Yritin ohjata miehen lapset

elisabethingerling

lumen kolaus puuhiiin äsken muttei onnistnut. Olisimme oma perheen kesken voineet katsoajonkun leffan sillä aikaa rauhassa. Olisi ollut paljon tekemistä heille, mutta laiskoja kun ovat niin ei joululomallakaan haluta tehdä yhtään mitään. Ruoka kelpaa ja sekin on pahaa kun ei ole äidin tekemää. Niin on nirsoja, että minkäänlaista kunnioitusta eikä kasvatusta ole saaneet, miten kohdellaan äitipuolta.
Mies lähti sitten kolaamaan pihaa ja siivoomaan autotallia, ja rapsi matot. Lapsista ei ole mitään hytötyä koskaan, meillä on kuin loma koti täällä. Ei varmaan tee kotonakaan mitään, kun eivät osaa.

Se siitä rauhallisesta joulusta, mutta minkäs teet kun on valinnut miehen jolla on lapsia, pyörittää saa isoa sirkusta, vaikkei ole kivaa. Onneksi olen ihminen joka pystyy ja osaa, rankkaa on mutta ei voi mitään. Perheen pyörittäminen on kovaa puuhaa jos lapset ovat huonosti oppineita ja eivät omaa taitoja. Hulinaa riittää ja kiva olo kun olen keskiössä että voi naapuritkin nähdä miten osaan hoitaa kaikki, ovat kateellisia ja miettivät aina että olen onnekas, kun on noin monta lasta.

61

<50

  Vastaukset

  • Jätä se äijä. Ellei se oo tosi rikas. Jos se pn rikas, niin varmista että saat ainakin puolet sen omaisuudesta ja sit jätä se. Jos se on joku sossutapaus ni tietty vaan jätät sen.

   • Ei tuommosta miestä kannata jättää jos kerran maksaa uusikon ja hänen lastensa elämän. Kantsii pitää kii vaan, ja mies tekee duunin. Lepposat olot.


  • Jos ne puolison lapset edeelisistä liitoista ei tee mitään ja valittavat ruuasta niin jätät ne ilman ruokaa ja kerrot jos ruoka ei kelpaa niin ei ole pakko syödä niin helpottaa huomattavasti ja sitten ei mitään kivaakaan niille.

  • Kunhan ukolta saa sitä rahaa, ei tossa muulla ole niin väliä. Lasten avulla saa elareita ja kaikkia tukia niin kun syöttää niille kauravelliä niin saa itse ihan hyvät massit.

  • ei vittu mitä porukkaa liikkeellä täälläki

   • Täällä on yksi täys idiootti ,joka kirjoittelee kännipäissään satuja ja muutama puolihullu ,jotka komppaavat tuota idioottia, idiootti myös itse vastaa itselleen.


  • Monen äitipuolen huoli on kun miehen lapset eivät osaaa kotitöitä eikä oma aloitteisesti edes tiskata tai siivota. Mun omat osaa, koskaan ei travi käskeä vaan he tekevät itse. Kiva tull akotiin kun on siisti talo ja kaikki järjestyksessä-
   Luulisi miehen lapsetkin siivoavan on sen verran vanhempia kuin mun, mutta laiskottelevat ja odottavat valmista.
   Äitipuolena olen huolestunut, mutta jos ei äiti ole opettanut niin eiväthän he osaa.
   ;ieskään ei käske vaan odottaa että minä kasvatan hänen lapset, rankkaamulla on mutta perheen pyörittäminen ylimääräisillä lapsilla on vaikeeta.

   • Miesten lapset tyypillisesti käyttäytyy kuin oisivat hotellissa ja siksi äitipuolet on ajettu jaksamisen äärirajoille.


   • Barrikadeille.siskot kirjoitti:

    Miesten lapset tyypillisesti käyttäytyy kuin oisivat hotellissa ja siksi äitipuolet on ajettu jaksamisen äärirajoille.

    Kyllä, nöyryytystä, haukkumista ja kiukuttelua äitipuolet kohtaa aina kun miehen lapset tulevat häntä katsomaan ja tevehtimään. Käytöstä ei ole opetttu minkäänlaista ja se jää aina äitipuolen työksi. Sekin usein turhaa kun oppi ei mne perille.
    meillä miehen lapset laitetaan nurmikon leikkuuseen, lumen luontiin, tiskaamaan siivomaan, autotallin siivoukseen sunan siivoukseen, ja huoneiden järjestelyyn ja vahtimaan meidän pieniä. Aina löytyy puuhaa mutta ei tekijöitä. Liskottelu on kivaa.

    Meillä tehdään aina jotain, koskaan ei loisita sohvalla, siihen ei ole aikaa. Aika menee mukavsti pikku työissä. Eilen laittoivat ruokaa mutta olipa mautonta. Mutta kaikki ei osaa kaikkea. Siivota kaikki osaa, mutta ei viitsi. Vaadin lapsilta ahkeruutta koska olen itsekin varsinainen ahkeruus.


  • Miehen lapset tulevat usein isäänsä, pelkkiä saamattomia surkimuksia kaikki. Jokainen hetki niiden kanssa on kuin tervaa joisi. On aina helpotus kun he lähtevät, mutta tietoisuus siitä että he tulevat aina uudestaan ja uudestaan käymään, pilaa elämäni. On kuin elämä olisi ikuista ylämäkeen kävelemistä vastatuuleen, piikikkään räntäsateen piiskatessa kasvojani. Niiden takia kaikki hauskuus elämästäni on poissa, kaikkea verhoaa harmaa, raskas kaapu.

   • Kirjoitit juuri sen mitä tunnen, ihanaa etten ole yksin näiden ajatusten kanssa ❤


  • Joo ei ne pullamössömammanpojat mitään joudu tekeen missään koskaan. äiti tekee läksyt ja passaa pilalle. Äitipuoli jos vähän komentaa niin heti juostaan äidin helmoihin itkemään oli ikä mikä tahansa.
   Helpolla pääsee kun miehen kakarat olisi 1-3 vuotiaita, silloin äitipuoli voisi ottaa äidin roolin helpolla, ja komento olisi sen mukainen.
   isommat kakarat pistää hanttiin ja käyttäytyy huonosti. Ei semmoisia jaksa kun omat ovat ihania ja hyvä käytöksisiä.
   Ei ihme että mies etsii uutta äitiä lapsilleen, kun ei kestä naista.

   • Sulla ei ole äijää ja kakaroita ollut koskaan, tuskin olet edes nainen ,vaan peräkamarinpoika jostain takahikiältä.


   • Tiedän tunteen tuosta komennuksesta, se on vaikeaa kun lapsi ei ole oma.
    Miehet yleensä etsii uuden jos nykyinen vain komentelee ja nalkuttaa, niin taisi käydä "mammanpikkuinen40v:lle" kun noin katkerasti ämmätyyliin kirjoittaa.


  • Kyllä tiedän että lopun ikäänsä ovat surkimuksia, jos asiaan ei puutu jämptillä otteella. Ex-äidin jättämä sekasikiöperintö on kertakaikkiaan oikaistava, jotta itse pysyisi järjissään. Tai koetettava saada ne pysymään poissa kokemusmaailmastani.

   • Sulta on järki mennyt jo aikoja sitten, ensinnäkään sulla ei ole miestä eikä lapsia, kunhan kännissä provoilet.


  • Se äijä kannattaa jättää. Kaikki miehet on tommosia.

  • Ei ole kiva olla äitipuoli. Miehen lapsia ei pysty kasvattamaan toivotulla tavalla. heidän äiti on pilannut heidät tavoillaan joten on vaikea ohjata oikeaan suuntaan.
   Meilläkin jatkuvaa tappelua kun opetan ja neuvon ja käsken, mutta ei mene perille. olen tiukka äiti ja olen sitä miehenkin lapsille koska ovat niin holtittomia, likaisia ja räksyttäviä, ettei normi puhe mene perille.
   Sitten soitetaan idille kun äitipuoli huutaa, sieltä tulee kipakkaapalautetta että syy on minun. Hohooo... pikku pi...rut vaan lässyttää. Mies ei puutu vaan antaa minun kasvattaa, koska ei uskalla olla exää vastaan. Minä oysyn tässä lapset lähtee jos perhe hajoo, he eivät kuulu meidän perheeseen vaan heillä on oma perhe. Siivousta ei tehdä koskaan vasta sitten kun kersat lähtee sillä sotkua on kuitenkin.
   Katastrofin aineksia on, mutta täytyy kestää, minä olen se joka päättää ei miehen lapset.

   • Sulla ei ole miestä eikä lapsia, ääliö, lopeta se kännissä trollaaminen


  • Siinä tosiaan on pahassa välikädessä, on pakko jyrätä joku ja tietenkin se on ex-äiti. HÄN NIMITTÄIN ON SYYLLINEN. Ilman häntä tilanne olisi aivan selvä eikä hän enää kuulu koko palapeliin. Miehen lapset saa kuriin ihan vaan käskemällä ja tarvittaessa säätelemällä heidän käytettävissään olevien resurssien, kuten ravinnon ja juotavan, määrää. Mtös valta on resurssi ja se puoli hoituu juuri näin. Lisäksi omaa valtaa suhteessa miehen lapsiin saa pönkitettyä vakuuttamalla heidät siitä, että ex-äiti on uuden äidin vastakohta: paha ja ilkeä noita-akka.

   • Trolli Lissu taas vauhdissa.....


  • En minäkään tekisi mitään uusperheissä. Eivät ne kakarat ole tyhmiä vaan te aikuiset suhde sekoilussanne.

   Siis minkä oman perheen kanssa katsoa leffa ja muut ulkopuoliset orjan töihin. Miksi ette yhdessä menneet lumitöihin.

   Mitään et näemmä osaa, edes hyvää ruokaa tehdä ja miksi otat miehen jolla on lapsia. No ei tarvitse itse tehdä niitä kun on valmiiksi tehtynä laiskoja. Ja olisiko ne omat sitten sen kummempia ahkeruuksia ja voisin sanoa että olisivat vieläkin laiskempia.

   Käy jokin kokki koulutus että osaisit edes ruokaa tehdä kun mitään muuta et osaa, leffoja katsella ja laiskotella.

   Ei kannata yrittää ohjata kun ei mitään itsekkään osaa. Mikä ihme se mies on joka tulee autotallisi siivoon ja rapsimaan mattosi niin ettäkö et itse pysty.

   Oot ihan hullu sillä minä en ottaisi hotelliin toisten tekemiä lapsia ja alkaisi valittamaan kuinka laiskoja ne ovat. Niin ihmeellistä miestä ei ole jotta sen perheineen ottaisin ja menettäisin oman rauhani.

   Lapsethan ei teidän kuvioissa ole tyhmiä vaan te aikuiset.

   Et ole mikään pomo lapsille jos et itse ensin tee ja näytä vaan käskytät. Vittu koirakaan ei tottelisi sinua jos käsket ja menet leffaa katsomaan. Se mies on kyllä alistettu tossukka. Onkohan edellinen exä kouluttanut, ja ihme kierrätys kiertopalkinto.

   • Nimim jäiköyritykseksi olet vain kateellinen kun olet niin ruma, ettet koskaan pysty vaihtamaan parempaan vaan olet loppuelämäsi sidottu nykyiseen siippaasi joka on varmaan just joku sua hakkaava alkkis


  • Kyllä mun mielestä äitipuoli on suvun pomo! Hän on tullut perheeseen koska mies niin on halunnut vaihtaa vaimonsa ja lastensa äidin. Ei sitä syyttä tehdä. Ex äiti ei ole osannut kasvattaa lapsiaan eikä olla vaimo.
   Kun uusi äitipuoli tulee, lapset kasvavat normaaleiksi ja osaavat tehdä kaikkea. Äidit eivät osaa opettaa eikä vaatia lapsilta mitään.
   Mutta kunnioitusta ei äitipuoli saa lapsilta eikä miehen suvulta eikä miehen exältä ksokaan kun hänelle ollaan niin kateellisia niin ei voida sanoa että kiitos kun tulit ja osaat kaiken, oelt aarre meidän suvussa. Lapsille hän on tärkeä.
   Ajan kanssa kyllä miehen exä ymmärtää että pitää miehen uutta kiittää ja arvostaa ja kunnioittaa, ja uskon että on kiitollinen siitä että joku otti ohjat ja luotsaa perhettä ja koko sukua eteenpäin. Joskus on vaan luovuttava ja annettava paikka toiselle. Lapset ovat tärkeintä ja mies tajuu sen siksi vaihtoi heidän äitinsä uuteen. Omasta kokemuksesta oin sanoa että olen paras tähän perheeseen ja lapset ovat mun tuleman jälkeen erittäin hyväkäytöksisiä ja fiksuja.

   • Juuri niin!!! Ehkä ex-äidit eivät komentaneet, koska heitä riivasi "äidinrakkaus" tai vastaava roska. Ei sellainen "rakkaus" ole rationaalista, ei rakkaudella johdeta perheyksikköä, jonka nykyaikana tulee kuitenkin menestyä kilpailussa muitta perheitä vastaan ja lapset on opetettava pienestä asti siihen, että maailmassa ei pärjää asettamatta omaa etua ensisijalle ja siinä sallittua on vain oman henkisen pääoman maksimointi ja strategiset ihmiskontaktit, esim rikas puoliso. On myös elintärkeää pitää yllä sovinnaista julkisuuskuvaa heti lapsesta asti, sopeutuen vallitseviin arvoihin ja tapoihin. Vanhempia vastaan kapinointi on oikotie kadotukseen ja köyhyyteen.


   • Lissu sinä olet sukusi idiootti.


   • lissuhei kirjoitti:

    Lissu sinä olet sukusi idiootti.

    Kadotukseen tulee tiesi viemän.


  • Los lapsille ei lumityöt maita niin kotiarestia kunnes lumet sulaa.

   • Minä lupasin kaikille tarran kun lumityöt on tehty. Se tepsi. Miehen 16, 14 ja 17 v innoissaan teki lumitöitä kun lupasin kivat tarrat heille. Palkkaa kotitöistä emme anna, äitinsä saa antaa käyttörahat, meillä palkka on ruoka ja yösija.

    Omat eivät jaksa lumitöitä tehdä, joten he sitten valvovat miehen lapsia että työt tulee tehtyä. Se on myös kovaa työtä.


   • äitipuoliopastaa kirjoitti:

    Minä lupasin kaikille tarran kun lumityöt on tehty. Se tepsi. Miehen 16, 14 ja 17 v innoissaan teki lumitöitä kun lupasin kivat tarrat heille. Palkkaa kotitöistä emme anna, äitinsä saa antaa käyttörahat, meillä palkka on ruoka ja yösija.

    Omat eivät jaksa lumitöitä tehdä, joten he sitten valvovat miehen lapsia että työt tulee tehtyä. Se on myös kovaa työtä.

    Tarra toimii aina. Meillä omat lapset vahtivat miehen lasten muitakin tekemisiä koska he mokaavat kaikessa eikä minulla ole aikaa vahtia koko ajan, vaikka pidänkin siitä. Lapset raportoivat minulle miehen lasten tekemiset ja puutun asioihin sen perusteella.


   • 6584 kirjoitti:

    Tarra toimii aina. Meillä omat lapset vahtivat miehen lasten muitakin tekemisiä koska he mokaavat kaikessa eikä minulla ole aikaa vahtia koko ajan, vaikka pidänkin siitä. Lapset raportoivat minulle miehen lasten tekemiset ja puutun asioihin sen perusteella.

    Kyllä sinä Lissu olet täyshullu.


   • 6584 kirjoitti:

    Tarra toimii aina. Meillä omat lapset vahtivat miehen lasten muitakin tekemisiä koska he mokaavat kaikessa eikä minulla ole aikaa vahtia koko ajan, vaikka pidänkin siitä. Lapset raportoivat minulle miehen lasten tekemiset ja puutun asioihin sen perusteella.

    Kerrankin jouduin kertomaan heille totuuden siitä, mitä Jeesus heille tekee, elleivät he käyttäydy Jeesuksen haluamalla tavalla. Ei ole hauska palaa ikuisesti HELVETIN TULESSA JA NIIN SIINÄ KÄY JOS EI TOTTELE VAPAHTAJAAMME SE ON NIRRI POIS!!!!!!!!!!!!!!11111111111


   • 6584 kirjoitti:

    Kerrankin jouduin kertomaan heille totuuden siitä, mitä Jeesus heille tekee, elleivät he käyttäydy Jeesuksen haluamalla tavalla. Ei ole hauska palaa ikuisesti HELVETIN TULESSA JA NIIN SIINÄ KÄY JOS EI TOTTELE VAPAHTAJAAMME SE ON NIRRI POIS!!!!!!!!!!!!!!11111111111

    Allah on suuri!


   • Muslimit kirjoitti:

    Allah on suuri!

    Ihan sama mikä uskonto, paskaahan jokainen uskonto on


  • Joo ei meillä kanssa miehen lapset osallistu kotitöihin. Itse minä luon lumet ja leikkaan ruohikon. Laiskoja ovat, eikä kesätöitäkään ole saaneet eikä hakeneet. Meillä on täyshoitola. Mun lapset ovat ahkeraia ja tekevät kaikkea, osaavat. Voi olla ettei miehenlapset edes osaa, onneksi sentään syöttää ei tarvi.

  • Kesätyöt ovat tärkeä tienhaara miehen lasten moraalikasvatuksessa. Kesätöiden teon kautta he ymmärtävät, että oma elanto on itse ansaittava ja ettei ruoka ja asuinsija ole miehen lapsille mikään itsestäänselvyys. Jos he eivät mene kesätöihin ja maksa itse elinkulujaan, he eivät ole sisäistäneet että HE ITSE ovat vastuussa elämästään, eikä kukaan muu. Ei äitipuoli ole mikään joulupukki-jeesus, joka maksaa ja tekee kaiken heidän puolestaan kuin mikäkin filantrooppi. Heidän on opittava tämä. Joten pärjätköön kadulla jos ei työ maita!

  • Mikäköhän tämän avaajan agenda on? Tarkoitus varmaan pelotella miten käy, jos eroaa ja päätyy lopulta uusioperheeseen, oli sitten mies, nainen tai lapsi? Onko hän uskovainen, huumehörhö, mielenterveyspotilas vaiko kaikkea tätä? No joka tapauksessa, säälittävä, päähän potkittu yksilö.

   • Se on totuus kun mies ottaa lapsilleen uuden äidin niin äitipuoli on aina se pahis, vaikka yleensä se on ne lapset jotka tulee siinä sivussa. Pilaavat äitipuolen elämän ja suhteen miehen kanssa.
    Paras olisi jos lasten äiti pitäisi huolta lapsistaan kun on ne tehnytkin. Mies etsii uutta suuntaa elämälleen, mutta laiskat lapset eivät sitä suo.
    Äitpuoli yrittää kaikin keinoin nostaa miehen lapset suosta, autta heitä työllistymään ja tuomaan rahaa perheeseen, neuvoo kotitöistä ja on heille äiti, kun entinen äiti viis välittää.
    Laiskoja ovat, verrattuna äitipuolen omiin lapsiin jotka on kasvatettu normaaleiksi. Miehen lapset taas laiskoiksi ja passattavaksi. useimmiten näin.


   • nvnvnvnvnvnv kirjoitti:

    Se on totuus kun mies ottaa lapsilleen uuden äidin niin äitipuoli on aina se pahis, vaikka yleensä se on ne lapset jotka tulee siinä sivussa. Pilaavat äitipuolen elämän ja suhteen miehen kanssa.
    Paras olisi jos lasten äiti pitäisi huolta lapsistaan kun on ne tehnytkin. Mies etsii uutta suuntaa elämälleen, mutta laiskat lapset eivät sitä suo.
    Äitpuoli yrittää kaikin keinoin nostaa miehen lapset suosta, autta heitä työllistymään ja tuomaan rahaa perheeseen, neuvoo kotitöistä ja on heille äiti, kun entinen äiti viis välittää.
    Laiskoja ovat, verrattuna äitipuolen omiin lapsiin jotka on kasvatettu normaaleiksi. Miehen lapset taas laiskoiksi ja passattavaksi. useimmiten näin.

    Lopeta Lissu tuo paskan jauhaminen, sulla ei ole miestä eikä lapsia, kunhan trollaat kännissä.


  • Minusta on tyhmää ajatella, etteivät miehesi lapset kuulu teidän perheeseen. Tietenkään he eivät ole saman arvoisia kuin omat lapset, mutta eivät he ole sitä itse voineet valita, että ovat syntyneet eroperheeseen, joten minusta siittä ei kannattaisi rankaista lapsia.

   • "Siittä?" Mitä vittua se tarkoittaa? Tarkoititko esim "siittää" tai "siitä?"


   • No olisihan se hirveä häpee jos miehen lapset jotkut luulee kuuluvan siihen sutturan perheeseen, jolla oikeesti ei ole edes perhettä. miten voi puhua että on perhe jos sitä ei ole??? Ei keneltäkään sitä voi ottaa. Se on tehtävä itse. Lapset ja exä saa hävetä silmät päästä jos suttura tuollaista kuvittelee ja laukoo ilmoille.

    Lapset ja exä on oma perhe ei se ole jaettavissa. Mutta onhan se raskata sutturan myöntää ettei ole saanut miestä eikä lapia, joten pakko rikkoa toisten perhe ja kuvitella kaikkea, mikä ei ole totta. Valehtelu ja kiusahan on sutturoiden konsti leikkiä parempaa ihmisitä mut onneks vaan leikkiä, kaikki me tiedämme että se on kosnsti vaan ei oikeeta elämää. Kateellsiia kun ovat.

    On se rankkaa olla yksinäinen ja rankkaa kun on pakkoo rikkoo.


   • Sulla ei kyllä ole kaikki hyvin, olet sairas, mutta apua on saatavilla.


   • "voiitkusentään" olet huvittava tapaus 🤣
    Näitä ämmien ex-miehensä pohjaan tallomista, kaiken rahan vänkäämistä, lasten myrkyttämistä isää vastaan jne.. päätin aikoja sitten etten lapsia hommaa.

    Minulla mies joka jätti kolmen lapsensa äidin koska tämä ämmä oli itseään täynnä, valitti koko ajan kaikesta, miehen ei pitäisi olla niin paljon töissä mutta sitten valittaa ettei hän tuo rahaa tarpeeksi kotiin jne.. jne..
    Enkä mennyt väliin, tapasin miehen vuosi heidän eronsa jälkeen.


  • Miten sut saisi ohjattua "oikein kirjoitus puuhiin"?

  • Tiedän täysin miltä tuntuu kun miehen lapset tulee kylään.
   Ne ei tee yhtään mitään. Ja mies ilmeisesti "häpeissään hylättyään lapsensa" ja antaa lasten olla kuin hotellissa kaikkine palveluineen.
   Muksut odottavat ja kinuavat sitä js tätä.

   Onneksi erosin, ei tarvi sitä enää katsoa

  • Mistä löytyis mies kellä ei oo lapsia?
   Kun useimmat ämmät tekee niitä kun luulevat että se pelastaa liiton tai tekee sen paremmaksi.. idiootit
   Tulevat "vahingossa" raskaaksi jne..

  • Miesten lapset useinkin ovat lellittyjä ja lapsosia varmaan 20 vuotiaaksi asti, mammanpoikia ja tyttöjä. Mun miehen lapset myös ei osaa tehdä yhtään mitään ellei käske tai opasta. Minä vaan en saa opastaa kun heti ollaan haukkumassa, vaikka olen heidän äitipuoli ja vastuussa heidän kasvatuksestaan osittain. Hävettää että he käyttäytyvät huonosti, mutta onneksi eivät ole meillä usein. Olisi kiva jos ei tulisi ollenkaan, saiataisi olla oman perheen kesken rauhassa.
   Kesätöissä ei ole olleet koskaan koska me elätämme heidät kun pakkohan on kun eivät rahaa saa mistään.
   Semmoista on olla äitipuoli rankkaa on mutta minkäs teet kun on pakko olla. Olen monelle sanonutkin että älkääihmeessä ryhtykö äitipuoleksi m tiedän mitä se on, kamalaa. Kiitosta ja kunnioitusta ei saa koskaan, aina vaan haukkumisia. Etunimelläkään eivät kutsu eikä edes kysy lupaamulta mihinkään, ovat meillä kun kotonaan vaikka ei ole heidän koti. Perheenpyörittäminen on hankalaa kun lapset eivät omaksu minua äitinä, vaan olen heille kuin ilmaa.
   Pakkohan tässä on oltava että heillä on joku peräänkatsoja, muuten meno olisi kauheeta.
   He eivät vaan yönnnä että olen ehille tärkeä ihminen, kun leikkivät kovista, ymmärrän se että häpee käytöstään mua kohtaan, mutta koviskia ovat-

   • LissuLasse sulla ei ole mitään uusperhettä, olet alkoholisoitunut katkera vanhapoika ja asut vanhan äitisi hoveissa, et osaa kirjoittaa ja lukeminenkin on vaikeaa, olet jo aamulla avannut ekan kaljatölkin ja heti kirjoittamaan pehmeitä nettiin.


  • Monesti se on totta, ettämiehen lapset ja exät yrittävät jyrää uuden puolisn ja sen lasten tärkeän äitipuolen miehen elämästä. Mikähän siinä on että äitipuoli koetaan uhkasi lapsille? Hähän on lasten äiti kuitenkin silloin kun lapset eivät ole oman äidin luona, hän on tuki ja turva, ihminen johon voi luottaa, rehti kasvattaja komentaja ja suuri aukotriteetti ja ja kaikki lapsethan rakastaa äitipuolia. Heillä on uusi aikuinen elämässä ja se on rikkaus että on äitipuoli, tämä nainen on tehnyt suuren teon miehelle, joka on lähtenyt huonosta suhteesta ja lapset saavat paremman kasvatuksen ja huolenpidon ja kurin kun on uusi aikuinen heidän elämässään.

   Kyllä ne lapset aikanaan kiittää ja ovat onnllisia ja osaavat olla omillaan kun joku on heitä kasvattanut. Ilman äitipuolia monista lapsista tulee syrjäytyneitä ja sossu luukulla kävijöitä. Uusi aikuinen näkee heti jos lapsilla on asiat huonosti ja osaa ohjata apua hakemaan. Harva äiti huomaa jos lapsella on huonosti asiat, äitipuoli näkee sen jo smana päivänä että miten menee ei mene mitenkään.

   • No niin sitä on jo monta keppanaa juotu, virheet sen kun lisääntyy ja mielikuvitus lentää.


   • Toisteletko itsellesi "lissuoletjuoppo" peilin ääressä naama keltaisena kun maksa ei toimi? Vai mikä mättää? Mene lääkäriin "lissuoletjuoppo"


   • Äitipuolionparas; olen samaa mieltä, äitipuolet ovat neutraaleja, toisin kuin äidit ajattelevat että meidän muksu on täydellinen.
    Äitipuolet huomaavat pienet asiat miten kannattaisi ehkä käyttäytyä/huomioida muita/ kantaa kortensa kekoon jne.


   • LapsetonOmastaHalustaan kirjoitti:

    Äitipuolionparas; olen samaa mieltä, äitipuolet ovat neutraaleja, toisin kuin äidit ajattelevat että meidän muksu on täydellinen.
    Äitipuolet huomaavat pienet asiat miten kannattaisi ehkä käyttäytyä/huomioida muita/ kantaa kortensa kekoon jne.

    Totta on rankkaa olla äitipuoli. Miehen laspset kapinoi aina käytöksellään. He eivät ymmärrä että se kostautuu heihin itseensä- Kummallisia on miehetkin jotka antavat kakaroidensa haukkua äitipuoltaan, luulisi miesten laittavansa lapsensa kuriin. Äitipuoli on lapsillekorjasin perhe elämämme. tosi tärkeä ilman häntä monikaan miehen lapsi ei pääse normaaliin elämään kiinni, aina on ongelmia. Äitipuolet on hyviä ohjaamaan oikeaan. Kokemusta on, miehen lapset oli tosi raivostuttavia, mutta kun tulin heidän elämään ovat ne hyt kilttejä ja tottelevaisia, ja täysin muuttuneita. Olen heille tärkeä ja he tietävät sen. Mies on ylpeä kun otin äidin roolin ja korjasin heidän perhe elämän.


   • LapsetonOmastaHalustaan kirjoitti:

    Toisteletko itsellesi "lissuoletjuoppo" peilin ääressä naama keltaisena kun maksa ei toimi? Vai mikä mättää? Mene lääkäriin "lissuoletjuoppo"

    Samaa mieltä lissu on paras ja hänn ei tykää pehreenrikkojia sutturoista.


   • Lissufanklup kirjoitti:

    Samaa mieltä lissu on paras ja hänn ei tykää pehreenrikkojia sutturoista.

    HÖRPS neljältä arkipäivänä


  • Mun miehen lapset eivät myöskään aio kesätöihin, ovat laiskoja ja kun isä antaa aina rahaa niin ei heidän tarvi. Olen paasannut heille että minulta ei sitten rahaa tipu ja jos täällä ootte kotitöitä joudutte tekemään, mutta isä vaan silittää päätä että ei tarvi, hän tekkee. Niinpä, kolen sanonut ettei nuo kakarat maailmalla pärjää kun ei osata edes teetä keittää ettei pannu pala pohjaan.
   Minulle ne ei edes puhu niin on huonosti kasvatettu kunnioittamaan vanhempia ihmisiä. Syyttävät siitä minua että tulin äidin ja isän väliin mutta jos tietäisitte miehen exän niin ei ole ihme että otti mut vaimoksi, sillä minä olen kaunis ja osaava ja tomera täti, mutta enhän voi käskeä miehen kakaroita koska ei kuulu mulle. Mutta mun rahat ja ruoka kuuluu mulle, niitä ne ei syö ellei maksa jotain täällä olosta.

  • Miksi äitipuolista on tehty hirviö? He ovat kuitenkin erittäin tärkeitä miehen lasten elämässä. Aina saa sontaa silmille ja kohdellaan epäkunnioittavasti. Ilman heitä ei miehen lapset normalisoituisi kun ovat kokeneet kovia kun äiti on halunnut erota. Olisi hienoa jos äidit kunnioittaisivat miehen uutta rakasta ja sanoisivat lapsille että hieno ihminen on otanut teidät siipien suojaan kun itse en kyennyt. Sillai pitäisi kannustaa ja komentaa lapsia tykkäämään äitipuolesta ja osoittamaan kunnioitusta.
   Minä ainakin vaatisin jos olisi miehen lapsia, muuten en tulisi äitipuoleksi, mutta joskus on vaan pakko, jotta elämä rullaa lapsilla. Se on kovaa pyörittää monilapsista perhettä jossa on miehen lapsia, ne ei päästä helpolla, ja kiukkuaa pienistäkin asioista. Äitipuolen pitää olla jämälkkä ja sanoa tiukastikuka on se joka määrää. Äitipuoli pan usein se joka osaa kaiken.

   • Biologisten äitien katkeruutta. Heistähän moni on menettänyt lapsensa kun on sortunut viinaan tai joutunut vankilaan. He ovat katkeria kun eivät uskalla myöntää itselleen että ovat itse pilanneet liittonsa. Äitipuoli on heidän syntipukkinsa.


   • Syntipukki kirjoitti:

    Biologisten äitien katkeruutta. Heistähän moni on menettänyt lapsensa kun on sortunut viinaan tai joutunut vankilaan. He ovat katkeria kun eivät uskalla myöntää itselleen että ovat itse pilanneet liittonsa. Äitipuoli on heidän syntipukkinsa.

    Ongelmat alkaa kun joku vieras naakka tulee ja rikkoo toisten perheen. Onglema on se vieras suttura, ei kukaan muu. Monesti he ovat liitä jotka jouopottelevat ja ja päässeet vankilasta tai putkasta ja suoraan isketään mies joka elättää. Ei ihme ettei monikaan mies saa lapsiaan eikä edes tavata kun ovat ottaneet elätin kotiinsa, naisen joka ei tule omillaan toimeen ja on rikoillisilla poluilla. Ei ne siitä nouse. Mutta onpahan miellä ainakin siivooja kotona.

    Surullista mutta totta.


   • sutturatsotkee kirjoitti:

    Ongelmat alkaa kun joku vieras naakka tulee ja rikkoo toisten perheen. Onglema on se vieras suttura, ei kukaan muu. Monesti he ovat liitä jotka jouopottelevat ja ja päässeet vankilasta tai putkasta ja suoraan isketään mies joka elättää. Ei ihme ettei monikaan mies saa lapsiaan eikä edes tavata kun ovat ottaneet elätin kotiinsa, naisen joka ei tule omillaan toimeen ja on rikoillisilla poluilla. Ei ne siitä nouse. Mutta onpahan miellä ainakin siivooja kotona.

    Surullista mutta totta.

    Jos mies vaihtaa ongelmaiseen linnasta päässeeseen alkoholisti naiseen niin tuskin on se Exä ollut sen kummempi juoppo, onhan se mies jo tottunut juoppoon akkaan ja tottakai on itse samanlainen kriminaali.
    Sääli lapsia, kun molemmat akat samanlaisia ja isä täys renttu.
    Tuskin kukaan siivoaa ja tee taloustöitä juoppojen huushollissa.
    Tuolaisilta lapset huostaan.
    Nicce "sutturat sotkee" olet ite ihan samanmoinen juoppo suttura.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Viroon pääsee taas 1.6.

   MIKÄ ONNEN PÄIVÄ! Viro avaa rajat suomalaisille kaljanostajille kesäkuun alusta. Suomalaiset pääsevät Viroon ilman, että heidän tarvitsee jäädä maahan tultuaan kahden viikon karanteeniin.

   179
  • Sofia Belorf kuljetti setelipinoja matkalaukussaan, kertoo tullivirkailija

   Tullivirkailija todisti Katiska-oikeudenkäynnissä ja kertoi Sofian jääneen kiinni paksujen (50 euron) setelinippujen kuljetuksesta matkalaukussaan. Niput oli kiinnitetty kuminauhoilla.

   173
  • Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla pokkaa. On itse aiheuttanut nämä JM:n taloussotkut ja oli väitetystä pettämisestä huolimatta menossa rallikuskin kanssa naimisiin. Jos maisa kerran on niin onnellinen avioliitossaan niin miksei jätä exää jo rauhaan? Mökillä käymisenkin voisi lopettaa kun ei mökistä mitään omista.

   215

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   49
   2440
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   2321
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   73
   1779
  4. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   1406
  5. Sofia B:n koira otettu huostaan!

   Onneksi näin käynyt! Ei sovi jatkuva juhliminen koiran elämään. Kotieläin ansaitsee raittiin ja stabiilin kodin.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   1220