savon rakennustekniikka myy

hyväviikko

Savon Rakennustekniikka myy huutokaupat.com palvelussa hiihtolomaviikkoa isossa hyvässä yhtiössä aloitushintaan 300 euroa. Nyt yksi huutaja ja hintaa 400 euroa. Mielenkiinnolla nähdään mihin hinta nousee. Nyt saa joku taho halvalla hyvän viikon.
https://huutokaupat.com/1168750

27

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vattunen45

      Väärä paikka myydä hyvä viikko. Ei saa kuin satasia.,

      • noinonpi

        Noin on . Lapista nuo pitää ostaa.


    • Tervehdys124

      On se kiitos palautteesta lomaosakkeita ei kannata myydä muuta kuin omia. Omia myydään jatkossakin ei ulkopuolisten. On paremmaksi havaittu. Olet oikeassa.

      ❤️ kaunista päivänjatkoa.

    • kjhjhgggjk

      Yksityisille myyjille on tori.fi ja omaloma.net sivustot.

    • lakija

      Kun yritys myy viikkoja niin silloin AINA kuluttajansuoja. Jos ei lain määrittelemät vaadittavat tiedot ostajalle kaupantekohetkellä niin purkuaika ilman kuluja 1 vuosi ja 14 vuorokautta. Lisäksi kaupantekohetkestä on ns cool down periodi eli lasksun eräpäivä kaupanteosta 14 vuorokautta. Näyttäis olevan että jok ikinen kohta ei toteudu Savon Rakennustekniikka huutokaupassa.

    • Pilskuu

      Ei se ole myymistä että tekee ilmoituksen huutokauppaan. Myymistä on sellainen että on vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa ja saa maksimi hinnan osakkeelle ja sekä ostaja ja myyjä on tyytyväisiä. Ihmiset ei edes halua ostaa satasen viikkoja. Hinta kertoo että osakkeessa on kyytipoikana jokin ongelma vaikkei sellaista olekaan. Kun on liian halpa vaisto sanoo älä osta. Hyvää ei tartte myydä halvalla ja tämä on unohtunut kukkopojalta. Miksi yleensä alkaa tekemisiin lomaosakkeiden kanssa joista ei ymmärrä juurikaan.

    • nlknl-bjvkhvkhvkhöv

      Internetin käyttäjämäärän räjähdysmäinen kasvu ja tekniikan kehittyminen ovat luoneet pohjaa tietoverkoissa tapahtuvan liiketoiminnan kehittymiselle. Yritys voi hyödyntää Internetiä monissa toiminnoissaan: suhteissaan ulkomaailmaan eli asiakkaisiinsa ja alihankkijoihinsa, sekä myöskin sisäisissä toiminnoissaan, kuten yrityksen sisäisessä viestinnässä ja hallinnossa. Asiakassuhteiden hoito Internetissä, erityisesti Internet-markkinointi, on näistä osa-alueista näkyvin. Internet-markkinoinnin merkityksen odotetaan kasvavan lähivuosina Internet-käyttäjämäärän kasvaessa ja yritysten havaitessa verkottumisen edut..

      Internet markkinoinnin näkökulmasta

      Markkinoinnin näkökulmasta Internetillä on kolme eri peruskäyttötarkoitusta:

      - Yhteydenpito olemassaoleviin ja potentiaalisiin asiakkaisiin sähköpostitse.
      - Mainonta.
      - Kaupankäynti, jossa tilaus ja/tai jakelu suoritetaan verkon välityksellä.


      Internetissä myyvistä yrityksistä 49 prosenttia otti vastaan online-maksuja tilauksen yhteydessä (maksu tilattaessa esim. verkkopankissa tai luottokortilla). Toimialoittain tarkasteltuna online-maksujen vastaanottaminen on yleisintä informaation ja viestinnän (68%) sekä vähittäiskaupan (62%) toimialoilla. Suuruusluokittain tarkasteluna online-maksujen vastaanottaminen vaihtelee varsin vähän 44 ja 50 prosentin välillä.

      https://www.stat.fi/til/icte/2016/icte_2016_2016-11-30_kat_004_fi.html

    • mismennään

      voiko sanoa että on kaksinkertainen yrittäjä, ei siis yksinketainen.

    • Miesmaassa

      Jos luo uraa ja elinkeinoa myymällä huutokaupassa hyviä ja arvokkaita viikkoja ale hintaan ei ole kaksinkertainen. Muut toimijat saa tuhansia euroja ja tämä saa satasia. Kymppikatteellako kuopiossa elätetään perhettä. Opiskele myyntiä ja katse kohti taivasta...sinäkin saat kunnon kauppasumma, tonneja.

    • lkjlfkjkfjhlkj

      Käänsimme juuri 2 asiakasta omaloma.net Eivät ole teknisiä ihmisiä sopii paremmin sinne. Kyllä olen samaa mieltä sen verran solidaarinen, että kaikille kuuluu sama määrä työtä.

    • Kkkooo

      Ja kaikilla on samat suomen lait voimassa? Ollaan samalla viivalla kuten rehdistä urheilussa. Kuluttajansuoja määritteet ja peruutusoikeutta, myös huutokaupassa.

    • Trestman

      Jos viikot joitamyy on yrityksen omistamia kuluttajansuoja on kauppoja tehtäessä. Jos viikkoosakkeet ovat yrityksellä välityskauppana kuluttajansuojaa ei ole.

    • Ei-se-joka-pyytää

      Ompa kova huoli millä jokin myy, usein parempi vain huolehtia omista myynneistö. Omaansa voi myydä hinnalla millä huvittaa. Huutokaupoissa ostajat määrittää hinnat, olkoon se mikä milloinkin.
      Ymmärrän, kaliilla ostaneita kirpaisee kun nyt myydään hinnalla joista jotku maksaneet moninkerroin enempi. Heidän pitää ostaa lisää, keskihinta tasoittuu:))
      Asuntojen "tarjouskauppa" on hieman samoin, mutta vedätys on todellä häikäilemätöntä. Kokeillaan ihmisen ahneutta ja näin saadaan nimi ja osoite ketä aloitetaan "pommittaan" röyhkeästi kaikin verukkein. Sukulaisellani oli toiseksi alin tarjous tälläisessa tarjouskaupassa ja välittäjä soitti, olet voittanut huudon, ei tullut kauppoja. Lähtö oli 100 te ja huutoja oli 152 te asti, sukulaiseni tarjous oli 120 te. Soitti kuukauden kuluttua jolloin hän oli jo ostanut asunnon.

    • Hopoei

      Kyllä turhalta näyttää laittaa huutokauppaan hyvää viikkoa myyntiin. Reilu tunti huutokaupan sulkeutumisen ja 2 huutoa ja korkein tarjous 500 eur.

    • mietaan

      Huutokauppa päättynyt. Vasarahinta hiihtolomaviikko 10, oma iso perhehuvila kylpylän yhteydessä. Myydään enitentarjoavalle, eli myytiin hintaan 500 eur 10 eur varainsiirtovero ostajalle. Huutokauppavälittäjä ottaa 50% välityspalkkio, eli 250 euroa netto omistajamyyjälle. Molemmille tilipäivä. Myyntihinnalla voi vaikka mennä XXL myymälään ja ostaa suksipaketin ja monot. Pääsee hiihtämään. Miksei näitä viikkoja anneta kunnon toimijoiden myytäväksi? On ammattitaitoa ja osataan myydä. Kaikilla olisi hyvä mieli kun osake myyty. Myyntituloilla vois ostaa vaikka veneen tai jotain isompaa. Otatko mieluummin sukset vai veneen?

    • Wwerja

      Mä olisin ostanut 250 eurolla äkkilähdön Kanarialla. Kymppitonnien sijoituksella äkkilähtö Kanarialla. Vetää sanattomaksi.

    • mittee

      Kyllä on nihkeetä kaupankäynti kaikissa muissakin Savon Rakennustekniikan huudoissa, ei tule huutoja ja on pakko aina lisätä päiviä huutokauppaan. Ehkä se sitten keväämmällä alkaa käydä, ei se kauppa ala käydä edes kesällä. Ei yrittäjä ymmärrä että tämä on lomatuote ja lomatuotteen myynnissä maalataan mielikuvia, siis myydään mielikuvia siitä mitä tällaisella osakkeella tehdään jotta saadaan unelmalomat. Tämä huutokauppa myyntitapa on verrattavissa alepa kassa myyjään joka lukee viivakoodit ja sanoo summan nihkeästi suupielet alaspäin. Tai alepassa kysyt ystävällisesti työntekijältä missä jolin tuote sijaitsee, sori mä vaan täyttelen hyllyjä ja en tiedä. Tämä huutokaupat lomaosakemyynti ei ole myyntiä vaan jonkinlaista jakelua tms. hurstin toimintaa. Tosin hurstilla jonotetaan jotta saadaan tavaraa, savon rakennustekniikka huutokaupassa harvoin saadaan edes jono aikaiseeksi. Jonoonhan tarvitaan min kaksi henkilöä, huutajaa-

    • Dadada

      Valheilla ja suurilla lupauksilla niitä myydään.

    • llöd

      Juurikaan tätä ei kuopion kukko ymmärrä, ihmiset ostavat systeemiä, ei kiinteää viikkoa. Satasen kauppoja kukolle.

    • Kukkoopi

      Miksi lyttäätte perheellistä tori kaippiasta? Euronkin kassaan on plussaa.

    • kotkukko

      Yrittäjä mainosti, "me myymme vain omia viikkoja". Yrittäjällä on kalastelu ilmoitus tori.fi sivustolla "ostetaan" lomaoakkeita. Kun soitat heille niin yllättäen viikostasi saat heidän arvion mukaan; "arvoton" hinta lomaosake " sata euroa". Sitten tämä sataeuroa viikko savolainen laittaa huutokaupat.com sivustolle. Takkiin näyttää tulevan yrittäjälle kun ei ymmärrä yleensäkään miksi ihmiset ostaa lomaosakketa. Kuinka paksu on kukon pää että ymmärtää tämän? Veikkan et ei ymmärrä. Voi kaupankäynti kestää kun amatööri on, vuosikymmeniä.

    • voemiks

      Yrityksen nykyinen muokattu nimi" Savonian Construction Tecnology ltd Oy" on taas jatkoa Jv Security limited partnership aloitusfirmalle. Miksi firman nimi vaihtuu aina ketjussa uuteen? Kauankohan tämä nimi Savonian Construction Tecnology ltd Oy on voimassa kunnes on taas uusi nimi. Miksi antaa tällaiselle toimijalle viikko huutokauppamyyntiin kun saat siitä vain satasia ja ennen tätä satasen myyntihintaa sinun täytyy maksaa 60 euroa maksu ilmoituksen tekemisestä ja sitten siitä satasen myyntihinnasta sinä maksat toimijalle 60% palkkion. Lopputulos on että saat kymppejä nettona osakkeestasi. Mikset laita myyntiin sitä suoraa satasella niin saat sen satasen etkä elätä turhaa "myyjää" joka ei osaa myydä.

    • 76543

      Ei ole mimi muuttunut sama on ostimme yhtlön englannista. Firmojen lukumäärää ei ole rajoitettu kuin kolmeen suomessa mitä voi omistaa. Ulkomailta voi ostella yrityksiä rajattomasti.

      Tuota 60€::n ilmoitusmaksua ei ole peritty keltään eikä myöskään oteta 60% palkkiota.

    • fifakta

      onko toimijalla jäänyt kansakoulu kesken? firmojahan voi omaitaa vaikka sata jos niikseen haluaa. samaa faktaa ladellaan myynti-ilmoituksiin.

    • tynitietää

      Kun lomaosakemyyjä sanoo että onpas kaunis kesäpäivä tänään niin kannattee varmuudeksi varmistaa asia ja raottaa verhoa ja katsoa ulos, voip olla talven synkein ilma ulkona. Mitä enempi firmalla on uusia nimiä, sen rehdimpi se on savossa. Firma kasvaa ja kehittyy ja tarvitsee uusia nimiä. Vanhat nimet on kuin kasvavan lapsen vaatteet, jää pieneksi ja heitetään pois. Näin kait kasvuyrityksetkin savossa. Varsinainen start up savosta. Leijonan luolasta rahaa kehittymiseen ja kasvuun.

    • Huihaihuijaa

      Mitähän roskaa löytys virolaiskusettajien jäljiltä yrittää satasillä myydä.

    • KEPUFOREVER

      NYT KAIKKI KIIREELLÄ KESKUSTAA IÄNESTÄMMÄÄN!!!

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe