Millainen juntti menee Kanarialle istumaan suomalaiseen baariin?

Ja syö ylihinnoitelua suomiruokaa.
Ilmoita


41 Vastausta

Ketjusta on poistettu 51 sääntöjenvastaista viestiä.


Meitä on moneen junaan, ja jotkut jää jopa asemille norkumaan.
Ihan hukkaan kuluttaa aikaansa ja energiaansa keskittymällä morkkaamaan ihmisiä, jotka menevät Suomi-baareihin ja -ruokapaikkoihin!
Luulisi maailmasta löytyvän muutakin mielenkiintoista?
Luultavasti eniten näitäjuttuja kirjoittavat ovat pieniin kuvioihin innostuneita hölmöjä.
Itse en juurikan suomalaisten pyörittämissä paikoissa käy, mutta joskus kuitenkin.
Eniten saa kokemusta ja näkemystä tutustumalla nimenomaan paikallisten tarjontaan. Ja yleensä edullisemmin. Joissakin kohteissa vain ei turistirysissä ole kuin muualta (/Euroopasta, Kiinasta, Usasta) tulleiden kuppiloita enemmistö. Pienemmissä kylissä joissa on alkuperäistä asutusta pääosin, löytyy aina mukavia paikallisia ruokapaikkoja ja juomapaikkoja.
Ilmoita
Kerro nyt meillekin, mitä söit ja paljonko maksoit?
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Ei unohdeta Inglesin homojen iltamia Kuparipannussa.
3 VASTAUSTA:
Me,niitä emme voi,sattuneesta syystä unohtaa.Paikanpäällä niitä ei ole koskaan ollutkaan.
donluis kirjoitti:
Me,niitä emme voi,sattuneesta syystä unohtaa.Paikanpäällä niitä ei ole koskaan ollutkaan.
Miksi valehtelet. Kirjoitat käyneeni yhteensä 3 kertaa Kuparipannussa ja väität moista. Inglesin suomihomo yhteisö elää ja voi hyvin . Kuparipannussa vietämme iltaa säännöllisesti. Tule vaan rohkeasti mukaan.
SetäSamulius kirjoitti:
Miksi valehtelet. Kirjoitat käyneeni yhteensä 3 kertaa Kuparipannussa ja väität moista. Inglesin suomihomo yhteisö elää ja voi hyvin . Kuparipannussa vietämme iltaa säännöllisesti. Tule vaan rohkeasti mukaan.
Ajat ovat muuttuneet .Nyt käyntejä on jo neljä.Tiedot perustuvat omiin havaintoihin,iltamia,kuten väitit, ei ollut.
+Lisää kommentti
Ei ikinä enään Kanarialle,Teneriffalle yleensä Espanjaan...1 kerta riitti,pelkkä turistien pilaama paikka,paikalliset huutelee törkeyksiä.Myös Kreikassa :Kreeta,Rohdos paikkoja minne ei tarvi yhden kerran jälkeen mennä....en ainakaan minä mene.
3 VASTAUSTA:
Voi itku, nyt kaikkialla ollaan varmaan syvästi huolissaan. Koko Espanjakin tuli kerta reissulla nähtyä.
Pidä toi päätös, jämäkkää puhetta. Tampere on hyvä.
Tietysti voisi pidättyä myös näillä matkailusivuilla kännistä !
Eiköhän kuitenkin vielä jokainen voi itse päättää minne matkustaa ja missä baarissa oluella käy. Murehdittavia asioita maailmassanne on varmasti aivan liikaa, kun toisten matkoistakin huolta kannatte - jaksamista teille ja kiitos huolen jakamisesta turmiollisessa elämässämme
Olisikohan omassa käyttäytymisessä tarkasteltavaa, jos jokainen käyty lomanvietto jää viimeiseksi itse varatussa kohteessa. Ehkä on silloin "junttienjuntti" oikeasti, peräkylä on suojainen paikka pahalta maailmalta.
+Lisää kommentti
Kyllä siellä Inglesin suomalaisissa paikoissa käydään vaan katselemassa vastakkaista sukupuolta. Hinnoilla ei niillä ketkä näissä käyvät ole väliä. Kaikki ovat hyvin toimeentulevaa porukkaa. Luuletteko nämäkin naiset, jotka tulevat yksin aina viideksikin viikoksi kerrallaan olevan varatonta porukkaa ja ovat aina näissä paikoissa iltaisin? Eivät ole mitään halpoja reissuja. Akateemisten ja hyvin koulutettujen osuus on todella suuri, samoin näiden entisten varakkaiden yrittäjien.
1 VASTAUS:
mitäs entinen varakas yrittäjä tekee siellä jos piti olla vain hyvin toimeentulevia?
+Lisää kommentti
Mene aloittaja katsomaan peiliin. näet vastauksen kysymykseesi.
Ilmoita
Pitäähän sitä kerran vuodessa käydä Reetua katsomassa Puerto Ricossa :)
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Ainakin ilmaisun taso on laskenut rajusti täällä, koska jokaisessa osiossa on niin tuhottomasti poistettuja, eli liian törkeitä tekstejä!
2 VASTAUSTA:
Poistoja on tehty myös aiheettomasti.Mielivaltaa!!

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Sitä samaa uuvattiako tarkoitat?
+Lisää kommentti
Suomibaareissa käy ihan mukavaa porukkaa. Hauskaa seuraa. Itse käyn laulamassa karaokea, joka on harrastukseni. Ei sinne ole pakko mennä missään nimessä. Kaikki voi vapaasti valita miten lomansa viettää.
Onneksi nämä ilkeät kommentoijat ei käy siellä. En ole ainakaan tavannut ketään tämän tyyppistä siellä. Kai se on itsestäkin kiinni, miten loma sujuu.
Ilmoita
Poistoja on tehty mielivaltaisesti. Palsta ei toimi enää lainkaan, niin kuin muutama vuosi aiemmin.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Olen eläkkeellä oleva mies henkilö. Tulen eläkkeellä jotenkuten toimeen. Minulla on toyota. Minulla ei ole naisystävää eikä ystäviä enää kovinkaan monta. Asun yksin ja hoidan vuokrakotiani yksin. Käyn lenkillä ja minulla on tuulipuku. Käytän alkoholia vähän ja varovasti. Olen hiljainen seurassa enkä tuo itseäni paljonkaan julki muutenkaan. Vuodessa on yksi kohokohta...se on matka kanarialle ja inglesiin..silloin minä ELÄN.
1 VASTAUS:
Ihailtava kertomus, silti hyvä vaikka olisi trollauskin.
+Lisää kommentti
Karocea on kiva laulaa.Mitä pahaa siinä jos suomibaareissa käy.Minä ainakin poikkean,tai poiketaan muutamalla bissellä ja laulamassa,miksei syömässäkin.
Ilmoita
Asukaslukuun suhteutettuna suomibaareja on lomakohteissa maailmalla moninkertainen määrä muunmaalaisiin baareihin nähden. Mitä se kertoo suomalaisista.
2 VASTAUSTA:
me ollaan suomalaisia, eikä mitään muita. Miksi tämä kommentti piti poistaa. Mitähän väärää siinä oli???
Höpö, höpö. Kyllä briteillä on eniten baareja ja mekkala sen mukaista,
+Lisää kommentti
Junteille on hienoa että se suomiräkälä on Kanarialla vaikka oikeasti on ihan sama kun junttiräkälä Suomessa missä istuvat.
1 VASTAUS:
Kyllä niitä räkälöitä on joka maalaisille. Turha nyt yksin suomalaisia on mollata. Alkoholi vaikuttaa samalla tavalla kansalaisuudesta riippumatta.
+Lisää kommentti
Pitäisikö mennä norjalaiseen, vai irkkupubiin vai brittibaariin? Vai ihan vaan saksalaiseen parinvaihtoklubiin? kanaria on yhtä muovinen paikka kuin Las Vegas, on vaan muutaman pykälän halvempi ja kulahtaneempi (menen 100x mielummin sinne Vegasiin)
Ilmoita
Johtuisikohan siitä, että Pariisissa on vähän näitä Suomi-paikkoja. Itse menisin ainakin, jos siis olisin niin juntti, että Kanarialla matkustelisin.
Ilmoita
Näyttää siltä, että kanarialla käyvät vain suomalaisjuntit?? Mistäköhän nuo kriittiset ja fiksut ei-juntit tuntevat Kanarian niin hyvin?
Ilmoita
En voisi muualle mennä kuin Kanarialle. Siellä on kaikki. Siellä on pannu ja mummola ja tietysti iskelmäbaari ja apilaniitty. Siellä tapaan vanhoja tuttuja Kanarian kävijöitä ja ihania kypsiä suomalaisia naisia. Siellä olen onnellinen muitten suomalaisten kanssa...se on sitä oikeaa lomanvieettoa.
Ilmoita
Mie mänen ainakin, ei tarvii pelätä saako rotanlihaa,kissoo, puolalaista sairasta puolikuollutta antibioteilla kyllästettyä ikälehmää vai karvaranteen paistamaa pitsaa johon on runkannut majoneesit päälle, ei kiitos, mieluummin luotettava suomiravintola, kannattaa mm. suomessakin harkita nuita pitserioita mmmm.
Ilmoita
Ei muuten, mutta kaveri kertoi aikoinaan Savonlinnassa saaneensa pitsan johon karvaranne oli laskenut majoneesit päälle.
Ilmoita
Tuo juttu on yhdestä elokuvasta. Älä yritä, siloranne!
Ilmoita
Taitaa olla vain haaveilua että olisi pizzan päällä lasti
Ilmoita
On siellä ainakin lämmintä ja mukavaa. Suomibaari on jonkinlainen suoja haitallisia pöpöjä vastaan.
Jos rohkeutta piisaa, voi syödä paikallista salaattia, niin saa suoliston tyhjättyä viimeistä tippaa myöten.
Ilmoita
Kuulin että Jormakyllikki olisi vielä hengissä ja pitäisi Amikobaaria ja sitä homekellaripaikkaa edelleen. Kävin molemmissa, kellarin osoitteesta en tosin ollut ihan varma, mutta kumpikaan kapakka ei ollut auki. Taisi olla väärä huhu.
Ilmoita
Etteköte muut muutamaa poikkeusta lukuunottamatta tunne vetovoimaa niihin ihaniin naisiin, joita näissä suomalaisissa paikoissa on? Ei niihin kyllästy koskaan ja miten ihana on monesti niiden kainaloon nukahtaa illan päätteeksi. Näitä leskiä ym. tyttöjä kyllä riittää sellaisille, joilla on vielä hormoonit tallella. Tuntuu olo ihan samalta monesti kuin nuorena poikana.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
mitenkä soten kaatuminen ja hallituksen ero mahtaa vaikuttaa kanarian matkoihin, pannaanko rajat kiinni.
Ilmoita
Homekellarit on kiinni ja pysyy . Onneksi on kuitenkin Kuparipannu ja Mummola. Molemmat on mainioita ruokapaikkoja. On 20 v kokemus inglesistä. On parempiakin paikkoja mutta iso liuta huonompia löytyy.
Ilmoita
Miksi edes pohdit. Ihmiset saa käydä missä haluavat ja syödä mistä tykkäävät. Meitä on joka junaan.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Millainen juntti menee Kanarialle istumaan suomalaiseen baariin?

Ja syö ylihinnoitelua suomiruokaa.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta