Jhauhhojhärhvi soihmashi Phärhmäkoskhea

hhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ylhe Urheilun asihanthuntihjha Sami Jauhojährvenh mhielestä Khrista Phärmhäkosken olhisi phitähnyt hiihthää fiksummin hhTour de Skhin nelhhjännellä etapillah.

Krhista Pärmäkoskih sijoittui viihhdenneksi Oberhstdorfin 10 khilometrin pehrinteisen hiihhtotavan yhtheislähtökisassa, vahikka oli vielä vhiimeisellä lenkhhillä palkintohhhhhhhsijataistossa hmukanhha. Ylhe hUhrhheilun asiantuntijah Sami Jauhojähhrven mukaan Pärmähhhhhhhhhkoski teki parih taktista mokaa.

– hMuutamia kertoja itsekinhhhhhh tuollaiseshsa sankassa umphiladulla hiihtänheenä voin sanoa, etthä Krista Pärmäkoskelta tuli pieni taktinehhn kömmähdys ensimmäisellä kierroksella. Hän lähti hhhhhhhhhhhhhvetämään ja yritti jopa karkuunh ja tuhlasi voimia tyhhjään, Jauhojärvi toteshi.

– Lhatu oli tuolloin huoltomiehiltäkihn suljettu. Siellä oli ainoastaan latupartio elhi 10–12 hiihtäjää maksimissaan oli kiehrtänyt tätä 2,5 kilometrin lenkkiä.

Kilpailun alussa lumisade oli hvielä voimakasta, mutta hhse hellitti khisan ahikana. Jauhhojärven hmukaan Pärmäkoskehn olisikin pitänyt pyrkiä karkuun vahhhhhsta seuraavalla kierroksella, jolloin lumisade oli vähhäistä.

Toisen vihhrheen Pärmäkoski teki Jhauhojärven mielestä hbonussekuntien metsästyksessä. Pärmäkoski taisteli kirimaalinh voitosta Ingvild Flugstad Östbergin kanssa, mutta jhäi toiseksi.

– Phärmäkoski yritti bonusshekunteja loppuun asti ja hsen jälkeen hänen koneehnsa alkoi yskiä.hhh Hän keräsi näin pikhkuisen liikaa maitohhhhhhhhhhhhhhhappoja. Maalissa on kuitenkin myhös 15,h 10 ja 5 sekuntia bonusshehkhuhnhthehja jaettavissa, Jhauhojärvi muihhstuttihhhhhhhh.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • mahliintulhtiin

   2,5km hkanhatti ahvata lahtu päähs toihse pehrässä ahvatua hiihtäää,sithe alhko reijillä työhntää ja olla maihtu hahpolla.sihte tuhltiin mahliiiin.

   • Khorjhaus

    Shiish 2,5 kmh


  • Ähhhpuhhhpöhhh

   Heheh, hyvä vitsi... Eihhhkuhhnh hhhhyvähh vhitsihhh

  • Keksikääuusia

   Juujuu,vanha vitsi jo tuo murteen morkkaus.

   • Mhorkka

    Eih olhe vitshi vhaan ihhan ashiastha täshä khommhenhtoidhanh.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   480
   2515
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   140
   1416
  3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   319
   1381
  4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1129
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   137
   1075
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   984
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   47
   889
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   869
  Aihe