Onko homojen persoonahaitari liian kapea?

voivattu

Jokainen homo on yksilö ja ainutlaatuinen tapauksensa ja plaa plaa...mutta on se niinkin että kaikille halukkaille ei riitä kaikkea. "Tavishomoja" on liian vähän. Heteroissa "tavikset" on taas yliedustettuina. Vääryys on tämä. Oltava siis yksin eikä väkipakolla jonkun "korvikkeen" kanssa. Mitä mieltä?

30

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeppuboy

      Ruoka ja juoma ei voi ollakaan mieluisin. Viikonpäivällä ei ole mitään väliä ja tykkään olla vers.
      Mitä tarkoitat taviksella? Mielihyvä koskettaa ja se on itselleni pinnallista.

      • voivattu

        Vaikka sitä että autokorjaamolta homoja löytyy niukasti mutta partureista liian paljon.


      • Jeppuboy

        Mitä isompi ammattikoulu, voi valita enemmän. Vaihdoin jo linjaa ja
        nykyinen on betoniraudoittaja.


      • voivattu

        Siinäpä äijä ammatti.


    • Hämmentynyt_lukija

      Olisi suotavaa, jos tällaisessa aloituksessa taustoitettaisiin ja tarkennettaisiin tätä ''kapeaa'' persoonahaitaria. Ilmeisesti tässä pitäisi lukijan tietää, millaisia persoonallisuuksia tämä mainittu persoonahaitari pitää sisällään. Olisi mielenkiintoista tietää, millainen on esimerkiksi aloituksessa mainittu ''tavishomo''?

      • voivattu

        Kyllähä sen tajuaa mitä tällä haen. Homopareistakin toinen on usein naismainen. Karhumiehet edustanee maskuliinisuutta parhaiten mutta he kai viihtyvät parhaiten keskenään. Kelpuuttasin mielummin monen "tavis" heterokaverini kuin homon. Toisaalta kokemukseni ei ole älyttömän laaja.


      • Lukijalta
        voivattu kirjoitti:

        Kyllähä sen tajuaa mitä tällä haen. Homopareistakin toinen on usein naismainen. Karhumiehet edustanee maskuliinisuutta parhaiten mutta he kai viihtyvät parhaiten keskenään. Kelpuuttasin mielummin monen "tavis" heterokaverini kuin homon. Toisaalta kokemukseni ei ole älyttömän laaja.

        ''Kyllähä sen tajuaa mitä tällä haen.'' Lukijan pitää summamutikassa arvata, mitä haet ja toivoa, että osuu arvailussaan oikeaan? Selvä se.


      • voivattu

        Edellisestä viestistäni selviää hyvin mitä ajan takaa.


    • Wanhahomo

      Ehkä aloittaja pelkää kirjoittaa auki tarkoittamansa tavallisen homon kuvauksen tai sitten ei osaa kuvata sitä. Itse olen lähinnä huomannut että pulaa on lähinnä nuorista hyväkroppaisista kaiken ikäisistä seksuaalisesti ja eroottisesti pitävistä miehistä. :->

      • voivattu

        Nii, katsokaa suurinta osaa suomalaisia (hetero)miehiä niin siinä on tavis. Kyse ensisijaisesti ulkonäöstä. Myös persoonallisuudesta.


      • bear.is.still.the.best

        Tavismiesten hanurit ovat liian leveitä kropastaan huolta pitävien itsetietoisten nuorten homomiesten pidellä.

        41-vuotiailla saattaa olla 25 v:n mieli, mutta silti 41-vuotiaan ulkonäkö.


      • Wanhahomo

        Ahaa, ulkonäöstä siis olikin kyse. Siinä tapauksessa kysymys on ilmeisesti siitä että ei saisi tunnistaa homoa homoksi. Itse olen aika huono tunnistamaan homoja katukuvasta tai kuvistakaan, mutta käänteisesti: yhtäkään homoksi tietämääni tai seuranhakupalvelussa itsensä homoksi määrittelemää ei ole vaikea uskoa homoksi. Kun homoja on niin vähän verrattuna heteroihin, niin silloin tuosta toki seuraa, ettei "tavallisia" homoja juurikaan ole. 'Juurikaan' sana siltä varalta että sellaisia homoja, joita on vaikeaksi uskoa homoiksi, saattaa olla olemassa. Eli en osaa itse(kään) kuvata mistä homon tunnistaa (ellei nyt stereotyyppisesta henkilöstä puhuta, mutta näitä on kuitenkin vähemmistö vähemmistössä).


      • voivattu

        No niinpä.


    • siltäväliltä

      Ihmettelen sitä kun homot mielletään yleensä joko neiteiksi tai karhuiksi. Itse en syty mistään pinkkitukkaisista meikkaavista "neiteistä" mutta vielä vähemmän mistään tynnyrimahaisista haisevista karvanaamoista. Vaan kyllä miehen täytyy olla iältään joku 20-30 pituutta joku 180-200 korkeintaan normaalipainoinen tai hoikka ja muutenkin joka pitää huolta kropastaan joten sixpäk olis plussaa. Lyhyet hiukset ja sellainen joka muistaa ajaa parran päivittäin. Joten hiusten lisäksi karvoja saa ja pitääkin löytyä vain kainalosta ja munista ja ehkä vähän jaloista. Ja miehiset harrastukset.

      • bear.is.still.the.best

        Haitarinsoitto on erittäin miehinen harrastus.

        Olet ilmeisesti hakemassa itsellesi lähinnä lentopalloilijaa tai koripalloilijaa? Ja 30 vuotta ja yksi päivä on ehdottomasti liian vanha? Tai 179 cm pitkä jää armotta ulos ;(

        Koska haitarin täytyy olla kapea.


    • Seeienääkäy

      Äidinkieli tunnustuksellisesti isättömän suusta näyttää tunnesekoomuksen tosiaan. Toiste et sitä tee, mitä teet, homo.

    • Luulen, että alottaja tarkottaa sellasta ihmistä, joka pitää asioista, jotka yhteiskunta määrittää miesten jutuiksi.

      • Voivattu

        No tavallaan.


    • enymmärrä

      No niimpä tietenkin. Kirjoitin nimittäin niin asiallisen viestin kuin osaan mutta niin vain oli sekin poistettu sääntöjen vastaisena. Olis mukava tietää että millähän perusteella tännekkin ylläpito valitaan.

      • bear.is.still.the.best

        Botti poistaa viestit jo kirjoittajan nimimerkin perusteella.

        Lopuista pitää huolen iästään ja homoudestaan epävarmat tavikset, joita aloittaja toivoo tänne vielä lisää.

        Persoonallinen ja itsestään varma vastaaja saa sensuuria osakseen.

        Sosiologisen tutkimuksen kannalta nämä poistetut vastaukset kertovat eniten joidenkin kyvyttömyydestä tulla toimeen yhteisillä sivustoilla. Sateenkaaressa ei saa olla kaikkia värejä eikä kaikkien kukkien sallita kukkia.

        Mutta mukavaahan tätä on testata kauanko vastaus saa palstalla olla.


    • Santeri94

      Olen minäkin homo/bi, mutta kukaan ystävistäni ei sitä tiedä. Monesti ovat kaverit järjestäneet sokkotreffejä ja sukulaiset ihmetelleen, etten (komeana) miehenä ole löytänyt itselleni muijaa.
      Selitellä saa, mutta en hae muijaa, enkä vakituista äijääkään. Seikkailumielellä, mutta kuinka kauan?...Kyllähän se mukavampaa olisi olla ja käpertyä jonkun vakimiehen/naisen kanssa.
      Koen olevan tavis, jos kaveritkaan ei tajua minun olevana homo/bi.

      • voivattu

        Homoissa on ehkä todella pieni ryhmä joita ei uskoisi homoiksi, ehkä kuulut niihin. Qruiserista on tullut vastaan muutamia myös.


    • kellä.onni.on

      Niin, aloittaja on siis suomennettuna hakemassa "heteronoloisia" homoja? Sehän on ikivanha ongelma.

      Seurankipeitä kampaajia, kielenopettajia, kirjastosetiä, hoitsuja ja kassoja riittää... mutta poliiseista, sähkäreistä, raksamiehistä, asentajista, palomiehistä ja vahdeista on kuultu vain villejä huhuja.

      Ehkä joku käy korjaamassa ne pois kulkemasta? Kuka tietää? Kellä onni on, sen kätkeköön jne.

      • Deadliest.Catch

        Homomiesten ammatinvalinnat kielivät useimmiten lyhytjänteisyydestä. Esimerkiksi kampaajaksi tai tarjoilijaksi kouluttautuminen ei kestä kohtuuttoman kauan ja työllisyysnäkymät ovat sangen hyvät, jolloin pääsee kiinni jonkinlaiseen toimeentuloon - tämähän on erittäin tärkeää niin kutsutuille rämehomoille, jotka muuttavat Turkuun taikka Helsinkiin syvältä maaseudulta.

        Harvempi homomies hakeutuu perinteiseen työmiesammattiin kuten vaikkapa rakennusmieheksi tai sähkönasentajaksi juurikin niistä syistä, että siellä on parempi pysytellä kaapissa kuin kaapin ulkopuolella, mutta tietysti joitakin työmiehiä mukaan mahtuu, mutta heitä ei välttämättä homoksi tunnista ennen kuin kertovat asiasta.

        Kaappihomoja sitten voi löytyä ihan mistä ammatista ja asemasta tahansa, mutta useimmiten he pysyvätkin kaapissa ja elävät ihan tavallista perhe-elämää, johon kuuluu vaimo ja kaksi lasta, koira, auto ja kesämökki.


      • juu_ei_juu

        Entä jos kyse on vain sun oman tietämykseksi ja sosioekonomisen asemasi sekä median luomasta harhasta? Sun listasi koostuu vain alemmista toimihenkilöistä ja työntekijöistä. Mun tuntemani homot eivät kuulu yhteenkään sun listaamista ammattiryhmistä, mut se kertoo enemmän mun omasta sosiaalisesta verkostostani kuin jostakin "homojen todellisuudesta".


    • raksanmies

      Ei saa olla liian homo.

    • goglasin

      Monet seikat vaikuttavat ammatinvalintaan ja asuinpaikkaan.

      • voivattu

        Niin? Ei kysymys olekaan ettei homoja olisi joka lähes joka niemen notkassa, "taviksia" on vain kertakaikkiaan liian vähän. Mutta koitetaan olla valittamatta, onhan meillä tasa-arvoinen avioliittolaki ja maan mainiot Pride-kulkueet.


    • homoihinpettynythomo

      Pride-kulkueetkin ovat vain pelkkää ulkokultaa. Niin se vain on että homon pahin vihollinen on toinen homo.

    • homoihinpettynythomo

      No niimpä tietenkin, taas on viesti poistettu! Tämä on kuin joku uskonlahko. Kyllä ollaan ulkopuolisilta suvaitsevaisuutta itkemässä, mutta auta armias jos et sisäpiirissä mahdu samaan muottiin. Eli jos et äänestä vihreitä, hyväksy kaikkia lapsia raiskaavia maahanmuuttajia, et ole vegaani, et asu kaupungissa, et ole ateisti, olet isänmaallinen, arvostat sotaveteraaneja, et hyväksy kannabiksen laillistamista, et työskentele naisvaltaisilla aloilla, et pukeudu naisten vaatteisiin, etkä käytä meikkejä. Niin et ole tervetullut joukkoon, ja jos ilmaiset tyytymättömyytesi ääneen niin sinut vaijennetaan.

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe