Kuljetukset Pietarin kautta?

rahtari_

Osaisko kokemusta minkälaisia lisäkustannuksia on odotettavissa ja yritys veisi rakennustarvikkeita itä-Suomesta Venäjän kautta Baltiaan?

Millä takaisin EU alueelle tultaessa todistetaan, että tuotteet oli Suomesta eikä Venäjältä?

Kuormat on arvoltaan sen verran pieniä ja laivaliput kalliita, ettei oikein muuta vaihtoehtoa ole,

14

<50

  Vastaukset

  • Pahoittelut aiemmasta, laitetaampa vielä sama suomeksi:

   Olisiko kellään kokemusta minkälaisia lisäkustannuksia on odotettavissa jos yritys veisi rakennustarvikkeita itä-Suomesta, Venäjän kautta Baltiaan?

   Millä takaisin EU alueelle tultaessa todistetaan, että tuotteet oli Suomesta eikä Venäjältä?

   Kuormat on arvoltaan sen verran pieniä ja laivaliput kalliita, ettei oikein muuta vaihtoehtoa ole,

  • Tämä on täysin väärä paikka tällaisille kysymyksille? Oikeat vastaukset löytyvät alan huolintayrityksiltä ,kyllä he ihan ilmaiseksi oikeita vastauksia antavat alan kysymyksiin.
   Näin tavallisena kaduntallaajana ihmettelen vain miksi kuskata rakennustarvikkeita Suomesta Baltiaan kun ne samat tarvikkeet löytyvät paikallisista rautakaupoista paljon halvemmalla ja ilman kuljetuskustannuksia läheltä sitä rakennuskohdetta???? Olisiko tässä taas joku trolli-pelle kyseessä ja kokeillaan kepillä jäätä lähtisikö joku hölmö selittelemään miten menetellään...................
   Maalaisjärjen käyttö on sallittu.

   • Minkä ihmeen takia tässä pitäisi alkaa huolintayrityksille soittelemaan kun auto ja kortti löytyy iteltäkin ja ainahan voi kysyä suoli24:stä.

    Ehkä olis pitäny tarkentaa että kyse on rakennustuotteista, ei mitään k-raudan bulkkia!


  • No varmaankin Venäjälle mennessä tehdään Tullille ilmoitus kuormasta ja sen määräpaikasta ja että Venakot on vain läpikulkumaana ja saadaan siitä dokumentit ja kuorma tietenkin sinetöidään. Venäjältä ulosmennessä Tulli tarkastaa asiakirjat ja sinetöinnin. Ajaahan esim. Turkin pojat paljon Venäjän kautta Suomeen, ei tuossa pitäisi olla mitään ihmeellistä.

   • Kiitokset selventävästä vastauksesta!


  • nyt oli kaksi niin hyvää vastausta. Miten toimitaan jos haluaa todella ne tarvikkeet viedä Venäjän kautta ja sitten se järkevä vastaus osta paikallisesti kohdemaan K-raudasta todella paljon halvemmalla. Ihmettelen syvästi jos joku haluaa viedä tätä asiaa kommentoida.

   • Sillä nyt ei ole kysymyksen kannalta mitään merkitystä vaikka rahtaisin maatuskoja suomesta venäjälle!


   • Tottaka kannatta Viroon mennä Pietarin kautta säästää laivalipussa ja saa tankin täys halpaa naftaa.


   • Helsinki - Pietari - Tallinna 740km


  • Terve-Menoo on järkimies. Kyllä täytyy laivaliput olla todella kalliita jos mieluummin lähtee ajelemaan Pietarin kautta 740 km. Virosta saa paljon halvemmalla kaikki rakennustarvikkeet ja silloin ei ole kyseessä mikään K-raudan p...ska vaan todella laadukkaat keskieurooppalaiset materiaalit. Valikoimaa on ihan eritavalla kuin täällä metsäläisten Suomessa. Olen niin monessa mm. suomalaisten kesämökki projekteissa Saarenmaalla ollut mukana ,että tiedän ettei täältä kannata viedä yhtään mitään sinne. Riittää ,että vie oman työpanoksensa tekee hommat mallikkaasti ja siinä se. Jotenkin taas haiskahtaa,että rahtar_ on rakas nimimerkki Bussissa eli poika Turust

  • Niin Turun provinssin oma helmi Bussissa/pankkiautomaatti/pakettiautomaatti on kyseessä.Taas oli keskustelun kulku selkeä ja tuttu meille kaikille ja lauserakenne. Kun on käynyt koulut kunnolla niin ymmärtää suomenkielestä niin paljon,että miten sujuva teksti tulisi muodostaa....niin siitä osaa päätellä melko paljon.Kun vielä aihe jossa ei ole järjen hiventä niin jokainen tietää mihin jäljet johtaa, Niin jälleen Turkuun tuohon Suomen entiseen pääkaupunkiin ja Runosmäen kaupungin osaan............. j
   Ei ole lukio mennyt hukkaan vaikka tässä yövuorosta juuri kotiudun ja nukkumaan pitäisi mennä. Kyllä tämän Turun pojan aina tunnistaa vaikka olisi väsynyt ja silloin on pakko kommentoida.

   • Ei ole surullisen kuuluisa Runosmäen trolli. Se on kadonnut johonkin kokonaan. Hyvä niin. Tämä aloittaja on joku muu samalla järjellä varustettu trolli.


   • EiOleTuomas kirjoitti:

    Ei ole surullisen kuuluisa Runosmäen trolli. Se on kadonnut johonkin kokonaan. Hyvä niin. Tämä aloittaja on joku muu samalla järjellä varustettu trolli.

    Juu, en usko että kyseessä olisi palstan tyhmin kirjoittaja for ever Bussissa/Pankkiautomaatti. Kyseinen idiootti on poistunut palstalta illahduttavan kauan sitten. Mitä lie tapahtunut. No, tuskin kukaan puupäätä täällä kaipaa. Toivottavasti pysyykin poissa. Ikävå vaan on että tämä palsta vetää uusia trolleja puoleensa ikävän tehokkaasti.


  • Rahti suomesta alaspäin halpaa. Ei mitään järkeä ajaa pietarin kautta. Venäjän tullivalvonta on nykyään senverran hankalaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   77
   5376
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   71
   2876
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2073
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1446
  5. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   54
   1364