Koulutytön päiväkirja 2

*Elisa*

23. toukokuuta

Kulutin muutaman päivän siihen, että mietin miten saisin kohdistettua Rehtorin huomion uudelleen itseeni. Aivan samaa temppua en halunnut kokeilla uudelleen. Se olisi ollut toistoa, eikä siten niin jännittävää. Sen verran järkeväkin olin, etten edes ajatellut tunnilla riehumista. Se olisi ollut tosi typerää käytöstä. Mietin erilaisia vaihtoehtoja pääni puhki, kunnes eilen illalla keksin hyvän suunnitelman. Se ei ehkä ollut tapojeni mukainen, mutta silti aivan toteutuskelpoinen. Kaiken lisäksi se olisi hyvin helposti toteutettava juttu.

Aamulla en laittanutkaan minihametta päälleni. Sen sijaan etsin kaapista mustan trikoisen pitkänhameen. Olin ostanut sen syksyllä jostain alennusmyynnistä enkä juurikaan ollut käyttänyt sitä. Nyt se oli kuitenkin oiva lisäapu luonnokseni toteuttamiseen. Yläosaksi valitsin mustan topin. Rintaliivejä en tietenkään laittanut päälleni. Rintani näyttivät paljon houkuttelevammilta pomppiessaan liikkeideni mukaan vapaana, kun olin ilman rintsikoita. Hameen en myöskään tarvinnut montaakaan vaatetta. Ajelin häpyni aivan sileäksi posliiniksi aamusuihkussa. Pöksyt jätin suosiolla kotiin. Laitoin päälleni vain mustat stay-up sukat ja sukkanauhat. Pienenä riskinä oli tietenkin se, että jos kiihottuisin kesken päivää, kosteus saattaisi näkyä märkänä länttinä hameessani.

Aamupäivällä lyöttäydyin yhteen parin luokallani olevan tytön kanssa. Sievä ja Soma olivat molemmat ihan hauskoja tyyppejä. Olin pari kertaa ollut heidän kanssaan diskossakin ja parissa kotibileissä. Joka kerralla meillä oli ollut ihan kivaa yhdessä. Tänään kuitenkin suurin kiinnostukseni syy heihin oli se, että he molemmat polttivat. Tytöt ottivat minut seuraansa luontevasti ja seurasin heitä välituntisin tupakkapaikalle uskollisen seurakoiran tavoin. Koululla oli tarkoin merkitty alue, jolla polttaminen oli sallittua. Muualla se oli täysin kiellettyä. Itse en polttanut oikeastaan koskaan. Joskus tarpeeksi monen oluen jälkeen saatoin polttaa pari tupakkia, jos niitäkään. Selvin päin tupakka maistui tosi pahalta ja sattui henkeen. Se teki sitä paitsi hiuksista ja vaatteista kamalan hajuiset.

Iltapäivällä tytöt huomasivat, että Mrs. Tiukkapipo oli välituntivalvojana.
- Voi Luoja, en tiedä ketään huumorintajuttomampaa eukkoa kuin tuo opettaja. Olen monta kertaa kiittänyt onnea, ettei hän opeta meitä. Hänen tunneiltaan pääsee kuulemma nopeammin kuin edes osaa uneksi Rehtorin puhutteluun, Soma kertoi.
- Onko hän koko iltapäivän valvojana? kysyin kiinnostuneena. Mrs. Tiukkapipo saattoi olla vastaus rukouksiini. Hänen avullaan saattaisin päästä helpostikin Rehtorin puhutteluun.
- Yleensä yksi opettaja valvoo aamupäivän ja toinen iltapäivän. Kaipa hän valvoo loputkin välitunnit, Sievä vastasi. Minä olin tyytyväinen ja pummasin samaan hengenvetoon tupakin tytöiltä. Ensimmäiset henkoset otin hyvin, hyvin varovasti. En halunnut tukehtua ihan heti. Heitin tytöille herjaa siitä, että kärsin selvästi tupakanpolton suhteen harjoittelun puutteesta. Tytöt naureskelivat hyväntahtoisesti varovaisille henkosilleni.

Toiseksi viimeisen välitunnin lopulla pummin toisen tupakan tytöiltä. Molemmat tarjosivat auliisti omistaan.
- Yritätkö oikeasti oppia paheiden tielle? Sievä hihitteli. Myöntelin. Puhaltelin hitaasti savuja ja tajusin laskeneeni aivan oikein. Kello soi kutsuen oppilaat sisälle. Tytöt tumppasivat nopeasti omat tupakkansa ja kiiruhtivat sisälle ehtiäkseen ajoissa tunnille. Viimeiset tuntimme olivat Markkinointia ja luokka oli rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Sinne kiipeämisessä meni aikaa. Minä seurasin huomattavasti hitaammin perässä. En halunnut saattaa ketään muuta itseni lisäksi vaikeuksiin. Kävelin rauhallisesti kohti pääovea ja polttelin malliksi muutaman henkosen. Temppu ei pettänyt. Puolessa välissä pihaa huomasin Mrs Tiukkapipo tulevan tikuttavin askelin minua kohti ja näyttävän vihaiselta.

Mrs Tiukkapipo oli tukehtua suuttumukseensa. En saanut puolestakaan, mitä hän sanoi, selvää. Ei silti, en oikeasti edes yrittänytkään. Tumppasin kuitenkin kiltisti tupakkani ja pyytelin anteeksi. Kerroin auliisti, hänen sitä kysyessään, kuka olen ja miltä luokalta. Mrs seurasi minua sisälle asti tarkastaakseen, että tosiaan olin se, joksi itseäni väitin. Yritin mallin vuoksi selitellä, miksi olin polttanut tupakasta vapaalla alueella. Väitin olleeni niin ajatuksissani, etten ollut huomannut, mitä tein. Ontuva selitys, eikä uponnut Mrs Tiukkapipoonkaan. Hänen viimeiset sanansa olivat kuin hunajaa.
- Rehtori kutsuu sinut keskustelemaan kanssaan vielä tämän päivän aikana! Yritin näyttää asianmukaisen säikähtäneeltä. Kuka nyt Rehtorin puhutteluun oikeasti haluaisi?

Tytöt olivat kauhuissaan saamastani julmasta tuomiosta.
- Mitä minä sanoin, Mrs Tiukkapipo on aivan uskomaton tyyppi, Soma totesi huokaisten. Nyökyttelin ja yritin näyttää pelokkaalta julman tuomioni edessä.
- En tiedä, miten sillä tavalla mokasinkin. Oma vikanihan se oli, huokailin surullisena. Tytöt nyökyttelivät ja voivottelivat surkeaa tilannettani.

Minä aloin odottaa kutsua Rehtorin luokse. Markkinoinnin opettaja, Neiti Pirteä, saapui luokkaan, mutta ei kommentoinut tilannetta mitenkään. Tunti meni ja viimeinen välituntikin tuli ja meni. Minä aloin hermostua. Miksi kutsua ei kuulunut? Eikö Rehtori halunnutkaan minua puhutteluun? Eikö hän halunnutkaan rankaista minua. Aloin jo menettää toivoni ja istuin surkeana käytävän penkillä.

Neiti Pirteä saapui pitämään toista tuntiaan. Ohi kävellessäni hän kuiskasi minulle:
- Siina, Rehtori käski sinun tulla luokseen juttelemaan tämän tunnin jälkeen. Neiti yritti selvästi kertoa asian niin, etteivät muut kuulisi, että jouduin puhutteluun. Yritin näyttää asianmukaisen surkealta. Tosiasiassa sydämeni alkoi tykyttää riemusta. Minkälaisen rangaistuksen Rehtori oli keksinyt minua varten. Tunsin kuinka jännitys kouristi vatsanpohjaani ja pimpsani alkoi sykkiä odotuksesta. Koko markkinoinnin tunti meni aivan hukkaan, en kuullut sanaakaan opetuksesta. Neiti Pirteä jätti minut kuitenkin aivan rauhaan. Hän varmaan tuumi, että pelkäsin niin tulevaa tapaamista, etten nähnyt tai kuullut mitään.

Seisoin hetken Rehtorin oven takana ja tasasin hengitystäni. Neiti Pirteä sattui kävelemään ohitseni ja hän taputti minua ystävällisesti olalle.
- Rehtori on oikein mukava, eikä varmaan ole sinulle liian ankara puhutellessaan sinut. Älä turhaan pelkää sinne menemistä. Nyökkäsin hänelle.
- Kiitos, kuiskasin hieman vapisevalla äänellä. Olin jo valmiiksi tosi kiihottunut, mutta onneksi Neiti tulkitsi sen peloksi. Hän taputti minua uudelleen olalle ja jatkoi matkaansa. Minä painoin ovisummeria. Kesti muutaman sekunnin ennen kuin vihreä valo syttyi palamaan ja minä sain luvan avata oven.

Rehtori istui työpöytänsä takana eikä hän nostanut katsettaan papereistaan, kun astuin sisään.
- Päivää, Rehtori, sanoin käheällä äänelläni.
- Istu, Rehtori määräsi edelleenkään minuun katsomatta. Istuuduin oven viereiseen nojatuoliin ja laskin koulureppuni lattialle. Istuimme hiljaisuuden vallitessa hirvittävän pitkältä tuntuvan ajan. Rehtori ei koko aikana katsonut minua päin. Minä sen sijaan tuijotin häntä. Taustalla kuulin kuinka seinäkello tikitti sekunteja ja minuutteja. Aika kului. Koulun äänet alkoivat hiljetä, askeleita ei juurikaan enää kuulunut. Ihan kuin olisimme olleet aivan kahden koko talossa. Sitäköhän Rehtori odottikin?

- Sinä sitten päätin tupakoida keskellä pihaa? hän kysyi leikaten hiljaisuuden poikki. Nyökkäsin.
- Kaipasitko rangaistusta niin kovasti, että sinun oli pakko keksiä joku kepponen, jolla pääset luokseni? Hän nojautui rennon oloisesti taaksepäin tuolissaan minua katsoen. Hengästyin hänen katseestaan ja nyökkäsin uudelleen. Miksi olisin kierrellyt ja valehdellut? Juuri sitä varten olin polttanut tupakkaa keskellä pihaa.
- Sinä olet kyllä uskomaton Narttu, Rehtori huokaisi.
- Sinä et jätä minulle minkäänlaisia vaihtoehtoja. Minun on aivan pakko rankaista sinua! Riisuhan toppisi ja hameesi pois, hän määräsi.

Nousin seisomaan ja vetäisin toppini pois yläkautta. Rintani heiluivat paljaina, nännit kovina. Ilma tuntui viileältä paljaalla iholla ja sai nännit kovenemaan entisestään. Hameessani oli kuminautavyötärö ja laskin sen alas nilkkoihini ja astuin ulos siitä. Katsoessani Rehtoria tiesin aamulla tehneeni oikean asuvalinnan. Hän näytti pitävän siitä.
- Sinä olet tainnut hukata housusikin päivän mittaan. Nussitko jonkun kanssa niin pikaisesti, että unohdit pukea pöksysi takaisin? Hänen äänensä muuttui käheäksi.
- En ole nussinut, Rehtori. Unohdin pukea ne jo heti aamulla päälleni. Olen pahoillani, jos se suututtaa teitä. Vastasin silmät alas luotuina.
- Tuollaisista unohduksistakin on pakko rankaista sinua. Mihin vielä joutuisitkaan, jos en olisi pitämässä sinulle kuria? Onneksi minulla on ollut jo muutaman päivän täällä jotain sinua odottamassa. Rehtori kumartui koluamaan laatikkoaan ja otti sieltä käteensä jotain metallinkiiltoista. Henkäisin jännityksestä, tunsin kuinka pillumehu valuivat jo reisilläni, aivan kuin olisi pissinyt.

- Heilutahan vähän rintojani, se näyttää niin mukavalta! Rehtori sanoi. Hän seisoi hetken ihaillen pyöreiden rintojeni heilumista ja tuli sitten luokseni. Hän kouraisi rintojani, venytti nännejä sormiensa välissä. Hän laski päänsä alas, puristeli edelleen tissejäni ja imi vuoroin molempia nännejä. Ne olivat jo odottaneet kielen kosketusta ja huokaisin rehtorin aikaansaamasta nautinnosta. Hänellä oli minulle yllätys. Hän ruuvasi eräänlaiset pienet puristimet tiukasti kiinni nänneihini. Puristimia yhdisti metallinen ketju, josta hän kokeeksi veti. Veto venytti nännejäni ja vaikka se sattui, se tuntui kuitenkin käsittämättömän kiihdyttävältä.

Rehtori veti minua ketjua apunaan käyttäen viereiseen kokoushuoneeseen. Rehtori huomasi, että korkokengissäni oli kokonaisuudessaan tosi paksut pohjat ja hän vaati minua riisumaan ne. Kun olin ilman kenkiä, lyhenin heti monta senttiä. Seinällä oli vaatekoukku, johon hän ripusti ketjun kiinni. Kun seisoin varpaillani, ketju ei juurikaan venyttänyt nännejäni. Jos laskeuduin koko painollani alas ja nännini venyttyivät ketjun ansiosta melkoisesti. Vingahdin sitä kokeillessani yllättävän kovan venytyksen aiheuttamasta kivusta ja Rehtori hymyili tyytyväisenä.

Rehtori käski minun nojata seinään siten, että peppuni oli pystyssä. Käteni, joiden kämmenet olivat seinää vasten, tukivat asentoa. Hän sitoi liinan silmieni peitoksi, etten näkisi mitä hän teki. Tunsin, kuinka Rehtori painautui alastomana vartaloani vasten. Hänen kullinsa seisoi kovana päin peppuani. Hetken hän hieroi sitä litisevää pilluani vasten.
- Sinä olet oikea kiimapillu! Rehtori murahti. Yritin tarjota pilluani hänelle paremmin hierottavaksi, koska se suorastaan huusi kosketusta.
- Nyt alkaa varsinainen rangaistus. Varaudu pieneen piiskaan, sitähän sinä kuitenkin kaipasit. Hän huohotti korvaani ja korjasi asentoni sellaiseksi, että peppuni oli mahdollisimman hyvin tarjolla taaksepäin.
- Minulla on täällä ihana, monisäikeinen piiska sinua varten varattuna, hän kertoi.

Ensimmäinen isku oli melko hento. Se ei juurikaan tuntunut kipeältä, lähinnä vain hyvältä. Isku, iskun jälkeen Rehtori kuitenkin lisäsi niihin voimaan. Kolmas sai jo takamukseni kirvelemään. Vaikka se sattui, samalla se sai pilluni turpoamaan ja tykyttämään kiihotusta. Puskin kankkujani lyöntejä vastaan sen verran kuin kykenin. Mitä enemmän pyllistin taaksepäin, sitä enemmän nännini venyivät. Yhteisvaikutelma oli uskomaton. Uikutin kivun ja kiiman mielettömästä sekamelskasta. Takamukseni jäi pyörimään tyhjää, kun Rehtori lopetti piiskaamiseni. Uikutin ja toivoin hänen jatkavan.
- Älä lopeta vielä, pyysin, mutta aivan turhaan. Rehtori irrotti nänniketjun koukusta ja talutti minut sokkona pöydän luo. Hän auttoi minut pöydälle selälleen.
- Levitä jalkasi, hän komensi. Minä tein työtä käskettyä ja odotin, että hän tulisi sisääni.

Rehtori kuitenkin yllätti minut. Hänellä oli aivan muunlainen suunnitelma varalleni.
- Pillusi suorastaan vuotaa kosteutta, hän huohotti ja hieroi pimppaani sormin. Kun Rehtori vaihtoi sormensa kulliinsa ja hyväili sillä minua, nostin lantiotani ottaakseni hänet sisään. Rehtori naurahti.
- Olet liian malttamaton Pikku-narttu! Hän vetäytyi luotani ja minä hengähdin pettymyksestä. Pilluni sykki odotusta ja olisi tarvinnut heti sisäänsä jotain suurta ja upeaa, sellaista kuin Rehtorin kulli oli.

Hetkeksi minulle tuli outo olo, että olin yksin, pillu levällään siellä kokoushuoneessa.
- Rehtori, missä olet? piipitin hieman kauhistuneena. Kukaan ei vastannut ja minä säikähdin ihan tosissani. Aloin pyrkiä ylös pöydältä, jolloin kuulin ovelta Rehtorin äänen.
- Ole ihan rauhassa, olen täällä. Kuulin hänen rauhallisten askeleidensa lähentyvän ja rentouduin takaisin makuulleni pöydälle.
- Levitä jalkojasi hieman enemmän, hän käski ja minä tottelin. Hämmennyin suunnattomasti, kun tunsin hänen levittävän jotain liukasta anukselleni. Liukasteen perään hän työnsi jonkun kovan pötkön, joka alkoi välittömästi kasvaa pepussani. Tunne oli hengästyttävä. Pelkäsin hetken, että anukseni repeää, koska tappi kasvoi niin paljon.
- Mitä sinä teet? Kysyin yllätettynä Rehtorilta ja yritin vetää jalkojani yhteen.
- Älä kysele liikoja Narttu. Minä rankaisen sinua parhaaksi katsomallani tavalla, johon sinulla ei ole mitään sanomista, Rehtori ärähti minulle. Tehostaakseen sanomaansa hän läppäsi minua pillulle piiskallaan. Se tuntui hurjalta ja sai klitorikseni tykyttämään. Vaikka se sattuikin, tajusin silti nostavani lantiotani vastaanottamaan seuraavan pillupiiskaa. Sen aiheuttama kipu teki käsittämättömän hyvää yhdessä peffaani raiskaavan tapin kanssa. Nostin lantiotani ylöspäin ja sain vielä pari iskua. Koko pilluni säkenöi. Rehtori vapautti samassa myös nännini puristuksista. Kipu löi salamana lävitseni. Hän sekä helpotti että lisäsi sitä imiessään vuorotellen molempia nisiäni. Tunne oli hurja, teki sekä hyvää että poltti saaden minut uikuttamaan maanisesti. Heilutin lantiotani ja rukoilin Rehtoria lopultakin antamaan minulle tyydytyksen.

Rehtori murahti jotain. Ilmeisesti hänkin oli jo kiihkonsa äärirajoilla. Hän repäisi minua lähemmäs pöydän reunaa ja työntyi sisääni kerta työnnöllä. Hän nai minua hurjalla vimmalla, aivan kuin ei olisi koskaan ennen saanut. Hänen raivokkaat työntönsä tuntuivat aivan taivaallisilta poltteisessa pillussani. Olin niin täynnä, etten ollut koskaan osannut edes uneksia sellaisesta. Valtaisa tappi anuksessani ja Rehtorin suunnaton kyrpä pillussani! Kun hän vielä yhtä aikaa lipoi nyt jo yliherkkiä nännejäni, tunsin olevani nautinnosta aivan sekaisen. Vaikka hän olikin poistanut siteen silmiltäni, en nähnyt kiihkoltani yhtään mitään. Olin yksinkertaisesti vain kiimainen pillu, jota naitiin. Työnsin lantiotani häntä vastaan mukaillen hänen liikkeitään. Hänen häpyluunsa härnäsi työntö työnnön jälkeen klitoristani ja päästi nautinnonaallot liikkeelle, valtaamaan kehoni. Pilluni litisi ja tursui hunajaansa hänen työntöjensä voimasta.

Laukesimme lähes yhtä aikaa. Rehtori nojasi huohottaen, hengitystään tasaten minuun. Kiersin käteni hänen ympärilleen ja vedin hänet vielä lähemmäs itseäni. Pilluni sykki ja supisteli vielä orgasmin jälkimainingeissa ja sai Rehtorin urisemaan nautinnosta. Suutelimme kiihkeästi toisiamme vartalot yhteen kietoutuneina.

Rehtorin antama rangaistus oli ollut kerta kaikkiaan ihana!

0

7575

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

        Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        228
        3578
      2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        24
        2201
      3. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        24
        2091
      4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        90
        1985
      5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        87
        1662
      6. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        24
        1381
      7. Söpö lutunen oot

        Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
        Ikävä
        8
        1281
      8. Avaa sydämesi mulle

        ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
        Ikävä
        36
        1267
      9. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        35
        1217
      10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        6
        1208
      Aihe