Mikkeli-Perkele

sxxtana

Saimaa Stadiumi vaihtaa johtajaa! Piti olla hyvä investointi? Nyt pannaan rahat kiinni kouluihin! Joihin ei ole kohta oppilaita. Mikkeli missä mennään? Joko lähdetään... Nykyinen valtuusto typerin koskaan!

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KukaJääMaksamaan

      Statiumihan oli paras ostos ikinä! Hehe! Helvetillinen halli jolle ei oikein ole tilausta. Se homma ei vaan toimi niin, että ensin tehdään hehtohalli, ja sitten vasta mietitään että mitäs *ittua tällä nyt tehdään? Miljoonat meni, ja kulut juoksee joka päivä, se on nyt jo housussa, kun ei vaan voi miettiä ensin.
      Katsokaa vaan, sama juttu toistuu koulujen kanssa kohta uudelleen...eivät ota opikseen, eivätkä osaa lukea syntyvyyslukuja, ja miettiä että jos ikäpolvet pienenee vaikka 100 lapsella/vuosi, niin tarvitaanko silloin tulevaisuudessa isompia vai pienempiä kouluja?

    • Hillst

      Toivottavasti saavat valittua johtajan joka osaa rekrytoida oikeat ihmiset johtoon.

    • hommaisolleen

      ekotori vois ostaa hallin.

    • Kempukkaa

      Kempukka tulee uuveks johtakaks. Varauskirjat tulee heti täyteen. Näin semmosen unen. Koiranäyttelyitä bingoa puoluekokouksia ym ym ihan hirvittää.

    • Totuusvoittaa

      Ongelmat olivat selvillä jo suunnitteluvaiheessa, mutta ilmeisesti jotkut idioottipäättäjät hyötyivät tuon turhan hallin toteuttamisesta jotenkin ja siksi se rakennettiin. Kunhan mediamurros tapahtuu kunnolla, niin myös mikkeliläisten suhmuroijiin käytetään sellaista asetta kuin tutkiva journalismi. Länsi-Savohan on suojellut Mikkelin hyviä veljiä jo vuosikymmeniä.

    • Klani

      Eiks se ollu se klanipää pappi pääpiruna tossa hallihommassa? Sama äijä siunailee vaikka huoratalon vissiin?

      • Jos tämä kyseinen liperikaulus on ehdolla joissain seuraavissa vaaleissa, niin testaapa huviksesi seuraavata: vastaa vaalikoneen kysymyksiin keskimmäinen vaihtoehto jokaiseen kysymykseen ja tadaa! Et mene lepikkoon!


    • MenestysTaattu

      Hallilla voisi järjestää Lumikolamessut 2020. Osastot olisivat seuraavat:

      1. Päiväkolaajat esittäytyvät
      2. Yökolaajat esittäytyvät
      3. Kierrätysmuovista tehdyt ekokolat (uutuus!)
      4. Sähkökolat (uutuus!)
      5. Kola-demonstraatio (hallin takapihalla)
      6. Näin saat ilmaisen ja ahkeran kolaajan
      7. Kola-Ollin palautusjuomatiski

      • lisäänäitä

        Osasto 8. voisi olla kolaa käyttävien jääkiekkoilijoiden ja järjestyksenvalvojien nenänvalkaisuosasto.


    • Lottovoittajankusi

      Joo ja pastori käy vielä vielä ripsimässä lottovoittajan kusta nurkille ja mumisee siinä samalla. Kyllä lähtee halli tahkoamaan rikkauksia niiku kaljatehdaskii. Omistajat asuu kartanoissa ja ajeleevat mersuilla.

    • Joojoohyvätveljet

      Niin kauan kun nykypäättäjät temmeltää Mikkelissä, niin parempaa ei ole näköpiirissä. Omasta piiristä käy esimerkkinä esimerkiksi nykyiset kaupungin hallituksen puheenjohtaja ja kiinteistöpäällikkö. Hehän olivat tätä ennen Esedun vastaavat. Mitä sieltä oli tuloksena: savuavat (homehtuneet) rauniot, alas ajettu koulutus ja johtajilla pöhöttynyt organisaatio jossa xtj:lla oli enemmän valtaa kuin esimerkiksi kaupunginjohtajalla. Hän käytti valtaansa hyvin omalaatuisella tavalla muiden päättäjien siunauksella (monenlaisia omavaltaisia esimerkkejä kyllä löytyy) Nyt sitten hallituksen pj ja kiinteistöpäällikkö tultuaan kaupungin vastaaviksi voivat lakaista kaikki niin piiriläisten kuin omat munaukset maton alle ja kukaan ei joudu vastuuseen, kun asioita ei tutkita.

    • VarmaTappio

      Mikkelihän oli loistava kaupunki 2000-luvun puoliväliin asti. Perunaa pystyi nostamaan keskeltä kaupunkia pellosta ja ajettiin hiekkateitä pitkin vankkureilla. Ei tarvinnut miettiä missä kaupassa käy. Siwa tai k-kauppa ja jossain nurkassa köyhien osuuskauppa. Voi noita aikoja, kun ei tehty mitään. Otettiin viinaa kaupunginhallituksessa ja kiisteltiin kännipäissämme minne marskin patsas heitetään.
      Ei tarvinnut miettiä mihin rahaa laitetaan, kun ei tehdäkään mitään. Silti Mikkelistä tuli Suomen velkaisimpia kaupunkeja. Vai olisiko se juuri ollut syynä, että ei tehty mitään kuin kaiveltiin nenää ja nyt maksetaan hintaa vieläkin siitä, kun väki vähenee. Ehkä nykymenolla, kun kaupungissa alkaa olla jo ihmisten käyttöönkin paikkoja, alkaa jotain toivoa olla.

      • EiKehityKylä

        Kyllä valitettavasti Mikkelissä oltiin liian kauan tekemättä mitään. Nyt nämä jäähallit ja stadiumit ynnä sairaalarempat on vähän kuin ripuli, jonka piti mennä pönttöön, mutta menikin housuun vähän ennen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe