dopingnorskit

Taas norjan douppiämmä vei kisan. Vittu lopetan koko korruptoituneen paskalajin seuraamisen ku lopputulos on aina sama!
Ilmoita


7 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Teresahan on tiputuksessa eikä koko kisassa edes mukana. Meinaatko että Flygstad vetää nenään kanssa ?
Ilmoita
On kyl todella ärsyttävää katsoo norskien ylivoimaa. Menee vähä maku tour de ski:sta.
Ilmoita
Rybyjen panos oli kovempi. Kuinkas siellä huriseekaan:

https://yle.fi/urheilu/3-10578041

"Maailman antidopingtoimisto Wada vahvisti tiistaina, ettei se päässyt sovittuun määräaikaan mennessä kaikkiin Moskovan dopinglaboratorion tietoihin käsiksi

Maailman antidopingtoimisto Wadan asettama takaraja Moskovan dopinglaboratorion testitietojen saamiseen umpeutui vuoden vaihtuessa ilman tulosta. Wada tiedotti "pettymyksensä" tilanteesta ja kertoi, että antidopingsäännöstön toteuttamista valvova komitea pohtii seuraavia toimia tapaamisessaan tammikuun puolivälissä.
Venäjän uhkana ovat uudet rangaistustoimenpiteet. Maailmalta kaikui rajujakin vastalauseita.
– Tilanne on täysi vitsi, ja nöyryytys Wadalle ja maailmanlaajuiselle antidopingsysteemille, Yhdysvaltain antidopingtoimiston toimitusjohtaja Travis Tygart jyrähti.
– Kukaan ei yllättynyt siitä, että tästä takarajasta ei välitetty. Wadan on aika lopettaa venäläisten pompoteltavana oleminen.
Wada poisti Venäjän antidopigtoimikunta Rusadan ja Moskovan dopinglaboratorion valtuudet vuonna 2015 valtiojohtoisen dopingjärjestelmän vuoksi. Päätös johti useissa lajeissa venäläisten urheilijoiden sulkemiseen kansainvälisistä kilpailuista.
Syyskuussa Wada palautti toimintavaltuudet, mutta ehtona sille oli muun muassa pääsy dopinglaboratorion testitietoihin joulukuun loppuun mennessä. Wadan asiantuntijat matkustivat joulukuussa Moskovaan, mutta eivät saaneet kerättyä haluamiaan tietoja.
Wadan mukaan se ei voinut suorittaa tehtäväänsä täydellisesti loppuun, koska ryhmän jäsenten käyttämien välineiden olisi pitänyt olla Venäjän lainsäädännön mukaisesti sertifioituja. Rusadan päällikkö Juri Ganus vaati viime viikolla maan presidentiltä Vladimir Putinilta toimia, jotta Wada saisi haluamansa.
Ganus sanoi pelkäävänsä, että jos Wada hyllyttää Rusadan toimintavaltuudet uudelleen, venäläisurheilijoita ei päästetä kilpailemaan kansainvälisille areenoille eikä Venäjälle myönnetä isännöitäväksi isoja kansainvälisiä urheilutapahtumia.
– Olemme kuilun partaalla. Pyydän teitä turvaamaan puhtaan urheilun nykyisille ja tuleville urheilijasukupolville, Ganus kirjoitti avoimessa kirjeessään Putinille."
Ilmoita
Voi teitä katkeria ja kateellisia. Karvalakit päähän, suupielet alaspäin! ollaan kaikki kollektiivisesti mielensäpahoittajia....
Hellanlutana tentään... ku ei nää meijän dopingperintöä eteenpäinvievät voitakkaan... mutta kyllä olo paranee ku päästään parjaamaan niitä perk... onnistuvia Norjalaisia....
sipuli sentään ku itkettää.... ihan poljetaan kaikki jalkaakin yhtaikaa... ja sit itku-potku-raivarit...
Mutta helpompaa olisi kun ymmärrettäisiiin että Norjalaisten harjoittelun taso ja satsaukset lajiin on niin eri tasolla kuin täällä!

Hyvää ja katkeraa vuodenjatkoa!!!
Ilmoita
Therese on ihana! Olen aivan rakastunut häneen...!
Ilmoita
Kalla on paljon ihanampi
Ilmoita
Eipä ole Piikkiturskat paljon anteeksi pyytäneet.

Missäs Juuhauki muuten parhaillaan on ja onko taas 8 kk testitauko ?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

dopingnorskit

Taas norjan douppiämmä vei kisan. Vittu lopetan koko korruptoituneen paskalajin seuraamisen ku lopputulos on aina sama!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta