ensi kesänä Pulaan

Ensi kesänä lennot varattuna Pulaan. Kaikki vinkit otetaan vastaan esim.Hotelli, ravintolat ja nähtävyydet.Auton vuokraus ym.MInne kannattaa lähteä autoilemaan ja jne.

4

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 10xreissua_vuodessa

      Pulassa on mukavia Airbnb-asuntoja saatavilla. Ei siellä hirveesti mitään nähtävää ole, ainoastaan se amfiteatteri tulee mieleen. Onneksi teillä auto, käykää vaikka Venetsiassa, 300km ei ole mahdoton matka, junalla toki mukavampi. Pula on aikas tylsä paikka, sry.

    • a-antti

      Heip mtv226,
      oletkin saanut jo yhden vastauksen..
      Lähtötiedot matkastasi ja matkustajista ovat .. öhhh - niukat. Yksi pitää äidistä, mutta toinen on hulaantunut tyttäreen. Kas kun ei "mikä on paras .... Pulassa?".

      Näen asiat hieman toisin kuin eka vastaaja....
      Pulassa on paljon muutakin kuin areena roomalaisten jäljiltä. Toki tietysti pienempiä, mutta kuitenkin; Augustuksen temppeli, roomalainen mosaikki, kaksoiskaariportti, riemukaaren tyyppinen, mutta pienempi portaali (edelleen roomalaisten jäljiltä). Roomalaisten jäljiltä on paikalliseen museoon kerätty pikku- ja isompaakin tavaraa. Ja eikös siellä ole sellainen roomalaisten teatterikin.

      No sitten on Limskin kanaali, tipukiviluola keski-Istriassa, lähellä Slovenian rajaa, Brionin saaren luonnonpuisto (Titon lomapaikka). Rijekasta koilliseen on myös luonnonpuisto, nimeä en muista juuri nyt/jaksa kaivaa. Plitvicen luonnonpuisto saattaa siten jo olla turhan kaukana? Italiaan pääsee päivämatkalle myös erilaisilla aluksilla. Tyypillisesti Venetsiaan (petkutettavaksi). Laivamatka voi kyllä muuttua bussimatkaksi, jos on paha keli. Alukset on pienempiä kuin "ruotsinlaivat". Matka kannatanee hankkia paikan päältä matkatoimistosta. Slovenian tippukiviluolille (paljon isompia kuin Kroatian) ei myöskään ole paha matka.

      Hotellit ja majoitus; niissä on seinät; joissa on ulko- ja sisäpinnat. Ravintolat; niistä saa ruokaa. Perusjuttuja pitkin maailmaa - etenkin näissä(kin) länsimaissa. Aibnb voi olla hyvä ratkaisu, mutta miks'ei myöskin https://www.adrialin.co.uk/ tai https://www.interhome.fi/. Ei hotelliin, vaan keskelle paikallisia - hyvä valinta. Älä keskity majoitukseen ja ravintoloihin.

      Jos teillä on auto (suosittelen) ympäristöön suunnitellut matkat voivat olla edellä mainittujen lisäksi hyvä juttu. Istrian itäpuolella on joitakin isompia saaria, miten olis piipahdus siellä? Katso (kookle-) karttaa ja https://www.jadrolinija.hr/docs/default-source/lokalne-linije-2018---red-plovidbe/karta-rijeka-eng.jpg?sfvrsn=0.

      PAikallinen ihminen voisi olla hyvä kokemus. Kaino ja ystävällinen lähestyminen paikalisiin yhteisöissä kuten bewelcome.org (epäkaupallinen) tai couchsurfing.com (kaupallien) saattaisi olla siirtyminen täysin uudelle tasolle. Maisemat ja patsaat voi katsoa nettikuvista, mutta ihminen on kohdattava - ja ihmisestä huokuu kansa ja kulttuuri.

      Ja vielä, sela Kroatia -palstan juttuja, saatat löytää hyviä vinkkejä!

      Hyvin suunniteltu matka on jo puoliksi tehty, mutta "sokeri on vasta pohjalla". Hyvärt suunnitelmat antavat myös mahdollisuuden nopeaan - päätin uudestaan -tilanteeseen.

      Käyn aina joskus palstalla, kysy. Hyvää lomaa!

    • slatki

      Majoituin viime kesänä Rovinjissa. Sinne on Pulasta noin 30 km. Viehättävä paikka! Mukavia uimarantoja/ uimapaikkoja on paljon. Kävin myös Limski-kanal-risteilyllä. Se oli mukava retki: merellä tuuli viilensi mukavasti ja maisemat olivat upeat. Pulassakin kävin. Mukavan rosoinen paikka. Ja edullisempaa kuin Rovinjissa. Suosittelen Istriaa kaiken kaikkiaan.

    • Nn87

      Itse olen myös lähdössä Pulaan ensi kesänä kavereiden kesken. Ensin ajateltiin että majoitutaan keskustan lähelle, mutta kaivattaisi kuitenkin enempi luonnon ja meren äärelle. Sellaiselle alueelle jossa olisi kuitenkin kauppoja, ravintoloita ja yöelämää. Olisiko suosituksia jostain alueesta tai lähikaupungista?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe