Luistelukenttä

Jääkone

Ennen Pukkilassa oli yksi liikunta-ja nuorisosihteeri, joka pystyi hoitamaan hommat yksin ja nykyään on nuoriso- ja liikuntaohjaaja erikseen eivätkä saa edes luistelukenttää jäädytettyä. Askolassa on luistelttu jo marraskuun lopusta.'varmaan paremmat pakkaset". Mitä tekemistä joululomalla lapsilla on?

15

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lastenoikeudet

      Ei taida Pukkilan päättäjillä olla luistinradan käyttäjäkunnan ikäisiä lapsia. Olisiko aika tehdä nuorennusleikkaus Pukkilan valtuustoon?

      • Jääkone

        Osittain ongelma on päättäjissä, kun palkataan henkilöitä joillai ei ole kokemusta liikuntapaikkojen hoidoista. Vesijumpat ja sisäliikunnat on helppo järjestää ei vaadi ruumiillista panosta järjestelyissä.
        Pitäisi yhdistää pienten kuntien liikuntatoimet. Yksi liikuntapäällikkö ja muutama liikunnanohjaaja sekä liikunnapaikan hoitaja. Välttämättä ei tule säästöä, mutta saataisi ammattihenkilöt tekemään oikeita asioita. Jos liikunnan mahdollisuus on olematonta niin tämä näkyy pidemmän päälle kansanterveydessä. Nyt on joulu ja lapset luistelee hiekalla.


    • luistimetkin_jo_ostettu

      Mekin ollaan jo pari kertaa käyty katsomassa onko kenttä jäädytetty, kun on hyvät pakkaset olleet jo pitkään, mutta eipä ole asiaa luistelemaan. No ollaan sitten laskettu mäkeä ja hiihdelty pellolla.

      • Anonyymi

        Ei hyvä.


    • JENNIHOLLANNISTA

      Tänään kävin etsimässä luistinrataa, mutta ei sellaista löytynyt. Tosi harmi. Luistimet roudattu Hollannista asti Joululomalle vaarin luokse. Säähän on mitä mainion. Tarvii lähteä muualle luistelemaan.

    • Himoulkoilija

      Tämä on kympinarvoinen suoritus. Pukkila on tosi lapsiystävällinen kunta. Sitten seuraavaksi valitetaan kun nuoret majaiilee Onnin ympäristössä. Nyt olisi kelit kohdalla ja ne voisi kuluttaa energiaa luisteluradalla.
      Kyllä nyt maksetaan henkilöille palkkaa tekemättömistä töistä.
      Että kehtaatte Pukkilan liikuntapuoli!!!!!!

    • Jääkone

      Pukkilan kunta ei edes informoi jäätilanteesta niin kuin naapurikunnat tekee..
      HERÄTKÄÄ NYT JO. Kuka on vastuussa tästä niin kilometritehtaalle.

    • Himoulkoilija

      Joskus olisi hyvä tarkastaa päättäjien ja työntekijöiden sukulaissuhteet.
      Kepu pettää aina😂

    • Alltrack

      Jääkoneelle jos et tiedä asioista niin parempi olla hiljaa. On totta että nyt on tilaus ketju pettänyt, mutta "ennen vanhaan" ei ollut nuorille nuokkua, ei ollut liikunta kerhoja siinä määrin kuin on nyt, ei ollut vesijumppia ym muuta ohjattua liikunta toimintaa.
      En ymmärrä miksi sellaiset ihmiset kommentoi jää/latu asiaa jotka eivät edes itse niitä käytä/ole perheen jäseniä jotka niitä käyttäisi. Ala Kille kunnallisvaaleissa ehdokkaaksi kun olet niin pätevä /kaikki tietävä

      • Jääkone

        Alltrack.
        Kyllä harrastan hiihtoa ja luistelua sekä lapseni harrastaa luistelua ja kunnan kerhoja. Sinä et taida tietää milloin kunnan nuokut, vesijumpat ja liikuntakerhot alkanut Pukkilassa.Liikuntakerhoja on Pukkilassa ollut jo ennen liikuntasalia Toimelassa, Rientolassa ja Kanteleella.


      • Alltrack
        Jääkone kirjoitti:

        Alltrack.
        Kyllä harrastan hiihtoa ja luistelua sekä lapseni harrastaa luistelua ja kunnan kerhoja. Sinä et taida tietää milloin kunnan nuokut, vesijumpat ja liikuntakerhot alkanut Pukkilassa.Liikuntakerhoja on Pukkilassa ollut jo ennen liikuntasalia Toimelassa, Rientolassa ja Kanteleella.

        Silloin kun oli vain yksi henkilö joka hoiti "kaikki" niin eipä tämä ko. Henkilö pitänyt nuokkuja, ei liikunta kerhoja alakouluikäisille ym muita


      • Jääkone

        Alkuperäisellä osiolla tarkoitan luistin ratojen jäädytystä. Aikoinaan liikuntasihteeri jäädytti kenttiä tarvittaessa itse. Ei ne pidä nytkään kerhoja vaan kerhoja vetää nuoret niin kuin ennenkin. Jos kunnallisenn virkamiehen työaika on 8-16 niin miten hän voi osallistua ilman ylimääräisiä kuluja ilta ja viikonloppu töihin?


      • Ihmettelenvaan

        Kunta on siis ulkoistanut jäänteon/kunnossapidon ja lumenpoiston lähiksellä.yrittäjä saa korvauksen työstään.kunnan pitää saada yrittäjä tekemään työ mistä sovittu tai purkaa sopimus ja antaa jäähommat vaikka talkooporukoille.ihmettelen kun kunnan käytössä pukkilaryhmäsivusto ja Pukkilan kunnan omat sivut että eikö niihin saada ajankohtaisiin asioihin missä mennään jääasioissa.onko siis joku vedensaantiongelma?jos on miksei siitä ole tiedotettu?talkooporukkaa varmaan saadaan kun vain pyydetään ja asioista tiedotetaan kunnolla.


    • Seinoriluistelija
    • Himoulkoilija

      Kiitos kun saitte jäät jotenkin kuntoon kun lasten lomatkin loppui sopivasti. Kyllä kepulaiset alkaa peukuttamaan heti kun jää on valmis mutta ei ota kantaa asiaan kun hommat ei toimi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe