Suomi24-palvelua päivitetään tällä viikolla

Uudistamme Suomi24-palvelun teknistä alustaa tällä viikolla, maanantaista 10.12. alkaen. Tämä voi aiheuttaa lyhyitä käyttökatkoja ja viiveitä ketjujen päivittymiseen.

Päivitys alkaa tämänhetkisen arvion mukaan tänään maanantaina iltapäivällä. Sen aikana ja jälkeen palvelussa voi olla viiveitä. Jos huomaat, että Suomi24-palvelussa on muita ongelmia päivityksen aikana tai jälkeen, otathan yhteyttä käyttäjätukeen, https://www.suomi24.fi/palaute

Päivitys parantaa Suomi24-palvelun vakautta ja mahdollistaa sen, että voimme ottaa nopeammin käyttöön toivomianne uusia ominaisuuksia.

Kiitos jälleen kärsivällisyydestä!

63

2155

Vastaukset

 • STASI tulee OLetko VALMIS?

  • En tiedä mutta on siirryttävä muihin foorumeihin kirjoittamaan joissa sentään onnistuu anonyymi rekisteröityminen! Henkilötietojani en Suoli24:lle anna!


  • Nyt pitää miettiä yhdessä missä ensivuonna kommunikoidaan?

   Jätän ilomielin ALLERMeedion paskakasan suvakki islamisteille!


  • siirryn_muualle kirjoitti:

   En tiedä mutta on siirryttävä muihin foorumeihin kirjoittamaan joissa sentään onnistuu anonyymi rekisteröityminen! Henkilötietojani en Suoli24:lle anna!

   Laadulla on tekijänsä. Olet ilmeisesti ahertanut kovin... ;)


  • Tämähän toimii. häiriköt ilmoittavat joukolla poistuvansa muualle


  • kannustaja kirjoitti:

   Tämähän toimii. häiriköt ilmoittavat joukolla poistuvansa muualle

   Minä en ole mikään häirikkö, vaan ihan tavallinen keskustelija! En anna hetuani jokapaikkaan ja suomi24 on se viimeinen paikka jolle sen luottaisin!!!


  • siirryn_muualle kirjoitti:

   Minä en ole mikään häirikkö, vaan ihan tavallinen keskustelija! En anna hetuani jokapaikkaan ja suomi24 on se viimeinen paikka jolle sen luottaisin!!!

   Onko joku pyytänyt HeTuasi?


  • Suomi24:llä on toivottu henkilötunnuksella rekisteröitymistä ja siihen minä en suostu!


  • siirryn_muualle kirjoitti:

   En tiedä mutta on siirryttävä muihin foorumeihin kirjoittamaan joissa sentään onnistuu anonyymi rekisteröityminen! Henkilötietojani en Suoli24:lle anna!

   Henkilö tietosi ovat joka puolella maailmaa koska
   olet käyttänyt internettiä.
   Herää unestasi!


  • älyäläjätä kirjoitti:

   Henkilö tietosi ovat joka puolella maailmaa koska
   olet käyttänyt internettiä.
   Herää unestasi!

   No ei todellakaan ole jokapuolella maailmaa!


  • siirryn_muualle kirjoitti:

   Minä en ole mikään häirikkö, vaan ihan tavallinen keskustelija! En anna hetuani jokapaikkaan ja suomi24 on se viimeinen paikka jolle sen luottaisin!!!

   Ei kukaan sun hetuasi pyydä. Joudut ehkä tosin antamaan mailiosoitteesi...


  • kannustaja kirjoitti:

   Tämähän toimii. häiriköt ilmoittavat joukolla poistuvansa muualle

   Nykyisin jotkut häiriköt saavat sotkettua monta asiallista keskustelua omilla sarjapostauksillaan? Miksei seurata, jos samasta osoitteesta tulee epäkorrektia tekstiä ruudun täydeltä?
   Käyttäjien taso on laskenut?

   Ylläpitohenkilökunta, varsinkin öisin, nukkuu ruususen unta ?
   Tai hoitaa omia juttujaan työn ohessa?


 • Kunpa noista kuvaklikkauksista pääsisi eroon, ja peukutuksetkin aika turhia - ennemmin minua kiinnostaisi se vanhan ajan laskuri, joka näytti , montako kertaa oli aloitus luettu. Ei taatusti tule.

  • Mielestäni myös kaikki oli kohdillaan aikaisemmassa versiossa. Uudistus ei ollut millään muotoa hyvä.


  • mikään ei pysty olemaan muotoa ja adjektiivi
   tarkista juttusi pässi


 • Missä lie tikapuurakenne?

  Aikanaan ketjuja saattoi seuraillakin, kirjoittajia oli paljon ja jutut tietnkin rnsyilivät. Tikapuurakenteen ansiosta niitä pysyi kuitenkin seurailemaan, Sitten tuli tämä paljon vastustettu "tikapuurakenteen mukainen" nykysysteemi, jossa mistään keskusteluketjusta kukaan ota selvää.

  Noh, mitään väiä, rekisteröintipakko häätää suurimman osan jäljellä olevista käyttäjistä. Ketjut tulee oleen erittäin lyhyitä, koska kukaan ei jaksa enää tällaisia paksaportaaleja käyttää ja alkaa antaan henkiltietojaan ties minkä stasin tiedoksi tai helluntailaisten tms uskonlahkojen käyttöön.

  Jaa käyttäkatkoja suolessa, olipa isokin tiedotus :DDDDD

  • tervemenoa vaan!


  • Taitaa käydä niin että vaan fanaatikot ja häiriköt jää tänne, ja tervehenkiset ja tervejärkiset keskustelijat häipyy muualle!


  • Olisi parempi siirtyä täysin latteaan rakenteeseen, jossa uusin viesti on aina viimeisenä.


  • En muusta tiedä mutta Suomi24 on perseestä!


 • Päivittäkää kuitenkin niin että toimii. Ettei käy niinkuin Trafille!

 • jos ei pääse.en ainakaan "rekistöidy"sithä tää on vaan "uskovaisten palsta"ei paha.tsemppiä pojat ja tytöt.

 • mitä tämä uudistus tuo meille teille kelle??VASTATTAVA ON niin et kaikki sen ymmärtää.kiitos jo etukäteen.

  • uudistus tuo, meille, teille, heille, keille luun kurkkuun ja suukapulan suuhun!
   terv. fazer lovebot: pienipala joukkoraiskuuta!


 • >>käyttöön toivomianne uusia ominaisuuksia.>>

  mitäs "ominaisuuksia" me nyt sitten on toivottu?

 • Kauheen negatiivisia tyyppejä täällä vastailemassa, mistä niitä sikiään, huoh.

 • Palvelun näivettäminen on valmis
  tai ainakin koodarit:

  kuvittelevat olefansa fokkereita ja tekevät nousukiitoa ikkunalaudalta
  voisi lentää muttei nousulupaa ole saaneet lokilta.
  siis naurukolilta ei Lentolokista puhu ny.

  Lähdenkin kotia täältä kunhan teleportti vapautuu

  nöth

  Parempi tehdä koodia maltilla kun raapia koodaria asfaltilta oli motto.

 • Päivitys on ilmeisesti vielä kesken, kun tuo helvetin evästeistä kertova ilmoitus pomppii ruudulle edelleen. Eihän se ole tehnyt tuota kuin vasta toukokuusta lähtien. Kyllähän te olette valehdelleet, että se on korjattu, mutta eipä vaan ole...

  • pieni pala joukkoraiskuuta, fazer lovebot :)


 • Sähköposti ei toimi ollenkaan, ja olisi tärkeitä viestejä odottamassa :/

  • Miksi ihmeessä joku ohjaa tärkeitä viestejä suomi24-boxiin?


 • S24 on mielestäni ihanteellinen sivusto. Seksiosastolla voi käydä lukemassa virikettä onanointiin, muilla sivuilla voi alkaa lähes naurattamaan ihmisten yksinkertaisuus. Helsingin sivuja valvoo varmaan Tarja Halonen, siellä ei suvaita mitään. Jyväskylän sivulla saa joku yläsairas jankuttaa vittuiluaan jokaiselle kirjoittajalle ihan vapaasti ja Savon sivustoilta ei saa mitään selvää mitä ne yrittää kertoa.

 • Tästä on poistettu viesti sääntöjen mukaisena.

 • Tälläsiä keskustelupalstoja voi laittaa pystyyn kuka tahansa jolla on käytössä sopiva serveri, ylläpito voi olla haastavaa koska sisällöstä ollaan vastuussa, siksi tuo anonyymi käyttö on hankalaa koska tänne kirjoitellaan kaikkea paskaa. Jos jutut olisi olleet asiallisia, niin olisi voitu jatkaa vanhaan malliin.

  Sellaiset terveiset ylläpidolle, että voitteko tehdä jotain sellaisille kommentoijille, jotka selvästi eivät osallistu keskusteluun muun syyn takia kuin esim. dissaavat kirjoittajia jotka tuovat jonkun kiusallisen ongelman esim. VW autoissa öljynsyönnin täällä muiden tietoisuuteen. Ei ole kenenkään muun kuin maahantuojan etu se, että asioista ei saa vapaasti kirjoittaa ja keskustella. Jos julkaisen jonkun faktan, niin olisi toivottavaa että siihen liittyvät vähättelevät kommentit poistetaan, yleensä kun näistä tyyppivioista aiheutuu tuhansien laskuja, niin eipä nuo dissaajat ole niitä itse maksamassa. Usein vaikuttaa että varsinkin Volkkarilla on ihan maahantuojan oma edustus valvomassa kaikkea keskustelua, aivan naurettavaa ettei ylläpito puutu tuohon millään tavalla, oletteko sokeita, ehkä viime aikoina on ollut havaittavissa muutosta tässä, toivottavasti on uusi käytäntö. Kyllä niistä kommenteista näkee onko käyttäjä tullut keskustelemaan vai pelkästään vähättelemään, niillä dissaajilla ei itsellään ole muka mitään ongelmia, silti kirjoittelevat näihin ongelmia käsitteleviin keskusteluihin, miten he ylipäätään edes eksyvät aiheisiin joiden kanssa heillä ei ole mitään ongelmaa. Ja kovasti tekevät ilmoituksia ylläpidolle kuinka lähes kaikki fakta on heidän mielestään loukkaavaa. Heidän mielestään asiakkaiden kusettaminen ei ole loukkaavaa vaan normaalia bisnestä, että vittuako ostit, oma syy.

  Otetaan esimerkki. Kirjoitan että autoni VW Golf syö helvetisti öljyä. Dissaaja tulee ja kertoo ettei pidä paikkaansa, sillä hänen autonsa moottori ei syö lainkaan öljyä. Vittu oliko kyse hänen autosta, ei ollut, aloittajan auton moottori kulutti öljyä ja siitä ilmoitti / halusi keskustella, tälläisiin keskusteluihin on ihan turha tulla kertomaan, että minunpa auto ei kuluta yhtään öljyä, täysin hyödytön tieto ja tarkoitus pelkästään sotkea keskusteluja.

  • Sellainen ominaisuus (ellei ole jo käytössä) kun keskustelun lukitus ja turhien viestien poisto johonkin backuppiin aloittajan toimesta olisi suotavaa sikäli mikäli aloittaja on rekisteröitynyt käyttäjä, aloittajan tulisi voida päättää miten kommentoidaan, esim. Youtube kanavan omistaja saa itse päättää asiasta, onko kommentit sallittuja ja kenelle niitä näytetään, näin täälläkin voisi pitää turhat pulinat poissa silloin kun haluaa ettei kukaan sotke asiallista kirjoittelua törkyviesteillä.

   Siis on turha mm. vähätellä aloittajan esille tuomaa ongelmaa kertomalla ettei oman auton moottori kuluta lainkaan öljyä, ellei samalla totea esim. että ilmeisesti osa autoista on huonoja, minä sain hyvän yksilön. Nimittäin kun ostaa uuden auton, niin sen pitää olla virheetön, suuri öljynkulutus ei ole normaalia edes uudessa Volkkarissa, siinä on jo valmiiksi vikaa jos öljyä kuluu litratolkulla. Jos jollakin on samanlainen auto ja se ei kuluta lainkaan öljyä, niin sehän tarkoittaa että kun ostaa kyseisen auton niin osallistuu arpajaisiin, kuitenkin uuden auton ostamisen ei pitäisi olla mikään arpalipun osto vaan laatu pitää olla tasaista.

   Keskusteluun osallistuminen olisi se, että kertoo ettei oman samanlaisen auton moottori kuluta lainkaan ja samalla toteaa, että varmaan siinä aloittajan autossa täytyy olla jokin vika, sillä saman valmistajan samanlainen auto pitää kaikilta ominaisuuksiltaan olla samanlainen, myös öljynkulutuksen osalta.

   Esim. VW 1.4 TSI kaksoisahdettu moottori testattiin AutoBild lehden 100 tkm testissä, ja testin aikana siihen jouduttiin lisäämään öljyä huoltojen välillä muistaakseni vain 1,6 litraa. Omassa autossani oli sama moottori ja siihen piti lisätä uudesta alkaen 1 litra / 2 tkm. Hieman eroa vai mitä? Sama auto kulutti 88 tkm ajettuna uudella omistajalla peräti 66 litraa/ 30 tkm eli 2,21 litraa / 1 tkm. Eli tuo jo uutena viallinen moottori ja sen ongelma paheni koko ajan, vielä tuossa vaiheessa maahantuoja tarjosi autoon korjauksena huohotinletkun vaihtoa vaikka moottori olisi pitänyt uusia jo vuosia aiemnmin kun vika takuuaikana havaittiin.

   Kun tälläinen asia tuodaan esille, niin on aivan turha tulla kertomaan ettei oman auton moottori kuluta lainkaan öljyä, ei sen pidäkkään kuluttaa eikä ko. kommentoijan olisi pitänyt edes osallistua keskusteluun koska kyse ei ollut gallupista vaan moottorin vakavasta ongelmasta informoinnista johon kenenkään ei olisi tarvinnut kommentoida mitään.


  • Niin on sellainen avauskin ihan hyödytön. Kysehän on avaajan autosta ja voi olla, ettei toisella VW:n käyttäjällä auto syökään paljoa öljyä. Asiasta voisi keskustella, jos juttelijat olisivat käyttäneet avaajan autoa. Ja mitäs osti WC-konsernin auton.


 • jaa a uusi päivitys, mikään ei toimi taas moneen viikkoon. Mutta mikäs siinä. käyttäjä ei voi kuin ihmetellä.

 • On syytäkin päivittää. 24:n toimiminen on syvältä takapuolesta!

  • Sinne ei päivä paista.


 • Uusix vaan koko paska, trollit mäjelle

 • Eipä pääse millekkään osastolle.ei edes tänne

 • Täällä päivitellään luoksepääsemättömiä sivuja.

 • Säilyvätkö kotimaisten sanomalehtien nettisivut Suomi24- sivuilla? Olen todella tykännyt niistä.

 • SLAVA PRAVDA!

  • Paholainen lukee Pravdaa.


 • 28 12 2018 ruvetaan noudattamaan Irlannin lakia. 

  • Irlanti 24


 • Poliisiasemat ruuhkautuneet henkilötunnistussääntömuutoksen takia.

 • Uudistamme Suomi24-palvelun teknistä alustaa tällä viikolla, maanantaista 10.12. alkaen. Tämä voi aiheuttaa lyhyitä käyttökatkoja ja viiveitä ketjujen päivittymiseen.

  Päivitys alkaa tämänhetkisen arvion mukaan tänään maanantaina iltapäivällä. Sen aikana ja jälkeen palvelussa voi olla viiveitä. Jos huomaat, että Suomi24-palvelussa on muita ongelmia päivityksen aikana tai jälkeen, otathan yhteyttä käyttäjätukeen, https://www.suomi24.fi/palaute. EI LÖYDY SIVUJA OLLENKAAN.

  • PITKÄ VIIVE AAMUSTA ASTI EI LÖYDY SIVUJA


 • Pitäkää "sananvapautenne"

  • En kuitenkaan rekisteröityisi enkä kirjautuisi tänne


 • Tökkii niin, että kirjoittaminen lähes mahdotonta. Mainokset on niin juntattu kiinni,
  ettei pääse etiäppäin - jumittuu.

 • RUPEE KYRPII KU EI PÄÄSE TEKEE SÄHKÖPOSTIA KOSKA TÄÄ PÄIVITYSPELLEILY ON OHI

  • Sähköpostiasi nämä pellet vain kusettavat sinua ja alkavat älytä että hommat alkavat pian olla ohi


 • Sanaqnvapauden riemulaulua täällä näköjään

 • Etsi aihealuetta lokero ei toimi.Vai onko tarkoituksella?Yritetään kuitenkin luulla se viaksi.

 • Aloittaja tiimi on peukuttanut aloitustaan kolme kertaa. Miksi?

 • sut on punnittu ja köykäseksi havaittu.mee omaan koloos.

 • Ylläpito ei ole poistanut tunnuksiani, vaikka olen itse painanut poista käyttäjätunnus nappia häipyessäni palstalta. Miksi ette poista tietojani, jotka sisältävät myös salaiseksi määritetyn puhelinnumeroni? Myyttekö numeroita jollekin? Alkaako olla case Trafi lähellä? Hakkerin pelko Suomi24.fi palvelimille lienee aitoa, sillä MITÄÄN ETTE OSAA YLLÄPITO MITÄÄN ETTE OSAA TEHDÄ OIKEIN!
  Ylläpidosta on tehty lukuisia rikosilmoituksia sananvapauden loukkauksesta ja tunnusten poistamatta jättämisen takia.

 • Kuinka kauan päivitysten on tarkoitus kestää. 17.12 sivu ei edelleenkään toimi. Ennen päivitystä toimi hyvin. Palautesivua ei löydy. Pitkästä komentoketjusta vaan sivun alalaitaan työntää palkkia.

 • Jees, otin paketin kiinni dc++, jatkaa matkaa

Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  126
  3809
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  89
  3634
 3. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  965