helvetin uskovaiset

heteroateisti

Olen sataprosenttisesti hetero mutta olen sitä mieltä että ihminen saa olla sitä mitä on.
Homoviha ja homopelko on uskovaisten syytä. Miettikää että samurailla oli homosuhteita ja tämä oli täysin hyväksyttävää kunnes länsi alkoi vaikuttaa sielläkin.
Intiaaneillakin oli homosuhteita. Tämä on normaalia mutta tietyt uskonnot yrittävät karsia ihmisen luontaisen käyttäytymisen.
Olen myös 100% ateisti ja siksi vihaan jokaista uskovaista.
Homot ovat todellisia vapaa-ajattelijita ja vapaita sieluja.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PyhätYksinkertaiset

      Maailma on täynnä asioita jotka todistavat, että jumalaa ei ole olemassa. Varmasti koittaa vielä aika, että ei ole uskontojakaan.

      Mieletön ajatus, että ihminen antaa elämäänsä ohjata jonkin satukirjan. Varmaa on kuitenkin, että kuoltuas olet matojen ruokaa. Jos jonkinlainen henki on, niin siitä ei ainakaan Raamattu tiedä mitään, eikä minkään muunkaan uskonnon ns. pyhät kirjoitukset.

    • Anonyymi

      Heh heh höpöttäjät.
      Teidän jutuista kultaa täydellinen tietömättömyys reaaliteiteestä. Olette täysin teoriatieteen hallusinaatiossa (harhassa).

      Huom! teoriatiede ei ole tiedettä vaan se on tiede-otsikon alle laitettua todistamatonta väitettä.

      Darwinin kirjassa Lajien Synty on 696 oletusta ja n. 70 kertaa uskoa-sana. Sekö teidän katoamaton opuksenne.... Kuolla kupsahtihan se Darwinkin ja niin on kuollut hänen ateistiaatteensakin.... Tulkaa järkiinne !

      • Anonyymi

        Kyllähän se on jotkut muut jotka voisivat tulla järkiinsä , se kun uhotaan asioita mitkä tukitaan kukin oman kykynsä mukaan , vanhasta kirjasta joka ei ole Tähän aikaa sovelias edes.
        Kaikki kehitys mikä on tullut maailmaan on ajattelevien ihmisten työtä ja heidän viisauttaan siis ei kenenkään muun .
        Ilman että vedät juttua Darwiniin niin normaalisti ihminen kehittyy ajan mukaan sitten et sinäkään tiedä kuka on kirjoitellut juttuja vanhaan kirjaan. Jonkun ajatuksia kuten kaikissa muissakin kirjoissa, siis maalina on pitää ihmisiä kurissa kirjan avulla luvaten helvettiin pääsyä jos ei satu elämään teikäläisten kummallisten ajatusten mukaisesti .
        Tieteen avulla on pelastettu monia ihmiselämiä, tehty koneita helpottamaan ihmisen raatamista , ihminen on kehittynyt vuosi satojen aikana joksikin muuksi mitä 2000 vuotta sitten, joten missä on logiikka joka tekee ihmisistä sokeita näkemään maailman missä elävät
        Joten puhut järkikin tulemisesta , huomaamatta että yksilöllinen vapaus on se joka tekee ihmiset onnelliseksi saadakseen toteuttaa asioita mistä pitävät, sen kun saarnata jonkun irstaasta pukeutumisesta ja huudella että mies on naisen pää . Jne


    • Anonyymi

      Samurai soturit olivat kovia naistenmiehiä. Homous oli syy tehdä rituaalinen itsemurha. Intiaanit eivät olisi lisääntyneet ilman heteroita ja homot uhrattiin jumalille jotta naiset synnyttäisivät lisää hedelmällisiä heteroita.

    • Anonyymi

      Olen myös hetero ja ei mitenkään rasita homot. Monta homoparia tunnenkin ja kaikki hyviä ihmisiä .
      Uskovaiset ei varmaan ymmärrä että homot ovat jo syntyessään homoja siis kahden heteron rakkaudesta syntyneet ja saaneet heiltä geeniensä .mutta eihän uskovaiset tieteestä ymmärräkkään mitään eivät ole päässeet kehittymään , muuta kun elävät joidenkin luulojen varassa.
      Eikös se jumala luonut ihmisen ? Piruiliko kun loi homoja maailmaan että nämä juntit saisivat jotain haukkua .

      Joten minun ns uskoni on sitä luokkaa että hyväksyn ihmiset sellaisina kun he ovat. homous ei ole sairaus mitenkään joten nämä uskon veljet ja sisaret tekevät syntiä ja oikein reilusti kun väheksyvät ihmisiä jotka ovat syntyneet erinlaisina mitä tulee heidän seksualiauuteensa joka on ihmsen yksityis alue
      . Joten ei ole ihme että moni lakkaa uskomasta kun näkee epäkehittyneitä ihmisiä julistava jumalan rakkaudesta samalla kun vihaavat ihmisiä jotka eivät ole itse päättäneet miksi syntyivät .
      Niin että miksei nämä juntit ota selvää asioista niin että ymmärtäisivät mitä HBTQ ihmiset ovat, ja miten paljon uskon veljet ja sisaret ovat halveksineet heitä asiasta mikä ei ole ollut heidän päätös . Toiset syntyy tyhminä sillä eivät tiedä asioista mitään.
      Joten heilläkin näyttää olevan paikka maailmassa . Niin että eikö uskovaistenkin olisi aika ottaa asiat sellaisina kun ne ovat,siis hyväksyä ihmiset jotka eivät ole kenellekään pahaa tehneet

    • Anonyymi

      Vain ajatuskin mitä homot ovat saaneet kestää vuosikymmeniä puistattaa . Heiltä on kielletty elämä sellaisena kun hän sen näkee, vaan uskovaisten ryhmien taholta
      He ovat istuneet vankilassa siksi että syntyivät homoina, heitä on tapettu myöskin samasta syystä , ja monen homon elämä oli yksinäistä siihen aikaan kun he eivät vielä saaneet näiden hurskaiden vuoksi olla näkyvissä rakastettunsa kanssa . Niin että todellista tyhmyyttä ,johon ei kehityksen käsi päässyt ojentamaan.
      Tänään on homojen tilanne hieman parempi mutta ei vieläkään hyvä , joten nämä uskovaiset jarrut jotka eivät ole kehittyneen edes sen vertaa että käsittäisivät että homoksi synnytään ei sitä päätetä mitenkään että nyt minä alan homoksi .
      Joten eikös homotkin ole heikäläisten jumalan luomia , joten miten nämä oliot oikein ajattelevat .
      Joten homojen taistelu jatkuu ,ihanaa silti että niin moni ihminen ymmärtää ja eivät näe homoissa minkäänlaista ongelmaa yhteiskunnalle . Siis ihmisen vapaus on tärkeä asia sen saa uskovaisetkin opetella , sekin tuomitsevat ihmisiä jonkun vahan kirjan tulkinnoilla . Ihmisen on oltava ihminen toiselle ihmiselle ,sehän on se tärkein asia

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6510
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2624
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2200
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1876
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1447
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe