei se käytännössä toiminut


    • PerlaOk

      Oon käynyt joka vuosi ja joskus jopa 3 kertaa kesässä,nyt tuli 32 kerta kultiksella täyteen. Voin sanoa, että aina olen kulkenut minijunalla ilmoittamallani tavalla eli pysähtyy AINA mihin vaan ku kättä heilauttaa eli heilautuksesta 10-30 metrin matkalla Junan sijainnista riippuen. Ottaa kyytiin mistä vaan ku kättä heilauttaa.Yleen sä siis jonku hotlan kohdalla eikä keskellä risteystä tai vilkasta liikennettä, tilanteen mukaan!

      • parannustahavaittavissa

        No minua ei kuiteskaan otettu kyytiin (olin vissiin liian selvä) hotelli Bonitan kohdalla, pysähdyttiin kuiteskin ja kehotettiin kävelemään hotelli Admiralin eteen, siellä se pysäkki on!


    • Perlaok

      varmaan tapahtui seuraavaa: Ajattelivat, että haluat Bonitasta pitemmälle kuin 300metrin päässä olevasta Admiraalin päätepysäkistä, koska Admiralista rahastaisivat sulta toiset 5 levaa jos haluat Bonitasta admiraliin ja vielä siitä eteenpäin esim.perlaan. Siksi eivät ottaneet sua Bonitasta kyytiin ku lyhyt kävelymatka admiraliin.Siks ei halunnu sua tuplarahastaa, jos oisit englanniksi vinkannut ja huutanut Bonitan kohalla, että I will go by train only to admiral and i will pay 5 leva cos i don't want walk even 10 meter! ; )

    • nazdrave

      Aloittajalle sanoisin, että kannattaisi vaihtaa suosiolla ja vaikka välirahalla lähellä rantaa olevaan hotelliin. Perla on ylärinteessä ja jopa terveelle työlään matkan päässä rannalta. Ei siitä minijunasta ole apua joka lähtöön. -Muistaakseni matkatoimistot joskus mainitsivatkin Perlan kohdalla, ettei sovellu liikuntarajoitteisille sijaintinsa puolesta. -Muutenhan Perla on ihan ok edullisen pään perus hotelli. Itse tein eka reissuni Kultahietikolle juuri Perlaan joskus -80 luvun alussa vanhan systeemin aikaan.

    • Perlaok

      Ihan rannan kupeessa on ok hotelli nimenomaan Bonita, jossa 3-4 kertaa asuneena suosittelen.Normiaamiainen, mutta allas on vain 10 neliömetriä eli pituus n. 5metriä ja leveys 2 metriä eli voi virvoittua vaan ja ehkä 10 kpl allastuoleja vaan.On muistaakseni 13 kerrosta.Eli rannalle vaan allasalueen sijasta.30 metriä rantaan.

      • Korvatulpatmukaan

        Bonita on loistava valinta jos jaksaa valvoa yöt tai armoton meteli ei häiritse


      • Perlaok

        Tietääkö kukaan busseiata varnan lentokenttä-kultahitikko välillä?


        Ajattelin ottaa pelkät meno-paluu lennot hki-varna-(kultahietikko).

        Hei! Ajattelin kesäkuun 19-26.6 2019 ottaa pelkät lennot Varnaan meno-paluu.Tätä varten tarvitsen bussiaikataulutiedot (tarkat) mistä kohtaa lähtee mitä bussinumerot ja pitääkö katedraalin kohdalla vaihtaa 409 joka menee k-hietikolle.Sillä osaan kyllä kulkea varnan-k-hietikon väliä, mut bussit lentoasemalle ja takaisin k-hietikolle tuntemattomia.Mitä yks suuntainen kyyti maksaa ja meneekö linjat 30-60min välein tai jotain. Auttakaa jos tiedätte?


    • rikaspaska

      Ikinä enään Perlaan! Täynnä juntteja jotka eivät ruokaa nähneet. Ruoka täisin paskaa!!

    • perlaok

      Suht hyvällä paikalla ja erittäin loistatavat altaat on Pliska-hotellissa (aurinkomatkat).Alhaalla normiallas, ja toka kerroksessa 32 asteinen lämminallas poreammeineen.Saunakin löytyy tarvitsijalle hieronta,suomalaiset ruokalistatkin löytyy.Aamiainen ihan hyvä.Ruoat ainakin keitot (gulassikeitto,kanakeitto) hintansa väärti eli edullinen.4-5 kertaa olleena suosittelen ja ei ihan niin ylhäällä kun perla. Niin, ja perlan aamiainen on ihan normitasoa, muusta ruoasta en tiedä ku vain aamiaisesta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe