Huomioita palstan tasosta! Erityisesti ylläpidolle!

PoistunPalstslta

On todella ihmeellistä, että ylläpito antaa parin sananmuuttajan rietastella palstalla mielin määrin, niin ettei mitään asiallista keskustelua voi käydä ilman näitä riettaita ja härskejä sananmuunnoksia.
Ihminen on todella henkisesti ja seksuaalisesti hyvin häiriintynyt , jos ajatuksissa on aina 24/7 vain sananmuunnokset!

Annan periksi keskustella palstalla asiallisesti.

24

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Skepponen

      Pannaan tähän malliksi sukupuoleton, neutraali ja ärsyttävä viite: VL-foorumi, Arjen askareissa/vaihtoehtohoidot

    • Toivo.Lång.Inkeroinen

      Tuo kd-riekkuja on niin ulalla henkisesti että se n a u t t i i suunnattomasti "palstamoderoinnistaan". Se on poloisen elämänillan täytettä.
      Olen kuullut että käyttämällä tork-selainta, ylläpito ei voi bannata sitä. Tuli kauempaa kylältä naapurustoomme yli 20 vuotta sitten talon näköetäisyydelta meidän talostamme.
      Osti kuolinpesän korjausta vaativan talon.
      Pyysi minuakin osallistumaan talonsa remonttityöhön. Onnettoman isännän tulityön seurausta oli että talo syttyi tuleen. Purueristeinen talo syttyi useaan kertaan.
      kd-riekkujan sydänystävänaapuri kuittaili minulle vielä muutama vuosi sitten: kun topilta otettiin tulitikut pois, niin tulipalotkin loppuivat.
      Palokunnan pöytäkirjoista olisi selvinnyt ammattilaisten arvio palojen todellisista syistä. Se toivoi saavansa myötätuulta muilta raamattuvyöhykkeen jäseniltä lähtiessään Yleisradion maakuntaohjelmissa vihjaamalla tietoiskuilla; naapurustossamme asuu hyvin epätoivottava tyyppi. Kantelun vastaan ottaja oli presidentti Ahtisaari vaimonsa kanssa, maakuntakiertueellaan

      Kirjoitteli netissä: pian se syyllisyydentunnossaan tekee itsemurhan. Kesti kauan ymmärtää että alueelta poisajomanööverin oli suunnitellut v.viitanen, uusi naapurini.

      Yritys ajoi kiville. Kuitenkin v.v sai minusta vihamiehen viimeiseen hengenvetooni asti.
      Tyypillistä ettei vaimollaan tai poikiensa perheillä ole ollut moitteen sanaa alueella asumisestani. Oletettavasti siksi että he sivistyneinä ihmisinä katsovat etteivät he viranomaisten puuhiin normaalikansalaina ala; taaplatkoon kukin tyylillään, kai ajattelevat.

      • inkeroisista

        Toivo, Toivo: Raskasta on elämä itsesi kanssa. Opettele sovinnollisuutta.


      • armolline

        Entä vihjaileva oma kirjoituksesi diopteritähtäimestä?


      • Toivo.Lång.Inkeroinen
        inkeroisista kirjoitti:

        Toivo, Toivo: Raskasta on elämä itsesi kanssa. Opettele sovinnollisuutta.

        Olet syyllistynyt netin avulla tekemääsi varkauteen viitanen . Poistit hakkeroimalla ammattilaisen tekemät kotisivusivuni.
        Hän ei uskonut ennenkuin hän luvallani kaappasi koneeni. Ei sitä siellä tosiaan ole ATK-mies sanoi.
        Sen lisäksi olet aiheuttanut minulle satojen eurojen rahalliset kulut hakkeroidessasi satoja kertoja konettani.
        Nyt ruikutat sovinnollisuutta. Tunnusta rikoksesi ja lopeta pelleily. Nyt 80 vuotiaana toivoisin ettei kotirauhani enää rikottaisi lahkölaishörhön takia enää vastaisuudessa.

        Poistin netistä myös omaisteni osoitetiedot. Näin kiilusilmäisimmät lahkolaiset juuri toimivat, eristämällä. Olet lievästi mielisairas, viitanen.


    • ExteiniNyt50v

      Joskus poikasena teini-iässä kaveriporukassa kilpailimme näissä sananmuunnoksissa, että kuka keksii parhaan. Sen jälkeen en ole niihin törmännyt, ennen kuin tällä palstalla!
      Tällä palstalla tuntuu olevan pari teini-ikäistä, jotka kilpailevat siitä, että kuka keksii parhaan sananmuunnoksen ja sitten nauravat keskenään ja ovat onnensa kukkuloilla, jos joku suuttuu heidän sananmuunnoksistaan.
      Lapsellista teini-ikäisten touhua. On toki toinenkin mahdollisuus, että jo vanhemmat miehet ovat jäänet teini-iän tasolle ja siksi käyttäytyvät sivistymättömästi, koska aivot eivät ole kehittyneet iän mukana. Todella surullista, jos asia on näin! Jos ovat näitä vanhoja teinejä, niin olisi kyllä syytä mennä terapiaan, eikä pilata asiallista ja hyvää palstaa.

      Jostain syystä ylläpito puuttuu kovin huonosti näihin kaikkiin häiriköinteihin myös muilla palstoilla.
      Oma käsitykseni on, että ylläpitoa kiinnostaa vain palstojen mainostuotot! Myös tämä ylläpidon välinpitämättömyys on surullista ja osin myös jopa lainrikkomista, koska heidän tulisi valvoa keskustelupalstojaan!

      • Jällivaaran.Kurkimies

        Mitä väliä sinulle on jonkun toisen nimimerkillä? Jos joku ääliö kääntää nimimerkin toisinpäin, niin minunko vikani se on?


      • Jos olet yhtään seurannut tätä palstaa, niin olet huomannut häirikön olevan joku muu kuin se käyttäjä, jonka nimimerkeistä palstahäirikkö väännelmiä postaa.


      • Rallin_kuvaus
        Jällivaaran.Kurkimies kirjoitti:

        Mitä väliä sinulle on jonkun toisen nimimerkillä? Jos joku ääliö kääntää nimimerkin toisinpäin, niin minunko vikani se on?

        Olen possun turaaja ja turaan kaikki nelijalkaiset kunnolla.


    • TURON.POSSU

      Et ole koskaan edes yrittänyt keskustella täällä asiallisesti. Nytkin ilmoitat vain lopettavasi yrittämästä keskustella asiallisesti, et ilmoita poistuvasi palstalta. Tuo viimemainittu on se, jota kaikki täällä toivovat.

      Sitten alkaa täällä yleinen keskustelu vaihtoehtoisista hoidoista, asiallisesti.

      • Olli-Markku

        Videosta kopioitu: mitä tapahtuu kun luopuu sokerista 14 päiväksi

        1. Hinku saada sokeria loppuu

        2. Vähemmän nälkä

        3. Vähemmän uupumusta

        4. Ylimääräisen veden rasvan poistuminen

        5. Mieliala parantuu

        6. Iho näyttää paremmalta

        7. Vähemmän jäykkyyttä

        Kohdat 1 ,2 ja 5 vaikutukset elintarvike ja lääketeollisuuteen..vähemmän mitä myydä
        jos ihmiset luopuvat sokerista---->vähemmän tuloja . Ei siis ihme että teollisuus tykkää sokerista, se on heille se aine joka tuottaa rahaa, siksi sitä myös lisäillään niin moneen tuotteeseen .

        What Happens if You Stop Eating Sugar for 14 Days ( YouTube )
        Dr. Eric Berg DC
        Julkaistu 31.12.2018


    • selväpäinen

      Eiköhän paljon selvenisi, jos Toivo Långilta otettaisiin näppäimistö pois?

      • Jumalaisten.hupina

        Väitätkö Toivo Långin olevan se, joka kirjoittelee tänne asiattomia aloituksia, runon kaltaisia väännelmiä, hokee 13% BMJ-mantraa, tekeytyy toisiksi nimimerkeiksi ym.?


      • Rallin_kuvaus


      • Johtokunta
        Jumalaisten.hupina kirjoitti:

        Väitätkö Toivo Långin olevan se, joka kirjoittelee tänne asiattomia aloituksia, runon kaltaisia väännelmiä, hokee 13% BMJ-mantraa, tekeytyy toisiksi nimimerkeiksi ym.?

        Sinä ja Toivo olette palstan pahimmat riesat, sillä olemme tutkineet kaikki viestinne ja kaikki IP-jälkenne ja olette niiden perusteella palstan pahimmat öykkärit ja keskustelujen pilaajat.


      • avoimetWLANit
        Johtokunta kirjoitti:

        Sinä ja Toivo olette palstan pahimmat riesat, sillä olemme tutkineet kaikki viestinne ja kaikki IP-jälkenne ja olette niiden perusteella palstan pahimmat öykkärit ja keskustelujen pilaajat.

        "IP-jälki". Naapurin netti käytössä.


      • HyvinUtelias
        avoimetWLANit kirjoitti:

        "IP-jälki". Naapurin netti käytössä.

        Kumman netti?
        Toivon vai Viitasen?


      • Rakkaus.KAIVOLLA
        HyvinUtelias kirjoitti:

        Kumman netti?
        Toivon vai Viitasen?

        Toi oli muuten aika hyvä.


      • Possuntutkija

        Löysin paremman:
        ”Rokotteet ja vaiettu tieto” kirjasta

        ”Lääkärit ajautuvat näin osaksi terveysviranomaisten peittelypolitiikkaa. Heille annetaan rajoitettua tietoa, ja heidät ohjeistetaan antamaan lasten vanhemmille rajoitettua tietoa, jolloin vanhemmat eivät pysty antamaan tietoon perustuvaa suostumusta rokotukseen. Tietoon perustuva suostumus (informed consent) on EU:nkin määrittelemä potilaan oikeus. Lääkäreiden (ja meillä myös terveyden- ja sairaanhoitajien) toiminta tähtää tietyn terveyskäyttäytymisen saavuttamiseen, ei korkeatasoisen tiedon jakamiseen, jonka pohjalta vanhemmat ja aikuiset rokotettavat voisivat tehdä terveytensä ja lastensa terveyden kannalta hyvän päätöksen.

        Samalla lääkärit, joille lääkkeiden haittavaikutukset ovat totuttua hyväksyttyä arkipäivää, koulutuksensa voimasta suostuvat näkemään nimenomaan rokotteiden haittavauriot enintään ”yhteensattumina”. Siksi he eivät katso niitä raportoimisen arvoisiksi. He voivat ummistaa silmänsä, vaikka haittavaikutuksia on epidemioittain, ja osa vammauttaa pysyvästi ja osa on kuolemaksi.”

        Mitä tapahtuu lääkärille, joka ymmärtää, ettei saa nähdä, ja joka kuitenkin jatkuvasti joutuu näkemään? Niin sanottuna poliosokeripalavuonna 1985 osa lääkäreistä meni nykyistä mykkyyttä paljon pitemmälle. He ohjeistivat potilaitaan, minkä johdosta nämä tulivat ajoissa valistetuiksi, ja kovasta markkinoinnista huolimatta osasivat kieltäytyä rokotteesta. Jotkut lääkärit menettelivät samoin myös omien lastensa kohdalla eli jättivät nämä rokottamatta, mistä kantautuikin tietoa päiväkotivanhemmille, joita käytäntöjen ristiriitaisuus edelleen lisähämmensi. Julkisuudessa rokotteen välttämättömyys kun oli ainoa puheenaihe.

        Läpinäkyvyyttä ja avoimuutta? Tuntemattomia käsitteitä rokotteissa. Vuodesta 1985 tilanne ei suinkaan ole parantunut, vaan pahentunut. Lääkärit varovat huomattavasti enemmän sanomisiaan, ja oman ajattelun kieltäminen tunnetusti lisää stressiä. Laput molemmilla silmillä vanhempien odotetaan tekevän ratkaisunsa, ja kaikki tämä todellakin vielä 2000-luvulla.


    • Rekkuu

      Palatsilta on parempi poistua ennen pilkkopimeää. Yleispalsta vapaasti kun on muuttumassa yleispalstaksi suvaitsevaisesti.

      • AMDG

        Ad maiorem Dei gloriam!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe