Aihe

Varokaa verkkoexpress.com kauppaa

LottaTy

Tuo on huijarisivusto, jäbä tekee trokaamalla rahaa myymällä ebay tavaraa mutta ei edes toimita lopuksi niitä.

45

758

  Vastaukset

  • Äkkiseltään näyttäisi olevan taas yksi e-villen kopiokaupoista ja sivun ytunnus jopa viittaa e-villeen, tokkopa laillisesti.

   Tilaa ebaysta suomalaisille tavaraa nostamatta itse persettä tuolista. Huuto.net sivustolla oli aiemmin ostanetistä -tyyppi joka teki samaa, voi olla jopa sama kaveri. Välttäisin itse kuin ruttoa!

   • Niin, mutta missä ovat ne huonot kokemukset joista aloituksessa varoitellaan? Kateutta ja panettelua?

    Ei liene kiellettyä tienata ostamalla tuotteita halvemmalla ja myymällä niitä kalliimmalla kunhan maksaa veronsa ja tullit. Jos joku itse haluaa välttää välikäden niin kukaan ei kiellä ostamasta suoraan ebaystä.


  • ei toimittanut maksamaani ohjainadapteria koskaan! huijarilafka

   • Laittaisitteko linkkiä niihin muihin keskusteluihin joissa tuon kauppiaan ongelmista on puhetta? Tänne Suomi24:n puolelle kun kuka tahansa saa valehdella ihan mitä tahansa.

    "ei toimittanut maksamaani ohjainadapteria koskaan! huijarilafka"

    Sittenhän sinulla ei ole mitään ongelmaa käydä valittamasta asiasta omalla nimelläsi jollakin sopivalla palstalla ja linkata se tänne.


   • Mitenkä asia muuttuu, jos sen kertoo jollain muulla kanavalla ja sitten linkkaa tänne?


   • ihmettelenpä.vain kirjoitti:

    Mitenkä asia muuttuu, jos sen kertoo jollain muulla kanavalla ja sitten linkkaa tänne?

    Nimimerkillä tänne laittaminen ei minunkaan mielestä kerro yhtään mitään totuudesta. Helppo tehdä feikki sähköposti ja prepaid puhelimeen vahvistus jne...


   • jengieitajuu kirjoitti:

    Nimimerkillä tänne laittaminen ei minunkaan mielestä kerro yhtään mitään totuudesta. Helppo tehdä feikki sähköposti ja prepaid puhelimeen vahvistus jne...

    Negapalaute on uskottavaa silloin, kun se joko tehdään omalla nimellä tai sitten kun sitä alkaa löytyä riittävästi. Valitettavasti Suomi24:ssä on ennenkin nähty sellaista, että tullaan tänne tekemään kosto kun myyjä ei suostunut johonkin ostajan haluamaan. Siksi tälläiset keskustelut ei ole kovin uskottavia. Ikävää niiden kannalta, joilla oikeasti olisi jotakin sanottavaa.

    Omalla nimellä annettu palaute esimerkiksi facebookissa tai blogissa on sitten ihan toinen juttu. Se ei ole puskista ampumista eikä vessan seinään töhertämistä vaan siinä palautteen antaja ottaa itse vastuun palautteestaan.


   • Mikä sviddu on facebook? Jotain syötävää?


   • ihmettelenpä.vain kirjoitti:

    Mikä sviddu on facebook? Jotain syötävää?

    Ei sitä tuossa iässä vielä kaikkea tiedä.


   • suomi24-ei-uskottava kirjoitti:

    Negapalaute on uskottavaa silloin, kun se joko tehdään omalla nimellä tai sitten kun sitä alkaa löytyä riittävästi. Valitettavasti Suomi24:ssä on ennenkin nähty sellaista, että tullaan tänne tekemään kosto kun myyjä ei suostunut johonkin ostajan haluamaan. Siksi tälläiset keskustelut ei ole kovin uskottavia. Ikävää niiden kannalta, joilla oikeasti olisi jotakin sanottavaa.

    Omalla nimellä annettu palaute esimerkiksi facebookissa tai blogissa on sitten ihan toinen juttu. Se ei ole puskista ampumista eikä vessan seinään töhertämistä vaan siinä palautteen antaja ottaa itse vastuun palautteestaan.

    "Omalla nimellä annettu palaute esimerkiksi facebookissa tai blogissa on sitten ihan toinen juttu."

    facebookissa esiintyy omalla nimellä. Mulla on kolme feikkinimeä, sanon on 15-40 kaverillani feikkinimi ja keskustelemme siellä asiallisesti.

    omaa nimeä ei useinkaan ole missään viisasta julkaista. siitä ei ainakaan oikeastaan koskaanole hyötyä. Usein vahinkoa, minunkin kaverini autoa raavitaan koska kertoi jotain julkisesti. Eka raapiminen tuli noin 8 vuoden kuluttua ja vasta nyt yli 20v kuluttua asia on selvinnyt.


   • ihmettelenpä.vain kirjoitti:

    Mikä sviddu on facebook? Jotain syötävää?

    Se vasebookki on sellaisten laiskojen ja mitääntekemättömien vatipäiden päiväkerho, ja siellä nämä vajakit jauhaa saissea aamusta iltaan.


  • Tilatkaa ITSE kiinanroippeenne, mihin siinä tarvitaan jotain välikäsiä, ne oli vain konsta pylkkösellä !

   kun itse tilaa itse maksaa ja itse odottaa, ei tarvitse netissä jankuttaa mitään.

   • harrih kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    ... mutta kun aloituksessa ja myöhemminkin syytellään tuotteiden toimittamatta jättämisestä niin ne syytökset jäivät anonyymin Suomi24 väitteen varaan. Ei siis uskottavia väitteitä.

    Jos ette halua käyttää välikättä niin tilatkaa suoraan. Kukaan, ei siis todellakaan kukaan pakota teitä tilaamaan välittäjää käyttäen kiinanromujanne. Jos joku haluaa välittäjää käyttää niin se on kyseisen henkilön oma päätös.

    Se että teitä kismittää jonkun toisen keksimä tapa tehdä rahaa tavaran välityksellä on teidän oma ongelmanne. Älkää tulko sitä palstalle itkemään.


   • Varmaan artikkeli wikipediassa todistaisi asian aukottomasti.


  • Lue tarkkaan Huuto.net toimitusehdot ennen kuin tilaat! Tämä kusettaja tilaa kiinasta tavaraa sinun nimelläsi eikä vastaa jos ei tule tilattua tuotetta!

  • "Dropshipping
   Dropshipping on kuten verkkokauppa, mutta sen sijaan että myyt tuotteita omasta varastostasi, joku muu hoitaa kaiken logistiikan. Sinä siis käytännössä hoidat tuotteiden markkinoinnin ja asiakaspalvelun, joku muu hoitaa varaston ja tuotteiden toimittamisen asiakkaille.

   Tässä mallissa sinun ei tarvitse sijoittaa alkupääomaa tuotteiden ostamiseen, vaan myyt jonkun toisen valmistamia tuotteita. Riski on pienempi, mutta niin on myös kate (verrattuna tavalliseen verkkokauppa-malliin)."

   Tällekin liiketoimintamallille on kysyntää persaukisessa Suomessa jossa kukaan ei halua maksaa yrittäjän riskistä. Joten vähennetään riskiä ja siirretään sitä asiakkaalle.

   • Jep. Onneksi asiakas voi itse valita millaisen riskin haluaa ottaa eli kukaan ei pakota ostamaan välittäjän kautta. Josta syystä johtuen nämä välittäjien hitaudesta itkevät ovat huvittavia.

    Lukekaa ne toimitusehdot ennenkuin tilaatte. Jos tilaatte suoraan niin tehkää se luottokortilla niin että voitte helpommin riitauttaa kaupanteon kun tavaraa ei tullutkaan tai se oli vääränlaista. Jos teillä ei ole luottokorttia niin sitten ostatte välittäjän kautta ja kärsitte siitä aiheutuvat lisäharmit.


   • Varokaa tätä myyjää, ostajan tiedot annetaan eteenpäin ties minne ja voi tulla soittoja kiinastakin. huono kokemus!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Varokaa tätä myyjää, ostajan tiedot annetaan eteenpäin ties minne ja voi tulla soittoja kiinastakin. huono kokemus!

    Jos pelkää että puhelin soi, paras jättää hankkimatta koko puhelin.


  • Idioottimaista antaa rahojaan välittäjälle joka ei mitään muuta tee kuin antaa sinun yhteystiedot jollekin kinukille... tilaa itse, kiinan kaupoissa on nykyään hyvät työkalut jos tuotetta ei kuulu. Rahat saa takas helpommin kuin näiltä välittäjiltä.

  • en saanut maksamaani tuotetta myöskään ! >:( onko myyjä huijari?

  • Olisinpa lukenut tämän ketjun ennen kuin itse menetin rahani. Myyjä vastailee viikon välein kyselyyn muttei palauta rahoja vieläkään!

   • Tänään on 2.2.2019. Huutonetin palautteissa myyjällä on viimeiset negat 14.1 ja 29.1. (yhteensä 18 negaa, 703 positiivista ja 22 neutraalia). Ilmoitettu toimitusaika ei näytä oikein toteutuvan.

    Samalta ajalta 14.1 - 2.2.2019 tullut siis 24 positiivista palautetta.

    Joka käyttää välittäjää kaupankäynnissään ottaa aina ylimääräisen riskin.


  • näitä välittäjiä ja huijareita on ollut huutonetissä jo vuosia..... vain idiootit ostavat niiltä jotain koska se ei ole edes välitystä vaan ottavat yhteystiedot ja tekevät niillä itse ebaysta tilauksen xDDD kokeiles saada rahat takaisin sitten tollaiselta.

  • huijarikauppa! eivät vastaa sähköpostiini mitään ja rahat meni

  • Siis mitä järkeä on käyttää välittäjiä tilattaessa kiinankrääsää? Sehän tulee Kiinasta ilman postikuluja suoraan postilaatikkoon ja ilman mitään välityskuluja ja jopa nopeammin kuin välittäjän kautta.

  • Heh Heh täällä hehkutetaan kiinankrääsän tilaamista suoraan ebay, wish jne nuo myyjät toimii ihan samlla tavalla kuin toi kotimainen, eli vain kuvat sivulla, kun tilaus tulee, tavaroiden kerääjä alkaa kerätä saattaapi vielä lähettääkin tai sitten kuriiripalvelu laitaa paketit Kiinan postiin.
   Kaukoidästä kun tilaa vaikka mitä, on saapumisaika ihan mitä vain, osa hukkuu matkalla ja Suomessa se kulkee hitaamin kuin etana. Sitten on kaikenlaisia juhlia, josiden aikana ei tapahdu mitään muutamaan viikkoon, Suomen postilla on periaate, että se suosii supmalaista verkkokauppaa, hidastamlla eu:n ulkopuolisia tilauksia, kun saa vielä niistä huonomman hinnan. Vaikkakin moni eu:n kauppias käytää kuljetuksiin muita kun Suomen postia.

  • Täältä olen tilannut muutaman kerran. Toimitusaika on aika pitkä mutta hinnat ovat edulliset kuin monessa muussa kaupassa.

  • Törkeä kauppias, vetää välistä ja antaa ihmisten tiedot ebay kaupoille. varokaa!

  • Pakko allekirjoittaa tuo aloittaja LottaTy:n väite. Kyseinen kauppa toimittaa tilaukset erillisissä pussukoissa ja osa tulee perille ja osa ei. Asiakaspalvvelu "toimii" kyllä suomeksi mutta on aivan hyödytön "kyllä se kohta tulee" vastauksillaan. En siis ainakaan minä suosittele tätä kauppaa.

  • Tilasin autokameran Diel+Blackbox 27.09.2019 joka saapui minulle noin 28.10.2019 asennus autoon ja ei toimi kunnolla ja vasta sen jälkeen tutkin että mikä narikka tämä Verkkoexpress oikein on, no sehän on huijari narikka kun ei kommentoinut mitenkään toimimattomaan kameraan, ei paineta asiasta ja kameran heitin roskiin ja aattelin että kyseinen narikka saa ilmaista mainosta monessa eri paikassa. Opetus asiassa on että tutki mikä on tavaran toimittajan tausta ennen tilausta.

  • Tein tilauksen verkkoexpressin sivulta, joka ei enää aukee. On ollu nyt yli kuukauden, enkä ole saanut tilaamani tuotteita. Surullista kyllä.

   • Lednauhoja tilasin 2kk sitten väittää et postitettu vaan ei näy..


   • Tämä huijarifirma on ilmestynyt uudestaan Huutonettiin! olkaa varovaisia!


  • Eipä omakaan tilaukseni koskaan saapunut

  • huutonetissä toimii ehkä paremmin kun siitä tulee palaute-

   muualta ostaen ei tule palautetta joten ei niin väliä toiminnalla, aina on niitä kun uskoo.

  • Menetin rahani aikoinaan tälle myyjälle ja nyt hän on takaisin huutonetissä. varokaa ihmiset!

   • Vaatikaa rahanne takaisin maksu yhtiön kautta, minä sain omani Jari K


  • Keskustelusta on näköjään siivottu tuon huuto net tunnus pois näkyvistä?

   • Kyseinen myyjä yrittää puhdistaa mainettaan poistamalla viestejä netistä :D varokaa huijaria


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyseinen myyjä yrittää puhdistaa mainettaan poistamalla viestejä netistä :D varokaa huijaria

    Jospa tunnus ilmaantuisi keskusteluun uudelleen?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jospa tunnus ilmaantuisi keskusteluun uudelleen?

    Tunnus voi ilmaantua myös osana muuta keskustelua siten että viestissä ei erikseen mainita tuon merkkijonon olevan tunnus. Tämä vähentää mahdollisuuksia sensuuriin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jospa tunnus ilmaantuisi keskusteluun uudelleen?

    Löytyy googlettamalla hakusanoilla: verkkoexpress huutonet

    Näytti olevan 690 palautetta joista 90% positiivisia. Viimeisin nega tullut 31.3.2020 ja viimeisin neutraali 8.4.2020. Viimeisin myöhemmin positiivikseksi muutettu nega tullut 27.5.2020. Sen jälkeen tullut vielä 11 positiivista palautetta.

    Mutta siis kaikkiaan: Joka kymmenes ostos on asiakkaan mielestä ollut ongelmallinen.

    Kun käytätte välikättä niin siihen liittyy aina lisäriski ylimääräisestä säätämisestä mutta saatte lopulta joko tuotteen tai kaupan peruttua. Jos ette käytä välikättä ja toimitettu tuote on sutta ja sekundaa niin vain luottokortista olisi apua kun kiinan tavarantoimittajia ei ongelmanne kiinnosta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Löytyy googlettamalla hakusanoilla: verkkoexpress huutonet

    Näytti olevan 690 palautetta joista 90% positiivisia. Viimeisin nega tullut 31.3.2020 ja viimeisin neutraali 8.4.2020. Viimeisin myöhemmin positiivikseksi muutettu nega tullut 27.5.2020. Sen jälkeen tullut vielä 11 positiivista palautetta.

    Mutta siis kaikkiaan: Joka kymmenes ostos on asiakkaan mielestä ollut ongelmallinen.

    Kun käytätte välikättä niin siihen liittyy aina lisäriski ylimääräisestä säätämisestä mutta saatte lopulta joko tuotteen tai kaupan peruttua. Jos ette käytä välikättä ja toimitettu tuote on sutta ja sekundaa niin vain luottokortista olisi apua kun kiinan tavarantoimittajia ei ongelmanne kiinnosta.

    Huijari älkää ostako mitää


  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13813
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   9730