Pari ylimääräistä simiä

S1mpsuli

Mun similläni on ollu syrjähyppy toisen kanssa ja sai kaksi lasta ja on nyt lapsi-ikäisiä. Näiden yksinhuoltaja äiti kuoli ja talouteni on täynnä ja haluaisin nämä kaksi lasta talouteeni. Voiko millää esim koodilla saada ns ylimääräisiksi?

15

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OutoSim

      Ei koodilla. Modilla kyllä, mutta silloinkin tulee jonkinlaisia ongelmia esimerkiksi silloin kun peliin tulee muutos joka lopettaa sen modin toiminnan.

      Ongelmat johtuvat mm. siitä, että simien lukumäärä per talous on "kovakoodattu" peliin. Peli itse rajoittaa taloudessa asuvien simien lukumäärää ja jopa deletoi "ylimääräiset" simit tietyissä tilanteissa. Rajaa voi nostaa modilla ja nosto on voimassa niin kauan kuin modi toimii pelissä kunnolla.

      Jos todella haluaa pelata yli 8 simillä - ja lemmikit lasketaan simeiksi - voi ladata jonkin modin joka kohottaa tuota rajaa. Niitä on sinä aikana kun TS4 on ollut pelattavissa näkynyt useampiakin. Tällä hetkellä en ole täysin varma kuin yhdestä toimivasta modista, jolla voi tehdä sitten kaikenlaista muutakin kuin ottaa paljon simejä talouksiin asumaan. MCCC:llä simejä saa talouteen muistaakseni jopa 25 kpl, mutta ei välttämättä täysin ilman joitakin hankaluuksia. Siminluonnissa näkyy kyllä tarvittaessa useampiakin simejä kerralla kuin vain 8 kpl, mutta yli 8 menevien muokkaaminen on jossakin määrin hankalaa ja edellyttää joko jnkv. juonittelua tai toisenlaisen siminluonnin käyttämistä kuin peruspelissä normaalisti olevan.

      Olen runsaat kaksi vuotta sitten pelannut taloudella jossa oli 16 simiä, mutta pidin sitä hankalana monesta syystä enkä ole sen koommin edes kokeillut kahdeksaa tai ainakaan kymmentä useampaa kerralla.

    • S1mpsuli

      Sori en käytä modeja ja mun koneeni on sen verran vanha ettei jaksa pyörittää peliä, jos peliin laittaa modeja.

      • OutoSim

        Ei huolta. Muistelinkin Sinun kertoneen ettet käytä modeja. Kirjoitin lähinnä siltä varalta että joku muu näitä juttuja mahdollisesti vielä lukeva saattaisi käyttää - ja mistäpä minä toisaalta tiesin ettet kenties olisi juuri vaihtanut konetta tai jotain.


    • S1mpsuli

      Nyt ongelmana on etten löydä niitä lapsia, että olisin laittanut simini veljen luo asumaan. Ne eivät löydy ystävien joukossa, mutta näkyvät sukupuussa. Saako näitä mitenkään ns takaisin :)

    • OutoSim

      "Nyt ongelmana on etten löydä niitä lapsia, että olisin laittanut simini veljen luo asumaan. Ne eivät löydy ystävien joukossa, mutta näkyvät sukupuussa. Saako näitä mitenkään ns takaisin :)"

      Joo, modilla... :) mut kysytääs vaihteeksi näin, että mitä kaikkea oot tähän mennessä jo kokeillut niiden lasten löytämiseksi?

    • S1mpsuli

      Huonoa on tehdä mitään, kun ne poistui kaverilistasta. En mä osaa nyt niille tehdä mitään pelastaakseni ne.

      • OutoSim

        Ok. Tuli vaan jostakin kumman syystä mieleen, että vois kukaties tarkistaa maailmojen hallinnassa olisko peli napannut ne johonkin randomiperheeseen ja vaihtanut vaikka sukunimet. Semmoista kun kuuluu tapahtuvan pelissä lapsille vanhempien kuoltua.


    • S1mpsuli

      Eivät löydy sieltäkään. Minä, kun pelaan legacy challegea johon olen laatinut omat säännöt. Mulla ois tarkoitus ottaa näistä kahdesta kuvat sitten, kun ne on aikuisia.

      • OutoSim

        Elleivät legacy challengen säännöt sitä kiellä, niin miten olisi pelaaminen vanhemmasta tallennuksesta, jossa nuo lapset vielä ovat?


    • S1mpsuli

      Mulla on omat säännöt, että en oo lukenu mistään netistä. Ei se oo kiellettyä. En pysty enään palamaan siihen tallennukseen.

      • OutoSim

        Mullakin on omat säännöt. Esimerkkinä niistä laitan oman ja erillisen tallennuksen, kun kokeilen jotain itselleni uutta ja mahdollisesti kummallista ja jos sattumalta joku simi näyttää tai vaikuttaa muuten poikkeuksellisen mielenkiintoiselta, niin laitan siitäkin kopion omaan kirjastooni.
        Lisäksi merkitsen omat simini pelissä "lipulla" joka ei anna pelin hävittää niitä omia aikojaan.

        No säännöthän ovat tehdyt rikottaviksi ja toisinaan poikkean niin omista kuin muidenkin keksimistä säännöistä - mutta siihenkin mulla on oma sääntöni, jota en muista tähän mennessä vielä rikkoneeni. Se menee suunnilleen seuraavaan tapaan: Ellen tee turvatallennuksia, kopioi parhaimpia simejä ja annan pelin tuhota yritykseni, en edellytä että kukaan muukaan osaisi tai viitsisi niitä pelastaa.

        En omista peliä jota pelaan. Minulla on siihen pelkkä käyttöoikeus, mutta omistan ne pelihahmot jotka olen itse laatinut ja teen niillä mitä haluan siihen asti että peli tai minä lakkaamme toimimasta. En tiedä kumpi tapahtuu ensin, enkä lyö asiasta vetoa.


    • S1mpsuli

      Mun sääntöni on, että peli aloitan yhdellä simillä mies tai nainen joka on esiäti/isä. Sitten etsiä sopiva puoliso. Pelin mukana tulleita ei saa ottaa, kuten Goottila tai eririkas ... jne. Puolison kanssa pitää mennä naimisiin ja tehdä lapsia. Itselläni on 2-6 lasta ja perijäksi pääsee, kunhan on samaa verta perijän kanssa. Jos perijän puolisolla on lapsia ja on yksihuoltaja. Otan nekin perheeseeni, jos puoliso tekee syrjähypyn tai on pettänyt perijää, jos ns tuloksesta syntyy lapsi ennen perijän ekaa lasta. Ei saa olla perijä, koska ei ole samaa verta perijälle. Myöskään adoptiosta otetut lapset eivät voi olla perijä. Perijän ja puolison pitää käydä töissä. Lapset ja teinit koulua. Toki olen väliin tehnyt, että perijä tai sen puoliso käy vieraissa, koska haluan välillä vaihtelua peliin.

      • OutoSim

        Ihan hieno sääntöhän tuo on, ei siinä mitään. Jos tuohon lisäis vaikka semmoisen että laittaa aina välillä turvatallennuksen - saahan ne tallennukset sitten hävitettyä kun ei niitä enää varmasti tarvitse - niin olis jotain mistä sitten etsii pelissä hävinneet simit takaisin.

        Peli tekee itsekin joitakin tallennuksia automaattisesti, mutten ulkoa muista miten ne parhaiten löytää. Omat tallennukset muistan ja löydän myöhemmin, kun laitan niille tarpeeksi erikoisen nimen tai numeron.


    • S1mpsuli

      Olen sen verran huonompi koneen käyttäjä, etten tiedä ja osaa miten turva tallennus edes tehdään.

      • OutoSim

        Seuraavassa olisi ohjeita: http://www.carls-sims-4-guide.com/help/save.php - ja vaikkei noinkaan niitä laittaisi, niin "tallenna nimellä" (save as) ja sitten joku nimitys mikä pelaajalle kertoo jotakin oleellista siitä pelin vaiheesta milloin sen teki, riittää varmaan aika monessa tapauksessa. Pääasia että tallentaa sen verran usein ettei mene valtavasti peliä hukkaan jos jotain harmillista sattuu pelatessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe