UUTISIA RUOTSISTA SENSUURIVAPAA

KULTURELLIT

Ruotsissa tutkimus osoittaa, että vuosien 2016-17 aikana joukkoraiskaajista noin 98% oli maahanmuuttajataustaisia.

Ruotsalainen Expressen tutki vuosien 2016-17 aikana suoritettuja joukkoraiskaustapauksia, joiden johdosta tuomittiin 43 henkilöä.

Tilastot osoittavat, että tuomituista 32 oli lähtöisin ulkomailta ja 10 oli syntynyt Ruotsissa, mutta ainakin toinen vanhemmista oli maahanmuuttotaustainen. Vain yhdellä tuomion saaneella molemmat vanhemmat olivat syntyneet Ruotsissa.

43:stä tuomitusta 13 oli alle 18-vuotiaita rikoksen tekohetkellä. Joukkoraiskaajien keski-ikä oli 21 vuotta, ja 32 prosenttia oli saanut aiemmin tuomion Ruotsissa jostain toisesta rikoksesta.

Maahanmuuttajat eivät ole yliedustettuina Ruotsissa pelkästään joukkoraiskauksissa. Ruotsalainen juristi Elisabeth Fritz väitti viime syksynä, että suurimmassa osassa raiskaustapauksia joiden parissa hän joutuu työskentelemään, epäiltynä on maahanmuuttajataustainen.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VAIKENEMISENMUURI

      Yksi Oulun raiskauksen uhreista päätti päivänsä oman käden kautta aiemmin syksyllä. Poliisihan kiisti, että tällaista on tapahtunut.

      Nuori 14-vuotias tyttö menehtyi oman käden kautta jo lokakuun lopussa. Tyttö ja hänen kaverinsa houkuteltiin Oulun kauppakeskus Valkeasta useamman arabin joukolla mukaan Tuiraan. Raiskaus tapahtui asunnolla. Tässä tapahtumasarjassa raiskattiin siis kaksi tyttöä. Miehet olivat käyttäneet mm. alkoholia houkutellakseen tyttöjä.

      Tytöt olivat tehneet asiasta rikosilmoituksen vasta useiden päivien jälkeen itse raiskauksesta, luultavasti raiskaajat olivat uhanneet tyttöjä pitämään suut kiinni. Tietenkin häpeä tapahtumasta oli osasyynä alun vaikenemiseen.

    • järkyttävää

      Järkyttäviä ovat nuo tilastot ja teot. Varsinkin kun tietää ettei tuo johdu tiedon ja valistuksen puutteesta vaan puhtaasti asenneviasta. On vaikea ymmärtää miten edelleen jotkut kuvittelevat että ongelman saisi korjattua valistuksella. Turvapaikkaturismi ja kenties koko maahanmuuttohärdelli pitäisi lopettaa toistaiseksi kokonaan.

      Mutta näitä tilastollisia tosiasioitahan ei saa käyttää sitten niiden seksuaalisen väkivallan uhrien kokemusten vähättelemiseen joissa tekijöinä ovat olleet suomalaiset.
      Oma lähisukulaiseni joutui nuorena joukkoraiskatuksi ja asialla olivat ihan kantasuomalaiset kaksi aikuista miestä. Nämä k*sipäät alkoivat myös parittaa häntä pitkin suomea ja tienasivat fyrkat taskuunsa hänen kustannuksellaan. Uhkasivat henkeä jos ei suostu. Hän oli silloin vielä seksuaalisesti kokematon. Siitä lähti jatkumo joka pilasi koko hänen elämänsä. Aivan järkyttävän kauhean elämän jälkeen hän sitten myöskin kuoli ennenaikaisesti.

      Yksi suurimmista traumoista oli se miten hänen kokemukseensa suhtauduttiin mm. oman perheen ja myös muiden ihmisten taholta. Häntä kiusattiin tämän kokemuksen vuoksi. Hänen niinsanotut ystävänsä ryhtyivätkin yhtäkkiä vanhempien ystäviksi, heitä tukemaan kun heillä oli tuollainen moniongelmainen 'vaikea' tytär. Kylillä hänestä tehtiin"huora". Niinsanotut ystävät juoruilivat kylillä mehukkaita valheita että hän on prostituoitu. Oli siinä kestämistä kun esim. entinen peruskoulun biologian ja maantiedon opettaja sai asiasta tietää ja piti tätä mehukkaana sensaationa. Se oli viihdettä tylsistyneiden pikkukylän k*sipäisten vajakkien harmaaseen elämään. Pikkukylällä kaikki tuntevat toisensa. Kun hän sitten joutui itsemurhayritysten, pahoinpitelyiden ja päihdeongelmien yms. vuoksi juoksemaan terveysasemilla ja osasoilla, entiset koulukaverit ja muut tuttavat jotka olivat päätyneet sinne töihin tirkistelivät pegasoksesta sairaushistoriaa ja tietoja ja pääsivät kauhistelemaan ja mässäilmään näillä arkaluontoisilla traumoilla oikein sydämensä kyllyydestä. Ja juoruilemaan kylillä hänestä vielä vähän lisää. Mäyssyn mäyssyn. Vihaan noita ihmisiä enemmän kuin mitään.

      Rikosilmoituksia ei koskaan tehty koska vanhemmat vastustivat rikosilmoituksen tekoa. Psykoterapiakin kiellettiin vanhempien taholta aluksi. Varmaankin siksi koska myöskään omien vanhempien edesottamukset eivät kestäneet päivänvaloa. Psykoterapiassa kaikki olisi tullut julki. Ja se pelotti vanhempia. Hautajaisissa siunaava pappi, vanhempien uskonystävä, piti hautajaispuheen jossa julisti että vainaja "joutui kantamaan _omien_ lankeemustensa seurauksia myös omassa kehossaan". Toinen pappi, rovasti, joka oli vainajan isän lapsuudenystävä, piti muistopuheen jossa päätti alkaa vitsailemaan vainajan ulkonäöstä. "Nyt on tyttö vieläkin kauniimpi kun hän on siellä taivaassa ja hänellä on se valkoinen puku ja harppu ja kaikki". Siis ihan oikeasti. Tämä ei ole mikään fiktiivinen parodia, vaan ihan todellinen tilanne. Ilmeisesti tämä psykopaatti, rahvas tyhmä maatiaispappi kuvitteli keventävänsä tunnelmaa ja tekevänsä lapsuudenystävänsä menetyksestä vähän siedettävämpää heittäytymällä "hauskaksi" muistotilaisuudessa vainajan kustannuksella. Sehän ei haittaa kun vainaja oli ennenaikaisesti kuollut NAINEN. Sovinistista vitsailua sopii harrastaa jopa hautajaisissa, ei se haitannut ketään.

      Tämä oli kaikille aivan selvä: suomalaisten seksuaalisen väkivallan uhriksi joutunut tyttö oli itse syyllinen tapahtuneeseen. Hän yksin oli vastuussa kaikista niistä seurannaisvaikutuksista joita nämä kokemukset ja tämä kohtelu sai hänen elämässään aikaan. Vähän niinkuin tuo dubain prinsessa. Troubled young woman. Vika oli hänessä itsessään. Itse syyllinen omiin ongelmiinsa joita nämä traumat hänelle aiheuttivat. Kristityille lähiomaisille oli itsestäänselvää että hänen ongelmansa johtuivat hänen omista lankeemuksistaan.

      Meillä on ihan tarpeeksi k*sipäisiä asennevikoja seksuaalista väkivaltaa kokeneita kohtaan jo ennestään. En ihmettele että joidenkin kohdalla tämä maahanmuuttajien tekojen aiheuttama suuri julkinen paheksunta aiheuttaa raivoa. Monien mielestä se tuntuu tekopyhältä. Seksuaalinen väkivalta vaikuttaa olevan vasta nyt vakavaa kun asialla ovat ulkomaalaistautaiset.

      Suomalainen henkisesti kehitysvammainen rahvas on aina suhtautunut seksuaaliseen väkivaltaan humoristisesti. Se on vain joku nolo kommellus, seksuaalisen väkivallan uhrin oma moka josta hänelle voi vapaasti v*ttuilla. Eikä vain voi, vaan suorastaan kuuluu v*ttuilla. Koska se on änelle oikein. Varsinkin jos hän erehtyy asiasta puhumaan ääneen. Koska ei suomalaisen valkoisen heteromiehen mainetta saa tällä tavalla tahrata.

      Järkyttävistä tilastoista huolimatta KENEN TAHANSA TEKEMÄ seksuaalinen väkivalta on yhtä vakavaa. Jos joku tuomitsee vain yhden ryhmän tekemät teot mutta vähättelee toisen, hän ei silloin tuomitse seksuaalista väkivaltaa vaan käyttää sitä toisenlaisten agendojen ajamiseen. Tällaista sävyä on paljon ilmassa nykyisin julkisessa keskustelussa.

    • Keventäjä

      Joukkoraiskauksiin osallistuneista neljä viidesta pitää sitä aivan normaalina ja hauskana.

    • Sivari

      Maissa, joista tulee Suomeen eniten turvapaikanhakijoita, ei edes tunneta käsitettä ala-ikäinen,
      ainakaan samassa merkityksessä kuin meillä.

      Pakistanilainen tuttuni näytti serkkunsa häistä tallennetta niin taisi olla 12-vuotias morsian.

      Monessa Lähi-Idän maassa suuri ongelma nimenomaan raiskaukset ja aika yleistä, että raiskaussyytteen on voinut välttää mm. jos raiskaaja tekee raiskatusta naisesta kunniallisen ottamalla tämän vaimokseen.

      Löytyy faktana ulkomaisilta suurilta uutissivuilta, mutta eihän mitään tämmöstä Ylet ja Hesarit julkaisisi.

      Meillä on ollu täällä asiat niin hyvin ja ollaan sen verran sinisilmäisiä, ettei isot miehetkään meinaa uskoa edes kaikkia juuri julki tulleita rikoksia, mutta jos vähänkään käyttää maalaisjärkeä, niin
      pitäisi tajuta, että tämänkaltaisia tekoja on ollut jo vuosikausia poliisin, valtamedian, vastaanottokeskuksien ja valtaapitävien niitä peitellessä.

      Tiedän sen itse, koska olin sivarina vastaanottokeskuksessa ja kaikki liikaa asioita nähneet vaiennettiin psykologisella vallan käytöllä ja vaitiolovelvollisuuteen vedoten.

      Tässä hyvin kirjoitettu amerikkalaisen toimittajan artikkeli Euroopan tilanteesta. Myös Ruotsi ja Suomi mainitaan. Että Se Sipilän "yksittäistapaukset" täytyy olla paksuinta potaskaa, mitä on koskaan yksikään suomalainen poliitikko suustaan päästänyt.

      https://canadafreepress.com/article/muslim-migration-and-rape-statistics-in-europe

      • uikuitiuikuiti

        "Monessa Lähi-Idän maassa suuri ongelma nimenomaan raiskaukset ja aika yleistä, että raiskaussyytteen on voinut välttää mm. jos raiskaaja tekee raiskatusta naisesta kunniallisen ottamalla tämän vaimokseen.

        Löytyy faktana ulkomaisilta suurilta uutissivuilta, mutta eihän mitään tämmöstä Ylet ja Hesarit julkaisisi."

        Älä valehtele. Asia on koko ajan tapetilla. Ei ole ainuttakaan joka ei noita asioita jo tietäisi, niin paljon niistä puhutaan.

        Hesari ja Yle on julkaissut vähän väliä artikkeleita koskien tyttöjen ja naisten huonoa asemaa, lapsimorsiamia, seksuaalista väkivaltaa meille vieraiden kulttuurien piiristä. Puhut potaskaa väittäessäsi etteivät Suomen mediat muka asiasta ole puhuneet. Vaikuttaa siltä että nimenomaan maahanmuuttajataustaisten ja jopa toisella pallonpuoliskolla elävien tyttöjen ja lasten tilanne on erityisen lähellä Ylen ja Hesarin ja muiden valtamedioiden sydäntä ja suomalaistytöt ja naiset ovat jääneet kokonaan paitsioon. Samaan aikaan kun suomen media keskittyy itkemään toisen pallonpuoliskon kärpässilmälapsia naapurissasi isukit ja veljet ja enot ja sedät ja muut suomalaiset rähmäkäpälät ovat harrastaneet seksuaalista väkivaltaa koko ajan kaikessa hiljaisuudessa. Ja usein jopa kaikkien nenän alla, kaikkien tieten, ilman että kukaan asiaan puuttuu koska suomalaisen kohdalla seksuaalisesta väkivallasta tulee pelkkä vitsi.

        https://yle.fi/uutiset/3-8187625
        https://yle.fi/uutiset/3-8397009
        https://yle.fi/uutiset/3-8177877
        https://yle.fi/uutiset/3-10602765
        https://yle.fi/uutiset/3-7877771
        https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/09/30/seksuaalikulttuurien-erot-hammentavat-maahanmuuttajia-ja-suomalaisia
        https://yle.fi/uutiset/18-29089

        Lisää löytyy kun viitsit vain vähän googlettaa.

        "Meillä on ollu täällä asiat niin hyvin ja ollaan sen verran sinisilmäisiä, ettei isot miehetkään meinaa uskoa edes kaikkia juuri julki tulleita rikoksia, mutta jos vähänkään käyttää maalaisjärkeä, niin
        pitäisi tajuta, että tämänkaltaisia tekoja on ollut jo vuosikausia poliisin, valtamedian, vastaanottokeskuksien ja valtaapitävien niitä peitellessä."

        Mussuti mussuti. Meillä ei ole ollut asiat koskaan hyvin mitä tulee seksuaaliseen väkivaltaan. Suomi on Euroopan ja muiden länsimaiden mittakaavassa tällaisissa asioissa hyvin primitiivinen ja sivistymätön kulttuuri. Kun suomalainen kertoo joutuneensa suomalaisen tekemän seksuaalisen väkivallan uhriksi hänen naamaansa hierotaan seksuaalirikostilastoja joissa ulkomaalaiset ovat yliedustettuina. Hänen kokemuksiinsa suhtaudutaan v*llen ja vähätllen, ja kaikki tietävät ettei hänelle oikeasti ole mitään tapahtunut koska hän on vain huomio*ra. Ja koska vahva länsimainen nainen, loistava länsimaisen naisen asema ja pälä pälä, niin kaikki tietävät että oma vika se kuitenkin oli. Ja sitten hakataan afgaaninaisten asemalla päähän.

        Joten sovitaanko että kun kyseessä on turvapaikanhakijoiden tekemät rikokset keskitytään puhumaan turvapaikanhakijoidenrikoksista eikä siirretä keskustelua suomalaisten rikoksiin. Ja kun kyseessä on suomalaisten tekemät rikokset keskustellaan suomalaisten rikoksista eikä siirretä keskustelua ulkomaalaistaustaisten rikoksiin.

        Keskustelun ujuttaminen asian vieretä puhumiseen on niiden tekojen uhreiksi joutuneiden kokemusten vähättelyä ja heidän ylitseen kävelemistä, joista juuri nyt tällä hetkellä on kyse.

        Joten voit pitää sen s*nan turpasi kiinni ja lopettaa turvapaikanhakijoiden seksuaalirikosten käyttämisen suomalaisten seksuaalirikosten vähättelyn.


    • pikku.huomio

      Pikku huomo muuten: Miksiköhän poliitikomme Halla- ahoa myöten puhuvat lapsiraiskaajista? He ovat lapsenraiskaajia. Lapsiraiskaajasta tulee mielleyhtymä että lapsi itse olisi raiskaaja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe