Yritin ohjata miehen lapset

lumen kolaus puuhiiin äsken muttei onnistnut. Olisimme oma perheen kesken voineet katsoajonkun leffan sillä aikaa rauhassa. Olisi ollut paljon tekemistä heille, mutta laiskoja kun ovat niin ei joululomallakaan haluta tehdä yhtään mitään. Ruoka kelpaa ja sekin on pahaa kun ei ole äidin tekemää. Niin on nirsoja, että minkäänlaista kunnioitusta eikä kasvatusta ole saaneet, miten kohdellaan äitipuolta.
Mies lähti sitten kolaamaan pihaa ja siivoomaan autotallia, ja rapsi matot. Lapsista ei ole mitään hytötyä koskaan, meillä on kuin loma koti täällä. Ei varmaan tee kotonakaan mitään, kun eivät osaa.

Se siitä rauhallisesta joulusta, mutta minkäs teet kun on valinnut miehen jolla on lapsia, pyörittää saa isoa sirkusta, vaikkei ole kivaa. Onneksi olen ihminen joka pystyy ja osaa, rankkaa on mutta ei voi mitään. Perheen pyörittäminen on kovaa puuhaa jos lapset ovat huonosti oppineita ja eivät omaa taitoja. Hulinaa riittää ja kiva olo kun olen keskiössä että voi naapuritkin nähdä miten osaan hoitaa kaikki, ovat kateellisia ja miettivät aina että olen onnekas, kun on noin monta lasta.
1
Ilmoita


Jätä se äijä. Ellei se oo tosi rikas. Jos se pn rikas, niin varmista että saat ainakin puolet sen omaisuudesta ja sit jätä se. Jos se on joku sossutapaus ni tietty vaan jätät sen.
1 VASTAUS:
Ei tuommosta miestä kannata jättää jos kerran maksaa uusikon ja hänen lastensa elämän. Kantsii pitää kii vaan, ja mies tekee duunin. Lepposat olot.
+Lisää kommentti
Jos ne puolison lapset edeelisistä liitoista ei tee mitään ja valittavat ruuasta niin jätät ne ilman ruokaa ja kerrot jos ruoka ei kelpaa niin ei ole pakko syödä niin helpottaa huomattavasti ja sitten ei mitään kivaakaan niille.
1
Ilmoita
Kunhan ukolta saa sitä rahaa, ei tossa muulla ole niin väliä. Lasten avulla saa elareita ja kaikkia tukia niin kun syöttää niille kauravelliä niin saa itse ihan hyvät massit.
Ilmoita
ei vittu mitä porukkaa liikkeellä täälläki
1 VASTAUS:
Täällä on yksi täys idiootti ,joka kirjoittelee kännipäissään satuja ja muutama puolihullu ,jotka komppaavat tuota idioottia, idiootti myös itse vastaa itselleen.
+Lisää kommentti
Monen äitipuolen huoli on kun miehen lapset eivät osaaa kotitöitä eikä oma aloitteisesti edes tiskata tai siivota. Mun omat osaa, koskaan ei travi käskeä vaan he tekevät itse. Kiva tull akotiin kun on siisti talo ja kaikki järjestyksessä-
Luulisi miehen lapsetkin siivoavan on sen verran vanhempia kuin mun, mutta laiskottelevat ja odottavat valmista.
Äitipuolena olen huolestunut, mutta jos ei äiti ole opettanut niin eiväthän he osaa.
;ieskään ei käske vaan odottaa että minä kasvatan hänen lapset, rankkaamulla on mutta perheen pyörittäminen ylimääräisillä lapsilla on vaikeeta.
2 VASTAUSTA:
Miesten lapset tyypillisesti käyttäytyy kuin oisivat hotellissa ja siksi äitipuolet on ajettu jaksamisen äärirajoille.
Barrikadeille.siskot kirjoitti:
Miesten lapset tyypillisesti käyttäytyy kuin oisivat hotellissa ja siksi äitipuolet on ajettu jaksamisen äärirajoille.
Kyllä, nöyryytystä, haukkumista ja kiukuttelua äitipuolet kohtaa aina kun miehen lapset tulevat häntä katsomaan ja tevehtimään. Käytöstä ei ole opetttu minkäänlaista ja se jää aina äitipuolen työksi. Sekin usein turhaa kun oppi ei mne perille.
meillä miehen lapset laitetaan nurmikon leikkuuseen, lumen luontiin, tiskaamaan siivomaan, autotallin siivoukseen sunan siivoukseen, ja huoneiden järjestelyyn ja vahtimaan meidän pieniä. Aina löytyy puuhaa mutta ei tekijöitä. Liskottelu on kivaa.

Meillä tehdään aina jotain, koskaan ei loisita sohvalla, siihen ei ole aikaa. Aika menee mukavsti pikku työissä. Eilen laittoivat ruokaa mutta olipa mautonta. Mutta kaikki ei osaa kaikkea. Siivota kaikki osaa, mutta ei viitsi. Vaadin lapsilta ahkeruutta koska olen itsekin varsinainen ahkeruus.
+Lisää kommentti
Miehen lapset tulevat usein isäänsä, pelkkiä saamattomia surkimuksia kaikki. Jokainen hetki niiden kanssa on kuin tervaa joisi. On aina helpotus kun he lähtevät, mutta tietoisuus siitä että he tulevat aina uudestaan ja uudestaan käymään, pilaa elämäni. On kuin elämä olisi ikuista ylämäkeen kävelemistä vastatuuleen, piikikkään räntäsateen piiskatessa kasvojani. Niiden takia kaikki hauskuus elämästäni on poissa, kaikkea verhoaa harmaa, raskas kaapu.
Ilmoita
Joo ei ne pullamössömammanpojat mitään joudu tekeen missään koskaan. äiti tekee läksyt ja passaa pilalle. Äitipuoli jos vähän komentaa niin heti juostaan äidin helmoihin itkemään oli ikä mikä tahansa.
Helpolla pääsee kun miehen kakarat olisi 1-3 vuotiaita, silloin äitipuoli voisi ottaa äidin roolin helpolla, ja komento olisi sen mukainen.
isommat kakarat pistää hanttiin ja käyttäytyy huonosti. Ei semmoisia jaksa kun omat ovat ihania ja hyvä käytöksisiä.
Ei ihme että mies etsii uutta äitiä lapsilleen, kun ei kestä naista.
1 VASTAUS:
Sulla ei ole äijää ja kakaroita ollut koskaan, tuskin olet edes nainen ,vaan peräkamarinpoika jostain takahikiältä.
+Lisää kommentti
Kyllä tiedän että lopun ikäänsä ovat surkimuksia, jos asiaan ei puutu jämptillä otteella. Ex-äidin jättämä sekasikiöperintö on kertakaikkiaan oikaistava, jotta itse pysyisi järjissään. Tai koetettava saada ne pysymään poissa kokemusmaailmastani.
1 VASTAUS:
Sulta on järki mennyt jo aikoja sitten, ensinnäkään sulla ei ole miestä eikä lapsia, kunhan kännissä provoilet.
+Lisää kommentti
Se äijä kannattaa jättää. Kaikki miehet on tommosia.
Ilmoita
Ei ole kiva olla äitipuoli. Miehen lapsia ei pysty kasvattamaan toivotulla tavalla. heidän äiti on pilannut heidät tavoillaan joten on vaikea ohjata oikeaan suuntaan.
Meilläkin jatkuvaa tappelua kun opetan ja neuvon ja käsken, mutta ei mene perille. olen tiukka äiti ja olen sitä miehenkin lapsille koska ovat niin holtittomia, likaisia ja räksyttäviä, ettei normi puhe mene perille.
Sitten soitetaan idille kun äitipuoli huutaa, sieltä tulee kipakkaapalautetta että syy on minun. Hohooo... pikku pi...rut vaan lässyttää. Mies ei puutu vaan antaa minun kasvattaa, koska ei uskalla olla exää vastaan. Minä oysyn tässä lapset lähtee jos perhe hajoo, he eivät kuulu meidän perheeseen vaan heillä on oma perhe. Siivousta ei tehdä koskaan vasta sitten kun kersat lähtee sillä sotkua on kuitenkin.
Katastrofin aineksia on, mutta täytyy kestää, minä olen se joka päättää ei miehen lapset.
1 VASTAUS:
Sulla ei ole miestä eikä lapsia, ääliö, lopeta se kännissä trollaaminen
+Lisää kommentti
Siinä tosiaan on pahassa välikädessä, on pakko jyrätä joku ja tietenkin se on ex-äiti. HÄN NIMITTÄIN ON SYYLLINEN. Ilman häntä tilanne olisi aivan selvä eikä hän enää kuulu koko palapeliin. Miehen lapset saa kuriin ihan vaan käskemällä ja tarvittaessa säätelemällä heidän käytettävissään olevien resurssien, kuten ravinnon ja juotavan, määrää. Mtös valta on resurssi ja se puoli hoituu juuri näin. Lisäksi omaa valtaa suhteessa miehen lapsiin saa pönkitettyä vakuuttamalla heidät siitä, että ex-äiti on uuden äidin vastakohta: paha ja ilkeä noita-akka.
1 VASTAUS:
Trolli Lissu taas vauhdissa.....
+Lisää kommentti
En minäkään tekisi mitään uusperheissä. Eivät ne kakarat ole tyhmiä vaan te aikuiset suhde sekoilussanne.

Siis minkä oman perheen kanssa katsoa leffa ja muut ulkopuoliset orjan töihin. Miksi ette yhdessä menneet lumitöihin.

Mitään et näemmä osaa, edes hyvää ruokaa tehdä ja miksi otat miehen jolla on lapsia. No ei tarvitse itse tehdä niitä kun on valmiiksi tehtynä laiskoja. Ja olisiko ne omat sitten sen kummempia ahkeruuksia ja voisin sanoa että olisivat vieläkin laiskempia.

Käy jokin kokki koulutus että osaisit edes ruokaa tehdä kun mitään muuta et osaa, leffoja katsella ja laiskotella.

Ei kannata yrittää ohjata kun ei mitään itsekkään osaa. Mikä ihme se mies on joka tulee autotallisi siivoon ja rapsimaan mattosi niin ettäkö et itse pysty.

Oot ihan hullu sillä minä en ottaisi hotelliin toisten tekemiä lapsia ja alkaisi valittamaan kuinka laiskoja ne ovat. Niin ihmeellistä miestä ei ole jotta sen perheineen ottaisin ja menettäisin oman rauhani.

Lapsethan ei teidän kuvioissa ole tyhmiä vaan te aikuiset.

Et ole mikään pomo lapsille jos et itse ensin tee ja näytä vaan käskytät. Vittu koirakaan ei tottelisi sinua jos käsket ja menet leffaa katsomaan. Se mies on kyllä alistettu tossukka. Onkohan edellinen exä kouluttanut, ja ihme kierrätys kiertopalkinto.
1 VASTAUS:
Nimim jäiköyritykseksi olet vain kateellinen kun olet niin ruma, ettet koskaan pysty vaihtamaan parempaan vaan olet loppuelämäsi sidottu nykyiseen siippaasi joka on varmaan just joku sua hakkaava alkkis
+Lisää kommentti
Kyllä mun mielestä äitipuoli on suvun pomo! Hän on tullut perheeseen koska mies niin on halunnut vaihtaa vaimonsa ja lastensa äidin. Ei sitä syyttä tehdä. Ex äiti ei ole osannut kasvattaa lapsiaan eikä olla vaimo.
Kun uusi äitipuoli tulee, lapset kasvavat normaaleiksi ja osaavat tehdä kaikkea. Äidit eivät osaa opettaa eikä vaatia lapsilta mitään.
Mutta kunnioitusta ei äitipuoli saa lapsilta eikä miehen suvulta eikä miehen exältä ksokaan kun hänelle ollaan niin kateellisia niin ei voida sanoa että kiitos kun tulit ja osaat kaiken, oelt aarre meidän suvussa. Lapsille hän on tärkeä.
Ajan kanssa kyllä miehen exä ymmärtää että pitää miehen uutta kiittää ja arvostaa ja kunnioittaa, ja uskon että on kiitollinen siitä että joku otti ohjat ja luotsaa perhettä ja koko sukua eteenpäin. Joskus on vaan luovuttava ja annettava paikka toiselle. Lapset ovat tärkeintä ja mies tajuu sen siksi vaihtoi heidän äitinsä uuteen. Omasta kokemuksesta oin sanoa että olen paras tähän perheeseen ja lapset ovat mun tuleman jälkeen erittäin hyväkäytöksisiä ja fiksuja.
3 VASTAUSTA:
Juuri niin!!! Ehkä ex-äidit eivät komentaneet, koska heitä riivasi "äidinrakkaus" tai vastaava roska. Ei sellainen "rakkaus" ole rationaalista, ei rakkaudella johdeta perheyksikköä, jonka nykyaikana tulee kuitenkin menestyä kilpailussa muitta perheitä vastaan ja lapset on opetettava pienestä asti siihen, että maailmassa ei pärjää asettamatta omaa etua ensisijalle ja siinä sallittua on vain oman henkisen pääoman maksimointi ja strategiset ihmiskontaktit, esim rikas puoliso. On myös elintärkeää pitää yllä sovinnaista julkisuuskuvaa heti lapsesta asti, sopeutuen vallitseviin arvoihin ja tapoihin. Vanhempia vastaan kapinointi on oikotie kadotukseen ja köyhyyteen.
Lissu sinä olet sukusi idiootti.
lissuhei kirjoitti:
Lissu sinä olet sukusi idiootti.
Kadotukseen tulee tiesi viemän.
+Lisää kommentti
Los lapsille ei lumityöt maita niin kotiarestia kunnes lumet sulaa.
6 VASTAUSTA:
Minä lupasin kaikille tarran kun lumityöt on tehty. Se tepsi. Miehen 16, 14 ja 17 v innoissaan teki lumitöitä kun lupasin kivat tarrat heille. Palkkaa kotitöistä emme anna, äitinsä saa antaa käyttörahat, meillä palkka on ruoka ja yösija.

Omat eivät jaksa lumitöitä tehdä, joten he sitten valvovat miehen lapsia että työt tulee tehtyä. Se on myös kovaa työtä.
äitipuoliopastaa kirjoitti:
Minä lupasin kaikille tarran kun lumityöt on tehty. Se tepsi. Miehen 16, 14 ja 17 v innoissaan teki lumitöitä kun lupasin kivat tarrat heille. Palkkaa kotitöistä emme anna, äitinsä saa antaa käyttörahat, meillä palkka on ruoka ja yösija.

Omat eivät jaksa lumitöitä tehdä, joten he sitten valvovat miehen lapsia että työt tulee tehtyä. Se on myös kovaa työtä.
Tarra toimii aina. Meillä omat lapset vahtivat miehen lasten muitakin tekemisiä koska he mokaavat kaikessa eikä minulla ole aikaa vahtia koko ajan, vaikka pidänkin siitä. Lapset raportoivat minulle miehen lasten tekemiset ja puutun asioihin sen perusteella.
6584 kirjoitti:
Tarra toimii aina. Meillä omat lapset vahtivat miehen lasten muitakin tekemisiä koska he mokaavat kaikessa eikä minulla ole aikaa vahtia koko ajan, vaikka pidänkin siitä. Lapset raportoivat minulle miehen lasten tekemiset ja puutun asioihin sen perusteella.
Kyllä sinä Lissu olet täyshullu.
6584 kirjoitti:
Tarra toimii aina. Meillä omat lapset vahtivat miehen lasten muitakin tekemisiä koska he mokaavat kaikessa eikä minulla ole aikaa vahtia koko ajan, vaikka pidänkin siitä. Lapset raportoivat minulle miehen lasten tekemiset ja puutun asioihin sen perusteella.
Kerrankin jouduin kertomaan heille totuuden siitä, mitä Jeesus heille tekee, elleivät he käyttäydy Jeesuksen haluamalla tavalla. Ei ole hauska palaa ikuisesti HELVETIN TULESSA JA NIIN SIINÄ KÄY JOS EI TOTTELE VAPAHTAJAAMME SE ON NIRRI POIS!!!!!!!!!!!!!!11111111111
6584 kirjoitti:
Kerrankin jouduin kertomaan heille totuuden siitä, mitä Jeesus heille tekee, elleivät he käyttäydy Jeesuksen haluamalla tavalla. Ei ole hauska palaa ikuisesti HELVETIN TULESSA JA NIIN SIINÄ KÄY JOS EI TOTTELE VAPAHTAJAAMME SE ON NIRRI POIS!!!!!!!!!!!!!!11111111111
Allah on suuri!
Muslimit kirjoitti:
Allah on suuri!
Ihan sama mikä uskonto, paskaahan jokainen uskonto on
+Lisää kommentti
Joo ei meillä kanssa miehen lapset osallistu kotitöihin. Itse minä luon lumet ja leikkaan ruohikon. Laiskoja ovat, eikä kesätöitäkään ole saaneet eikä hakeneet. Meillä on täyshoitola. Mun lapset ovat ahkeraia ja tekevät kaikkea, osaavat. Voi olla ettei miehenlapset edes osaa, onneksi sentään syöttää ei tarvi.
Ilmoita
Kesätyöt ovat tärkeä tienhaara miehen lasten moraalikasvatuksessa. Kesätöiden teon kautta he ymmärtävät, että oma elanto on itse ansaittava ja ettei ruoka ja asuinsija ole miehen lapsille mikään itsestäänselvyys. Jos he eivät mene kesätöihin ja maksa itse elinkulujaan, he eivät ole sisäistäneet että HE ITSE ovat vastuussa elämästään, eikä kukaan muu. Ei äitipuoli ole mikään joulupukki-jeesus, joka maksaa ja tekee kaiken heidän puolestaan kuin mikäkin filantrooppi. Heidän on opittava tämä. Joten pärjätköön kadulla jos ei työ maita!
Ilmoita
Mikäköhän tämän avaajan agenda on? Tarkoitus varmaan pelotella miten käy, jos eroaa ja päätyy lopulta uusioperheeseen, oli sitten mies, nainen tai lapsi? Onko hän uskovainen, huumehörhö, mielenterveyspotilas vaiko kaikkea tätä? No joka tapauksessa, säälittävä, päähän potkittu yksilö.
2 VASTAUSTA:
Se on totuus kun mies ottaa lapsilleen uuden äidin niin äitipuoli on aina se pahis, vaikka yleensä se on ne lapset jotka tulee siinä sivussa. Pilaavat äitipuolen elämän ja suhteen miehen kanssa.
Paras olisi jos lasten äiti pitäisi huolta lapsistaan kun on ne tehnytkin. Mies etsii uutta suuntaa elämälleen, mutta laiskat lapset eivät sitä suo.
Äitpuoli yrittää kaikin keinoin nostaa miehen lapset suosta, autta heitä työllistymään ja tuomaan rahaa perheeseen, neuvoo kotitöistä ja on heille äiti, kun entinen äiti viis välittää.
Laiskoja ovat, verrattuna äitipuolen omiin lapsiin jotka on kasvatettu normaaleiksi. Miehen lapset taas laiskoiksi ja passattavaksi. useimmiten näin.
nvnvnvnvnvnv kirjoitti:
Se on totuus kun mies ottaa lapsilleen uuden äidin niin äitipuoli on aina se pahis, vaikka yleensä se on ne lapset jotka tulee siinä sivussa. Pilaavat äitipuolen elämän ja suhteen miehen kanssa.
Paras olisi jos lasten äiti pitäisi huolta lapsistaan kun on ne tehnytkin. Mies etsii uutta suuntaa elämälleen, mutta laiskat lapset eivät sitä suo.
Äitpuoli yrittää kaikin keinoin nostaa miehen lapset suosta, autta heitä työllistymään ja tuomaan rahaa perheeseen, neuvoo kotitöistä ja on heille äiti, kun entinen äiti viis välittää.
Laiskoja ovat, verrattuna äitipuolen omiin lapsiin jotka on kasvatettu normaaleiksi. Miehen lapset taas laiskoiksi ja passattavaksi. useimmiten näin.
Lopeta Lissu tuo paskan jauhaminen, sulla ei ole miestä eikä lapsia, kunhan trollaat kännissä.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Yritin ohjata miehen lapset

lumen kolaus puuhiiin äsken muttei onnistnut. Olisimme oma perheen kesken voineet katsoajonkun leffan sillä aikaa rauhassa. Olisi ollut paljon tekemistä heille, mutta laiskoja kun ovat niin ei joululomallakaan haluta tehdä yhtään mitään. Ruoka kelpaa ja sekin on pahaa kun ei ole äidin tekemää. Niin on nirsoja, että minkäänlaista kunnioitusta eikä kasvatusta ole saaneet, miten kohdellaan äitipuolta.
Mies lähti sitten kolaamaan pihaa ja siivoomaan autotallia, ja rapsi matot. Lapsista ei ole mitään hytötyä koskaan, meillä on kuin loma koti täällä. Ei varmaan tee kotonakaan mitään, kun eivät osaa.

Se siitä rauhallisesta joulusta, mutta minkäs teet kun on valinnut miehen jolla on lapsia, pyörittää saa isoa sirkusta, vaikkei ole kivaa. Onneksi olen ihminen joka pystyy ja osaa, rankkaa on mutta ei voi mitään. Perheen pyörittäminen on kovaa puuhaa jos lapset ovat huonosti oppineita ja eivät omaa taitoja. Hulinaa riittää ja kiva olo kun olen keskiössä että voi naapuritkin nähdä miten osaan hoitaa kaikki, ovat kateellisia ja miettivät aina että olen onnekas, kun on noin monta lasta.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta