SÄRKYMÄTÖN TAVARA

Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen kilpailivat siitä, kenellä on särkymätön tavara. Ruotsalainen heitti parvekkeelta keraamisen mukin. Se särkyi pudotessaan maahan. Norjalainen heitti aurinkolasinsa ja nekin särkyivät. Suomalainen heitti vanhan pyyhkeensä. Se ei särkynyt.

3

<50

Vastaukset

  • Miksi ruotsissa on pipo pakollinen, niin moottoripyörää, mopoa, kuin polkupyöräkinä ajattaessa ? No ruotsalaiset tekivät sellaisen testin, että ne pudottivat pilvenpiirtäjän katolta, sekä kypärän, että pipon ja pipo kesti.

  • Suomalainen, ruotsalainen ja somali, harjoittelivat Itävallan Alpeilla riippuliitämistä liitimillään ja Lopulta, kun he olivat valmiita, ruotsalainen lähti ensimmäisenä vuoren jyrkänteeltä ilmaan ja liisi liitimellään upeasti suoraan hallitusti ja turvallisesti alas maahan ja saman teki myöskin suomalainen. Mutta Somali puolestaan kun lähti yrittämään, tämä mätkähti suoraan jyrkänteeltä alas henkensä heittäen. Tämän nähdessään, suomalainen otti pienen pistosahan mukaansa ja juoksi uhrin luokse alkaen sahaamaan tämän päätä poikki kaulan kohdalta. Ruotsalainen joka oli myös tullut onnettomuuspaikalle, kauhuissaan kysyi: Mitä helvetiä sinä tehdä ??? Suomalainen vastasi sahaten somalin päätä irti: Etkö sinä muista lentokoulutuksessa kun puhuivat, että lentoturman sattuessa, on aina... mustalaatikko saatava ehdottomasti talteen.

  • Niinpä.

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.