Muutin - uudessakin asunnossa melu ahdistaa

kantapääitkut20

Edellisessä asunnossa meinasin tulla hulluksi kun naapuripariskunnan puhetta ja kolinaa kuului ympäri vuorokauden. Seinät olivat niin ohuet että puhe kuului läpi, enkä oikeastaan pystynyt asumaan tässä asunnossa.
Muutin ja ajattelin että nyt se on ohi.
Uudessa talossa on muuten hiljaista, mutta naapuriasunnosta kuuluu aivan älytön kantapäätöminä. Koskaan en ole kuullut sitä näin lujana. Kuulen joka ikisen askeleen minkä naapuri ottaa. Jotenkin tässä talossa vaan kaikuu niin helkkaristi. Olen nauhoittanut sitä jumpsuttelua ja voin tännekin laittaa linkin jos ei ihmiset usko.
Ongelma on edelleen se, että ahdistun tästä niin pahasti etten pysty edes asumaan omassa kotonani. Silloinkin kun on hiljaista, rintaani pidellen odotan milloin kidutus taas alkaa.

Mitä ihmettä tässä voi tehdä kun ei ole rahaa omakotitaloon? Tämä ryminöistä ahdistuneena joudun monesti lähtemään iltaisin kotoani johonkin kuppilaan istumaan ja kun tulen kotiin, korvatulpat suoraan päähän. Ei näin voi elää.

51

1989

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jonskuna

      Psykiatri lienee oikea paikka.

      • pörtsiläinen

        Kuule psykiatrit harrastaa tälläisiä vesitiputuskidutusmetodeja vastaavia nykyään, että varmasti tulet hulluksi jos menet äänistä valittamaan. Ohje - laita sellainen vaikka valkoisen melun tuottaja, jonka ääneen tottuu, eivätkä vaikka yksittäiset äänet enää tule niin vahvasti esiin sen taustan takaa ja herätä yms.


      • juupat

        Puutun asiaan,joillakin vaan sattuu olemaan ne kitarisat levällään,että ääntä tulee.Muista jyskeistä ei väliä,kun ei ole järkee päässä,että jotkut haluaa normaalia elämää viettää.


      • s02360236

        "Psykiatri lienee oikea paikka."

        Itse olen muuttanut kuudesti, koska en ole koskaan sietänyt lujaa kantapääjyskettä tai varsinkaan sitä että jonkun kännisen hepun puhe kuuluu seinien läpi öisin. On ahdistavaa että edes oman kotinsa ääniä ei voi hallita. Joku toinen päättää mitä minä kuuntelen.
        Olen tiedemies. Yksinkertaiset, minua tyhmemmät työmiehet yms. keskipalkkaiset juhannuksen juhlijat eivät edes huomaa tällaisia ääniä ja ihmettelevät miksi minä valitan. He juovat kaljaa ja kaikki äänet menevät toisesta korvasta ulos. Heidän mielestään on normaalia että kattokruunu helisee kun yläkerrassa jyskytetään kantapäillä lattiaan ja sekin on normaalia että joutuu kuuntelemaan naapurin mölinää kun yrittää saada unta.
        Ja jos ei tästä tykkää niin pitää mennä kuulemma hoitoon?
        Minkä takia ihmisen on pakko sopeutua p*skaan kun saa parempaakin? Kai siihen joku syy lienee että lääkärit asuvat omakotitaloissa ja kaljaa kittaavat työttömät kantapääjyskyttäjät viihtyvät ihan missä tahansa elementtiluukussa. Minulle sanottiin kerran "eihän kotona käydä kuin nukkumassa kjeh kjeh, mitä väliä sillä asunnolla on?" ja tajusin heti että nämä duunarit ovat eri lajia kuin minä.
        Minulle kodin ilmapiiri ja äänimaisema pienintäkin piirtoa myöten on tärkeä asia. Koti on elämän tärkein sijoitus. On järjetöntä että sokkona muutetaan asuntoon josta ei tiedä yhtään mitään ja ajatellaan että täällähän käydään vain öisin nukkumassa. No, menkööt tällaiset ihmiset kerrostaloihin minun sijasta.

        Joko kyse on perustavanlaatuisesta erosta ihmisen älykkyydessä ja kyvyssä havainnoida ympäristöä tai sitten sinä et ole koskaan elämässäsi asunut asunnossa mihin kuuluu paljon ääntä. Kantapäätöminästä on ahdistuttu niin kauan kun kerrostaloja on ollut olemassa, kyllä näin on asia.


      • Porno-Jalmari

        Ehket ole niin älykäs kuin luulet, oikeasti älykäs pystyy keskittymään sopeutumaan kovassakin metelissä.

        "Olen tiedemies", voi helvettiläinen sentään, joka itsensä korottaa...


    • enpidämelusta

      Omakotitalo ei ole mikään onni ja autuus. Se on vankila. Kokemusta on.

      Itse muuttaisin mölytalosta, mutta millä varmistaa, ettei uusi asunto ole samanlainen. Oma ratkaisuni on muuttaa vuokralle. Siitä pääsee pois helpommin kuin omasta.

      Vanhoissa taloissa kuuluu kaikki äänet. Itse en luultavasti kiinnittäisi huomiota kantapäätöminään, sen sijaan bilemelu ja portaissa juoksu ja huutaminen häiritsee. Äänet, joihin ei ole varautunut etukäteen ja joita tuotetaaan viinapöhnässä tai piripäässä. Ei poraaaminen, ei naapuritaalon lehtipuhallin tai muu vastaava. Nehän päättyvät, kun kyseinen työ päättyy.

      Asuntoa pitäissi päästä katsomaan useita kertoja ja eri vuorokaudenaikoina. Koenukkua yö. Jotakin tällaista.

      • norsutallaaja

        Itseä ei häiritse portaikossa juoksu koska se on lyhytaikaista, mutta kantapäätöminässä ahdistaa juuri se, että joku ammattilaiskävelijä saattaa tömpsötellä koko painollaan menemään 12 tuntia päivässä jos esim. työpaikkaa ei ole.

        " Omakotitalo ei ole mikään onni ja autuus. Se on vankila. Kokemusta on. "

        Itse olen vakavissani miettinyt asuntovaunua kakkosasunnoksi. Pääsee ihan mihin tahansa milloin haluaa. Tosin sillekin kai tarvitsee oman tontin ettei jossain kaupungin parkkipaikalla tarvitse yöllä pelätä rosvoja.


      • enpidämelusta
        norsutallaaja kirjoitti:

        Itseä ei häiritse portaikossa juoksu koska se on lyhytaikaista, mutta kantapäätöminässä ahdistaa juuri se, että joku ammattilaiskävelijä saattaa tömpsötellä koko painollaan menemään 12 tuntia päivässä jos esim. työpaikkaa ei ole.

        " Omakotitalo ei ole mikään onni ja autuus. Se on vankila. Kokemusta on. "

        Itse olen vakavissani miettinyt asuntovaunua kakkosasunnoksi. Pääsee ihan mihin tahansa milloin haluaa. Tosin sillekin kai tarvitsee oman tontin ettei jossain kaupungin parkkipaikalla tarvitse yöllä pelätä rosvoja.

        Lyhytaikainen portaissa juoksu ei minuakaan häiritse, mutta kun vastapäisessä asunnossa on bileet ja tuntikausia juostaan ulkona tupakalla ja huudetaan samalla kun juostaan edestakaisin.

        Kantapäätömistelystä ei ole kokemusta, asun ylimmässä kerroksessa. Aiemmista asunnoista ei ole muistikuvia, paitsi ettei koskaan ole tainnut olla melua.

        On kummallista, ettei asumisrauhaa pidetä tärkeänä. Mölyihmiset saavat hallita maailmaa, muista viis.

        Tuohon en kyllä lähtisi, mitä joku sanoi yläpuolella, että luokitellaan ihmisiä älyn suhteen. Ihmisten välinen vertailu on tarpeetonta. Siinä suhteessa kyllä voi verrata, ottavatko ihmiset kanssaihmisiä huomioon, muutoin ei. Muttei sillä ole mitään tekemistä älyn kanssa.


      • meluajat

        Jos se asumisrauha on niin tärkeää silloin pitää välttää asuntoja jossa asuu muita koska jokainen tietää kun kerrostalossa asuu paljon väkeä ja kaikki on ihan erilaisia sitä melua kyllä tulee joka suunnasta milloin enemmän milloin vähemmän. Ostakaa kuulosuojaimet.


    • tsemppura

      Heitä kunnon äänieristematot siihen häiritsevään seinään/kattoon. Ei pitäisi olla kummoinen homma. Tai muuta uuteen taloon, niissä on PALJON paremmat äänieristykset.

    • mutta-miksi

      Tämänkin aloittajan onneksi voi aina tehtailla aloituksia tänne Suomelle...

    • loloo

      Muuta rivitaloon

      • kerrostaloasuja

        ...jossa naapurit huutaa kännipäisään pihalla. Ehkä. tai sitten ei.


      • hihihih
        kerrostaloasuja kirjoitti:

        ...jossa naapurit huutaa kännipäisään pihalla. Ehkä. tai sitten ei.

        En ole koskaan kuullut että naapurit huutaa kännipäissään ,rivitalonpihalla heheee.


    • norsutallaaja

      Yritin nauhoittaa kantapäätöminää jota naapurini harrastaa, mutta kameran mikki ei juuri ole tehty nauhoittamaan matalia alataajuuksia.
      No, kuulokkeet päähän niin saatte vähän selkoa mitä täällä kuuluu koko ajan.
      Ainakin omasta mielestä tämä jatkuva jumps jumps tömps on aivan sietämätöntä eikä kenenkään tulisi joutua kuulemaan tätä ympäri vuorokauden.

      https://picosong.com/wmMAe/

      • anonyymi_7ld

        Otan osaa, meillä ihan samanlaista ja yhtä ahdistunut olen kuin sinäkin. Yötä myöten kestää, kyseinen henkilö ei poistu äänistä päätellen kotoaan ikinä. Elän korvatulpat korvissa kotonani kun ei enää kahden vuoden jälkeen jaksa kuunnella. Ollaan muuttamassa pois kunhan löytyy ylimmän kerroksen asunto. Mulla on todettu misofonia eli ääniyliherkkyys, sulla voi olla sama vaiva, googleta!


      • Einormaalia

        Ei ole enää normaalia elämisen ääntä tuo töminä. Tekee noin tahallaan.


    • norsutallaaja

      Niin ja minusta itsestäni tehtiin kerran valitus äänekkään kävelemisen takia.
      Ja olen juuri näitä jotka ahdistuvat kaikista äänistä.
      Tosi hassua: kun minä valitan, sanotaan että olen pikkutarkka valittaja joka kuuluisi hoitoon - mutta kun minä tömistelen, yhtäkkiä se häiritseekin kaikkia muita. Naapuri laittoi minulle lapun jossa kutsui norsuksi.
      Koittakaa ihmiset nyt päättää onko töminä normaalia vai häiritsevää... Vai onko se häiritsevää vain silloin kun sitä joutuu itse kuuntelemaan? Ja kukaanhan ei omasta mielestään kävele liian kovaa, sen olen huomannut.

    • nmerkki

      Mä kärsin äänistä paljon,

      Eron jälkeen jouduin muuttamaan kerrostaloon. Eka asunto oli onneksi ylimmässä kerroksessa mutta muutin lähelle toiseen kerrostaloon ja siinä asunto oli koko kerrostalon keskellä eli äänet kuuluivat joka puolelta. Viimeinen niitti oli kun naapuriin muutti mamuja, jotka möykkäsivät koko suvun voimin. Mä muistan tunteen, kun ei omaan kotiinsa halunnut työpäivän jälkeen mennä. Kerran yritin levätä sairaana kotona, se kaamee pommitus naapurista ja siinä ei kuumetta nukuttu pois.

      Sen jälkeen tein asunnonhaun: rivarin pääty ja alueelta, missä asunnot ovat vain omistusasuntoja. Sellaisen löysin, halpahan tuo ei ollut mutta nyt on ihanan hiljaista. Makkarikin on ulkoseinää vasten.

      Ei ikinä enää kerrostaloon.

    • SvanteBi

      Rupee heterox. Ei haittaa mikkää muu ääni enää kum saat pilhanderii, ees joskus.

      • ilkkala

        Keksi parempia kirjoituksia,ihan huviksesei vaan,hullun huvit näköjään.


    • KuviteltuOngelma

      "Tämä ryminöistä ahdistuneena joudun monesti lähtemään iltaisin kotoani johonkin kuppilaan istumaan ja kun tulen kotiin, korvatulpat suoraan päähän."

      Ratkaisu ongelmaan on helppo. Tallenna seuraavalla kuppilareissullasi vaikka kännykällä baariasiakkaiden älämölöt ja muu meteli, ja toista sitä kotona äänentoistolaitteidesi kautta jatkuvana looppina. Sen luulisi saavan ajatuksesi pois liiallisesta hiljaisuudesta, jossa pieninkin kolahdus tai kopina saa sinut järkyttymään.

      Eräs tuntemani henkilö sairastui mieleltään ja alkoi tehtailemaan valituksia naapureiden kantapäätömistelyistä, aiheettomina valitukset eivät tietysti johtaneet mihinkään. Koomisena yksityiskohtana voisin mainita kyseisen henkilön olleen aiemmin kova örinähevifani, joka luukutti mielimusiikkiaan.

      Tämä henkilö on myös muuttanut muutamia kertoja töminän takia, mutta jostain syystä myös uudessa asunnossa kuuluu töminää. Itse en ole käynyt koskaan hänen asunnossaan, mutta hänen luona vierailleet eivät ole tätä jatkuvaa töminää huomanneet. Itse en häntä kovin hyvin tunne, enkä tiedä diagnoosia, joten en osaa sanoa kuinka suoraan tämä mielen ongelma on yhteydessä tähän aistittuun meluongelmaan.

      Jostain syystä hän ei siedä pienintäkään taustahälyä, eikä televisio tai radio saa olla auki hänen vierailunsa aikana, ainakaan keskustelun aikana.

      Musiikin kuuntelun hän on myös jättänyt menneisyyteen, muistona aiemmasta on vain valtava satojen levyjen cd-kokoelma.

      Hän ilmeisesti kuitenkin ymmärsi, ettei melua pääse pakoon muuttamalla, koska ongelma ei varsinaisesti ole melu vaan oma mieli. Tai sitten hän vain tyytyi kohtaloonsa.

      • kusipäälle

        Varmaan kiva kun on persereijästä ulostettu sikiö.Tästä kirjoitustyylistä on huomattu ,muillakin sivuilla.


      • töhtörr

        TÄÄ RIMPSUN KIRJOITTAJA ON JOTENKIN ,VAILLA JOKAINEN VOI ITSE TEHDÄ SIITÄ DIAKNOOSIN.TÄÄ IDIOOTTI HALUAA LEIKKIÄ,KUN BEIBENÄ EI VOINUT PASKAT HOUSUISSA AINA?


    • anonyymi_D4z

      Laittakaa vaan lisää laminaattia lattioille. On kivikova materiaali ja ääni kulkee siinä vahvistuen.

    • MaalleHaluava

      Aloittaja, oletko mies vai nainen?
      Itse kärsin ahdistukseen asti metelistä ja erilaisista äänistä, sillä olen mitän ilmeisemmin
      ääniyliherkkä. Tämä sairaus ei ole mikään kiva asia. Häiriinnyn kaikesta ylimääräisitä äänistä.
      En jaksa olla kotona kuin muutaman tunnin päivässä, nukkumisen lisäksi.
      Kerrostaloasuminen on yhtä helvettiä, ainakin minulle. Jo 16 piinausvuosi menossa :(
      Kun en ole miljonääri, niin pakkohan sitä on jossain asua. Saisipa edes joskus etukäteen tietää, millaiseen asuntoon on muuttamassa naapureiden suhteen, mutta eihän sitä tiedä.
      Pelkkää sattumaa on, millaisen kanssa joutuu asumaan.
      Kuulokkeet eivät paljoa auta meteliin.
      On tässä kestämistä, pelkkää vähättelyä tässä on joutunut tämän asian suhteen kestämään.
      Kukaan ei ymmärrä, koska tämä on niin harvinainen ongelma.
      On se kiva viettää elämänsä tällä tavalla, tuntuu että se menee suurimmaksi osaksi hukkaan, koko elämä.

      • sedrtfyguhj

        Veikkaan, että moni joka häiriytyy metelistä, ei omaa paksua kalloa, tai paljoa kudosta kehossa. Eli vähäisempi äänieristyskerros.

        Toisaalta, joillakin nyt vain sattuu olemaan hyvät korvat, kuten muusikoilla.


      • EiMoniYmmärrä

        On ihan yksinkertaisesti olemassa ääniyliherkkiä ihmisiä jollainen minäkin olen. Tämä ei ole mitään kivaa todellakaan. Sellainen joka tästä ei kärsi vähätelee yätö. Kuinka tyypillistä.


      • hooN
        EiMoniYmmärrä kirjoitti:

        On ihan yksinkertaisesti olemassa ääniyliherkkiä ihmisiä jollainen minäkin olen. Tämä ei ole mitään kivaa todellakaan. Sellainen joka tästä ei kärsi vähätelee yätö. Kuinka tyypillistä.

        Kukahan tämän ääniyliherkkyyden on todennut, ja millaisia oireita se aiheuttaa?

        Kuulostaa nimittäin ihan itse todetulta/keksityltä sairaudelta, jolla pyritään oikeuttamaan huono käytös ja turhat valitukset.


      • awserdftgyhtgytftgy
        hooN kirjoitti:

        Kukahan tämän ääniyliherkkyyden on todennut, ja millaisia oireita se aiheuttaa?

        Kuulostaa nimittäin ihan itse todetulta/keksityltä sairaudelta, jolla pyritään oikeuttamaan huono käytös ja turhat valitukset.

        Ihmiset ovat erilaisia. Toisilla hermosto on herkempi, kuin toisilla.
        Sitä on vaikea käsittää, jos omaa vastakkaisen hermoston.

        Sitä millä termeillä sellaiseen halutaan viitata, on sitten oma asiansa.


      • hooN
        awserdftgyhtgytftgy kirjoitti:

        Ihmiset ovat erilaisia. Toisilla hermosto on herkempi, kuin toisilla.
        Sitä on vaikea käsittää, jos omaa vastakkaisen hermoston.

        Sitä millä termeillä sellaiseen halutaan viitata, on sitten oma asiansa.

        Moni ei ymmärrä ja vaikea ymmärtää...

        Mitä pitäisi ymmärtää, ellet osaa edes ketoa mistä on kyse?

        Eli onko tämä ääniyliherkkyys misofonia, vai jokin muu?

        Oletko itse "diagnosoinut" itsesi, vai onko sairaudesta ihan oikea diagnoosi?

        Et kertonut edes omin sanoin miten tämä ääniyliherkkyys vaikuttaa, eli kerroppa millaisia oireita siitä aiheutuu sinulle?


      • mölynvihaaja
        hooN kirjoitti:

        Moni ei ymmärrä ja vaikea ymmärtää...

        Mitä pitäisi ymmärtää, ellet osaa edes ketoa mistä on kyse?

        Eli onko tämä ääniyliherkkyys misofonia, vai jokin muu?

        Oletko itse "diagnosoinut" itsesi, vai onko sairaudesta ihan oikea diagnoosi?

        Et kertonut edes omin sanoin miten tämä ääniyliherkkyys vaikuttaa, eli kerroppa millaisia oireita siitä aiheutuu sinulle?

        Minä en ole tuo joka kirjoitti, mutta kerron omasta puolestani, että möly aiheuttaa sydänen lisälyöntejä, joita minulla on erittäin paljon. Normaalisti en kiinnitä niihin huomiota, mutta minulla oli laitteet 48 tuntia ja ne rekisteröivät lyönnit, ja ylimääräisiä lyöntejä tuli erityisesti melusta. Lisälyönnit taas aiheuttavat huimausta. Pahimmillaan minulle on tullut muutaman kerran lievä aivoverenkiertohäiriö, joka laittaa toisen puolen kropasta tunnottomaksi.

        Kannattaisi miettiä niiden, jotka huudattavat musiikkia ja kiljuvat asunnossa ja porraskäytävässä, että jotkut saavat mölystä ihan oikeita oireita.


      • hooN
        EiMoniYmmärrä kirjoitti:

        On ihan yksinkertaisesti olemassa ääniyliherkkiä ihmisiä jollainen minäkin olen. Tämä ei ole mitään kivaa todellakaan. Sellainen joka tästä ei kärsi vähätelee yätö. Kuinka tyypillistä.

        Olitko sinä yksinkertaisesti vain yksinkertainen, vai mikset siitä ääniyliherkkyydestä kykene kertomaan meille mielestäsi ymmärtämättömille?

        En tosin odottanutkaan vastausta sinulta aiemmin esittämiini kysymyksiin, kun sain sinusta sellaisen kuvan, että olet tyypillinen valittaja keksittyihin oireineen ja länkytyksineen. Osoita tämä kuva vääräksi ja vastaa näihin aiempiin kysymyksiini!


      • ääniyliherkkyydestä
        hooN kirjoitti:

        Olitko sinä yksinkertaisesti vain yksinkertainen, vai mikset siitä ääniyliherkkyydestä kykene kertomaan meille mielestäsi ymmärtämättömille?

        En tosin odottanutkaan vastausta sinulta aiemmin esittämiini kysymyksiin, kun sain sinusta sellaisen kuvan, että olet tyypillinen valittaja keksittyihin oireineen ja länkytyksineen. Osoita tämä kuva vääräksi ja vastaa näihin aiempiin kysymyksiini!

        Ääniyliherkkyys on ihan todellinen asia, ihan vastaava kuin esim. tuoksuyliherkkyys. Aistiyliherkkyyksistä voi etsiä tietoa netistä se joka haluaa.

        On erittäin kiusallista, jos joutuu toistuvasti valittamaan. Kun vain haluaisi elää rauhassa omaa elämäänsä ikään kuin naapureita ei olisikaan. Mölyäjät pakottavat valittamaan, tulevat toisten ihmisten reviirille.


      • hooN
        ääniyliherkkyydestä kirjoitti:

        Ääniyliherkkyys on ihan todellinen asia, ihan vastaava kuin esim. tuoksuyliherkkyys. Aistiyliherkkyyksistä voi etsiä tietoa netistä se joka haluaa.

        On erittäin kiusallista, jos joutuu toistuvasti valittamaan. Kun vain haluaisi elää rauhassa omaa elämäänsä ikään kuin naapureita ei olisikaan. Mölyäjät pakottavat valittamaan, tulevat toisten ihmisten reviirille.

        Voisitko vain vastata esitettyihin kysymyksiin? Vastaamisen ei pitäisi olla vaikeaa, mikäli kyseessä olisi "ihan todellinen asia"!


      • awesxdcrfvgj
        hooN kirjoitti:

        Voisitko vain vastata esitettyihin kysymyksiin? Vastaamisen ei pitäisi olla vaikeaa, mikäli kyseessä olisi "ihan todellinen asia"!

        Jos lopettaisit tämän ilkeämielisen inttämisen. Ei järin aikuismaista.


      • ihan_todellinen_asia
        hooN kirjoitti:

        Voisitko vain vastata esitettyihin kysymyksiin? Vastaamisen ei pitäisi olla vaikeaa, mikäli kyseessä olisi "ihan todellinen asia"!

        Kysymyksiä ei ole esitetty minulle, vaan jollekulle muulle keskustelijalle. vastaan omasta puolestani sen, mitä jotkut muut ovat tuoneet esille ja vähän muutakin.

        Minulla on todettu ääniyliherkkyys, saan paniikkikohtauksia ja minulla on siihen lääkitys. Lisäksi on vanhemmiten tullut noita muidenkin mainitsemia sydänoireita. Siihenkin sain lääkkeen, mutta jouduin lopettamaan sen, kun pulssi laski liian alas.

        Ääniyliherkkyys on kehittynyt nimenomaisesti tässä nykyisessä asunnossa, josta en taloudellisista syistä pysty valitettavasti muuttamaan pois. Toivoisin, että sydänoireet pahenisivat niin, että kokisin luonnollisen kuoleman ja pääsisin tästä helvetistä pois. Tähän tilanteseen on meteli minut ajanut.


      • hooN
        ihan_todellinen_asia kirjoitti:

        Kysymyksiä ei ole esitetty minulle, vaan jollekulle muulle keskustelijalle. vastaan omasta puolestani sen, mitä jotkut muut ovat tuoneet esille ja vähän muutakin.

        Minulla on todettu ääniyliherkkyys, saan paniikkikohtauksia ja minulla on siihen lääkitys. Lisäksi on vanhemmiten tullut noita muidenkin mainitsemia sydänoireita. Siihenkin sain lääkkeen, mutta jouduin lopettamaan sen, kun pulssi laski liian alas.

        Ääniyliherkkyys on kehittynyt nimenomaisesti tässä nykyisessä asunnossa, josta en taloudellisista syistä pysty valitettavasti muuttamaan pois. Toivoisin, että sydänoireet pahenisivat niin, että kokisin luonnollisen kuoleman ja pääsisin tästä helvetistä pois. Tähän tilanteseen on meteli minut ajanut.

        Erikoinen keskustelu, kun kaikissa vastauksissa pelkästään korostetaan, että"kysymyksiä ei ole esitetty minulle" ja "ihan todellinen asia".

        Jospa tämä misofoniasta(ääniyliherkkyys) kärsivä henkilö uskaltaisi myös kertoa kokemuksistaan, oireistaan ja niiden vaikutuksista. Muussa tapauksessa vetäydyn keskustelusta ainakin näillänäkymin.


      • Porno-Jalmari
        ihan_todellinen_asia kirjoitti:

        Kysymyksiä ei ole esitetty minulle, vaan jollekulle muulle keskustelijalle. vastaan omasta puolestani sen, mitä jotkut muut ovat tuoneet esille ja vähän muutakin.

        Minulla on todettu ääniyliherkkyys, saan paniikkikohtauksia ja minulla on siihen lääkitys. Lisäksi on vanhemmiten tullut noita muidenkin mainitsemia sydänoireita. Siihenkin sain lääkkeen, mutta jouduin lopettamaan sen, kun pulssi laski liian alas.

        Ääniyliherkkyys on kehittynyt nimenomaisesti tässä nykyisessä asunnossa, josta en taloudellisista syistä pysty valitettavasti muuttamaan pois. Toivoisin, että sydänoireet pahenisivat niin, että kokisin luonnollisen kuoleman ja pääsisin tästä helvetistä pois. Tähän tilanteseen on meteli minut ajanut.

        Paremmat "pipolääkkeet" kehiin ja kuolaa erittämään sekä apaattisesti tuijottamaan seinään.


    • Casall

      Sama homma, kun yläkerran kotikuntosalin laitteiden asennuksesta ja testauksesta tuli ikuisuusprojekti. Poraamalla syntyy imuroitavaa betonipölyä nääs

    • Nitisijälle

      Osta korvatulpat tai muuta korpeen. Kyllästynyt näihin ainaisiin narisijoihin.

      • keläääään

        Kuka V...tu TAAS ON KYLLÄSTYNYT.elämä on IHANAA!ei se KAUAN KESTÄ!


      • jeessss

        Hakataan pattereita,paiskotaan ovia,juhlitaan ,huudetaan .pennut melskaa,musikki on terapiaa ,ymkaikkea kivaa LÖYTYY kun sen oikein oivaltaa.


      • bianisti

        Korvatulpat voi vetää sinne kitarisoihin,niin ei tule basso ämmä ääni niin voimakkaasti ulos.


    • Porno-Jalmari

      Muutetaan betonikolhoosista toiseen ja aina aletaan määräilemään mitä muut saavat tehdä.

      Elämisen ääniä jos kammoaa kannattaa muuttaa korpeen.

      • saatanastaa

        KORPEE KORPEE ALKAA KORPEE KORPI KORKEE KUINKA KOKEE ETTEI KORPEE LIIKAA


      • Porno-Jalmari
        saatanastaa kirjoitti:

        KORPEE KORPEE ALKAA KORPEE KORPI KORKEE KUINKA KOKEE ETTEI KORPEE LIIKAA

        Älä helvetissä, ihan tosi?


      • poiuytt

        Mee paskan mulkku vinkuu äidilles,vai onko huoraamassa tavoittamissa?


      • pelotonta

        Kenelle eds täällä vingut äijä?painu helvettiin ettei tule luoti päähäs vahingossa.


      • vait
        Porno-Jalmari kirjoitti:

        Älä helvetissä, ihan tosi?

        Mikä Mulkku olet,olet varmaan kymenlaaksosta,kouvola-kuusaa jalmari


      • Porno-Jalmari

        Huh, nytpä on kovia jätkiä paikalla alkoi oikein pelottamaan.

        Edelleenkin, jos elämisen äänet haittaavat kannattaa muuttaa pois "elävien" luota.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1796
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1583
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      49
      1539
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      10
      1260
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1132
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe