Iki-ihastuttava Tapani

mannapiia

Tapsa on IHANA ! Kuinka joku voikin 50-vuoden uran jälkeeen olla edelleen niin loistava ja vetää konserttinsa niin täydellä antaumuksella ja upealla äänellään saada aikaiseksi aina vaan uusia ihastuksen väristyksiä. Tätä ihmettelin kun olin Tapanin "Tuhansien tunteiden" konsertissa Kuusankoskella tänäsyksynä. Kuinka haltioissaan yleisö olikaan ! Tapani todella osaa hommansa ja ammatitaitonsa on terästäkin kovempaa. Orkesterinsa oli myös taidokas ja taustalaulajattaret hyviä, viehättäviä ja fiksusti pukeutuneita. Heidän tarvinnut keimailla missään pikku topeissa tai minihameissa, kuten Dannyn tautalaulajattarien.
Nimmarien jaossa ihailin, kuin charmantti ja komea Tapani onkaan ! Hänessä on sellaista maskuliinisuutta joka on katoava luonnonvara . Monet mieslaulajat vaikuttavat hänen rinnallaan kovin neitimäisiltä ja teennäisen imeliltä. Tapanissa on aitoa karismaa ja vahvaa persoonaa.

12

77

Vastaukset

 • Tapani on todella hurmaava . Juhlakonsertissaan olleena voi vain todeta ,että rakkaus musiikkiin näkyy ja kuuluu häneen tulkinnoistaan ja esiintymisestään. Ei ollut tippaakaan leipiintyneen ja kehäraakin oloinen laulaja lavalla vaikka monta vuosikymmentä laulajantyötä on jo tehnyt.

  Nim.merk. positiivisesti yllättynyt

  • Virtuoosi


 • Voi hyvä tavaton. Että Tapsa olis hyvä, ei perkele sanon minä.

 • Tapani "itkupilli" Känsä on yksinkertaisesti aivan KAMALA.

 • Äärimmäisen noloa, yli-ideolisointia.Sairasta. Ttulee mielen Selena Quintanilla-Pérez ("Selena") ja hänen fanikerhonsa puheenjohtaja Yolanda Saldivar...

 • Minen niin välitä, mut väliäkös sillä.

  Tällasen löysin äsken Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/1-3944090

  Tossa on haastateltavana Kansa sekä Eppu Normaalista Pantse ja Torvinen. Myös liveä löytyy molemmilta.

  Vuosihan on 1981.

 • Tapani Kansa vaan pysyy ja paranee ! Mahtvaääninen artisti !

 • Mikäs on Tapsan laulaessa. Ääni soi runsaampana ja täyteläisempänä kuin koskaan.

 • Tapsa on KAUHEA ! Kuinka joku voikin 50-vuoden uran jälkeeen olla edelleen niin korni ja vetää konserttinsa niin täydellä rääkymisellä ja transsahtavalla äänellään ja saada aikaiseksi aina vaan uusia inhotuksen väristyksiä. NIH!
  t Gilla*

 • Tapsassa on parasta se , että on kehittänyt itseään ammatissaan kaikenaikaa myös kehittynyt laulajana kaikinpuolin . Onko kehittynyt ihmisenä ? Sihen en osaa vastata.

  • Sama levis on ollut läpi kurjan elämänsä! Levis on latinaa. Tsekatkaa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sama levis on ollut läpi kurjan elämänsä! Levis on latinaa. Tsekatkaa.

   Noh noh!


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

 • Koronavirus Kiinasta tulleesta paketista?

  Tilasin tavaraa Aliexpressin kautta ja hermostuttaa onko joku Kiinan puolella yskinyt tavaraa tehdessä tai paketoidessaan tuotteeseen. Aion heittää koko paketin suoraan roskapöntöön kaikenvaralta! Voiko Aliexpressin kautta tilatut paketit levittää koronaviruksen mailmanlaajuisesti?

  41
 • Mieheni petti, kuinka pääsen yli?

  Mieheni petti minua 9 kuukautta sitten ja edelleen asia on niin arka, että itken ja masennun välillä aivan täysin. On alkanut tuntumaan, että pitäisikö vain erota, helpottaako asia sitten. Ollaan keskusteltu paljon tapahtuneesta ja siihen johtaneista syistä ja vietetty aikaa yhdessä erilailla kuin aiemmin. Mutta nämä romahdukset ovat niin hirveitä sitten kun niitä tulee, että tiedän aiheuttavani myös miehelleni pahaa oloa ja hän kuitenkin katuu tekemäänsä, mutta ei tiedä miten voisi minua auttaa. Enkä tiedä kyllä itsekään.

  176
 • Erika Vikmanin rohkea viisuehdokas Cicciolina julkaistu

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  92

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  83
  3369
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  85
  3005
 3. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  59
  811
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  18
  687
 5. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  34
  599