Finnairin voitot vähenevät

Ei.maha.mittään

Finnairin voitot vähenevät, koska yhtiö ei enää kykene laistamaan lakisääteisistä korvausvelvollisuuksistaan: https://www.kauppalehti.fi/uutiset/finnairin-venkoilu-kadonneiden-matkatavaroiden-korvaamisessa-loppui-vasta-korkeimmassa-oikeudessa/92b72cf1-561d-44aa-872c-ba0de032ea76?ref=iltalehti:e76d&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi&_ga=2.261926479.318145127.1545316745-1323035744.1522010938

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OtaKossua

      Jatka sinä vaan sitä kossun juontia ja jätä nuo asiat muille kun et niistä mitään tajua

    • Ei.maha.mittään

      Juo sinä vaan rommia. Buahahahhaaa!

    • kysymyksiäaloittajalle

      Miten tämä Finnairin ja vakuutusyhtiön välinen kiista vaikuttaa matkustajille kadonneista matkatavaroista maksettaviin korvauksiin?
      Onko aloittajan katkeruuden syynä kenties saadut potkut?

    • Ei.maha.mittään

      "Miten tämä Finnairin ja vakuutusyhtiön välinen kiista vaikuttaa matkustajille kadonneista matkatavaroista maksettaviin korvauksiin?"

      Finnairissa lienee talousmiehiä, jotka tajuavat, että tulee halvemmaksi maksaa vastaisuudessa korvaukset ilman oikeudenkäyntejä. Näin ei tarvitse maksaa oikeudenkäyntikuluja. Se on edullisempaa Finnairille. (Mitenkään varmaa asian ymmärtäminen ei tietenkään ole.)

      "Onko aloittajan katkeruuden syynä kenties saadut potkut? "

      Täh? Minkä ihmeen katkeruuden? Olen vain kirjoitellut faktoja. En ole saanut potkuja mistään, enkä ole koskaan edes ollut missään tekemisissä ilmailualan kanssa. Olen sitä paitsi ollut eläkkeellä noin 15 vuotta, minkä fiksumpi huomaa esimerkiksi siitä, että osaan suomea — päin vastoin kuin peruskouluvitosilla tänne kirjoittelevat. (Kunnon suomeksi: Ovatko aloittajan katkeruuden syynä kenties saadut potkut?)

      • katkeruuspaistaaläpi

        "Finnairissa lienee talousmiehiä, jotka tajuavat, että tulee halvemmaksi maksaa vastaisuudessa korvaukset ilman oikeudenkäyntejä."
        Et tainnut ihan ymmärtää mistä oli kyse. Finnair maksoi korvaukset matkustajalle ihan normaalisti. Kiista oli Finnairin ja vakuutusyhtiön välinen. Kenelle Finnairin olisi pitänyt maksaa korvaukset? Mikä on sinun intressisi tuoda tätä asiaa esille täällä matkailupalstalla? Katkeruus Finnairia kohtaan?


      • Maksaja
        katkeruuspaistaaläpi kirjoitti:

        "Finnairissa lienee talousmiehiä, jotka tajuavat, että tulee halvemmaksi maksaa vastaisuudessa korvaukset ilman oikeudenkäyntejä."
        Et tainnut ihan ymmärtää mistä oli kyse. Finnair maksoi korvaukset matkustajalle ihan normaalisti. Kiista oli Finnairin ja vakuutusyhtiön välinen. Kenelle Finnairin olisi pitänyt maksaa korvaukset? Mikä on sinun intressisi tuoda tätä asiaa esille täällä matkailupalstalla? Katkeruus Finnairia kohtaan?

        Finnair ei maksanut kellekään mitään ja siksi vakuutusyhtiö haastoi sen oikeuteen. Vak.yhtiö maksoi matkustajalle jota summaa se sitten peräsi Finnairilta.


    • Ei.maha.mittään

      "Et tainnut ihan ymmärtää mistä oli kyse."

      Ja sinun logiikkasi mukaan oikeudenkäynnin hävinnyt Finnair ei siis joudu maksamaan oikeudenkäyntikuluja, minkä vuoksi yhtiön kannattaa myös tulevaisuudessa riitauttaa vastaavat tapaukset, vaikka tietääkin häviävänsä ne.

      • kerrolisää

        "minkä vuoksi yhtiön kannattaa myös tulevaisuudessa riitauttaa vastaavat tapaukset, vaikka tietääkin häviävänsä ne"
        Miten tässä tapauksessa ja jatkossa Finnair tietää häviävänsä oikeudenkäynnin, jos vastapuolen vaatimus perustuu epäselvästi kirjoitettuun tekstiin? Pitäisikö firmojen aina mukisematta myöntyä vastapuolen vaatimuksiin?
        Jätit muuten vastaamatta mikä on intressisi jatkuvasti moittia Finnairin toimintaa.


    • Ei.maha.mittään

      "Miten tässä tapauksessa ja jatkossa Finnair tietää häviävänsä oikeudenkäynnin, jos vastapuolen vaatimus perustuu epäselvästi kirjoitettuun tekstiin?"

      Kun samanlainen tapaus viedään seuraavan kerran oikeuteen, oikeus tekee samanlaisen ratkaisun kuin edellisessä tapauksessa. Tuomioistuimissa noudatetaan logiikkaa, eikä samanlaisissa tapauksissa anneta erilaisia tuomioita.

      "Pitäisikö firmojen aina mukisematta myöntyä vastapuolen vaatimuksiin?"

      Asia ei minua liikuta. En ole mitään sellaista väittänyt tai edes ehdottanut.

      "Jätit muuten vastaamatta mikä on intressisi jatkuvasti moittia Finnairin toimintaa."

      Jos et halua minun vastaavan kysymyksiisi, miksi esität niitä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe