bittium. Ostakaa

sanompahan_vain

Harvoin suomi24:lla on niin paljon asiaa kuin tässä viestissä:

Jos haluatte tehdä tilin, niin ostakaa viimeistään nyt Bittiumia. Itse olen nyt tankannut sen, mitä rahkeissa riittää, eli mun puolesta muut voi ruveta ostamaan ja nostamaan kurssia.

Jokainen tehköön itse työn potentiaalin selvittämiseksi, mutta jos ensimmäisenä katsotte viimeisimpiä osavuosikatsauksia ja niiden tappiollista tulosta, niin älkää siihen vielä lopettako, vaan kaivakaa lisää. Katsokaa nyt ainakin jo sisään tulleet tilaukset ja niiden kertoma potentiaali.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bitti-uskovainen

      Pari vuotta oon ollut Bitin kelkassa, pakko sanoa että välillä on meinannut epätoivo iskeä mut nyt alkaa homma näyttää paremmalta.

      Suomen puolustusvoimilta tulossa mukavasti seuraaville 10 vuodella, mut kunhan näitä militaarivermeitä alkaa mennä esim. Saksaa, Espanjaa yms. nii se sitten menoa, ja eiköhän Itävalta ole seuraava tilaaja kun Bitti valittiin sinne jo runkoverkon toimittajaksi. Bitiltähän löytyy toki muutakin kuin nää militaaripuolen laitteet, kannattaa tutustua.

      Bitti tulee kaiken mennessä putkeen olemaan seuraava ten baggeri Helsingin pörssissä.

    • top.secret.information

      Eikö yrityksen saamat tilaukset ole liikesalaisuuksia eikä julkista tietoa? Lisäksi jos puolustusvoimista on kyse niin eikö heidän asiansa lie myös salaista tietoa eikä viholliselle tiedotettavaa informaatiota?

      • Bitti-uskovainen

        Mitä tarkoitat? Puolustusvoimien tilaukset on kyllä ihan julkista tietoa, jonka Bittium on itse tiedottanut ja kaikki muukin mitä ylemmäs kirjoitin?


      • hölmölän.puolustusvoimat
        Bitti-uskovainen kirjoitti:

        Mitä tarkoitat? Puolustusvoimien tilaukset on kyllä ihan julkista tietoa, jonka Bittium on itse tiedottanut ja kaikki muukin mitä ylemmäs kirjoitin?

        Eikö koko puolustus vesity jos tiedotetaan viholliselle millainen järjestelmä on tilattu käyttöön? Vihollisen on sitten helppo tehdä sellaiset systeemit jolla ko. järjestelmä mitätöidään.


    • ostakaaostakaa

      Hahhah! Joku joka uskoo suomi24:n sijoitusneuvojiin täytyy olla täysi dorka ja huijattavissa oleva ääliö.
      Uskovaiset ovat sokeita kiihkoilijoita, olipa sitten ufouskovainen tai osakeuskovainen.
      Rahat kannattaa sirotella "älykkäästi", kuten Talvivaaraintoilijatkin ovat tehneet. Kuinkahan moni suomalainen meni pää kolmantena jalkana kuin sopulilauma laittamaan viimeisetkin roponsa tyhjän päälle! Sehän oli PAKKO olla hyvä sijoitus koska niin moni muukin meni mukaan!
      https://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/talous/talvivaaran-osakkeet-nyt-virallisesti-arvottomia/

      • sanompahan_vain

        Siksi totesinkin, että jokainen tutkikoon itse potentiaalin. Vinkkini vain on, että kannattaa tutkia nyt tämän firman potentiaali, eikä keskittyä iänikuiseen fortumin seurantaan tms.

        Ja se ei ole minulta pois, jos joku 24:n piensijoittaja ei osta. Sillä ei ole kurssinkaan kannalta mitään merkitystä vs. isot pelurit.


    • asiantuntijaa

      Tämä firma, jos mikä, on kuplassa. Puolet kurssista voi helposti sulaa pois, kun toivottuja tuloksia ei saada aikaiseksi. Ensi vuonna alkaa uusi taantuma, ja se näkyy kaikkien firmojen tuloksissa.

    • sanompahan_vain

      Kupla ja korkeat odotukset ovat kaksi eri asiaa.

      Joka tapauksessa sen voi sanoa, että taantumalla ei tälle firmalle ole mitään merkitystä. Niin militaaripuoli kuin terveysteknologiakin on sellaista jota hankitaan tarpeeseen suhdanteista riippumatta.

      Ja jos pelkästään viimeisen kuukauden aikana on tullut sitä luokkaa tilauksia ja PV:n aiesopimuksen laajentumista, että on suorastaan mahdottomuus olla saavuttamatta hyvää tulosta ainakin lähimmän muutaman vuoden aikana.

      Mutta katsotaan, mitä asiantuntija sanoo....vaikkapa vuoden päästä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 129
      3521
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3219
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2388
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1841
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1476
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1390
    Aihe