Löysin todella hienon ja hyvän kirjoituksen!

siksilainasin

Siksi lainasin sitä kaikkien luettavaksi:
"Kokoneempien lääkärien tietämys ei vielä ole saavuttanut muutamaa nuorta turkulaista lääketieteen opiskelijaa, jotka ovat nyt aivan suunniltaan opiskelualaansa kohdistuneesta arvostelusta.

Lääketiede vastaan muu elämä. Vaikka tämä tieteellinen totuus ei nyt vähimmässäkään määrin tue realiteetteja lasten terveydellisestä nykytilasta, josta koulujen opettajatkin ovat jo lääkäreitä enemmän perillä, tiedettä silti lobataan, ja tässä syvässä ahdingossa jopa lääketieteen nuorten opiskelijoiden tietämättömyyden turvin.

Opiskelijat ovat päättäneet ryhtyä neuvomaan ihmisiä oikein elämisessä, ja heillä jos keillä tämän lajin elämänkokemusta onkin jo ehtinyt kertyä muille jaettavaksi. Se mitä he eivät tiedä, täytyy tulla uskomuksista. Nuoren ihmisen täydellisellä tietämyksellä ja elämän kokemuksella koko maailman voi vielä muuttaa mieleisekseen. Myöhemmin sitä ei tule tehneeksikään, sillä silloin jo muut realiteetit tahtovat painaa päälle.

Kyllä opiskelijat tietävät jo kaikesta kaiken. Lääketiedettä he eivät erehdyksessäkään arvostele, sillä kaikki käytettävissä oleva energia kuluu tieteen ulkopuolisen elämän kritisointiin. Poliitikot harva se päivä varoittavat myös uskomushoitojen vaaroista, ja koska vaarattomia, tyhjänpäiväisiäkin uskomuksia on olemassa, niiden rahat vievistä hoitajista.

Syövät lisääntyvät rajusti, ja tämäkin on uskomushoitojen syytä. Lähes kaikki hoidot pohjaavat lääketieteeseen, mutta sen syyksi ei voida lukea mitään. Narkolepsiaakaan kukaan uskottava ei rohkene nostaa esille, yhtä vähän aikaisemmin kuin nykyisinkään syntyneitä. Lääketieteen opiskelijat tuskin ovat asiasta kuulleetkaan tai ainakin epäoleellisena sivuuttaneet. Uskomuksista kun siellä ei ole tapana keskustella.

Mihin lääketieteellisen koulutuksen saaneet haluavat uskoa. Vieläkö heille uskotellaan, että pernan voi kevyesti poistaa, koska se on niin yhdentekevä sisäelin. Yhtä vaikeaa on ollut löytää funktiota umpilisäkkeellekin, kateenkorvasta puhumattakaan, noitakin kun on kokolailla huolettomasti poisteltu. Kiinalaisessa lääketieteessä on kerrottu varsin eri tavoin jo tuhansia vuosia, mutta uskomushoidoissa tämäkin on tietty mahdollista.

Tässä valtakunnassa on kahdenlaisia ihmisiä, niitä humpuukimaakareita, jotka tekevät virheitä, ja näitä turkulaisten opiskelijoiden kaltaisia virheettömiä. Poliitikotkin puhuvat uskomushoitajista aidon tietämyksen vastakohtana. Virheetöntähän virallisen totuuden täytyy olla, koska mediakaan ei koskaan heidän virheitään tuo esille. Samanaikaisesti lääketieteelliseen hoitoon pohjaavat kantelut ovat nousseet räjähdysmäisesti, mutta tästä huolimatta näiden hoitojen kritiikki ammottaa tyhjyyttään.

Ehdotan, että kaikkien sairauksien täydentävät hoidot, joita virallinen terveydenhoito nimittää uskomushoidoiksi, kiellettäisiin lailla. Jatko koostuisi kaikille kansalaisille jaettavista massalääkityksistä, rokotteista ja hormonaalisesta ehkäisystä (tasapuolisuuden nimissä myös miehille). Tämän myötä massojen sairauksista, autoimmuunisairauksista kuten syövistä tulisi myös entistä tasa-arvoisempia. Näin meillä kaikilla olisi yksi ja sama yhteinen usko, johon pohjata, eikä erimielisyyttä syntyisi, kun se lailla kiellettäisiin. Kätevää, eikö vain. "

13

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • otsikko_lupas_liikaa

      No ei tää nyt kovin kaksinen kirjotus ollu...

    • Vankkanäyttö

      Onko niille turkulasille opiskelijoille kerrottu siitä 13%:n vankasta näytöstä jota heidän oppinsa edustaa?

    • BSHunterR

      On se kauheaa kun lääkärit kehtaavat opettaa terveitä elintapoja, mitä ne muka tietävät. Kyllä itsensä siniseksi smurffiksi hopeavedellä juominen on paljon fiksumpaa.

      "Poliitikotkin puhuvat uskomushoitajista aidon tietämyksen vastakohtana. "

      Tämä johtuu vain siitä, että uskomushoitajat OVAT aidon tietämyksen vastakohta. Tätä ei muuta millään tavalla se, että uskomushoitaja itse uskoo käärmeöljynsä parantavan kaiken kupasta syöpään.

      "Vieläkö heille uskotellaan, että pernan voi kevyesti poistaa, koska se on niin yhdentekevä sisäelin. Yhtä vaikeaa on ollut löytää funktiota umpilisäkkeellekin, kateenkorvasta puhumattakaan, noitakin kun on kokolailla huolettomasti poisteltu. "

      Pernalla, umpisuolella ja kateenkorvalla on joitakin tehtäviä elimistössä, mutta aikuiset ihmiset tulevat toimeen kokonaan ilmankin. Näistä kateenkorva on ainoa, joka on elämän alkuvaiheessa välttämätön. Jotkut ihmiset syntyvät ilman umpisuolta tai pernaa ilman että siitä olisi havaittu olevan mainittavaa haittaa. Kaikki tämä tiedetään lääketieteen, ei smurffivesimyyjien ansiosta.

      • kokenutkaikentietää

        "Kyllä itsensä siniseksi smurffiksi hopeavedellä juominen on paljon fiksumpaa.
        "
        Sinähän tiedät, kun olet kokeillut!


      • ihmejakumma

        Vai että joitakin tehtäviä?
        Näihin joihinkin päätit ottaa kantaakin.
        Kiinalaisessa lääketieteessä (se toinen tuntematon tieteenala) on myös kerrottu aiheesta ja sieltä tehtäviä löytyy lisää.


      • Happynow

        Mikä siinä nyt on niin vaikeaa, ettet voi myöntää lääketieteenkin surffailevan uskomuksesta toiseen. Lääkäritkö sinun mielestäsi opettavat terveitä elintapoja? Niinkin yksinkertaista elintapaa ja sen merkitystä kuin ruokavalion osuutta ihmisen sairastumisessa lääkärit ovat Suomessakin vastustaneet henkeen ja vereen aina viime päiviin saakka. Todistusaineistosta ei ainakaan ole ollut pulaa. Jos tässäkään asiassa virallisessa uskossa potilaita ei ole osattu neuvoa, miksi rokotteet tekisivät poikkeuksen. Entä lobotomia nobelpalkintoineen. Palaako tuokin samalla tavoin terveydenhoidon pariin kuin sähköshokkihoidot, jotka ovat jälleen suurta muotia. Sähköstähän terveydenhoidossa ymmärretään niin paljon, etenkin mitä ns sähköallergiaan tulee.

        Allergiat, kaikenlaiset lisääntyvät, mutta toisin kuin rokotteet, eivät ole pyhiä. Sottaisemman elämän usein kerrotaankin tuovan ratkaisun. Toisaalta bakteerien pelossa käsiä hinkataan yhä voimakkaammin vaikuttaville allergeeneille ja rokotteiden muodossa taas viruksia koulitaan ymmärtämään paremmin sitä, mistä tieteessä on kysymys. Mitä kehossa sitten tapahtuu, on suuri mysteeri. Kaikkiallinen herkistyminen on huipussaan ja ketkään eivät muka tiedä, miksi näin onnettomasti tapahtuu. Miksi hermosto ei tottele rokotteita, vaikka jatkuvasti tämänkin puolesta kampanjoidaan.

        Kritiikki ei koske lääketiedettä ja piste. Viime päivinä tieteellinen totalitarismi on oikein vyörynyt TV-katsojien päälle. Eikä mitään rajaa ole ollut. Tälle säädölle saataisiin kertakaikkinen loppu, kun toisinajattelu pysäytettäisiin lailla ja avoimesti reilun pelin säännöin kerrottaisiin, että rokotteisiin on nyt pakko uskoa ja niitä on myös pakko ottaa. Näin lakikin saataisiin vastaamaan jo vallalla olevaa manipulointia, eivätkä kansalaisetkaan jäisi epätietoisiksi tieteellisten keinojen ulottuvuudesta.


      • BSHunterR
        ihmejakumma kirjoitti:

        Vai että joitakin tehtäviä?
        Näihin joihinkin päätit ottaa kantaakin.
        Kiinalaisessa lääketieteessä (se toinen tuntematon tieteenala) on myös kerrottu aiheesta ja sieltä tehtäviä löytyy lisää.

        "Vai että joitakin tehtäviä?"

        Jep. Kateenkorvaa (lapsuudessa) lukuunottamatta nuo ovat tuollaisia avustavia tai osallistuvia tehtäviä, ei mitenkään elintärkeitä tai välttämättömiä.

        "Kiinalaisessa lääketieteessä (se toinen tuntematon tieteenala)..."

        Kiinalainen lääketiede ei ole tiedettä, eikä tieteenala. Erilaisia uskomuksia toki löytyy kaikista kulttuureista.

        "Niinkin yksinkertaista elintapaa ja sen merkitystä kuin ruokavalion osuutta ihmisen sairastumisessa lääkärit ovat Suomessakin vastustaneet henkeen ja vereen aina viime päiviin saakka."

        En tiedä minkä kiven alla olet elänyt, mutta ruokavaliosta on puhuttu ainakin viisikymmentä vuotta, todennäköisesti paljon kauemminkin.

        "Palaako tuokin samalla tavoin terveydenhoidon pariin kuin sähköshokkihoidot, jotka ovat jälleen suurta muotia."

        Sähköshokkihoidot ovat tehokas keino hoitaa vaikeimpia tapauksia. Valitettavasti mielikuvat hoidosta tulevat elokuvista, eivät todellisuudesta.

        "Allergiat, kaikenlaiset lisääntyvät..."

        Allergiat johtuvat ylihygienisyydestä ja ympäristötekijöistä, ei rokotteista.

        "Toisaalta bakteerien pelossa käsiä hinkataan... "

        Ja lääketieteen ammattilaiset, myös THL ovat monta kertaa sanoneet, että ihmisten ei pitäisi käyttää siivoamiseen tai itseensä desinfiointiaineita. Ne on ihan ihmiset itse, jotka niitä väkisin ostavat ja käyttävät varoituksista huolimatta.

        "rokotteiden muodossa taas viruksia koulitaan ymmärtämään paremmin sitä, mistä tieteessä on kysymys"

        Eli et ymmärrä miten rokotteet toimivat ja sekoitat ne antibiootteihin, joita ne eivät ole. Antibiooteissakaan järkevä lääketieteellinen käyttö ei ole se mikä resistenttejä kantoja on luonut, vaan antibioottien käyttö eläimien kasvun nopeuttamiseen tietyissä maissa ja ne maat, joissa antibiootteja käytetään väärin kun niitä saa ilman reseptiä joka apteekista.

        Sinunkin olisi hyvä perehtyä edes perusjuttuihin ennen kuin tulet selittämään muille kovin tietäväisellä asenteella.


      • perusjutuista
        BSHunterR kirjoitti:

        "Vai että joitakin tehtäviä?"

        Jep. Kateenkorvaa (lapsuudessa) lukuunottamatta nuo ovat tuollaisia avustavia tai osallistuvia tehtäviä, ei mitenkään elintärkeitä tai välttämättömiä.

        "Kiinalaisessa lääketieteessä (se toinen tuntematon tieteenala)..."

        Kiinalainen lääketiede ei ole tiedettä, eikä tieteenala. Erilaisia uskomuksia toki löytyy kaikista kulttuureista.

        "Niinkin yksinkertaista elintapaa ja sen merkitystä kuin ruokavalion osuutta ihmisen sairastumisessa lääkärit ovat Suomessakin vastustaneet henkeen ja vereen aina viime päiviin saakka."

        En tiedä minkä kiven alla olet elänyt, mutta ruokavaliosta on puhuttu ainakin viisikymmentä vuotta, todennäköisesti paljon kauemminkin.

        "Palaako tuokin samalla tavoin terveydenhoidon pariin kuin sähköshokkihoidot, jotka ovat jälleen suurta muotia."

        Sähköshokkihoidot ovat tehokas keino hoitaa vaikeimpia tapauksia. Valitettavasti mielikuvat hoidosta tulevat elokuvista, eivät todellisuudesta.

        "Allergiat, kaikenlaiset lisääntyvät..."

        Allergiat johtuvat ylihygienisyydestä ja ympäristötekijöistä, ei rokotteista.

        "Toisaalta bakteerien pelossa käsiä hinkataan... "

        Ja lääketieteen ammattilaiset, myös THL ovat monta kertaa sanoneet, että ihmisten ei pitäisi käyttää siivoamiseen tai itseensä desinfiointiaineita. Ne on ihan ihmiset itse, jotka niitä väkisin ostavat ja käyttävät varoituksista huolimatta.

        "rokotteiden muodossa taas viruksia koulitaan ymmärtämään paremmin sitä, mistä tieteessä on kysymys"

        Eli et ymmärrä miten rokotteet toimivat ja sekoitat ne antibiootteihin, joita ne eivät ole. Antibiooteissakaan järkevä lääketieteellinen käyttö ei ole se mikä resistenttejä kantoja on luonut, vaan antibioottien käyttö eläimien kasvun nopeuttamiseen tietyissä maissa ja ne maat, joissa antibiootteja käytetään väärin kun niitä saa ilman reseptiä joka apteekista.

        Sinunkin olisi hyvä perehtyä edes perusjuttuihin ennen kuin tulet selittämään muille kovin tietäväisellä asenteella.

        Eikä krokotiili ole tiili. Aivan, ne perusjutut ensin.

        Eilen ei tainnut mikään epidemia uhata vai menikö THL:n vaaratiedote ohitse.

        Niin, ja yliherkkyydet johtuvat käsidesistä, jota sairaaloissamme liiaksi läträillään ja josta sitten oppimattomat, kouluja käymättömät saavat aiheen marista ja vierittää rokotteiden syyksi? On se niin väärin.

        Miksi kaikki eivät pysy tutuissa ja turvallisissa puheenaiheissa, kuten savukkeiden ja alkoholin vaaratekijöissä. Hyvänvoinnin tutkimuslaitostamme tästä ei ainakaan voi moittia. Ikävää, että jotkut hairahtuvat ja kääntyvät epäilyn tielle, skepsismiin rokotteista, vaikka tätä varten on perustettu Skepsis ry, jonka mukaan varmaa tietoa ihminen ei voi saavuttaa, ja juuri siksi yhdistys osaakin olla niin suureksi avuksi epätietoisille.

        Tieteellinen varmuus taas syntyy toistosta. Täytyy vain jaksaa toistaa ja kerta toisensa jälkeen yhä uudelleen, että rokottamattomuus on synneistä pahin ja että vain rokottamalla saa synninpäästön. Lääketieteen ja uskonnon allianssi on hyväksi kaikille, eikä kenenkään tarvitse jäädä siihen porukkaan, jonka seuraa ei nyt vähimmässäkään määrin kaivata. Mikäli tämäkään ei auta, uppiniskaisia on rangaistava ja konkreettisesti osoitettava, mitä tottelemattomuudesta seuraa. Lääketiede on opeista väkevin ja sen sanaan on luotettava. Sanoohan tuon jo nimikin, lääke, lääkettä vaivaan.

        Vuosikymmenet suurella kärsivällisyydellä vapaaehtoisuutta on koetettu saarnata, mutta kaikella on rajansa, myös vapaudella. Jos ihmiset eivät ymmärrä, mistä vapaudessa on kysymys, sitä on opetettava heille kiertäen, pakkokeinoin. Poliitikot näyttäisivät olevan tästä hyvin perillä ja lääketieteelliset asiantuntijat vielä enemmän vihjatessaan, etteivät he suinkaan pakkorokotusten kannalla ole. Viisautta ennen kaikkea edellytetään opettajilta.


      • kaikille.REKKA
        ihmejakumma kirjoitti:

        Vai että joitakin tehtäviä?
        Näihin joihinkin päätit ottaa kantaakin.
        Kiinalaisessa lääketieteessä (se toinen tuntematon tieteenala) on myös kerrottu aiheesta ja sieltä tehtäviä löytyy lisää.

        Ei ole olemassa mitään "kiinalaista lääketiedettä".


    • jonninjoutavaa

      Hoitakaa miten haluatte itseänne, jos ei lääketieteen apu kiinnosta. Ei ole pakko ottaa mitään lääkitystä mihinkään syöpiin tai muihin...

      • heippatirallaa

        Kyllä ne hoidot sitten kelpaa, kun on ensin luontaistuotekaupan pillereillä tuhottu maksa.


      • kaikille.REKKA
        heippatirallaa kirjoitti:

        Kyllä ne hoidot sitten kelpaa, kun on ensin luontaistuotekaupan pillereillä tuhottu maksa.

        Ehkä he istahtavat kuhnekylpyyn sitten.


    • Perusjuttu

      BSHunterR on infantiili!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      352
      3972
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1739
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1305
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      196
      1259
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe