Kirkollinen virsi

KirkkoKuulolla

Luterilainen virsi:

https://www.youtube.com/watch?v=wB8zK3Rb5K0

Jo joudu, mun sieluni heräämähän, ja Jumalan Karitsaa kiittämähän. Hän pelastusarmonsa sullekin suo ja tien avas elävän Jumalan luo.

Miks vaivaat sä itseäs orjuudellas ja aina vain katselet puutoksias, kun Jumalan Karitsaa katsella saa, myös sinua verellään puhdistavaa?

Ah usko ja luota jo Jeesuksehen ja käy Herran eteen kuin kerjäläinen, ja heittäydy helmaansa puutoksines ja anna sun sydämesi Jeesukselles.

Et itsessäs olekaan mahdollinen, vaan Jeesus on laupias, voimallinen. Näin heikkona kiirehdi Jeesuksen luo, hän haavoistaan lääkettä tunnolle suo.

Sä itseäs miks yhä piiloittelet ja Herrasi kasvoja vain pakenet? Sua Hän verellään tuli puhdistamaan ja Jumalan kaupunkiin johdattamaan.

Oi armoa suurta oi autuutta sen, ken uskossa yhdistyy Jeesuksehen, saa vaatteeksi hältä vanhurskauden ja ikuisen armon ja ystävyyden.

Tääl on sota, kilvoitus, vaiva ja työ, vaan siellä on päiväksi muuttunut yö, kun nähdä saan kirkkaita kasvojasi ja veisata iäti kiitostasi.

0

<50

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työssäkäyvien köyhyys

   oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
   Maailman menoa
   200
   4295
  2. Eerikäisen postaukset

   Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
   30
   1543
  3. Tulipolttaaa...

   Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
   Haapavesi
   28
   511
  4. Autogallup

   Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
   Ikävä
   69
   471