Miksi nuoria naisia kiinostaa 60v mies

Tapio60v

Moi ihmettelen vähän kun 25v kaunis nainen on kiinostunut minusta.Olen tosin hyvin sälynyt iso mies,mutta kuitenkin.Tämä nainen on saanut tunneelämäni sekaisin.Itseäni pelottaa ,mutta samalla kiehtoo aloittaa suhde noin nuoren kanssa.Nainen olis halukas suhteeseen.Onko kokemuksia.

43

544

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jmrea

      Naisella on rillit paskaset tai luulee sinua rikkaaksi. Kyllä se siitä.....

    • Laillinenlutka

      Naiset ovat "Kimalaisia" (Kiimalaisia) joita hunajan teko kiinnostaa. Ikääntyvillä miehillä saattaa olla omaisuutta, jota nainen ei voi vastustaa. Prostituutilla on monenlaisia eri vivahteita. Nainen valitsee helpomman tien, kuin myymällä itseään kadun kulmalla taikka "kapakassa". Laillinen huoraaminen on
      lain mukaan sallittua, siitä ei tuomita.

    • TheMan2

      Herää jo pappa!

    • bobgeldof

      Älä tuhlaa aikaa ajatteluun! Käytä hyvämies tilanne hyväksesi,,ei se kauan kestä.

    • Pienihinteläkituinen

      Iltaunelma on maailman kaunein unelma, ja sitä tahtoo esiintyä joillakin 60 vuotta täyttäneillä miehillä.
      Itse olen pienikokoinen, metrinelkytkolme ja puoli, hintelä, kuin lapamadon varjo ja ihmettelen, että 80 vuotiaat mummot ovat kiinnostuneita minusta. Pelottaa aloittaa parisuhde muutaman mummon kaa, tiedä vaikka narahtaisin pettämisestä.

    • Inoininini

      Miksi minua, kuusikymppistä kiinnostaa 16-vuotiaat pimut.

    • pervoPelleköTaas

      Ainakaan oppinut et ole. Tekstisi on niin huonosti kirjoitettu. Pisteet ja pilkut on ihan kirjoitettu kuten kakkosluokkalainen kirjottaisi. Kolmosluokkalaiseltakin vaaditaan parempaa kirjoitustaitoa eli olet joku pervo pelle!

      • Sokea-riutta

    • Aikuinennainentiti

      Siks kiinnostaa, jos sulla on rahaa😂 ei muuten, usko pois!

    • Joo. Jos kirjoitat totta niin mieti mikäs se kinnostuksen syy voisi olla? Yleensä se noissa tapauksissa on joku hyötymistarkoitus. Tuskin tavis 60-vuotiasta 25-vuotias haluaa kumppaniksi. Siis oletko rikas, kuuluisa tai onko tuo 25-vuotias joku ulkomaalainen joka halajaa päästä Suomeen ja saada Suomen kansalaisuuden ja sitten heivata sut . Sillä näitähän on.

      • Hellumarei67

        Totta turiset 😊


    • UusiPalstalla

      Pääsääntöisesti ei varmasti kiinnosta, jos ei sitten ole rahaa, notta ranteita pakottaa. Useimpia ( vai sanoisinko täysipäisiä) ei silloinkaan.

      Kun olin nuori ja salskea, viehkeät tytöt useinkin hymyilivät minulle. Nyt ne suorastaan nauravat. Olen siis edistynyt nuorten naisten miellyttämisessä.

      • Olet edistynyt myös meidän vanhempien naisten naurattamisessa. Kiitos hauskasta kommentista. ;-)))


    • mieti-

      alottajalle :

      nuorta naista taitaa kiinostaa sinun rahapussi,
      kaikkea se nainenki tekee tienatakseen rahaa,
      raha on rakkautta,

    • IkäIhminen

      70-vuotias varakas mies meni naimisiin 30-vuotiaan hyvännäköisen naisen kanssa. Miehen tuttavat kysyivät sitten, miten mies sai noin nuoren vaimon. Mies vastasi: "Valehtelin, että olen 80-vuotias."

    • roletaari

      Raha, elinikäennuste tai arvio ja sekin, että papparainen osaa arvostaa naisen nuoruutta ja käyttäytyä ( palvoa ) sen mukaisesti.
      Väheksymättä ukkelin persoonaa.

    • ananias.allerginen

      Sattuuhan sitä,paremmissakin perheissä. Mietitäänpä vaikka laulaja Lipsasta,,tyypillä avokkina noin 50 vuotta nuorempi ja HYVÄN_NÄKÖINEN muija!

      • Tavallinen-tallis-se-on

        On suomen naisia loukkaavaa kutsua Lipsasen likkaa hyvännäköiseksi.


    • pirremiinapas

      Kuvittelet vain, tai sitten omaisuutesi kiinnostaa - puolittaa-

      p.s. minkä maan kansalainen tämä ihailijasi on?

      • pirremiinapas

        ...niin tai hänellä on hyvä matikkapää, ajattelee että olet kanttuvei n. 20 vuoden sisällä ja siinä jää kivasti aikaa vielä hurvitella perinnöt...


      • henrjii

        tuli vaan mieleen että joko olet vienyt katiskan mateen pyyntiin


      • Bob
        henrjii kirjoitti:

        tuli vaan mieleen että joko olet vienyt katiskan mateen pyyntiin

        Rysällähän niitä..


      • henrjii

      • pirremiinapas
        henrjii kirjoitti:

        tuli vaan mieleen että joko olet vienyt katiskan mateen pyyntiin

        En ole, lunta tuli jäälle ja alla vettä...ja jäänkin alla :)
        Saavat kuulemma hyviä matikka saaliita, olen kuullut ja syönytkin...naapurissa, satuin päiväkylää juuri kun matikkakeitto kattila oli nostettu pöytään, oli kyllä hyvveee : )


      • elämäonkovaa
        pirremiinapas kirjoitti:

        ...niin tai hänellä on hyvä matikkapää, ajattelee että olet kanttuvei n. 20 vuoden sisällä ja siinä jää kivasti aikaa vielä hurvitella perinnöt...

        Saattaa olla kanttuvei jo muutamassa vuodessa niinku yks mun tuttu......kuuskymppisenä pisti akkasa kierrätykseen ja otti kolmekymppisen, yhteistä eloo kerkesvät sen uuden kanssa viettää alle 4 vuotta kun ukko potkas tyhjää, poika kerkes just täyttää 2 vuotta


    • näinonnäreet

      Kehoitan aloittajaa kysymään tuolta 20 palstalta. Sieltä voit saada jopa oikeita vastauksia, jos hyvin sattuu ja osuu.

      40 vuotta sitten olin 25-vuotias ja maailma on sinä aikana muuttunut ja myös nuo 25-vuotiaat ovat erilaisia kuin minä silloin.

    • Bengalitikku

      Kun olin parikymppinen, kolmekymppiset olivat v a n h o j a, nelikymppiset olivat melkein harmaita, viiskymppiset harmaita, kuuskymppiset oli joten käsittämätön ikäryhmä, ja siitä etiäppäin ikäloppuja. Hihhihii ja tässä viimeisessä kategoriassa olen nyt. Miettikääs sanaa ikäloppu, loppuu ikä elikkäs on niin kuin ajaton.

    • öööörkkkkendaal

      Mistäköhän sekin johtuu, että vanhemmat miehet tulkitsevat melkein minkä tahansa kiinnostukseksi. Etenkin pienemmillä paikkakunnilla ja maaseudulla. Jos itse on teini, kakkosella, kolmosella tai nelosella alkava naisihminen, niin todellakaan ei uskalla edes silmäystä luoda puolivahingossakaan johonkin gubbeen, kun heti ollaan jotakin luulemassa. Olipa kyseessä kaupan edusta, bussipysäkki, bussi, marjamatkan mökkitie, naapurusto, mikä tahansa- luulevat ukkoparat naisen olevan yritettävissä tai kiinnostunut, kun normaalin ystävälliseen sävyyn sattuu vilkaisemaan (yleensä lähellä olevia edes vilkaistaan ellei itse satu ihan autistinen olemaan ja silloin ei kyllä olla yksin liikkeellä). Menepä vielä jotakin vastaamaan ukkoparan olevinaan yleisluontoiseen kommenttiin jostakin asiasta, niin sekin on jo merkki siitä, että olet hänestä kiinnostunut!

    • hehheheheeeeeeeeh

      Mites ois sellanen Dee Snider-tyyli jos ei flaksi käy muutoin papparaisilla...

    • Ota.hyvä.mies.vastaan

      Kokemusta on vain 15 vuotiaana oppikoulussa. Ihastuin rexiin, (ehkä silloin 40nen). hän oli huumorintajuinen ja viisas. En tiedä olisinko suhdetta aloittanut, sellaisen aloitin vasta 17-vuotiaana, mutta myllerryksessä oli nuoren tytön sydän. Hän ei tietenkään tiennyt koko asiasta. Myöhemmin kun asiaa ajattelin, hän muistutti joltain osin isääni, joka myös oli viisas ja hyvä. Elämäni miehiä on ollut kolme ja he ovat saman ikäisiä.
      Mutta anna palaa, jos molemmat olette vapaita. Jotkut nuoret naiset etsivät isää maailmalta. Hyötymistarkoituksen kyllä huomaa, kun vähän aikaa seurustelee. 25-vuotias, mikäli on täyspäinen, kyllä jo ymmärtää mihin on ryhtymässä. Kyllä ihastumiselle ja rakkaudelle pitää tila antaa, ei tiedä, mitä elämä tarjoaa. Zemppiä!

    • pimperox

      Yleensä nämä misut ei suostu avioehtoon vaan haluavat puolet omaisuudestasi. Suhteen päätyttyä omaisuus puolitetaan ja kalliiksi käy seurustelu korkeassa iässä. Ei tuollaista instagram-pimua aikuisen hermot kestä päivääkään, joten suosittelen korkeintaan 20 vuotta itseä nuorempaa.
      Osta vanha Escortti, niin sillä kun kurvaat hakemaan ajelulle, niin rakkauden laatu paljastuu.
      Tai Lada toimii yhtä hyvin.

      • tarkkuutta

        Avioliiton päätyttyä omaisuus puolitetaan...….ei pelkän suhteen päätyttyä


      • Tapio60v

        Asia on kyllä niin että minun omaisuutta ei naiset pääse nauttimaan.En ikipäivänä mene enää naimisiin.Olen sijoittanut omaisuuteni niin että niitä on vaikea kenenkään muun kuin minun hallita.Olemme lähdössä kahden viikon päästä Brasiliaan.Itselle tämä on vain huvia,joka ei kestä pitkään.En missään tapauksessa ole tosissani nuoren enkä vanhemman naisen suhteen.Rahalla saa ja niin edelleen.


    • Ota.hyvä.mies.vastaan

      Minä ainakin tarkoitin vain suhteeseen rupeamista kuten ymmärsin aloittajankin tarkoittaneen. Eiköhän pimperox nyt mene liian pitkälle avioliittojuttuineen ja jo peräti omaisuudenjakamisineen. 60sen ei sellaisia kannata ajatella, elää vaan sitä mitä vastaan tulee. Vaikuttaa että antoisaa on tulossa, hetki tai pidempi aika, rohkeasti seukkaamaan.

    • Bob

      Tottahan on,että myös meidän valtionpäämiehen ja vaimonsa ikäero liki tuotaluokkaa,eli kyllä se osaa joskus käydä noinkin.Esimerkki tuosta oikein. Tietenkään,,se "jokapoika" ei ole presidentti...kuten "Sale"on.

    • Kokemuksia ei tuommoisesta suhteesta ole, aina olen ikäiseni lahkeisiin tarrautunut.
      mutta...

      Muuten, mitä tuota vielä mietit, kysy naiselta itseltään, miksi on kiinnostunut, hän sen ihan kaikista parhaiten tietää. Sitten tuosta hänen vastauksesta, äänensävystä ja muusta siihen kietoutuvasta voit tehdä omat johtopäätökset, pitääkö pelätä vai pitääkö käydä kiinni kuin sika limppuun.

      Yleispätevästi ei huolenaiheeseesi voi vastata.
      Ikä on vain numeroita, onko hyvännäköinen ja hyvin säilynyt, sekin on vain katsojan silmässä.
      Varallisuudestasi ei kukaan tällä palstalla tiedä mitään, mutta huomaatko 60 näkyy olevan todella huolissaan sinun rahoistasi.

      Mutta älä sinä elämää pelkää,
      jos pelkää, käpertyy vain omaan pelkoonsa, pelkureita on maailma täynnä,
      anna mennä, heittäydy, rakkaus pitää aina ottaa syliin, jos se sinne haluaa, varsinkin kun ihan selvästi mielesi tekee.
      Siitä vaan... voit kokea jotain tosi ihanaa koko loppuelämäsi kestävää, tai sitten kopsautat nokkasi kovaan, mutta kaikesta selviä hengissä, elämä on elämistä varten.

      Ps. Älä missään nimessä usko meitä 60 .

    • 1eero

      " yli 50-vuotiaat naiset ovat liian vanhoja rakastettaviksi "
      Ranskalaiskirjailija sai kaikki raivon partaalle.

      Vaimoni kuoli päälle 60 vuotiaana, kun elimme yhdessä kymmeniä vuosia ja joka päivä se sama oli siinä äärellä en huomannu vuosien vaikuttavan mitenkään, se sama oli vanhanakin sama kuin tavatessa eka kerran.

      • Ketju nostaa esiin ehkä todelllisia vaaroja / riskejä suhteelle, jossa ikäero on huomattava siis nainen nuori, sehän on jotenkin yleisempää laajasti ottaen. Ikäero toisinpäin valtiontasolla esim. Ranskassa tällä hetkellä, täällä joillakin naislaulajille, kuitenkin yleinen mielipide näkee naisen objektina vain nuorena. Siis poikkeukset ovat rohkeita ihmissuhdevalinnoissaan, eikö...
        Jos sanotaan ikä on vain numero - no ei ole se on realiteetti kuitenkin - on jokaisen oma asia mihin ihmissuhteensa perustaa.
        Nuori kaunis nainen on vanhemmalle miehelle näytön paikka-miehuudessa-ja nuorelle naiselle kokemus, mahdollisuus luksukseen tai isän korvike,, yleensä varallisuus on vahva tekijä.
        Toki onnistuneitakin suhteita löytyy siis henkisesti tasa-arvoisia, oikein hyvältä näyttää joittenkin parien elämä - korostan kyse omista valinnoista


    • Viatonsivullinen

      En usko että kiinnostaa mies itsessään, varakkuus saattaa kiinnostaa. Mieluummin nuori ja köyhä kun vanha rikas. Yhdessä sitten hankitaan kaikki tarvittava.

    • Onneksi ei ole niin paksua lompakkoa. Ihmettelisin, jos joku 60 (kypsä aina paree) kaunis nainenkin olisi kiinnostunut. On nuo säilöntäaineetkin tainneet unohtua.

    • Jotain60

      Kun olin itse todella nuori minulla oli pitkähkö suhde opettajaani (olen nykyään 60v mies, silloin poika). En todellakaan ollut siinä siksi, että hänellä oli rahaa. Nyt kun minulla on suhde 30v nuorempaan naiseen, niin varmasti on osin rahasta ja osin ei. Ei se haittaa johtuu mistä tahansa niin en vaihtaisi. Näkee myös kadulla miesten ilmeistä, etteivät vaihtaisi hekään.

    • kyllä_menee_lujaa

      Kyllä sulla jo hurisee.
      Otsikossa puhut nuorista naisista. Sitten tekstiosassa puhut vain yhdestä naisesta.

    • turhasulleonsanoa

      "Tapio 60v"
      Voihan nainen osoittaa kiinnostusta jos sinulla on muutakin tarjottavaa kuin itsesi.
      Kyllä kuusikymppinen on jotenkin vastenmielisen tuntuinen noin nuoren naisen kannalta.
      Oma kuvitelmasi itsestäsi on tietenkin erilainen kuin sivullisten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      283
      2968
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1890
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1562
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1330
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      261
      1152
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1011
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      951
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      814
    Aihe