Paljakan kausikorttilaisten mäenlasku

3000kausilippua

Lumetustykitkö vanhanaikaisia? Onko niitä tykkejä yhtään kappaletta Paljakan rinteessä? Olisiko ne tykit töissä toisissa rinnekeskuksissa?

64

999

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kausikorttiaukiolemattom

      Outoa touhua Paljakassa.Ensin myydään muka puoli ilmaisia kausikortteja ennakkoon ja sitten ei edes yritetä avata rinteitä.

      • mitätouhua

        Ei muuta kuin yhteys kuluttaja-asiamieheen tms.

        Kunta tarjoaa koululaisille ilmaiset liput Paljakkaan. Taitaa olla sama mennä laskemaan persmäkeä Honkavaaraan.

        Paljakan rinteiden piti avautua jouluksi. Mitä **ttua tämä taas on? Elinkeinopäällikkö herätys!!


      • Rehtiäkauppaa

        On kaikinpuolin ikävä tilanne, jos kerätään vain rahaa kassaan hiukan harhaanjohtavalla tavalla alehintaisilla kausikorteilla Puolangan lapsilta perheineen. Olisiko ollut järkevää, että olisi reilusti ilmoitettu myyjän taholta, että Paljakkaa ei lumeteta ja ae aukeaa sitten kun luonto tehtävän hoitaa. Silloin olisi Puolangan rinteitä laskeva päättää, että ostaako korttia halvallakaan, jos sillä ei ole käyttöä kotimaisemassa.


      • Huijattuon

        Outoa on. Ja jos rinteet aukeaa vasta hiihtolomille kolmeksi viikoksi ja sen jälkeen muutama viikonloppu, niin eikö tässä ole jo huijauksen tuntua... Mihinkä ne rahat menee.. No jokainen päätelköön itse.


      • sikamaistatoimntaa

        Kannattaa kausikortti ostaneiden viedä asia kuluttaja-asiamiehen käsittelyyn.Täysin huijauksen tuntuista toimintaa.


      • euroja
        sikamaistatoimntaa kirjoitti:

        Kannattaa kausikortti ostaneiden viedä asia kuluttaja-asiamiehen käsittelyyn.Täysin huijauksen tuntuista toimintaa.

        Montakohan korttia on laskutettu kunnalta? Kuntahan lupas kausikortit ilmatteeks koululaisille.


    • skiisfun

      Ja taas tänään lapsi viety Ukkohallaan. Kyllä homma pelaa. Laskeminen aivan ilmaista. Paljakka tulee kasvamaan pajukkoa, onko se asia mahdotonta sulattaa?

      • mototilattu

        Saatujen tietojen mukaan Paljakan rinteillä tullaan näkemään moto, joka poistaa ylimääräisen puuston.


    • paskapuhettaon

      Kummasti ne Paljakan lumitykit kelpaa Ukkohallan rinteiden lumetukseen. Täyttä valetta, että Paljakan nykyinen lumetusjärjestelmä ei olisi riittävän moderni. Lunta tulee tykeistä, jos on tahtoa ja halua. Nykyisillä omistajilla sitä ei näytä olevan.

      On siellä aiempien yrittäjien toimesta saatu pikkupakkasilla rinteet lumetettua, eikä odotettu apuja yläkerran ukolta.

      Kyseinen toiminta on tietoista Paljakan alasajamista.

    • eipäluovuteta

      Toivottavasti Paljakka saa arvoisensa yrittäjän rinnetoiminnoille joo joo -miesten sijaan. Ihme nyhjäystä vai mitä kyhäystä lie.

    • huonoamaku

      Tykit toimisi, jos olisi halua laittaa ne toimimaan?

      Voiko myydä kausikorttia kolmeen rinteeseen, jos Paljakka ei edes aukea ollenkaan? Pysyneekö kiinni koko talven? Kaikenlaisia "yrittäjiä" sitä näkeekin?

    • huijattu123

      Kantaapään kautta otettaa, rahat pois, ehdot olivat ihan selvät kammanijassa. Yrittäjien muiden asema varsin ovela. Milloin hyryllä havahdutaan!!

      • Sinnepäin

        Meneekö se palvelu näin jouluna 2018, että Paljakassa mirtsikkaladut avattu ja rinne pimeänä ja Ukkohallassa rinne auki, mutta murtsikkaladut pimeänä?


    • Rrealisti

      Paljakassa ei ole yksikään yrittäjä selvinnyt tähän asti ilman konkurssia.

      • kaikkikonkatko

        Eikös se Terentjeff myynyt aikoinaan pois..vai muistanko väärin..


    • toinenrealisti

      Paljakan kohtalo tulee olemaan sama, kuin oli Kivesjärven ja Saukkovaaran.

    • Legotjalaatikko

      Edesvastuutonta toimintaa alueen muita yrittäjiä kohtaan tälläinen pelleily.

      • toinenrealisti

        Tämä on tietysti totta.
        Syyttömiä ovat alueen muut palveluntarjoajat (=yrittäjät), jotka luonnollisesti perustavat toimintansa rinnekeskuksessa olevaan väkeen ja heidän ostovoimaan.

        Kuluttajia ja asiakkaita odottavat ainakin kelkkavuokraajat ja ravintolat. Mitä lie muita palveluntarjoajia alueella.

        Silti tulevaisuuden näkymä on lohduton. Yksikään yrittäjä ole saanut rinnetoimintoja kannattavaksi. Vai uskooko joku aikuisten oikeasti, että edellinen yrittäjä, joka oli paikallinen teki tahallaan konkurssin?

        Siksi on vaikea nähdä kuka hullu ottaisi rinnetoiminnot haltuunsa tietoisena, että se tuottaa joka ikinen vuosi tappiota.


      • onhansiellä

        Onhan siellä paljon mökkiyrittäjiä ja asuntovaunualue.

        Tämmösellä mister kyhääjän temppuilulla on laaja vaikutus monen yrittäjän leipään. Tekee tahallaan hallaa koko kunnalle, kun ei kunnan kanssa päässyt yhteisymmärrykseen. Ukkohallaan taisi Puolangan kunnan eurotkin virrata..

        Naurettavaa kirjoitusta Paljakan facebook-sivulla siitä, että lumetusjärjestelmä ei olisi riittävän moderni. No, tietysti, kun Paljakan tykit on roudattu Ukkohallaan, modernius on karsittu tietoisesti. Vuokatissa on käytössä aivan samanlaisia tykkejä..hyvin toimivat ja lunta tekevät.


      • Eihyvätapa

        Minulle kaikki ja muille ei mitään tyylilläkö mennään?


    • hönttipöntti

      Onko tämä sitä lestadiolaisoululalista yrittämistä, misä myydään paSKAA?

      Vaunualue meni Ukkohallassa, niin nyt keksitty uusi yritys kerätä rahat vasteettomasti?

      Eikö kukaan saa tätä "koijaria" esiin?

      Jääkö VALHEITA vaan jää perseen taakse ?

      • voirähmä

        Paljakan facebook-sivulla saa kuulemma eston totuuksien kirjoittamisesta. Tämä touhu kolahtaa vielä Ukkohallankin tappioksi.

        Tääkö onkin näitä uskonveljiä. Oottaa luojan lunta.


    • ootellaan

      Entivanahaan Paljakassa lensi komeesti lumi näin pakkasilla. Nyt ei yritystäkään lumentekoon. Hävetkää jos osaatte ns. rinneyrittäjät. Tuhoatte alueen muutkin yrittäjät. Sitä sanotaan, että ahneella on paskanen loppu. Uskokaa pois, näin vielä käy. Eikö maineen menetys pelota..

    • pissimissie

      Kainuun matkailu: Kivesvaara - Saukkovaara - Paljakka.

      Sama rutina kun Kivesvaara ja Saukkovaara loppuivat. Nyt on Paljakan vuoro. Jäljelle jää vain Vuokatti ja Ukkohalla. Molempiin on investoitu ja palvelut toimii. Vuokatti investoinneissa
      edellä ja paljon.

      • Pyh

        Ukkohallasta lähti asuntovaunualue. Siinä sitä investoentie on. Tais tulla hintoihisa kun ei riitä rahat Paljakan lumetukseen.


    • mäkimatti

      Omituisia olette siellä Puolangalla. Valitatte että ei pääse Paljakan rinteisiin laskemaan mäkeä. Jos oikein muistan se koko rinnekeskus oli myynnissä ja lienee edelleen. Ja kun omistaja on havainnut, että ei se ole kannattavaa toimintaa, niin varmaan myy koko roskan aivan pilkkahintaan. Kerätkää porukalla rahat kokoon ja ostakaa se Paljakka. Ja pyörittäkä sitä justiinsa niin kuin mieli tekee. Päättäkää samalla, että jokainen osaomistaja ja koko sen suku saa laskea mäkeä ilamiseksi. Silloin lystiä piisaa kaikille.

      • mäenmiina

        "Myy koko roskan aivan pilkkahintaan". Puhuvat 3 miljoonasta, että vippaatko meille köyhille puolankalaisille rahat? Laitamme paikan uuteen kuosiin sitten.

        Kyllä pilkkahinta oli silloin, kun nykyinen omistaja "osti" paikan. Kunta taisi antaa vielä taskurahaakin.

        Ps. Mäkimatti oli aikoinaan Ukkohallassa töissä..


    • pessimissi

      Eiköhän tuo millillä lähe, eihän se oo ku 500 eur per puolangan pessimisti

    • kysymys1

      Jospa rinnekeskuksen kiinnipitäminen onkin suunniteltu strategia? Vauhdittamaan kunnan itsensä ostohaluja? Muita ostajia tuskin jonossa.

    • näinonnäreet

      Elekäähän hättäilkö puolankalaiset, kyllä Eltel-Loiste sammuttaa pian valot Hyrylläkin.
      Niin on Kajaani-Sotkamossa päätetty.
      Pian ei kehyskainuussa viliku valoja muualla kuin tuulirupeleissa vaarojen huipuilla.

    • Hävytöntätouhua

      Tahansa pitää rinteitä kiinni rinneyhtiö. Koettaa kypsyttää puolankalaisia ostamaan rinteet ylihintaan.

    • paljakkakuntoon

      Paljakassa olisi potentiaalia, jos mainonta eri ryhmille olisi kunnossa. Mainostusta Aasian suuntaan ja britteihin. Panostus rinnetoimintoihin ja muidenkin paljakan alueiden toimijoiden aktiivista otetta mainontaan. Ei paljakan mainostus suomenmaalla riitä vaan tarvitaan myös ulkomaalaisia kävijöitä.
      Nythän kyhälä koittaa ajaa paljakan alas, jotta ukkohallalla ei ole kilpailijaa ja kasvu jatkuisi suurempana. Nytkin ukkohallaan on investoitu järjettömiä summia ja paljakkaan ei mitään. Paljakkaa ei ole tarkoituskaan kehittää enään.

      Paljakka-ukkohalla oy:hän on kirjoilla hyrynsalmella, joten sinne valuvat meidän puolankalaisten rahat.

    • alasmenoa

      Rinteet avataa Paljakassa 15 helmikuuta, se ei kyllä ilahtuta laskettelulipun ostaneita. Ja ovat auki 50 -60 påivää ,jos ovat. Kyhälän mukaan myydään rinnetoiminta myydäänkokonaisuutena; rinnealue hissit, vuokraamo ja lumetusjärjestelmä. Paljakan kehittämissuunitelman on laatinut Puolangan kunta ja tässä on tulos. Kyllä nyt on kepulaisiia kunta päättäjillä selityksen paikka. Elinkeinoasiamies paljakan myyntiä Ukkohallalle hyvänä ratkaisuna. eipä ollut Kyllä elinkeinoasiamiehen oli syytä lopettaa valehtelu ja lähteä lätkimään Puolangalta. Hänellä ,eikä koko kunnanjohdolla ei ole minkään laista käsitystä elinkeinotoiminna kehittämisestä kunnassa. Kotipaljakan rivitalojen myynti alehintaan romhdutti Paljakanlomaasuntojen hintaa puoleen mitä se on eimerkiksi Ukkohallassa. Paljakan toiminnasta levitetää jatkuvasti valheellista tietoa. Nytkin Haanela levittää tietoa 200 kiinalaisesta, jotka olisivat ahtautuneet muutamaan rivitaloasuntoon ja Karhunpesä mökkiin, joka ei ole mahdollista. Paljakka on miin alkeellinen hiihtokeskus, ettei sitä ilkiä tarjota ulkolaisille matkailijoille. Yrittäjillä ei ole tarjolla mittään ohjelmaa matkailijoille , eikä siellä ole edes henkilö kuntaa, ja ne johtajat jotka siellä ovateivä saa sanaa suustaam.

      • eikunvaihtoon

        Jaa, että myydään kokanaisuutena. Lumetusjärjestelmä oikein erikseen mainittu..tälle nauraa ison kirkonkylän harakatkin. Ottaen huomioon, että nykyinen omistaja on kertonut Paljakan lumetusjärjestelmän olevan "ei moderni".

        Niin taitaa tuulla yhden jos toisenkin virkamiehen housuissa. Ei muutako kenkää. Sama peli nykyiselle tekniselle johtajalle, joka tunaroi myös Paljakassa.

        Pormestarin puhelin saattaapi pirahella tiuhaan tahtiin.


      • soitto

        Turha se on pormestarille on pirautella, eihänse ymmärrä asioiden päälle mitään. Pian kaksikymmentä vuotta se on hämmentänyt asioita jakaikki on mennyt pieleen. Kepulais mummoille se valehtelee omia ." mainetekojaan", mutta on saanut kunnan asiat sekaisin .Puolangasta on tullut suomen huonoin kunta.Soittakaa hallintojohtajalle ja koittakaa hänet saada ymmärtämään Paljakan tilanne. Hänhän se joutuu hoitelemaan pormestarin sotkuja käytännössä.


      • voihankyhäys

        Jaahas, että Paljakan rinnetoiminta on siis saattohoidossa. Saas nähä selviääkö vielä elämälle! Voi olla, että joku muukin sen alueen yrittäjä joutuu saattohoitoon, jos Paljakan rinteet kaatuu. Kiitos tästä kuuluu sille perkeleen kyhääjälle.


      • Rinteetön

        Onko Puolangan kunnan elinkeinoasiamies/elinkeinojohtaja/elinkeinopäällikkö joutanut kommentoimaan julkisesti Paljakan nykytilannetta?


      • ovilukossa
        Rinteetön kirjoitti:

        Onko Puolangan kunnan elinkeinoasiamies/elinkeinojohtaja/elinkeinopäällikkö joutanut kommentoimaan julkisesti Paljakan nykytilannetta?

        On. Hän istuu kunnantalon yhdessä kopissa. Säilytyksessä.


    • Paljakkalasukkohallapara

      Kyhäys laittoi paljakan pakettiin.

    • yrittänyttäeilaiteta

      Ei muuta kun kolehdin keruuseen ja starttirahan hakuun, kun on näin kiinnostava liiketoiminta. Taitaa jäädä puheasteelle. Tehkää kuitenkin vaikka pessimistivideo. Se lohduttaa.

      • poikottiavaan

        Laittakaa laskettelijat Ukkohalla poikottiin! Äläkää menkö sinne laskettelemaan! Mieluimmin vaikka Vuokattiin tai Isolle Syötteelle! Molemmissa paikoissa sata kertaa paremmat rinteet kuin kyhääjän Ukkohallassa! Kiusatkaa vähän sitä saatanan kyhääjää!


      • lainelautailija
        poikottiavaan kirjoitti:

        Laittakaa laskettelijat Ukkohalla poikottiin! Äläkää menkö sinne laskettelemaan! Mieluimmin vaikka Vuokattiin tai Isolle Syötteelle! Molemmissa paikoissa sata kertaa paremmat rinteet kuin kyhääjän Ukkohallassa! Kiusatkaa vähän sitä saatanan kyhääjää!

        Ei laiteta boikottiin Ukkohallaa. Niitä keskuksia käytetään, jotka auki lähialueella.

        Tällainen esitys tulee vain tyhmimmiltä Puolankalaisilta, kuten nyt yllä. Sinunlaistesi typerysten mielestä Jorma T. oli vielä suurempi prihvatististi, kuin nykyinen yrittäjä Paljakassa. Jorma omistaa nykyisin Iso-syötteen rinnekeskuksen -ja toiminnot. Siis sinne nyt rahat?
        Huomenna taas....porukalla Ukkohallaan.


      • ohannäitä
        lainelautailija kirjoitti:

        Ei laiteta boikottiin Ukkohallaa. Niitä keskuksia käytetään, jotka auki lähialueella.

        Tällainen esitys tulee vain tyhmimmiltä Puolankalaisilta, kuten nyt yllä. Sinunlaistesi typerysten mielestä Jorma T. oli vielä suurempi prihvatististi, kuin nykyinen yrittäjä Paljakassa. Jorma omistaa nykyisin Iso-syötteen rinnekeskuksen -ja toiminnot. Siis sinne nyt rahat?
        Huomenna taas....porukalla Ukkohallaan.

        Ihan tiedoks vaan, jotta J. T. on omistanut Syötteen jo kauan ennen Ukkohalla/Paljakka omistustaan.

        Ja eiku huomenna Vuokattiin. Sitten Rukalle. Sitten Syötteelle.


      • eikunboikottia

        Aivan oikein. Mihin tahansa muualle, vaan ei Ukkohallaan pirruuttaankaan! Antaa noiden lainelautailijoiden vaan nuoleskella kyhäilijän p.......!


    • Paljakka

      Persmäen laskua paljakassa 15.2.2019 saakka, kunnes tai jos avaamme rinteet (jos).

      Terveisin : Paljakka

    • paljakkarules

      Iloista laskettelupäivää kaikille ja hyvää uutta vuotta 2019; pessimisti ei pety

    • ProPaljakka

      Olen useimpien yllä kirjoittaneiden kanssa täsmälleen samaa mieltä siitä että nyt käsillä oleva tilanne on rinteiden nykyisen omistajan tietoinen pyrkimys alasajaa Paljakan rinnekeskuksen toiminta, jotta Ukkohallan surkeille fasiliteeteille sataisiin tekohengitettyä enemmän käyttöä. Sitä se on tosiasiassa ollut jo ainakin pari viimeistä vuotta. Paljakassa lähes 30 vuotta säännöllisesti 1-2 viikkoa viettäneenä tyytyväisenä lomailijana tilanne harmittaa.

      Paljakassa on kuitenkin Kainuun alueen paras rinneprofiili, aivan loistavassa kunnossa ylläpidetyt hiihtoladut ja puhdasta luontoa ja lunta vaikka muille jakaa. Omalla autolla liikkuville matka "ruuhka-suomesta" on kohtuullinen verrattuna jopa Rukaan ja etenkin Lapin kohteisiin. Puitteet siis antaisivat kyllä edellytykset menestykselle.

      Markkinoinnin lisäksi kehittämistä minun mielestäni kaipaisi kuitenkin saavutettavuus muutoin kuin omalla autolla. Junalla pääsee 6 tunnissa Helsingistä Kajaaniin ja takaisin 65 €:lla , mutta sitten Kajaanista Paljakkaan bussiyhteys maksaa 70 €. Kokonaisuuden kannattava kehittäminen edellyttäisi riittävää asiakasmäärää ja yksi avaintekijä sen aikaansaamiseen olisi Paljakan saavutettavuuden parantaminen niillekin jotka eivät halua liikkua omalla autolla . Tosin tältä sesongilta tilanne taitaa olla menetetty tj Kyhälän rinteen aukiolosta kertomien " ilouutisten " perusteella.

      • Mainostusta33

        En tiedä tulisiko kalliiksi tarjota paljakkaan lipun ostaneille kajaanista tai oulusta bussikuljetus? Asiakkaita tulisi enemmän kun ei tarvi maksaa 70 euroa lipusta vielä junalipun/ lentolipun päälle. Kulut saattaisi saada katettua sillä että väkeä tulee enemmän. Lisää mainostusta paljakkaan ja rinteet auki.

        Kuljetuksia paljakkaan ympäri suomen ja markkinointia eri ryhmille esim. luokkaretket yms paljakkaan.


    • ropaljakka

      Mahtavaa- propaljakka.

      Tervetuloa yrittäjäksi Paljakkaan. osaajia tarvitaan.

    • uudetkujeet

      Hyvää uutta vuotta kaikille paikallisille pessimisteille, sekä tietysti ikuisille optimisteille.

      Kun uusi vuosi on aluillaan on paikallaan tehdä valistuneita arvauksia miten tällä kertaa rinnekeskustoimintojen jatkon käy.

      Avaako joku uusi taho ennen 15.2? Avaako nyk.yrittäjä 15.2. ja ajan kanssa kasataan rahoituspaketti ja uusi yritys aloittaa joulukuulla? Ryhtyykö kunta "yrittäjäksi"? Perustetaanko peräti osuuskunta? Alkaako rinne kasvaa pajukkoa, kun hissit myydään pois?

      • Joulusiivousko

        Ainakin näyttää Ukkohallan ja Paljakan facebook-sivuilta poistetun kommentit, jotka eivät välttämättä ole suotuisia yrittäjille. Kuvitellaanko, että olemassa olevat ongelmat poistuvat silloin, kun asiakkaiden viestit deletoidaan tai kun niitä ei kukaan näe? Pitäisikö tehdä muutakin, kuin käyttää delete-näppäintä?

        Kaikkien kainuulaisten etu olisi, että täällä olisi fiksuja ja yhteistyökykyisiä yrittäjiä. Matkailijoita on helppo menettää, mutta vaikea saada takaisin isollakaan rahalla. Hyvällä ja asiakasta kunnioittavalla tavalla matkailijat pysyvät ja tulevat uudelleenkin. Uskon hyvin vakaasti, että Paljakassa ja Ukkohallassa on lukemattomia yrittäjiä , jotka tekevät erittäin hyvää työtä. He ovat sanansa mittaisia henkilöitä.


    • ihantottanäin

      On nimittäin niin, että alunperinkin Paljakan alueen arkkitehtuuri on suunnitelltu päin persettä. Kaikki pitää olla rinteiden välittömässä läheidyyssä näin ne maksavat asiakkaat vaatii . Senhän näkee mm. Rukalla ja myös Ukkohallassa. En tiedä onko nuo Paljakan mökkikylät tulleet maan omistajien takia kauas ydinalueesta ja ovat sen takia kaukana rinteistä.Mutta kaikki akviteetit pitää olla ihan #portailla", että se vetää turisteja.

    • samifromtörmänmäki

      Vuosikausia pyöritetty Leader-rahotteisia hankkeita, joissa aina yksi ja sama "vetäjä" Simo from Törmänmäki. Hankkeen nimi vain muuttuu ja tietysti tuettavan uuden hankkeen kesto. Eikö näillä hankepanoksilla tavoiteltukaan lisää maksavia asiakkaita? Missä tulokset ja alueen kannattavuus?

      Simo on pätevä ja sopiva kaikkien hankkeiden vetäjä Paljakassa. Oikeaa puoluetta, kuuluu Oulujärvi Leader-hallitukseen jne...

      Viimeisimpänä vetona Simppa on hankevetäjä Paltamossa, jossakin kalahankkeessa. Eli projektit jakuu...

    • Ryhtiäkunnanjohtoon

      Ulkopaikkakuntalainen terrorisoi puolankalaisia olan takaa. Kunnan tehtävä on kunnan omien yritysten ja asukkaiden edunvalvonta sekä kuntamarkkinointi. Tilanne pitää ratkaista,

    • PessimistienPuolanka

      Nyt on MATKAmessuille uutiskynnyksen ylittävä iskulause: Tule Paljakkaan laskettelulomalle, meillähän ei ole rinteet auki!

    • Puolangallakuultuna

      Mitäpä se hyvejää aokasta rintteitä.

    • propaljakka

      Hyvä yleisönosastokirjoitus Kyhälältä maakunnan päälehdessä.

      Tuli selväksi, mitä kunnanväen ja typerimpien kuntalaisten pa5kapuheet ovat. Silkkaa mustamaalausta ja perikainuulaista kateutta. Ja tietysti umpisurkeaa touhua kunnanviranhaltijoilta.

      Osaako tyhmimmät (ja kateelliset) suorittaa alkeellisen kalkyyliin... esimerkiksi pyörein luvuin 100 x 3000? Kateus se vie kalatkin kainuulaisvesistä.

      Kyllä oli muuten väkeä uutenavuotena Ukkohallan rinteissä. Parkkipaikallakin piti pujotella, kuin Marrakechin torilla.

      • Onpeilinvikajosnaama

        Voi hyvänen aika, uskoo ken tahtoo.


    • samassaveneessäollaan

      Onhan teillä Paljakassa sentään matkailuvaunualue. Ukkohallassa jouduttiin sekin purkamaan suurten egojen törmäyksen johdosta. Niin minä jotain positiivista, vaikkei mäkeen pääsekkään.

      • ketuenvitjeake

        oeseikko kyheälijä vuoejen puolanekalaenen.


    • rakmest

      Kyllä oli surkeaa katseltavaa edellenäkin talvena tuo Paljakan tilanne.
      Rinteissä viikolla 1-3 laskettelijaa kerrallaan.
      Kuljin siellä työnpulesta joulusta- kesään ja joka reissu pysähdyin katselemaan tuota rinnetouhua.
      Kävi lähes heti selväksi, ettei nuilla kävijämäärillä kukaan leipäänsä ansaitse.
      Vielä suurempi ihmetyksen aihe oli tuo kaavoitus.
      Mökit kilometrien päässä keskustasta, järkyttävässä kuusiröteikössä, mahdollisimman kaukana palveluista.
      Siinä arkkitehdit ja päättäjät ovat tehneet mittaamattoman vahingon.
      Ei ihme ollutkaan, ettei yli puolelle mökeistä ollut aurattua tietä tai muutakaan jälkeä koko kevättalven aikana.
      Joten Paljakan kohtalo on sinetöity ja mökkien omistajat ovat menettäneet rahansa, koska niitä ei tule kukaan reaalihinnalla ostamaan

    • Gopaljakkago

      Toisaalta ei kaikki halua sen saa#anan moiseen menoon ja renkutukseen vaan kohtuulliseen rauhaan jossa kuitenkin on hoidetut ladut yms fasiliteetit

    • Muitakinvaihtoehtoja

      Laskettelua on siellä sun täällä, ei muuta kuin ideoimaan ja kunta laittaa rinteet uusiokäyttöön. Alamäkiajoa läskipyörillä ympäri vuoden yhteen, muikea pulkkamäki toiseen, muutamaan rinteeseen uutta igloomajoitusta.

    • mielikuvapaljakka

      Nyt Puolangan kunnan sivuilla on avattu epäasiallinen (lue valheellinen) markkinointi. Avaamalla kunnan sivut näet liikkuvaa kuvaa, jossa hissit liikkuu ja asiakkaat laskettelevat. Tämä ei ole todellisuudessa mahdollista. Tämä on sitä mielikuvamarkkinointia, jolla petetään mahdollisesti lisää potentiaalisia tai tulevia asiakkaita.
      Petollisen markkinoinnin seurauksena saattaa joku perhe ex-tempore ajaa Paljakkaan, jossa havahtuu pimeään rinteeseen, missä liikkuu vain metsän eläimet. Pettymys on täydellinen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1569
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      20
      1209
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1049
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1038
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1031
    6. 4
      932
    7. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      928
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      3
      921
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      914
    10. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      902
    Aihe