Luistelukenttä

Jääkone

Ennen Pukkilassa oli yksi liikunta-ja nuorisosihteeri, joka pystyi hoitamaan hommat yksin ja nykyään on nuoriso- ja liikuntaohjaaja erikseen eivätkä saa edes luistelukenttää jäädytettyä. Askolassa on luistelttu jo marraskuun lopusta.'varmaan paremmat pakkaset". Mitä tekemistä joululomalla lapsilla on?

15

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lastenoikeudet

      Ei taida Pukkilan päättäjillä olla luistinradan käyttäjäkunnan ikäisiä lapsia. Olisiko aika tehdä nuorennusleikkaus Pukkilan valtuustoon?

      • Jääkone

        Osittain ongelma on päättäjissä, kun palkataan henkilöitä joillai ei ole kokemusta liikuntapaikkojen hoidoista. Vesijumpat ja sisäliikunnat on helppo järjestää ei vaadi ruumiillista panosta järjestelyissä.
        Pitäisi yhdistää pienten kuntien liikuntatoimet. Yksi liikuntapäällikkö ja muutama liikunnanohjaaja sekä liikunnapaikan hoitaja. Välttämättä ei tule säästöä, mutta saataisi ammattihenkilöt tekemään oikeita asioita. Jos liikunnan mahdollisuus on olematonta niin tämä näkyy pidemmän päälle kansanterveydessä. Nyt on joulu ja lapset luistelee hiekalla.


    • luistimetkin_jo_ostettu

      Mekin ollaan jo pari kertaa käyty katsomassa onko kenttä jäädytetty, kun on hyvät pakkaset olleet jo pitkään, mutta eipä ole asiaa luistelemaan. No ollaan sitten laskettu mäkeä ja hiihdelty pellolla.

      • Anonyymi

        Ei hyvä.


    • JENNIHOLLANNISTA

      Tänään kävin etsimässä luistinrataa, mutta ei sellaista löytynyt. Tosi harmi. Luistimet roudattu Hollannista asti Joululomalle vaarin luokse. Säähän on mitä mainion. Tarvii lähteä muualle luistelemaan.

    • Himoulkoilija

      Tämä on kympinarvoinen suoritus. Pukkila on tosi lapsiystävällinen kunta. Sitten seuraavaksi valitetaan kun nuoret majaiilee Onnin ympäristössä. Nyt olisi kelit kohdalla ja ne voisi kuluttaa energiaa luisteluradalla.
      Kyllä nyt maksetaan henkilöille palkkaa tekemättömistä töistä.
      Että kehtaatte Pukkilan liikuntapuoli!!!!!!

    • Jääkone

      Pukkilan kunta ei edes informoi jäätilanteesta niin kuin naapurikunnat tekee..
      HERÄTKÄÄ NYT JO. Kuka on vastuussa tästä niin kilometritehtaalle.

    • Himoulkoilija

      Joskus olisi hyvä tarkastaa päättäjien ja työntekijöiden sukulaissuhteet.
      Kepu pettää aina😂

    • Alltrack

      Jääkoneelle jos et tiedä asioista niin parempi olla hiljaa. On totta että nyt on tilaus ketju pettänyt, mutta "ennen vanhaan" ei ollut nuorille nuokkua, ei ollut liikunta kerhoja siinä määrin kuin on nyt, ei ollut vesijumppia ym muuta ohjattua liikunta toimintaa.
      En ymmärrä miksi sellaiset ihmiset kommentoi jää/latu asiaa jotka eivät edes itse niitä käytä/ole perheen jäseniä jotka niitä käyttäisi. Ala Kille kunnallisvaaleissa ehdokkaaksi kun olet niin pätevä /kaikki tietävä

      • Jääkone

        Alltrack.
        Kyllä harrastan hiihtoa ja luistelua sekä lapseni harrastaa luistelua ja kunnan kerhoja. Sinä et taida tietää milloin kunnan nuokut, vesijumpat ja liikuntakerhot alkanut Pukkilassa.Liikuntakerhoja on Pukkilassa ollut jo ennen liikuntasalia Toimelassa, Rientolassa ja Kanteleella.


      • Alltrack
        Jääkone kirjoitti:

        Alltrack.
        Kyllä harrastan hiihtoa ja luistelua sekä lapseni harrastaa luistelua ja kunnan kerhoja. Sinä et taida tietää milloin kunnan nuokut, vesijumpat ja liikuntakerhot alkanut Pukkilassa.Liikuntakerhoja on Pukkilassa ollut jo ennen liikuntasalia Toimelassa, Rientolassa ja Kanteleella.

        Silloin kun oli vain yksi henkilö joka hoiti "kaikki" niin eipä tämä ko. Henkilö pitänyt nuokkuja, ei liikunta kerhoja alakouluikäisille ym muita


      • Jääkone

        Alkuperäisellä osiolla tarkoitan luistin ratojen jäädytystä. Aikoinaan liikuntasihteeri jäädytti kenttiä tarvittaessa itse. Ei ne pidä nytkään kerhoja vaan kerhoja vetää nuoret niin kuin ennenkin. Jos kunnallisenn virkamiehen työaika on 8-16 niin miten hän voi osallistua ilman ylimääräisiä kuluja ilta ja viikonloppu töihin?


      • Ihmettelenvaan

        Kunta on siis ulkoistanut jäänteon/kunnossapidon ja lumenpoiston lähiksellä.yrittäjä saa korvauksen työstään.kunnan pitää saada yrittäjä tekemään työ mistä sovittu tai purkaa sopimus ja antaa jäähommat vaikka talkooporukoille.ihmettelen kun kunnan käytössä pukkilaryhmäsivusto ja Pukkilan kunnan omat sivut että eikö niihin saada ajankohtaisiin asioihin missä mennään jääasioissa.onko siis joku vedensaantiongelma?jos on miksei siitä ole tiedotettu?talkooporukkaa varmaan saadaan kun vain pyydetään ja asioista tiedotetaan kunnolla.


    • Seinoriluistelija
    • Himoulkoilija

      Kiitos kun saitte jäät jotenkin kuntoon kun lasten lomatkin loppui sopivasti. Kyllä kepulaiset alkaa peukuttamaan heti kun jää on valmis mutta ei ota kantaa asiaan kun hommat ei toimi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe