Savon Rakennustekniikka

kuopionkunkku

Savon Rakennustekniikka, teillä on huutokauppa.com Tahkon vappuviikko huutokaupattavana. Ilmoituksessa olevat asunnon kuvat ovat väärät. Kuis se nyt silleen nuinkin kokeneelta ammattilaiselta on lipsahtanut ilmoitukseen väärät kuvat?

https://huutokaupat.com/113916

29

1261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näinmennään45

      Kyllä ne sinnepäin on itse otin ulkoa kuvan toisesta osakkeestani samanlaisia ne kaikki kaikki on. Eri huoneisto

    • Savon

      Täällä tämä sivusto jos joitakin kiinnostaa, olemme avanneet yksityihenkilöille 0€ ilmoituspalstan. Jos perut myynnin on kohtuullista maksaa ilmoituskulut, myyjille ilmainen:
      www.lomaosakkeet.fi


      Risut ja ruusut on tervetulleita.

      Huom
      -RCI osake on myyntikelvoton, purkulomakkeita saa ladata sivustolta. Laita se isännöitsijälle.

    • tosion44

      ✈️
      Sivustolla on lentoliopujen myyntisivusto samat liput 300-400€ kun taas täällä samasta saa maksaa 1200€ lentoyhtiöt kannattaa kilpailuttaa.


      Koko perhe 3600€. vaikkapa Suomalainen lentoyhtiö. Säästä 2600€

      Samat liput saa tonnilla kilpailuttamalla halpalentoyhtlössä joskus jopa 900€:lla.
      ⭐️⭐️⭐️⭐️

    • Ihmekauppias

      Ammattilainen olisi mennyt ihan sisälle katsoon asuntoja. Tiesitkö että siellä on 2 eri kiinteistöyhtiötä joista toinen on Tahko Time. Toinen on täysin eri rakennusmateriaaleista ja kalusteilla. Samalla logiikalla olisit voinut laittaa kuvat Holida Club Tahko SPA asunnoista.

    • ihmekauppias23

      Eiköhän tuolla ole lomilla tullut oltua samanlaisia ne on minusta kaikki.

    • jotokkiinsa

      Kurkkaa millaisia on Tahko Timen huoneistot omaloma.net sivulta ja vertaile ihan itte...onko ne ihan samanlaisia vai ei. Toivottavasti ostaja on samaa mieltä ettei sillä niin väliä millaisia ne sisäkuvat on. Pakettimatkakuvastoissakin on hienoja huonekuvia mutta aina saat kuiteskin sen surkeimman joka ihan eri huoneesta kuin kuvastossa. Eihän autojakaan osteta sisäkuvilla. Riittää kun on kuva autosta ja laittaa jotain kuvia sisältä....Skodan kuva ulkoo ja sisäkuvaa mersusta. Eihän sillä oo niin välii...Savossa?!
      https://omaloma.net/naytalisakuvat.php?kohde=3609&source=1

    • reiluneininki

      Savolainen kun puhuu vastuu on aina kuulijalla ❤️

      Omalomanet on ok palvelu, hiukan vanhat sivut 90 luvulta pitäisi moderdisoida. Hiukan polkuhintaan näyttää menevän osakkeet kaupaksi. Suosittelen...
      🤔

    • harhaankojohdat

      Lisäksi kuvissa oleva kylpyläkuva ei ole Tahkolta vaan Serena Aqua Park Helsinki ja kyseinen kuva löytyi eräästä venälais sivustolta. Tahkon kylpylässä on vain kaksi pikku allasta. Onko tämä tahallista harhaanjohtamista Savon Rakennustekniikka?

      https://www.google.fi/search?biw=1280&bih=628&tbm=isch&sa=1&ei=_NALXK-iOoauswHs6IGIDQ&q=dostoprimechatelnosti helsinki serena&oq=dostoprimechatelnosti helsinki serena&gs_l=img.3...11035.13114..13973...0.0..0.85.482.7......1....1..gws-wiz-img.tDD5lOxkgAw#imgrc=B6OpsQAZPq2RpM:

    • Trolli88

      Tuskin, parempi Tahko on kuin Serena 💫
      Tämä käy hiukan tylsäksi sama toverin kanssa täällä rupatella trollaamassa.

      Kiitos palautteesta anyway korjaillaan, jos virheiā ilmenee.

      ❤️👍

    • Huihaihui

      Amatöörit asialla.

    • papasavo

      olis vältytty tältäkin viestiketjulta jos savossa olisi pysytty totuudessa. savolainan isoisä sanoi lapsenlapselleen "pekka, totuus on niin arvokas asia ettei sitä pidä käyttää edes siteenä asioista kerrottaessa"

    • Lliiittt

      Näyttää olevan vieläkin väärät asuntokuvat. Serena kylpyläkuva sentään vaihtui Tahko SPA. Jos vielä pilkkua viilataan niin B3 pohjakuva on peilikuva ilmoituksen pohjakuvasta.

    • Myyntiehdot

      Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

      Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kaupanpurkuoikeus on 20.1.1978/38 linkki. 7 § (29.8.2008/561) Jos ehdot täyttyvät. Kaupanpurkumahdollisuutta ei ole, jos kuluttaja laiminlyö: varainsiirtoverot tai rekisteröinnit ovat puutteellisia. Osakkeen omistajan tulee ilmoittaa tulostaan kohteeseen kuukautta ennen viikkoa.

      Kohteelle myönnetään takuu. Mutta kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta muuta kuin kuluttajalain vastaisessa ilmoituksessa 6 § (29.8.2008/561). Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

      Kohteessa on Isännöitsijän todistus : ) joka katsotaan olevan riittävän pätevä todistus kohteen oikeellisuudesta. Onko rakenne kuva miten päin kohteessa sillä ei ole merkitystä, sen voi palvelussa helposti kääntää asetuksista, mutta olennaista se ei ole.

      Ohjeellinen: eteiskäytävältä pääsy makuuhuoneisiin olohuone ja keittiö samassa tilassa. (kuvat)
      https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038

      Emme tiedä kuka tänne kirjoittelee, mutta voimme vastata omalla nimellämme!

    • kaupanpurku
    • joyboy

      Peruuttamisaika on aina 14 vuorokautta jos myyjänä yriyys.

    • Näinseon

      Näyttää taas olevan että surkeimman hinnan osakkeelle saa täällä huutokaupassa. Nytkin muutamia huutoja muutamalla satasella. Kyllä oikea myyntipaikka lomaosakkeille on kunnon vakiintunut myyntisivusto, ei huutokaupat.

    • ilmatteeksiantoi

      Kolin huippuviikosta vasarahinta 900 eur ja tästä meklarin välityspalkkio 40%, jää myyjälle 540 eur. Ei mitään järkeä! Kunnon myyjän myyntisivustolla tästä osakkeesta olisi saanut minimissään myyjä nettona 2500 eur, siis 2000 eur enemmän. Miksi antaa hyvä viikko pois käytännössä ilmatteeksi?

    • ölgölkhölogkh

      Omaa osaketta voi myydä osake poistoeriä! Keneltäkään ei oteta provisiota: )

    • lökjlkjhglkdhj

      Osake myydään eniten tarjoavalle, meillä ei lähtökohtaisesti ole intressejä myydä niitä alle 2000 euron hintaan. Pyrimme maksamaan sinulle 1200-3000 euroa per osake. (toisten osakkeet) Myyntiehdot:

      Käytännössä meille ei ole mitään hyötyä 100-200 euron ilmoituskuluista, sellainen ole kannattavaa.

    • öljgöälkgälfkjhå

      Tahko on oma osakkeemme! Molemmat meni Savoon! JA Omia molemmat:

    • roposii

      Jos haluaa saada edes hiukan järkevän hinnan, ei kannata laittaa viikkoa myyntiin huutokaupat.com sivustolle. Vasarahinta siatasia ja sen näki taas. Ei sillä ole väliä kenen viikkoja myy, firman vai yksityisen kuluttajan, vasarahinta sama molemmille.

    • nelkytprossaprovisio

      Savon Rakennustekniikka ilmoittaa nettisivuillaan www.lomaosakkeet.fi myyneensä erinäisiä viikkoja hintahaarukalla 3000-6000 eur. Outo juttu kun ei ole osunut silmiin huutokaupoissa. Linkki tästä;

      http://lomaosakkeet.fi/

    • arvaatkos

      Savon Rakennustekniikka ilmoittaa myyneensä huutokaupassa omia viikkojaan, siis yrityksen viikkoja. Samalla firma ilmoituksessa sanoo ettei tässä huutokauppa lomaosakekaupassa ole kuluttajansuojalain mukaista 14 vrk peruuttamisaikaa ja suoja-aikaa jolloin ei saa ottaa kauppasumma maksua vastaan. Eikös tämä ole aika ristiriitaista? Jos Holiday Club myisi "huutokauppaviikkoina" omia viikkojaan ja sanoisi samaa, ei purkuoikeutta koska huutokauppa viikko....arvaa miten kävisi?

    • Tarkennuus

      Jos 14 vuorokauden purkuoikeus ei mainita, niin purkuoikeus pitenee 1 vuosi ja 14 vuorokautta mittaiseksi. Tämänverran ostajalla on oikeus purkaa tämä kauppa ja saada rahat takasin.

    • llkfglkdfh

      Se on HUUTOKAUPAT.COMIN oma ehto sille emme mitään mahda, julkinen tarjouskilpailu poikkeaa hiukan tavallisesta myyntiprosessista. Kyllä niissä on purkuehto mainittu vaikka se on hiukan huutokaupat.comin sääntöjä vastaan.

      Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kaupanpurkuoikeus on 20.1.1978/38 linkki. 7 § (29.8.2008/561) Jos ehdot täyttyvät. Kaupanpurkumahdollisuutta ei ole, jos kuluttaja laiminlyö: varainsiirtoverot tai rekisteröinnit ovat puutteellisia. Osakkeen omistajan tulee ilmoittaa tulostaan kohteeseen kuukautta ennen viikkoa / kts. 6 RCI kalenteri.

      Kohteelle myönnetään takuu. Mutta kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta muuta kuin kuluttajalain vastaisessa ilmoituksessa 6 § (29.8.2008/561). Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

    • Daiju

      Ei ole juridiset asiat hallussa. Ei nämä huutokauppapykälät mene lain yli. Luulis sen jo ymmärtävän.

    • toukoeuro

      Jos haluat päästä eroon rupuosakkeesta satasella tämä jvv security palvelu on juuri sopiva. Jos taas omistat kysytyn ja arvokkaan viikon, neuvoisin olemaan jättämättä tähän sivustoon ellet halua myydä sitä alehintaan satasilla.

    • khhjjhgghjk

      Jos oikeasti joku haluaisi investoida niin ois pari musavideota jotka saisi helposti yli miljoona streamiä. Linkitetty you tube maksuohjemaan. Kova tuotto...

    • kjhghjjih

      Haukut väärää puuta myyntien kuitit on kotisivuilla: )

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2466
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      60
      1368
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1123
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe