Turvaa tyttöjen lenkeille

Mustavyökinauttaa

Nuoret naiset, mikäli ette halua kantaa kirvestä mukananne lenkillä, ottakaa esim. kynsisakset, kynsiviila ja onhan teillä yleensä kymmenen puolustusasetta sormienne päissä. Älkää menkö paniikkiin hyökkääjän/ahdistelijan käydessä kiinni, vaan herkitusti tökätkää sormet sen silmiin. Irtoaa varmasti ja tuskin jatkaa enää. Sitten pakoon. Turvasumuttimet ovat laillisia ja helposti saatavilla, mutta niitä on sitten pidettävä valmiudessa oikeassa asennossa koko ajan, laukun pohjalla se ei auta.
Normaaleja puukkoja en suosittele sillä sen mukanaoloa saattaa olla vaikea selittää, etenkin jos se on kiinni hyökkääjän kehossa. Muistakaa että kaikilla on oikeus puolustaa itseään jos tilanteesta poistuminen on mahdotonta.

67

690

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mmmmmmmmm

      Kiitos, mutta haluaisin nähdä miten sinä voitat 5 hyökkääjän ryhmän, jotka on reippaasti sinua suurempia.

      • sadisti.mamut.väijyy

        Älkää menkö ulos pimeällä, Pysykää kotona.


      • TÄMÄ.YOUTUBEEN

        Teidän syytänne.


    • kenkääpuristaa
      • taikakämmen

        Olit näemmä minuuttia nopeampi xD

        No, ei se haittaa. Tärkeintä on jakaa tietoa ja osaamista sitä tarvitseville.


    • taikakämmen
    • Pelkäännatseja

      En minä maahanmuuttajia pelkää mutta nuo kännissä örveltävät ja ihmisiä hakkaavat ja potkivat uusnatsit kyllä pelottaa.

      • TÄMÄ.YOUTUBEEN

        James hirvisaari 1 rasistihuutelua.


      • Taidat_pelätä_varjoasi

        Oletkos joskus nähnyt uusnatsia livenä? Ai joo, olet vain lukenut Varis Rasmus Anttifantti sivustoilta. Joskus kannattaa käydä puhumassa peloistaan ammattilaisille. Jos et itse kykene, niin pyydä jotakuta toista varaamaan sinulle ajan numerosta 0100 84 884.


      • tavanduunari

        Pahimpia ovat vasemmiston viherpunikki räyhääjät.


    • hitlerolioikeassa

      miksi minun pitää maksaa yle veroa kun tämmöistä paskaa tehdään niillä rahoilla?
      pitäisi jotain järkeä saada tähän touhuun.

      Maksan kyllä verot mielelläni kunhan tiedän mihin ne menee. Mutta tuommoiseen paskaan en kyllä haluaisi veroeurojeni menevän.

      • häivysittehushus

        No muuta Persukoreaan tai venäjälle Putlerin alaisuuteen.


      • Eläköönsiitä
        häivysittehushus kirjoitti:

        No muuta Persukoreaan tai venäjälle Putlerin alaisuuteen.

        Me kaikkihan olemme jo jälkimmäisen alaisia. Olemme aina olleet. Tulemme myös aina olemaan.


      • Yusuf_Dulla

        Kysymyksesi on aiheellinen ja edelleen ajankohtainen. Se kai on hinta siitä, että elämme sivistyneessä ja muita ihmisiä suvaitsevassa Suomessa. Valitettavasti se sivistyneisyys näkyy jo yllä olevissa kommenteissa suvaitsevaisuudesta puhumattakaan.


    • Mitta_täynnä_nyt

      Parhaiten turvaamme lastemme tulevaisuuden kevään vaaleissa. Eihän meillä keski-ikäisillä muuta tekoa enää ole muuta kuin elättää nämä paskanaama kura-apinat, jotka hyväksikäyttävät järjestelmää ja raiskaavat lapsemme.
      Jos omalle lapselle jotakin tapahtuu, niin perästä kuuluu. Se on varma.
      Ei muuta.

      • hyikuhaiset

        Perästä sulla ei kuulu muuta ku hernekeittopierut,mutta ne kyllä sitte vaan kuuluuki.
        Sinut pitäisi kieltää kemiallisena aseena ja loppusijoittaa muun ydinjätteen sekaan.


      • Poistakaahäiriköt

        Vaikutat täydeltä idiootilta, tyhmältä häiriköltä, jolla ei ole mitään sanottavaa.


    • laivanvoikääntäävielä

      Keskarista kopioitu kirjoitus
      tähän meidän on totuttava vain kiitos hallituksen

      Perjantai, 26.8.2016 Nimipäivät: Ilma, Ilmi ja Ilmatar. Huomenna Rauli
      Jyväskylä 19°C
      Etusivu Pääkirjoitus Kotimaa Talous Ulkomaat Urheilu Tänään Kulttuuri Mielipide

      En tohdi edes ajatella lähteväni yksin lenkille tuonne ulos
      Ei ole enää lenkkeily pelkkää mielihyvää tuottava laji tämän päivän Suomessa. Omakohtaisesta kokemuksesta viime tiistailta haluan jakaa seuraavan valitettavan tarinan.
      Kauniina päivänä tekee mieli ulos. Kotioven jälkeen muutama kymmenen metriä myöhemmin joudun ensimmäiseen ikävään tilanteeseen; miespuolinen henkilö alkaa ehdottelemaan lähempää tuttavuutta, vaikka hän varmasti kykenee näkemään rivakan ohikulkuni ja sen etten todella ole hänen sanoistaan kiinnostunut.
      Tämä jopa yllätti hieman, niin äkkiä se tapahtui.
      Tämän jälkeen etenen seuraavat kymmenen metriä ja viereiseltä jalankulkuväylältä miespuolinen henkilö tekee äkkinäisen u-käännöksen kulkemaani suuntaan. Hän lyöttäytyy metrin päähän seuraamaan. Erittäin uhkaavaa ja ahdistavaa yksin kulkevalle naiselle.
      Tämän jälkeen saan edetä peräti reilun kilometrin kunnes; leveällä jalankulkuväylällä kuulen takanani kuin hätääntynyttä polkupyörän kellojen soittoa, niinpä hämmentyneenä ehdin hädin tuskin kääntyä katsomaan (ja siis kävelin yksin ko. kohdassa, en voinut olla kenenkään tiellä) kun ohitseni pyyhältää kuuden hengen miesjoukko pyörineen ja nauraa minulle kovaäänisesti ja ivalliseen sävyyn.
      Jo pelkästään tämän jälkeen syke alkaa olla aika korkealla muunkin kuin rivakan tahdin vuoksi! Tuntuu todella inhottavalta!
      Jatkan kuitenkin vielä lenkkiäni kunnes jälleen olen ainoana tienkäyttäjänä kyseisellä tienpätkällä kun edestäni lähestyy mies polkupyörällä. Aivan yhtäkkiä hän päätyy ajamaan suoraan päin minua kuin tarkoituksenaan ajaa päälle.
      Tyystin viimeisellä hetkellä hän kääntää tankonsa sivuun inhottava virne naamallaan! Juuri sekuntia aiemmin olin jo ottamassa hyppyä pois alta.
      Säikähdän ja päätän lenkkini siihen, että soitan kaverin paikalle. En halua enää jatkaa takaisin kotiin yksin.
      Kaiken tämän jälkeen kotona alan miettimään huvittaako minua enää lähteä lenkille ainakaan yksin, niin törkeitä tapahtumia koin. Ei käytöstapoihin päinkään näillä herroilla!
      Kaikki tämä tapahtui keskellä kirkkainta päivää. Mitenhän on ilta-aikaan? En tohdi edes ajatella lähteväni yksin tuonne ulos. Melkein ei tee mieli kaksistaankaan.
      Onko tämä jonkun mielestä oikein ja hyväksyttävää? Pitääkö nykyisin naisen vain sietää tällaista? Vai annetaanko tässä tieten tahtoen mahdollisuus hopeatarjottimella isompiin ongelmiin?
      Pelon poluilla
      Poikkeuksellisesti julkaisemme kirjoituksen nimimerkillä. Toimitus.

    • vihapuhebotti

      tämä on sitä rakkautta mitä suomessa pitää olla. "pieni pala rakkautta"

      • Kestettäväon

        Niinpä, suvaitkaa tai itkekää ja suvaitkaa, ja suvikset vielä kirkkain silmin väittävät että kyllä ne suomalaisetkin senkin natsi rasisti


    • keltainenLiivi

      oksettaa tämä touhu ja poliitikkojen asenne. Rasisti, natsi, jne. itse kulkevat mersun takapenkillä ja lapset yksityiskouluissa.

    • Irään

      Missäpäin? Tietää varoa ! JA onhan tää vinoutunutta että yksinäisiä nuoria miehiä tänne turvataan mutta ei ehjiä perheitä! Ei n viisi vuotta sitten tarvinnut pelätä. Mutta voishan sitä harkita Viroon muuttoa!

      • kaalisoppa.out

        Ei ole helppoa sinun muuttaa Viroon, koska eivät kaipaa sinne lisää venäläisiä.


    • Omamaansa

      Virolaiset ovat jämäkkää kansaa. Siellä eivät aavikkorosvot juhli.

    • huutoa.ja.tönimistä

      Aloitusviestille pointsit!

      Turvasumute taskuun tai käsilaukkuun, lenkillä tai kävelyllä ollessa kannattaa hieman katsella taakseen ja jos joku lähestyy niin käsi taskuun valmiiksi ja turvasumute valmiiksi käteen ja jos joutuu turvasumutteeseen turvautumaan niin rauhallinen toiminta, kylmän viileästi vaan koko pullollinen kohti silmiä ja vielä jos on värjäävä sumute niin sen parempi.

      Jos tämä ei auta ja jää alakynteen niin silloin avuksi perusote tyyliin Kravmaga eli kämmen kasvoille ja kasvoista työntää vastustajan päätä taaksepäin voimakkaasti ja tässä voi käyttää niitä kynsiä tai sormia jotka painaa silmiin ja voimia ei kannata säästellä vaikka survaisee sormet vastustajan silmiin ja tehosteeksi sellainen huuto mitä vaan keuhkoista lähtee, tehokas on myös täyslaidallinen litsari avokämmenellä korvalle, sopivasti lyötynä voi jopa hetken olla vastustaja tiltissä sillä korvaan muodostuu äkkinäinen paine ja pahimmassa tapauksessa tärykalvo entinen, nämä toimii hyvin kun ekana antaa kunnon avokämmenlitsarin korvalle ja sen jälkeen kampeaa kasvoista kämmenellä vastustajan pään taaksepäin.

    • huutoa.ja.tönimistä

      https://youtu.be/jkvm13QYfpI

      Tuossa videossa yksinkertainen litsari avokämmenellä, pääasia ettei läimäytä korvan yläpuolelle, sillä litsarilla ei ole tehoa niin paljoa kuin korvalle tai korvan alle, jos molemmat kädet vapaat niin heti ekä litsarin perään toiselle puolelle myös kunnon tälli, kämmen kannattaa läimäyttäessä jännittää pinkeäksi niin kohteen tavoittaa ensin kämmen eikä sormet. Itse olen treeneissä vahingossa antanut kaverille kämmenlitsarin korvalle ja kaveri otti lukua hetken ja tärykalvo rikki.

      Potku munille myös auttaa ja noissa liikkeissä kaikki voima peliin että isku tai potku menee varmasti perille, unohtamatta huutoa, eikä vaan yhtä tai kahta potkua/iskua/tönäisyä vaan niin monta ja nopeasti että päälle hyökkääjä joko perääntyy tai saa itselleen hetken paeta.

      Isät/poikakaverit voisi opettaa tyttöjään/naisiaan tässä asiassa, katsokaa noista videoista vinkkejä ja harjoitelkaa edes vähän.

    • huutoa.ja.tönimistä

      Juuri noin, paljon huutoa, potkimista ja lyöntejä sekä tönimistä ja vielä kun pitää pään kylmänä eikä mene paniikkiin ja potkut sekä lyönnit suuntaa ihmisen arkoihin paikkoihin eli nivuset, polvet, kasvot yms. Useinhan tällaisissa tilanteissa ihminen menee lukkoon ja alkaa vaan suojella itseään ja kädet menee koukkuun eteen ja hyökkääjälle jää täysin vapaa mahdollisuus tehdä mitä vaan, naiset vois muistaa että ovat naaras tiikereitä ja hiuksista kun repiminen auttaa jos ei nyt ole joku käkkäräpää tai kalju ja korvistakin voi repiä.

      • Loppuhyvin

        Aivan vuosia sitten tyttäreni kimppuun kävi joku pilleri holisti skini raahasi sivummalle. Mutta tyttö oli fiksu rupesi huutamaan ja huitomaan, niin paikalle juoksi pari ukkoa jotka saivat revittyä tämän hullun irti tytöstä ja pollisit vei pahnoille..


    • KuinSinestämistä

      Taittoveitsi taskussa pelastaa pinteeestä. Sillä saa hyvin leikattua mustan makkaran juuresta irti. Terävä veitsi pelastaa ja makkaran voi heittää vaikka koirille syötäväksi.

      • Hohohohohoo

        Siitä vaan ei auta itku markkinoilla kun linnaan pääset tuosta hyvästä


    • hälytin

      On olemassa sellaisia äänihälyttimiä, joista lähtee hirveä ulina, kun vain nappaa sen päälle. Myyntinimenä "Henkilökohtainen turvahälytin". Eikä maksa paljoakaan, alle 10€/kpl. Ehdotankin, että kaikki naiset ja tytöt ostaisi sen. Sitten kävelylenkillä ulkona, jos tulee vastaan yksikin pakolaispoika ja tulee 5 metriä lähemmäs, niin hälytin päälle. Oppisivat kiertämään suomaaiset naiset kaukaa. Eikä siinä mitään rasismirikosta tapahdu. Se on luvallsita pistää päälle, kun sanoo, että pelkäsin. Pelkääminen ei ole rikos.

    • huutoa.ja.tönimistä

      Siitä tilanteesta kyllä pelastaa mutta sen jälkeen se onkin menoa, tuomio tulee ja isot korvaukset, munaton eunukki nauttii maksamista sitten korvauksista. Tyhmää olisi teräaseita kanniskella.

    • kippis

      Kerran eräs mies yritti hallita mua enkä päässyt pois hänen otteestaan,tähtäsin suoraan palleihin ja ukko tipahti jäi itkemään että ai ai aii ,pääsin menemään ihan rauhassa pois. Tätä teen jos ylipäätään joku mies tulee kiinni ilman lupaani jatkossakin. Tällä palstalla on joku natsi pakkomielteinen eräjorma joka sivuilla natseista kirjoittamassa,hän on varmasti joku yksinäinen orpoparka jolla sana natsi vaan on pakkomielle oire,

    • Tyhjääpotkitte

      Helppo kirjoitella kaikenlaista, mutta kun entinen tappajaksi koulutettu sotilas tai kolme iskee kimppuun niin taitaa pallit jäädä potkimatta. Raaimmat ja välinpitämättömimmät noista kameleista ovat sotilaskarkureita tai rikollisia jotka on päästetty Eurooppaan ehdolla etteivät konsanaan palaa takaisin. Kyllä se Migrissäkin tiedetään.

      • Sokeenaeinäe

        Kyllä kai sitä kannattaa yrittää edes puolustautua, voi olla yllätys "entiselle sotilaalle" kun munille potkaisee tai puree korvaan ja tyrkkää sormet silmiin, ei ne ole sen kestävämmät kulkuset sotilaallakaan.


    • saksastavieläparempaa

      Nämä suomessa myytävät "turvasumutteet" on vain myyntimiesten kikka
      tavallinen hiuslakkakin on tehokkaampaa
      Ja jos virossa käytte niin siellä on metsästys liikkeissä myytävänä
      tosi tehokkaita sumutteita, ei nyt suomen pykälien mukaista
      mutta tehoaa

      • kaidallapolulla

        Joopa mut voi saada syytteen tai jopa korvauksia joutuu maksamaan jos hiuslakkaa suihkuttaa silmiin, näin se vaan menee laki ja sama koskee noita virosta hankittuja kaasuja.


    • Mitenkukin

      Venäjältä Igor-marketista voi ostaa oman panssarivaunun, esim. BMP-1, hintaan noin 60000€. Polttoainekulut kohtuulliset. Ammuksia saa vielä ainakin 20 vuotta.
      Kyllähän näitä puolustusaseita löytyy, mutta eikö olisi kuitenkin järkevämpää palauttaa nuo vaaran aiheuttajat takaisin lähtöpaikkoihinsa ja huolehtia etteivät ne tule enää koskaan rajojemme yli?

      • AsiantuntijaKertoo

        Montako sulla on jo noitakin?


    • Arvaamatonta

      Paras olisi antaa tulematta vaarallisia ihmisiä tänne enään,mikäli enää auttaa asiaa. Jotainhan on tehtävä,tyttöihin ja naisiin on isketty jo liian paljon ,pahaa tehty aivan liikaa jo,tilanne pahenee koko ajan mikäli päättäjät eivät ala tehdä jotain ihan oikeasti. Veronmakasajilla on oikeus saada elää ja liikkua rauhassa,loppumaan tuollaset jo ennekuin homma menee lapasista lopullisesti.

    • hitlerolioikeassa

      Vihapuhetta! #pieni pala rakkautta T. fazer

      • Aina_mukana

        Parasta olisi tilanteen niin vaatiessa tarjota suklaata heti alkuunsa.


      • ValkeaaTuleeSisältä

        Nuorille tytöille on pienempiä tarjolla, kindermunia

        Jo nuorena on vitsa väännettävä ja tavoille opittava...


      • Akateeminensuvakkimies

        En osta enää mitään Fazerilta. Totuus ei ole vihapuhetta. Ihmiset ihan oikeasti pelkäävät tuntemattomia ammattisotilaita, joiden laskeminen maahamme oli aivan käsittämätön, anteeksiantamaton ja turvallisuuden rapauttava teko.


    • Pekonissavoimaa

      Siankylkisiivuja kannattaa pitää mukana, Niillä kun lätkii pitkin korvia, niin mutaatio pakenee kuin ulvova mylläri.

      • rillikuumana

        Ei auta, tänään yks savunahka osti sianlihaa niminamista.


      • suvakkimummunlihat
        rillikuumana kirjoitti:

        Ei auta, tänään yks savunahka osti sianlihaa niminamista.

        suomalaiselle elättäjälleen tietty lihat osti


    • Siloliautokin

      "Autoesittely muuttui vapaudenriistoksi ja seksuaalirikokseksi, kun mies kaappasi vahvassa humalassa olleen naisen autoonsa ja vei asunnolleen, jossa raiskasi tämän.
      Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi 24-vuotiaan Mustafa Mohammed Oleiwin raiskauksesta ja vapaudenriistosta kahden vuoden ja kahdeksan kuukauden mittaiseen vankeuteen." IS
      Muistaakseni tuo kyseinen herra oli jossakin jyväskyläläisessä pizzeriassa aikoinaan lähettinä. Ei jäänyt leipomon nimi mieleen.

    • Vaarassakaikki

      Aika outoa etten itse ole kokenut ahdistelua yms, mut johtuukin siitä et olen arkipäiväisen näköinen, suorastaan ruma, enkä pukeudu tiukkoihin trikoisiin ja kulje puoli alasti ihmisten ilmoilla niinkuin suurin osa naisista tekee. Toisaalta ei kenenkään miehen ole oikeus käydä käsiksi, tai ehdotella törkeyksiä, mut pukeutumista jokaisen naisen ja tytön kannattaisi harkita ja sitä et onko oikein kiusata sotarikollista eli paljastella ja ehdotella ja sit vetäytyä viime hetkellä tilanteesta pois. Sanoisin et suurin osa näistä naisista oikein haluaa ja kerjää ongelmia itselleen, teinitytöt ei ymmärrä esim missä vaarassa ovat kun 10 hengen matujoukko piirittää kun ensin ovat saaneet ansaan lässyttämällä hempeitä

    • kulkuritar

      Pitää opastaa tämän ajna lapsia ja tyttöja ,vanhemmat naiset tajuaa ton jutun,mut en oo enää nuorikaan nainen niin on mua lähiössäni ahdisteltu koska olen sinkku-mamujen eka kysymys on aina-onko sinulla miestä ja missä asut repliikit,olen kova liikkumaan ja kylässä ollessani eri lähiöissäkin joku mamu tullut suoraan puheille ja tivaamaan puhelin numeroa,,,ei niiden kanssa pidä alkaa rupattelaan ,,,ei tahdo päästä eroon,

    • Igufkglc

      Poliisi saanut kiinni yhden Oulun raiskaajista Saksasta, hemmetin hieno juttu, ei muuta kun tukka pois ja linnaan, siellä on matu ihmeissään kun on kastin alimpia. Vetäisivät niiin korville että miettis vähän kannattiko Suomeen tulla!

    • Jäniskoppiin

      Ei niitä päästetä miesten käsittelyyn linnassa. Niille työnnettäis harjanvarsi anukseen ja sen jälkeen sama varsi suuhun. Lisäksi ne joutuisivat nuolemaan lattialle lirahtanutta virtsaa jottei "pomo" astu siihen.

      • repesikörusinasi

        sinä istunut huoripojuhan sen parhaiten tiedät


      • KankitieltäKajahtaa

        On natsilla vantasiat...


    • tarkkailen

      Onhan se kielteisen päätöksen saaneille yksi keino tehdä jotain typerää että saisi pelivaraa,oikeuskäsittelyyn kaikilla portailla veronmaksajien piikkiin ja sitten vähäksi aikaa syömään ja harrastamaan vankilaan,,,ja lopuksi saa jäädä maleksimaan kuitenkin. Sen vuoksi juuri eu .ssa ollaan keskuteltu kielteisten laittaminen säilöön jonnekin kauas kauas ja palautus rakentamaan omaa maataan kuten isänmaallisen pitäisi,eikä karata muualle pakoon vääryksiään.

    • Kankitien.veteraani

      Maailma raaistunut niin paljon että vaadin kuolemantuomiota Suomeen ja pakkotyöleirejä, vangit maksaa paljon yhteiskunnalle ja siksi tuottavat pakkotyöleirit takaisin.

    • totuudenhetki

      Kyllä kankitien veteraanin pitäisi tietää että "pakkotyöleirit" on jo olemassa ne kulkee nimellä kuntouttava työtoiminta. Kyllä maahanmuuttajatkin lopulta sijoitetaan kuntouttavaan työtoimintaan siksi toiminnan tuottajia tulee koko ajan lisää jotta kapasiteettiä riittäisi kaikille maahanmuuttajille. Se nyt vaan on harmi että kuntouttavassa työtoiminnassa olevien palkan joutuvat maksamaan palkkatöissä käyvät veronmaksajat.

    • Kankitien.veteraani

      Höpö höpö, kuntouttava työtoiminta on lasten leikkiä, notkutaan "työpaikalla", saikulle vähän väliä, pakkotyöleirit sellaisia joissa raadetaan 8-10 tuntuisia työpäiviä viitenä päivänä viikossa, joutuuhan tavallinen duunaririkin raatamaan työssään, ei siellä parane laiskotella, itsekin aikoinaan raadoin jos jonkinlaisissa hommissa mutta nyt olen vapaaherra kun kävin lopuksi konnunsuolla kuokkimassa. arvostan duunareita.

    • Järjestäytynytrikollisuu

      Eikö kukaan tajua, että nää on järjestäytynyt pitkin Eurooppaa tarkoituksena tuhota kaikki länsimaalaiset? Eikö tuu mieleen et te suvakit ja sinisilmäiset olette kanssa mahdollisesti vaarassa? Pieni pala rakkautta, tarkoittaa muslimin korvissa raakaa kidutusta ja raiskausta!

    • Natsithitolle

      Persunatsit pois Jyväskylästä!

      • Suvakithoi

        Outoa et tuo persunatsi juttua ei oo poistettu mut noi muut kommentit on, vihapuhetta tuo on. Suvakit jotka tahtoo tänne sotarikollisia pitäisi lähettää just niihin maihin jossa tuota rikollisuutta ja raiskauksia on vuorokauden ympäri, siinähän sitten halailevat ja rakastavat ja suvaitsevat


      • äläitkerumalapsi
        Suvakithoi kirjoitti:

        Outoa et tuo persunatsi juttua ei oo poistettu mut noi muut kommentit on, vihapuhetta tuo on. Suvakit jotka tahtoo tänne sotarikollisia pitäisi lähettää just niihin maihin jossa tuota rikollisuutta ja raiskauksia on vuorokauden ympäri, siinähän sitten halailevat ja rakastavat ja suvaitsevat

        Onko työkaverit samaa mieltä.....Hahhahhhahhhaaaaaa......


    • Mustavyökinauttaa
      • Hmmmmm

        Muuten meni hyvin mutta ruikutuksesi näyttää tulleen eri osoitteesta kuin aloittajan.


    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe