Neitsyen kanssa

Bolerom

Nolo tarina mutta jaetaan tänne. Elikkä oli kesä ja oltiin tultu minun ja kaverini solu-kämppään jatkoille pari nuorempaa tyttöä. Toisen kanssa olin jo kaupungilla tehnyt lähempää tuttavuutta ja aamuyöllä siirryttiin minun huoneeseen ja ovi lukkoon. Suudeltiin sängyllä ja olin laittamassa kättä tytön housuihin, kun hän alkoi perääntyä ja sanoi, ettei halua seksiä. Kun syytä utelin, hän sanoi, ettei harrasta yhden yön suhteita. Edelleen yritin taivutella häntä, kun hän kertoi, että on neitsyt. Tämä innosti minua entisestään, sillä ajatus neitsyen kanssa olemisesta kiihotti ja halusin myös tietää, miltä se tuntuu. Yritin puhua tyttöä ympäri mm. toistamalla, että eka kerta tulee jokaiselle ja on vain helpompaa, kun se on "alta pois". Väsytystaistelu alkoi tuottaa tulosta, kun vähän kerrallaan sain suostuteltua ja lopulta aamun jo sarastaessa oli edetty siihen saakka, että kumpikin oltiin ilman housuja. Kaivoin patjan välistä kondomin ja aloin sitä laittamaan, kun tyttö vielä sanoi, ettei olekaan varma. Tästä meni vielä varmaan puoli tuntia ja tyttö ei enää jaksanut sanoa vastaan. Muistan kun nousin hänen päälleen ja olin ihan ylikiihottunut. Tunnustelin hetken tietä, tulin sisään ja ehdin työntyä vain muutaman kerran, kun jo laukesin. Hävetti ja jäin makaamaan tytön päälle ollen vielä hänen sisällään ja hänellä oli hämmentynyt ilme, varmaan ihmetteli, että tässäkö tämä oli. Heitin kondomin pois ja kävimme nukkumaan sanomatta sanaakaan. Aamulla hän lähti vähin äänin kotiin.

6

4858

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ykäsonni69

      Hyvin vedetty. Just tällaisia kokemuksia ihmiset pelkäävät ekalta kerraltaan.

    • Anonyymi

      Olitpa AP aika ääliö! Ensinnäkään sinun ei olisi saanut laittaa himojasi tytön ekan kerran edelle, toisekseen et tuntenut itseäsi, kun ennen aikojaan laukesit ja vielä kaiken lisäksi hämmennyit tilanteesta.
      Kai sentään ymmärsit pyytää anteeksi tytöltä sähläystäsi?

    • Anonyymi

      Minulla kävi vielä kehnommin neitsyen kanssa. Meillä oli kaikkea kivaa yhdessä, paitsi sitä varsinaista yhdyntää. Kun hän lopulta suostui siihen, olin niin uupunut, etten saanut tarpeeksi jykevää seisokkia kortsun pukemiseksi. Kysyin, että saanko panna paljaalla, kunnes seisokki riittäisi kumin laittamiseen ja tuo ihanan viaton nuori nainen antoi luvan. Yritin sitten epätoivoisesti tunkea velttoa kaluani hänen sisälleen, mutta onnistuin vain purkautumaan neitseellisen portin edessä. Hävetti ja masensi.

      Paria viikkoa myöhemmin hän tuli takaisin luokseni seksiä varten ja tällä kertaa hoidin homman kotiin. Mikään huippusuoritus tosin ei sekään ollut, koska luulin, etten ollut päässyt hänen immenkalvonsa lävitse ja puskin muutaman kerran kovempaa. Todellisuudessa hänen emättimensä oli varsin lyhyt. Minulla oli ollut aiempaa kokemusta vain yhdestä naisesta ja hänen emättimensä pohjaa olin kutitellut vain harvoin. Muistin sitten varoa seuraavalla kerralla noin vuotta myöhemmin.

      • Anonyymi

        Olin kerran neitsyen kanssa 4 minuuttia. Sitten hän ei enää ollutkaan neitsyt.


    • Anonyymi

      Kyllä tyttöjen kannattais suosia vanhempia kokeneempia miehiä, niin saisivat ekasta kerrastaan jotain irtikin.

      • Anonyymi

        Tä on niin totta. Mun eka kerta oli 18-vuotiaana kolmekymppisen miehen kanssa, jolta aivan varmasti kokemusta löytyi. Ennen kuin alettiin, hän kysyi, olenko varma, ja sanoin olevani. Hän tiesi, että mua jännitti niin, ettei siinä hirveästi ollut tilaa nautinnolle, joten otti ohjat ja hoiti tilanteen itsevarmasti, hellästi ja nopesti. Ekalla kerralla hän vain riisui mut ja ohjasi mut sohvalle selälleni mukavaan asentoon, hyväili vähän rintoja ja avasi mun jalat ja kertoi, että näytän kauniilta ja käski sanoa, jos sattuu, ja työnsi sitten kalunsa hitaasti sisään. Hän oli niin hellä, ettei sattunut hirveästi, vaikka hänellä valtava olikin. Yhden kerran uikahdin kivusta, ja hän pyysi anteeksi ja odotti hetken ennen kuin alkoi liikkua. Tuntui jopa hyvältä, jännityksestä ja kivusta huolimatta. Hän laukesi aika nopeasti, mutta varmasti vain säästääkseen mua. Seuraavana päivänä vasta alkoi kunnon panomaraton, jossa hän otti mut monta kertaa pitkään ja kovaa eri asennoissa ja siirteli miten halusi. Edelleen muistelen, miten hän osasi kohdella mua hellästi kuin kukkaa ja kovakouraisesti kuin kiimaista huoraa, oikeilla hetkillä. Eipä siitä suurta romanssia tullut, mutta ihanan alun omaan seksuaalisuuteen tutustumiseen mä häneltä sain. Eli oman kokemuksen pohjalta, jos eka kerta jännittää, on tosi kiva, jos edes toinen tietää mitä tekee.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe