samat laulajat

hömppää

Radiopomo sanoi, että musiikkitarjonta on monipuolista. Ainakin radio Jyväskylä soittaa kyllästymiseen saakka Tuure Kilpeläisen ja Arttu Viskarin biisejä.

54

<50

  Vastaukset

  • Millä taajuudella tämä "Radio Jyväskylä" lähettää?

  • Radio Suomi on tällä menolla tuhon oma.

   • Toivottavasti olet oikeassa. Kuulijamäärien lasku vain on niin hidasta, mikäli lasku jatkuu edelleen samanlaisena, että menee ainakin 20-30vuotta tällä menolla ennen kuin voidaan nähdä Radio Suomen tippuvan edes sijalle 3 suomen kuunelluimmista asemista.


  • Siis tarkoitin Yle Jyväskylä

  • Radio on tarkoitettu kuuntelijoita varten. Ku kuuntelijat loppuu ei tarvita radiotakaan.

  • Ei taida Lindroos aavistaa, millaista on monipuolinen musiikki. Samaa vinkunaa yötä päivää .Kiitos ei.

   • Kyllähän Lindroos ja Ferm tajuavat ainakin mikäli on uskominen Teoston tekemää haastattelua. Siinä nämä kaksi Radio Suomen tyyppiä kehuvat kilvan, kuinka ovat tuoneet Radio Suomen musiikin tähänpäivään ja omaavat erittäin laaaaaaajat musiikkimaut.

    Kumpikaan näistä kahdesta asiasta ei vain kuulu Radio Suomen musiikissa. Perinteistä Yleä luvataan ja puhuttaan yhtä, mutta todellisuus on aivan toista. Räikein esimerkki on Yle puheen musiikkivalinnat.


  • Ensin pitäisi tietää kenelle tuo soitettava musiikki on suunnattu? Siis mikä kuuntelijaryhmä luultavimmin sitä kuuntelee ja pitää siitä. Mikäli Finnpanel tekisi gallupin Radio Suomessa soitettavasta musiikista niin tulos voi olla epämukava Lindroosille.

   • Villi veikkaukseni on: Radio Suomen soittolista on luotu palvelemaan Lindroosia & muita kanavan musiikista päättäviä. Kun tarvitsee mahdollissimman harvoin miettiä oikeasti mitä kanavalla laittaisi soimaan, jää paljon enemmän vapaa-aikaa kaikkeen muuhun. Työstä saatavassa palkassahan tämä ei näy varmasti mitenkään ainakaan negatiivisena.

    Siksi paljon useammin voi olla: Olen lomalla.... Palaan silloin ja silloin.


  • Yle on käsitykseni mukaan tarkoitettu kaikille suomalaisille verovelvollisuus ainakin kuuluu periaatteessa kaikille. Puolisoni pitää auki radiota päivisin kun on siihen tottunut. Itse juoksen karkuun ja suljen ovia perääni. Samaa vinkumista, määkimistä ja honotusta pötköön . Ilmeisest samat suomalaiset artistit tai ainakin sellaisina itseään pitävät aina äänessa. Tasapuolisesta tarjonnasta ei tietoakaa, En tiedä kuka valitsee mutta ei hän kyllä näe maailmaa ynpärillään oman napansa ohessa.

  • Kaikki vastuu ensikädessä Radio Suomen musikista on Marja Keskitalolla. Lindroos on vain marionetti puulaakissa. Keskitalolle on tullut eräänlainen vauhtisokeus koska hän luulee että soittolista pitää olla " uutta" musiikkia. Käytännössä se on tarkoittanut sitä että samat artistit ja samat kappaleet soivat joka päivä aamusta iltaan. Viikosta viikkoon Tähkää ja muita huutajia.
   Keskitalon tieto ja arvio heittää pahasti koska luulee että pakkosoittamalla " uutta" musiikkia Radio Suomi on ajan hermolla. Keskitalosta on aika jättänyt eikä hän elä tätä päivää. Lienee jo niin vanhakin että on urautunut ja motivaatio kehittämiseen kadonnut. Keskitalolla ei ole enää mitään annettavaa, jospa älyäisi jäädä eläkkeelle. Veronmaksajana en halua elättää nuutuneita uinujia.

   • Haluaisin oikaista Muutospaine sinun väärän aivopestyn näkemyksesi. Radio Suomen soittolista koostuu lähinnä samoista vanhoista isoista hiteistä sekä varmistetuista uusista hiteistä. Toki jos pitää uutena musiikkina kaikkea 2000-luvulla julkaistua niin sitten tuo pitänee paikkansa.

    Radio Suomen musiikista päättävät eivät tiedä tuon taivaallista uudesta ja tuoreesta musiikista. Kuukausia myöhässä soittoon kappaleita, jotka soineet jokapaikassa lukuisia kertoja. Suurimmaksi osaksi Radio Suomi laahaa 2-3 vuotta jäljessä ja tätä jotkut kutsuvat uudeksi musiikiksi. Myös Radio Suomen tyypit.

    Mieluummin uutta täysin tuoretta musiikkia (mitä ei tule kuin ani harvoin) samojen vuoden tai useamman takaisten samojen vanhojen toistamisen sijaan. Radio Suomelle kun eivät näytä kelpaavan kuin artistien ja bändien menestyneimmät sinkkubiisit. Siksi vanhaa musiikkia pitäisi välttää vieläkin rankemmalla kädellä. Ja kun puhun vanhasta musiikista tarkoitan kaikkea kuukausia tai vuosikymmeniä vanhoja. Missä se Radio Suomen markkinoima uusi ja tuore musiikki on? Vai soiko alueellani eri kappaleet Radio Suomessa kuin muualla Suomessa.


   • Pakkosyöttäjät kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Siitähän juuri viestissäni kirjoitin. Radio Suomen tyypeillä ei ole mitään käsitystä uudesta tuoreesta musiikista. Ei Lauri Tähkän Morsian tai Minun Suomeni ole enää 2019 uutta musiikkia. Radio Suomen musiikista päättävät ovat eri mieltä.

    Itse en tajua lainkaan niitä, jotka vastustavat, sitä että Radio Suomessa alettaisiin oikeasti soittamaan uutta ja tuoretta musiikkia. Eihän se pois sulje sitä, että aina välillä ja joissain ohjelmissa soisi vanhempaakin. Pystyväthän muutkin kanavat tähän halutessaan, kotimaisista lähinnä Sea FM ja sitten loput täytyykin hakea ulkomailta.

    Omasta mielestäni on paljon kyllästyttävämpää kuulla vuositolkulla, joka päivä samoja 1990-2016 vuoden hittejä edelleen, kuin sama määrä täysin uusia biisejä. Paljon kyllästyttävämpää on kuunnella näitä jo aikanaan joka asemalla satoja soittoja jopa tuhansia vuoden aikana saaneita ja sitä seuraavana ja seuraavana jne, kuin jotain tuoreita biisejä sen vajaa 200 kertaa vuodessa. Tuo yhtälöhän ei tosin toimi Radio Suomella, koska jo reilusti vähemmilläkin soittomäärillä saadaan kyllästyminen aikaan. Tämä johtunee taas siitä että niiden 50-100 soittokerran biisien välissä toistetaan edellä mainitusti vanhoja biisejä. Toinen kyllästymisen aiheuttama asia on, että moni on ehtinyt tahtomattaankin kuulla monet biisit jossain muualla ennen kuin ne saapuvat muka uututtena Radio Suomelle.

    Vaikka Ylestä muuta väitetään ja vedotaan johonkin tutkimukseen, totuus on ihan toinen.

    Rummuttakaa palautteilla vain lisää Hesaria niin tekevät entistä enemmän juttua Ylestä ja ehkä saadaan heiltäkin se kilttiys sensuuri siitä välistä pois. Ylen johdon on aika astua esiin ja sanoa rehellisesti syy, miksi eivät kuuntele toiminnan mahdollistavia pakkoveron maksajia missään asiassa. Me kuulijat ja katsojat kun olemme aina väärässä Yleläisten mielestä.


  • Hesarin tv-osiossakin oli tänään pikkujuttu näistä tansseista. Toimittaja varovasti arvuutteli,
   mahtaakohan musiikkitoimittajat ja kuuntelijat olla samalla aaltopituudella. Siis radio suomessa.

  • On turhaa luulla että Ylen johto puhumattakaan musiikkipäälliköistä että he astuisivat esiin. Valittu genre on ja pysyy. Kun sitä kuuntelijat arvostelevat, pidetään Radio Suomen ilta jossa sensuuri ei ota vastaan sellaisia puheluita jossa arvostellaan musiikkia. Sen sijaan teknopopin ja räpin kehujat pääsevät ääneen.
   Ferm, Lindroos sekä Keskitalo ovat selittelyjen mestareita. Varmaan eräs perustelu on Heikki Hellmannin tekemä tutkimus eri radioitten musiikista. Hykerrellään ja ollaan itseriittoisia ja kaikkitietäviä musikkitoimittajia. Niin toimii Yle, kansan ylläpitämä valtion omistama radioyhtiö.

   • Eihän Radio Suomella edes soi Rap musiikkia.


  • Radio " Esperi " pakkosyöttää varttuneille kuuntelijoille samaa roskamusiikkia päivästä päivään.

  • Perjantai ilta ja Radio Pooki klo 18.00 Mennään kanavalle!

   • Meneppä yksin.


  • Noin 100 000 muutakin on kuuntelemassa Pookia, netin kautta ympäri maailmaa. Kerrassaan hieno juttu ja hyvää iskelmää.

   • Varmasti on yhtä kuuntelijajuhlaa, kun harva se päivä tulee lestadiolaisten seuroja. Taitaa soida siellä enemmän virret kuin iskelmät.


   • Oli parhaimmillaan 116 000 viikossa, mutta nyt vain 89 000. Mistä johtuu laskusuunta? Vastaus on Sea FM!


   • miksi_olette_laskussa kirjoitti:

    Oli parhaimmillaan 116 000 viikossa, mutta nyt vain 89 000. Mistä johtuu laskusuunta? Vastaus on Sea FM!

    Viimeisten mittausten perusteella Radio Pookilla on viikossa 123 000 kuulijaa joista 70% Oulun kaupungin alueella! HYVÄ POOKI!


   • Mistähän sinä kaivat noita lukuja... päästäsi taitaa tulla. Noilla luvuilla jokainen oululainen kuuntelisi Pookia mikä on paskaa kuten tiedät. Joku tuossa alempana sanoikin, ettei ole koskaan hoksannut Pookin soivan missään liikkeessä. Ihan saman olen huomannut, joten kuuntelijamittauksissa on jokin pielessä. Jos kuuntelu olisi 100 000 tms niin se soisi yleisesti siellä sun täällä. Joku voisi kertoa miten Oulun kuuntelua mitataan ja mikä on otos Oulun alueella? Yleensä tutkimusissa on maksajan markkinat.

    Pooki on sen sorttinen radio, ettei sitä julkisesti usea myönnä kuuntelevansa. Menee muuten maine. Jotkut vanhat äijät tehtaissa kuuntelee kahvihuoneissa. Semmoinen lienee kuuntelijakunta. Ja seniilit hoitolaitoksissa, joilla ei omat kädet toimi vaihtamaan taajuutta.


   • Olisiko jollakin laittaa viikkokuuntelulukuja Oulun alueelta asemakohtaisesti? Finnpanelin sivulla on vain valtakunnallisia tuloksia. Niissäkin on hurja virhemarginaali jopa Finnpanelin mukaan. Virhemarginaali mahtaa olla pienen otoksen alueella esimerkiksi Oulussa kymmeniä prosentteja suuntaan tai toiseen. Mm. Pookin kohdalla tulee varmastikin vääristymää tuosta sen eduksi. "Muut" kategoariassa on vain Sea FM, sillä se on ainoa asema, joka ei ole Radiomedian jäsen.


   • totuuksia3 kirjoitti:

    Mistähän sinä kaivat noita lukuja... päästäsi taitaa tulla. Noilla luvuilla jokainen oululainen kuuntelisi Pookia mikä on paskaa kuten tiedät. Joku tuossa alempana sanoikin, ettei ole koskaan hoksannut Pookin soivan missään liikkeessä. Ihan saman olen huomannut, joten kuuntelijamittauksissa on jokin pielessä. Jos kuuntelu olisi 100 000 tms niin se soisi yleisesti siellä sun täällä. Joku voisi kertoa miten Oulun kuuntelua mitataan ja mikä on otos Oulun alueella? Yleensä tutkimusissa on maksajan markkinat.

    Pooki on sen sorttinen radio, ettei sitä julkisesti usea myönnä kuuntelevansa. Menee muuten maine. Jotkut vanhat äijät tehtaissa kuuntelee kahvihuoneissa. Semmoinen lienee kuuntelijakunta. Ja seniilit hoitolaitoksissa, joilla ei omat kädet toimi vaihtamaan taajuutta.

    Pookia kuunnellaan koko Suomessa netin kautta missä se ei kuulu, myös ulkomailla. Kovin on pieni maailmasi jos luulet että sitä kuunnellaan vain Oulussa. Pookilla on 11 releasemaa Kemi - Pietarsaari välillä.


   • Muitakin asemia kuunnellaan netin kautta. Kansainvälisiä formaatteja, kuten Sea FM kuunnellaan huomattavasti isompia määriä ympäri maailmaa kuin suomihumppa-asemaa. Suomimusiikkiradiot rajoittuu pääosin vain Suomeen ja varsinaiselle kuuluvuusalueelle. Pookilla on lähettimiä joo, mutta paikkakunnat joissa se kuuluu on kuintenkin pieniä, pääosin maalaispitäjiä. Yksi Helsingin lähetin tavoittaisi enemmän kuin nuo kaikki yhteensä.


   • totuuksia3 kirjoitti:

    Muitakin asemia kuunnellaan netin kautta. Kansainvälisiä formaatteja, kuten Sea FM kuunnellaan huomattavasti isompia määriä ympäri maailmaa kuin suomihumppa-asemaa. Suomimusiikkiradiot rajoittuu pääosin vain Suomeen ja varsinaiselle kuuluvuusalueelle. Pookilla on lähettimiä joo, mutta paikkakunnat joissa se kuuluu on kuintenkin pieniä, pääosin maalaispitäjiä. Yksi Helsingin lähetin tavoittaisi enemmän kuin nuo kaikki yhteensä.

    ".. Kemi - Pietarsaari välillä"

    Pietarsaaressa on hätäisesti 10 000 asukasta, joista yli puolet on ruotsinkielisiä. Ei mahda Pookille sieltä sataa paljoa kuuntelijoita, kun on muutakin kuunneltavaa. Varsinkin ruotsinkielellä.


   • totuuksia3 kirjoitti:

    ".. Kemi - Pietarsaari välillä"

    Pietarsaaressa on hätäisesti 10 000 asukasta, joista yli puolet on ruotsinkielisiä. Ei mahda Pookille sieltä sataa paljoa kuuntelijoita, kun on muutakin kuunneltavaa. Varsinkin ruotsinkielellä.

    Pooki on iskelmien ykkönen joka paikassa. Kuuntelijat itse päättävät mitä kuuntelevat ilman pakkoveroja.


   • Brahestad kirjoitti:

    Pooki on iskelmien ykkönen joka paikassa. Kuuntelijat itse päättävät mitä kuuntelevat ilman pakkoveroja.

    Pookin tapauksessa verot otetaan pakkona kalliimpina tuotteiden hintoina. Näin se on. Järviradiossa soi kiva musiikki tänään, kun Pookissa tuli lestadiolaisten seuroja. Mieti sitä!


   • Juuria kirjoitti:

    Pookin tapauksessa verot otetaan pakkona kalliimpina tuotteiden hintoina. Näin se on. Järviradiossa soi kiva musiikki tänään, kun Pookissa tuli lestadiolaisten seuroja. Mieti sitä!

    Samoja tuotteita sinäkin ostat ja maksat mainosrahoja, plus sitten Yle veron. Minä annan tilaa myös muulle ohjelmalle ja kuuntelen Pooki iskelmää silloin kun sitä tulee. Tavattoman yksinkertaista,
    Kuuntelen toki muitakin kaupallisia radiokanavia mutten enää paikalleen jämähtänyttä Ylen kanavia.


  • Tottahan Suomen paatunut kansa pitää saada välillä muutakin kuin huippuiskelmiä. Niitä soittaa ainoastaan Radio Pooki. Hieno asema, nytkin tulee toivemusaa, ei tähkää eikä haloohelsinkiä. Heh !

   • Pookissa tulee lestadiolaisten seuroja. Siinä on sen suosio. En ole KOSKAAN kuullut sen soivan missään liikkeessä. Onneksi on Yle.


   • L-positiivinen kirjoitti:

    Pookissa tulee lestadiolaisten seuroja. Siinä on sen suosio. En ole KOSKAAN kuullut sen soivan missään liikkeessä. Onneksi on Yle.

    Kyllä on onni kaukana jos radio suomee joutuu nykyisellään kuuntelemaan.
    Hirvittävää kuraa yötä päivää. Ja me maksamme tästäkin sonnasta yle veroa.


   • Mieluummin maksan veroa vaikka tuplasti tai triplasti, jos vaihtoehto on taikauskoisten äänitorvi.


  • No no. Jos kerran viikossa tulee seuroja mutta muu aika on kotimaista iskelmää niin erittäin kuunneltava asema. Tietysti Ylenveron maksajia ketuttaa kun rahat menee samojen huutajien elättämiseen Gramex ja Teostomaksuilla.
   Radio Pookin kuuntelu ei maksa mitään ja voi itse vaikuttaa mitä sieltä tulee ja mitä kuuntelet.
   Suomen paras iskelmäradio on Pooki!

   • Höpö höpö. Radio Pooki ei ole ilmainen. Mainostajat ottaa rahan esim. Pookin tapauksessa kuluttajilta tuotteiden hinnassa. YLE veron kautta. Raha kerätään siis eri tavalla. Pookissa tulee harva se päivä osto ja myyntiohjelma tai seuroja. Musiikkiasemilla soi musiikki. Radio Suomella ehtii seurojen aikana soida useita kymmeniä kappaleita, kun Pookissa saarnataan samaan aikaan pelastuksesta. Jumalan terve sinnekin.


   • Itse olen vähän enemmän kouluja käynyt, joten Pooki ei minulle kelpaa laadultaan. Luulen sen suosion perustuvan siihen, että kuuntelijoina on maalaiset sekä peräkamarin tytöt ja pojat. Konseptia kokeiltiin Jyväskylässä, mutta se ei toiminut edes siellä. Helsingissä olisi edessä varma konkurssi. Bauer ei tee radiota hyvää hyvyyttään vaan tehdäkseen bisnestä. Rahat niistä tuotoista siellä suunnalla valuu sitten ulkomaille.


  • Heh heh. Mitä laatua on Haloo Helsingissä, Tähkässä tai Neljässä ruusussa? Ei mitään, ei edes lauluääntä. Mutta kai se kelpaa sellaisille puhelimen näplääjille joiden nenä on kiinni ruudussa kun Salkkarit tulee.

  • Sen lisäksi että mainostajat rosvoavat rahaa niin Yle rosvoaa vielä lisää. Kyllä siellä verotodistuksessa on euromäärä joka menee tyhjäntoimittajien elättämiseen Ylessä

  • Ennen oli kiva yllätys, kun radiosta kuului joku Leevi&The Leavingsin laulu, nyt tulee tunne, että ei taas, joka ainoa päivä!

  • Gaalassa Ville Valo & Agents olivat ylivoimaiset lavalla. Kerrassaan nautinnollista musaa, sinne jäivät muut annapuut kauas taakse.

  • Olisipa Harri Marstion lauluja soitettu silloin, kun mies sairastui ja menetti työkykynsä. Jokainen Teosto-euro olisi ollut tarpeen.

  • Älkää jaksako itkeä joka hetki vain täällä. Ei se kiellettyä ole, mutta ei hyödytä asiaanne tuon taivaallista.

   Jokainen voi omilla valinnoillaan päättää mitä tukee kuuntelemalla ja minne komenttinsa laittaa. Alkaa pahasti haisemaan tai on jo haissut pitkän aikaa, että osa saa jotain tyydytystä itkeäkseen täällä kuinka se ja se ja se on pielessä Ylessä tai jollain muulla kanavalla. Jokaisen oma valinta haluaako oikeasti saada muutoksia alulle vai ei.

   Yleä on joo pakko rahoittaa halusi tai ei. Tai itseasiassa ei ole pakko, jos vain hommaa tulotasonsa niin alhaiseksi. Tai sitten alkaa ajamaan omaltakin osaltaan Yle-veron poistoa tai oikeasti pitää mekkalaa siellä, missä painostus ja kritiikki Yleä kohtaan koetaan sellaiseksi, että jossain vaiheessa on pakko muuttua.

  • Naurattaa paremminkin Ylen touhut. Aloittaja on oikeassa, samaa ja samaa. Niin tänäänkin.

  • Lindroosin monipuoliseen musiikkiin riittää viisi vinkujaa. Warnerilta tietysti.

  • Osoittaa ettei Radio Suomessa ole enää muuta jäljellä kuin kusipäinen kaveri ja kassillinen samoja levyjä.

   • Eipä taida olla edes kassilista.. Ja kymmen miljoonaa levyä pölyttyy ylen kellarissa.
    Ylellä on mielettömät varastot levyjä varastossa, ja musiikki on mitä on. Onneksi on ammattitaitonen musiikkipäällikkä radio suomessa. heh heh


  • Ihmettelen mikä tarve Radio Suomella on soittaa samaa musiikkia kuin YleX? Kun kaupalliset työntävät vielä samaa musiikkia niin mitäs järkeä yleensä siinä on ? Kun selaat kanavaa kuin kanavaa niin sieltä tulee lähes poikkeuksetta sama kappale.
   Eli mitä ylivoimaista on Yön, Teleksin, Samuli Putron, Neljän ruusun , Tähkän ja monen muun kappaleessa jota pitää soittaa joka kanavalla. Eikä riitä että niitä soitetaan kerran päivässä vaan Palavaa vettä on soinut kuukauden joka päivä?
   Siis Ylellä on kaksi identtistä musiikkia soittavaa kanavaa, Radio Suomi ja YleX. Tarvitaanko molempia ?

   • Milloin viimeksi YleX soitti Yön, Teleksin tai Neljän ruusun biisejä? Minä en ole sellaisia sieltä kuullut.


  • Kun olis edes laulajia mutta kun on vain naisen äänellä iniseviä tuiskuja, tähkiä, dingoja jne.

   • Vasta äskettäin kuulin juontajan sanovan että eräs laulaja oli A. Tuisku niminen. Olin tähän asti luullut kyseistä iskelmää aina naisen esittämäksi.


   • Joihmetytti kirjoitti:

    Vasta äskettäin kuulin juontajan sanovan että eräs laulaja oli A. Tuisku niminen. Olin tähän asti luullut kyseistä iskelmää aina naisen esittämäksi.

    Aikuiset naiset laulavat kymmenvuotiaan äänellä. En ymmärrä tätä suomalaista nykymusiikin mitäänsanomatonta linjaa. Koska tuo loppuu ja päästään takaisin musiikkiin jossa on soundia ja sanomaa, muutakin kuin kuolemaa ja saman hokemista. Surkeaa todella.


  • Edes nuoriso ei kuuntele radioita. Ketä varten niiden yksitoikkoinen musiikki on?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   125
   4441
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   126
   3890
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   173
   1107