Eksä uhkaili veitsellä

Kaukajärvionpaskapaikka

Elikkäs. Tapahtui viime kesänä:
Eksäni kanssa oli välit huonossa jamassa ja haukuin häntä suutuksissani tekstiviestitse "vitun lortoksi". Hän päätti kostaa ja järjesti tapaamisen lähikaupan taakse, jossa ei ollut silminnäkijöitä. kavoi keittiöveitsen käsilaukustaan ja samassa hänen eräs miespuolinen kaverinsa hyökkäsi toisaalta. Ehdin juuri ja juuri juosten karkuun. Kertokaas olisiko tuossa tilanteessa kannattanut soittaa poliisit paikalle yleisen turvallisuuden takia, koska en vieläkään uskalla liikuskella lähialueella kuin tietyissä paikoissa.

4

<50

  Vastaukset

  • Taisit satuilla nyt? Normaali ihminen kyllä ilmoittaisi tuollaisesta poliisille ihan kyselemättä.

  • "Ehdin juuri ja juuri juosten karkuun. Kertokaas olisiko tuossa tilanteessa kannattanut soittaa poliisit paikalle yleisen turvallisuuden takia, koska en vieläkään uskalla liikuskella lähialueella kuin tietyissä paikoissa"

   Mitä tekemistä ihmissuhdeongelmillasi on yleisen turvallisuuden kanssa?

   • Pönttöhän sä olet!
    Yleinen turvallisuus siinä vaarantuu, jos juoksee tuhatta ja sataa.


   • miettisitvähän kirjoitti:

    Pönttöhän sä olet!
    Yleinen turvallisuus siinä vaarantuu, jos juoksee tuhatta ja sataa.

    Nojoo, jos niin lujaa juoksee. Mutta edes Usain Boltin lyhyiden matkojen maailmanennätysten keskivauhti ei ole neljääkymppiä, joten tuskin aloittaja pääsee lähellekään 1100 km/h vauhtia. Eikä hän kyllä niin väittänytkään, kertoi vain ehtineensä juuri ja juuri juosten karkuun, mikä keskivertosuomalaisen miehen tapauksessa tuskin ylittää kolmeakymppiä. Jopa pienimmissä lähiöissäkin saa ajaa autollakin noin kovaa.

    Tuskin aloittaja siis juoksemalla on pystynyt yleistä turvallisuutta vaarantamaan.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   172
   2473
  2. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   16
   1175