savon rakennustekniikka myy

hyväviikko

Savon Rakennustekniikka myy huutokaupat.com palvelussa hiihtolomaviikkoa isossa hyvässä yhtiössä aloitushintaan 300 euroa. Nyt yksi huutaja ja hintaa 400 euroa. Mielenkiinnolla nähdään mihin hinta nousee. Nyt saa joku taho halvalla hyvän viikon.
https://huutokaupat.com/1168750

27

<50

Vastaukset

 • Väärä paikka myydä hyvä viikko. Ei saa kuin satasia.,

  • Noin on . Lapista nuo pitää ostaa.


 • On se kiitos palautteesta lomaosakkeita ei kannata myydä muuta kuin omia. Omia myydään jatkossakin ei ulkopuolisten. On paremmaksi havaittu. Olet oikeassa.

  ❤️ kaunista päivänjatkoa.

 • Yksityisille myyjille on tori.fi ja omaloma.net sivustot.

 • Kun yritys myy viikkoja niin silloin AINA kuluttajansuoja. Jos ei lain määrittelemät vaadittavat tiedot ostajalle kaupantekohetkellä niin purkuaika ilman kuluja 1 vuosi ja 14 vuorokautta. Lisäksi kaupantekohetkestä on ns cool down periodi eli lasksun eräpäivä kaupanteosta 14 vuorokautta. Näyttäis olevan että jok ikinen kohta ei toteudu Savon Rakennustekniikka huutokaupassa.

 • Ei se ole myymistä että tekee ilmoituksen huutokauppaan. Myymistä on sellainen että on vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa ja saa maksimi hinnan osakkeelle ja sekä ostaja ja myyjä on tyytyväisiä. Ihmiset ei edes halua ostaa satasen viikkoja. Hinta kertoo että osakkeessa on kyytipoikana jokin ongelma vaikkei sellaista olekaan. Kun on liian halpa vaisto sanoo älä osta. Hyvää ei tartte myydä halvalla ja tämä on unohtunut kukkopojalta. Miksi yleensä alkaa tekemisiin lomaosakkeiden kanssa joista ei ymmärrä juurikaan.

 • Internetin käyttäjämäärän räjähdysmäinen kasvu ja tekniikan kehittyminen ovat luoneet pohjaa tietoverkoissa tapahtuvan liiketoiminnan kehittymiselle. Yritys voi hyödyntää Internetiä monissa toiminnoissaan: suhteissaan ulkomaailmaan eli asiakkaisiinsa ja alihankkijoihinsa, sekä myöskin sisäisissä toiminnoissaan, kuten yrityksen sisäisessä viestinnässä ja hallinnossa. Asiakassuhteiden hoito Internetissä, erityisesti Internet-markkinointi, on näistä osa-alueista näkyvin. Internet-markkinoinnin merkityksen odotetaan kasvavan lähivuosina Internet-käyttäjämäärän kasvaessa ja yritysten havaitessa verkottumisen edut..

  Internet markkinoinnin näkökulmasta

  Markkinoinnin näkökulmasta Internetillä on kolme eri peruskäyttötarkoitusta:

  - Yhteydenpito olemassaoleviin ja potentiaalisiin asiakkaisiin sähköpostitse.
  - Mainonta.
  - Kaupankäynti, jossa tilaus ja/tai jakelu suoritetaan verkon välityksellä.

  Internetissä myyvistä yrityksistä 49 prosenttia otti vastaan online-maksuja tilauksen yhteydessä (maksu tilattaessa esim. verkkopankissa tai luottokortilla). Toimialoittain tarkasteltuna online-maksujen vastaanottaminen on yleisintä informaation ja viestinnän (68%) sekä vähittäiskaupan (62%) toimialoilla. Suuruusluokittain tarkasteluna online-maksujen vastaanottaminen vaihtelee varsin vähän 44 ja 50 prosentin välillä.

  https://www.stat.fi/til/icte/2016/icte_2016_2016-11-30_kat_004_fi.html

 • voiko sanoa että on kaksinkertainen yrittäjä, ei siis yksinketainen.

 • Jos luo uraa ja elinkeinoa myymällä huutokaupassa hyviä ja arvokkaita viikkoja ale hintaan ei ole kaksinkertainen. Muut toimijat saa tuhansia euroja ja tämä saa satasia. Kymppikatteellako kuopiossa elätetään perhettä. Opiskele myyntiä ja katse kohti taivasta...sinäkin saat kunnon kauppasumma, tonneja.

 • Käänsimme juuri 2 asiakasta omaloma.net Eivät ole teknisiä ihmisiä sopii paremmin sinne. Kyllä olen samaa mieltä sen verran solidaarinen, että kaikille kuuluu sama määrä työtä.

 • Ja kaikilla on samat suomen lait voimassa? Ollaan samalla viivalla kuten rehdistä urheilussa. Kuluttajansuoja määritteet ja peruutusoikeutta, myös huutokaupassa.

 • Jos viikot joitamyy on yrityksen omistamia kuluttajansuoja on kauppoja tehtäessä. Jos viikkoosakkeet ovat yrityksellä välityskauppana kuluttajansuojaa ei ole.

 • Ompa kova huoli millä jokin myy, usein parempi vain huolehtia omista myynneistö. Omaansa voi myydä hinnalla millä huvittaa. Huutokaupoissa ostajat määrittää hinnat, olkoon se mikä milloinkin.
  Ymmärrän, kaliilla ostaneita kirpaisee kun nyt myydään hinnalla joista jotku maksaneet moninkerroin enempi. Heidän pitää ostaa lisää, keskihinta tasoittuu:))
  Asuntojen "tarjouskauppa" on hieman samoin, mutta vedätys on todellä häikäilemätöntä. Kokeillaan ihmisen ahneutta ja näin saadaan nimi ja osoite ketä aloitetaan "pommittaan" röyhkeästi kaikin verukkein. Sukulaisellani oli toiseksi alin tarjous tälläisessa tarjouskaupassa ja välittäjä soitti, olet voittanut huudon, ei tullut kauppoja. Lähtö oli 100 te ja huutoja oli 152 te asti, sukulaiseni tarjous oli 120 te. Soitti kuukauden kuluttua jolloin hän oli jo ostanut asunnon.

 • Kyllä turhalta näyttää laittaa huutokauppaan hyvää viikkoa myyntiin. Reilu tunti huutokaupan sulkeutumisen ja 2 huutoa ja korkein tarjous 500 eur.

 • Huutokauppa päättynyt. Vasarahinta hiihtolomaviikko 10, oma iso perhehuvila kylpylän yhteydessä. Myydään enitentarjoavalle, eli myytiin hintaan 500 eur+10 eur varainsiirtovero ostajalle. Huutokauppavälittäjä ottaa 50% välityspalkkio, eli 250 euroa netto omistajamyyjälle. Molemmille tilipäivä. Myyntihinnalla voi vaikka mennä XXL myymälään ja ostaa suksipaketin ja monot. Pääsee hiihtämään. Miksei näitä viikkoja anneta kunnon toimijoiden myytäväksi? On ammattitaitoa ja osataan myydä. Kaikilla olisi hyvä mieli kun osake myyty. Myyntituloilla vois ostaa vaikka veneen tai jotain isompaa. Otatko mieluummin sukset vai veneen?

 • Mä olisin ostanut 250 eurolla äkkilähdön Kanarialla. Kymppitonnien sijoituksella äkkilähtö Kanarialla. Vetää sanattomaksi.

 • Kyllä on nihkeetä kaupankäynti kaikissa muissakin Savon Rakennustekniikan huudoissa, ei tule huutoja ja on pakko aina lisätä päiviä huutokauppaan. Ehkä se sitten keväämmällä alkaa käydä, ei se kauppa ala käydä edes kesällä. Ei yrittäjä ymmärrä että tämä on lomatuote ja lomatuotteen myynnissä maalataan mielikuvia, siis myydään mielikuvia siitä mitä tällaisella osakkeella tehdään jotta saadaan unelmalomat. Tämä huutokauppa myyntitapa on verrattavissa alepa kassa myyjään joka lukee viivakoodit ja sanoo summan nihkeästi suupielet alaspäin. Tai alepassa kysyt ystävällisesti työntekijältä missä jolin tuote sijaitsee, sori mä vaan täyttelen hyllyjä ja en tiedä. Tämä huutokaupat lomaosakemyynti ei ole myyntiä vaan jonkinlaista jakelua tms. hurstin toimintaa. Tosin hurstilla jonotetaan jotta saadaan tavaraa, savon rakennustekniikka huutokaupassa harvoin saadaan edes jono aikaiseeksi. Jonoonhan tarvitaan min kaksi henkilöä, huutajaa-

 • Valheilla ja suurilla lupauksilla niitä myydään.

 • Juurikaan tätä ei kuopion kukko ymmärrä, ihmiset ostavat systeemiä, ei kiinteää viikkoa. Satasen kauppoja kukolle.

 • Miksi lyttäätte perheellistä tori kaippiasta? Euronkin kassaan on plussaa.

 • Yrittäjä mainosti, "me myymme vain omia viikkoja". Yrittäjällä on kalastelu ilmoitus tori.fi sivustolla "ostetaan" lomaoakkeita. Kun soitat heille niin yllättäen viikostasi saat heidän arvion mukaan; "arvoton" hinta lomaosake " sata euroa". Sitten tämä sataeuroa viikko savolainen laittaa huutokaupat.com sivustolle. Takkiin näyttää tulevan yrittäjälle kun ei ymmärrä yleensäkään miksi ihmiset ostaa lomaosakketa. Kuinka paksu on kukon pää että ymmärtää tämän? Veikkan et ei ymmärrä. Voi kaupankäynti kestää kun amatööri on, vuosikymmeniä.

 • Yrityksen nykyinen muokattu nimi" Savonian Construction Tecnology ltd Oy" on taas jatkoa Jv Security limited partnership aloitusfirmalle. Miksi firman nimi vaihtuu aina ketjussa uuteen? Kauankohan tämä nimi Savonian Construction Tecnology ltd Oy on voimassa kunnes on taas uusi nimi. Miksi antaa tällaiselle toimijalle viikko huutokauppamyyntiin kun saat siitä vain satasia ja ennen tätä satasen myyntihintaa sinun täytyy maksaa 60 euroa maksu ilmoituksen tekemisestä ja sitten siitä satasen myyntihinnasta sinä maksat toimijalle 60% palkkion. Lopputulos on että saat kymppejä nettona osakkeestasi. Mikset laita myyntiin sitä suoraa satasella niin saat sen satasen etkä elätä turhaa "myyjää" joka ei osaa myydä.

 • Ei ole mimi muuttunut sama on ostimme yhtlön englannista. Firmojen lukumäärää ei ole rajoitettu kuin kolmeen suomessa mitä voi omistaa. Ulkomailta voi ostella yrityksiä rajattomasti.

  Tuota 60€::n ilmoitusmaksua ei ole peritty keltään eikä myöskään oteta 60% palkkiota.

 • onko toimijalla jäänyt kansakoulu kesken? firmojahan voi omaitaa vaikka sata jos niikseen haluaa. samaa faktaa ladellaan myynti-ilmoituksiin.

 • Kun lomaosakemyyjä sanoo että onpas kaunis kesäpäivä tänään niin kannattee varmuudeksi varmistaa asia ja raottaa verhoa ja katsoa ulos, voip olla talven synkein ilma ulkona. Mitä enempi firmalla on uusia nimiä, sen rehdimpi se on savossa. Firma kasvaa ja kehittyy ja tarvitsee uusia nimiä. Vanhat nimet on kuin kasvavan lapsen vaatteet, jää pieneksi ja heitetään pois. Näin kait kasvuyrityksetkin savossa. Varsinainen start up savosta. Leijonan luolasta rahaa kehittymiseen ja kasvuun.

 • Mitähän roskaa löytys virolaiskusettajien jäljiltä yrittää satasillä myydä.

 • NYT KAIKKI KIIREELLÄ KESKUSTAA IÄNESTÄMMÄÄN!!!

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.