Aihe

Lököttääks monet viel housuja?

normilökö

Eli ketkä kaikki viel lököttää housui ja millasii housui pidätte ja kuin alhaalla?

Ite pidän aik perus farkkui, ei mitää skinny mut ei myöskään baggy ja pidän jossai puol välis persettä näit yleens.

26

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Eikukaann

   Ei kukaan. Tiukat housut on nyt muodissa. Juoksuhousut ja tiukat farkut

  • skaterdude

   Farkut tai chino housut sillei et pari senttiä tai korkeintaan muutama sentti persvakoa esillä. Sama homma eli ei erityisen löysät farkut mut ei myöskään tiukat. Ehkä tän hetken keskiarvoa hieman löysemmät jos pitää sillei määritellä. Joku vois kutsua lököttämiseks mut mun mielestä lähinnä vaan sopivan rento tyyli. Tiukat farkut ei oo mukavimmasta päästä vaan mieluummin aavistuksen löysemmät.

   • sagger99

    Ei liity ehkä nii paljoo tähän aiheeseen mut skaterdude saisiks mä sun kik:in? :)


  • normilökö

   skaterdude, minkä ikäne oot?

   nii ja ite 18

  • dickiesjäbä

   Dickiesin slit straightit melkeenpä aina jalas ja siihen puoleen perseeseen ne jää, kun esim istuu niin menee alemmaski. Ne on suht matalaa mallia et vois olla epämukavatki jos yrittäis pitää niitä ylhäällä. Oon jätkä /17v.

  • Verkkarityyppi

   Farkut vaan käytössä jos on joku hienompi tapahtuma. Muuten verkkarit jalassa. Adidaksen pilliverkkarit on hyvät arkihousut. Pitäs hankkia Adidaksen nappiverkkarit. Ne on siistit!

  • Yök

   Hyi helevata. Vetäkää ny ne housut sinne minne ne kuuluu. Mikä voi olla luotaantyöntävämpää kuin teinijonnen pesemätön persevako?

  • Koksukooo90s

   Housut vähän löysät mut en lököttää niit enää ja mä en tykkää itse normaalista farkuista vaa liian pienet mun mielestä

   • lököjötkö

    pidiks ennen sit alempana ja kui alhaalla? ja miks nostit?


   • Getolahöpö

    Ennen ne housut roikkuu polvis aika lailla ja miksi ei enää no siksi ikä tullut lisää eikä tarvitse lököttää niit joskus saattaa ne vähän olla alempana Karl kanit sopii vaa sille mun mielestä eikä oo edes muodossa enää 🤔 eilen näin Kyl joku jäbä millä oli hoppii tyyli mut harvinainen juttu 2019 jo


   • mnbgrvfecd

    minkä ikänen oot sit?
    iteki pidän aika löysii housui, ihan sama mulle onks muotia vai ei!


   • hoppieiunohdu
    Getolahöpö kirjoitti:

    Ennen ne housut roikkuu polvis aika lailla ja miksi ei enää no siksi ikä tullut lisää eikä tarvitse lököttää niit joskus saattaa ne vähän olla alempana Karl kanit sopii vaa sille mun mielestä eikä oo edes muodossa enää 🤔 eilen näin Kyl joku jäbä millä oli hoppii tyyli mut harvinainen juttu 2019 jo

    joo jäbä sul o iha sama tyyli ku mul, oon 24 iteki edellee kuljen vitu löysis farkuis ja ei kiinnosta muoti koska tää o mun tyyli. ite kyl edellee pidän kans alhaal näit, mul menee vyö pakaroide alarajan kohilla jossai.

    et sä ny "polvissa" oo pitäny sun kaneja kuitenkaa? mis kohalla sul meni vyö back in the days?


  • eöhfgeubneo

   Kyl aina pidän ns alhaalla, oli sit colleget tai farkut tai chinot jalas. Mukavammat sillee, yleens jossai melkee alle perseen ja pidän kengännauhast tehtyy vyötä. Yritän kattoo et bokserit ois suunnillee hupparin kans samaa värii kosk ne näkyy kuitenki melkee ain nii ei sit liikaa kiinnitä huomioo.

  • Getsiihöpööö

   Mitä vittu mä olen räppäri ja pukeutuminen sen mukaan myös shiit real tottakai löysät housut ei munat mahdu mihinkään pilliMilleihii fägärit vittuu

   • teksijäbä

    jep äijä mä diggaan su asenteest! isot pallit vaatii isot kuteet haha kui alhaalla sä lökötät?


  • housuteinouse

   Juu. Kyllähä housut roikkuu. En kehtaa ees sanoo minkä ikänen oon, nää o roikkunu jo pitkään ja ku oma tyyli on tällanen nii en osaa nostaakaan näit ylemmäs. Riippuu vähän paidasta ja siitä kuin löysät housut on jalassa mut kyllä nää alle perseen on oikeestaa aina. Jos ei ny hautajaisiin olla menossa. Mut harvinaistahan tää alkaa olla, ainaki se yhdistelmä et on löysät housut ja ne roikkuu alhaal. Ite pk-seudulta ja aika harvoin näkee enää tällasta tyyliä, paitsi parilla frendillä jotka on yhtä jämähtäneitä ku ite xD

  • espoohustlah

   Juu kyl housut roikkuu alhaal, jossai tossa pakaroide alareunas tai reiden yläreunas. Itse asias tunnen aik monta jotka tällee pitää täälpäi, nuorimmat ehk jotai 17v et ei tää iha junnujen tyyli enää oo kyl. Sen verra pitkä paita pitää olla et saa bokserit suunnillee piiloo vaik kylhän ne ain vilkkuu jos istuu tai muuta.

  • Ecko98

   Onko kenellekää myydä jotain lökäreit koko Ois 36 tai joku hupparei xl-?

   • rocaweardude

    kylhän noit löytyy jotai ylimääräsiiki, mist päi oot?


   • Ecko98s

    Stadist olen kyl mitä hupparei Ois ja housuja?


   • rocaweardude

    Ite Espoo. Pitäis varmaa kommunikoida jotenki muuten ku tääl mut itel ei oikee oo mitää yhteystietoo mitä antaa tällee julkisest. Jos sul o joku maili jonka voit laittaa nii laitan viestii?


   • rocaweardude
    Ecko98s kirjoitti:

    Stadist olen kyl mitä hupparei Ois ja housuja?

    Laita wickr alkometrilaku nii voin laittaa jotai fotoi noist mitä mul on ja kattoo jos kiinnostaa nii voi nähä tai jotai?


  • semesti

   Ei kukaan pidä. Näyttää todella vammaselt

  • Papparaine

   Housujen haaroväli polvissa saa henkilön näyttämään siltä kuin kyseessä olisi apina: lyhyet jalat, pitkä keskivartalo ja kädet viuhtoo hullun lailla kuin lähintä kiipeilyoksaa etsien.

   Tällaista tyyliä käyttävät halunnevat (ehkä tietämättään) kertoa, että edustavat jotain muuta ihmisapinalajia kuin Homo sapiensia (jolla on tunnetusti älyttömästi isompi penis kuin millään muulla ihmisapinalajilla).

   Itellä aina pillifarkut.

  • Ysikolmonen

   Itel roikku housut ns polvissa joskus 2006... Ei nyt ihan polvissa tietenkään mutta vyö kireelle ehkä 15 cm polvilumpioiden yläpuolelle ja huppari riitti polviin saakka. Nykyään näytän jo melkein ihmiseltä mutta vaikka ikää tulee niin tosi vaikeeta on yrittää pitää housuja ihan ”ylhäällä”. Että jos ei boksereita olisi jalassa niin kyllä varmaan 10 senttiä persvakoa paistaisi. Tottumuskysymys ja mukavuuskysymys tämä.

  • Bloodzii42

   Mahtuu hyvin monta lonkeroa jos oo isot housut Yld farkut jalassa getto maan mut en diggaa midii Mega baggy housuja pitää sopivasti Sentää onko tääl ketään muita kunnon hoppiipääit

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   253
   19567
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   377
   7268
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   2409