Norjan hiihdossa ei ole rehellistä päivää!

norjakaskettava

https://yle.fi/urheilu/3-10596001

Näinhäm sitä huipulle! DDR kateellinen1

33

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pajalarules

      Tuossahan ollaanihan sääntöjen mukaan menty. Ei tuollaisesta nuoruuden kasvuhoidosta ole mitään hyötyä edes myöhemmissä kisoissa muutoin, kun että nuori ei ole jäänyt kehitysvammaiseksi.

    • TorskDjäffulTroll

      Junnuvalmennuksessa keskitytään aina siihen, että kehitetään sitä, mikä on kehittymässä. Dooppeja annetaan mm. testostasojen kasvaessa.

      Tuo menetelmä on periaatteessa julkinen, mutta urheilijat ovat suojassa, kun alaikäisinä eivät ole minkään testaustoiminnan piirissä. Näin niitä ihmishirviöitä rakennellaan.

    • doopinmestareita

      Vaan kukapa suomalainen, ainakaan vastuullinen ajatteleva ihminen, haluaa antaa lapselleen hirviöhormooneita.

      Norjalaiset omiin kisoihinsa, geenimutanttiluokkaan.

    • Statoilinkaappiaukeaa

      Aika rehellisesti ja ehkä jopa liiankin avoimesti kertovat tietoja, jotka kuuluvut yksityisyydensuojan piiriin.

      Julkisuus on julma, joten edessä voi olla pitkät oikeudenkäynnit.

      Tässä olisi syytä kertoa tarkka lääkitys ja määrääjien tiedot.

    • Gällibarerules

      Lionel Messikin sai vanhemmiltaan kasvuhormonihoitoa, vaikka tuskin silloin vielä oli mikään huippu-ura luvassa, Ihan normaalia tämä on nykyään ja turhaa puhua douppaamisesta

    • hehhehhee

      Hitlerin aikana Saksassa harrastettiin rodunjalostusta ihmisilla niin kuin nytkin harrastetaan eläimillä erilaisia jalostusmuotoja, jalostetaan lihakarjaa, lypsykarjaa, rotukoiria, juoksijahevosia ja paljon muuta.
      Suomen pitää olla eturivissä jalostamassa huippuluokan hiihtäjiä. Suomen hallituksen ja hiihtoliiton pitää panostaa verorahoilla sellainen jalostusohjelma, jotta Suomen kansa voi nauttia seuraavan 100 vuoden aikana lukuisista arvokisavoitoista.

      • hyvätneuvottarpeen

        90-luvulla Ahon Ekon aikaan tuollainen oli, norjalaisneuvoin ja venäläismetodein.

        Odd Martinsen, Inggard Lereim ja kumppanit huijasivat käyttämään väärää plasmaa.

        Sen sijaan Norjan ja ilmeisesti muidenkin suosimaa vastaavaa albuminia ei dopingtesteissä tutkittaisi.


      • kylmätfaktat

        Lavastus ei siis ole teoria, vaan se on kylmä fakta, mutta ketkä sen toteuttivat on vieläkin hieman pimennossa. Jostain syystä edes tietojaan laulellut Kari-Pekka Kyrö ei uskalla suoraan sanoa, että ketkä tekivät tämän hirmuteon. Jossain teorioissa on epäilty jopa sitä, että Kyrö itse oli Norjan palkkaama lammas, mutta se lienee hyvin epätodennäköistä. Sen sijaan Norjan riettaan hiihtomafian uhka voi olla hiljentänyt Kyrönkin, eihän sitä koskaan tiedä millaisia betonikenkä-mafiosoja sieltä DDR-Norjasta löytyy, kun hiihdon systemaattisen dopinginkäytön paljastumismahdollisuuksista on kyse! Saattaa olla hiihtohullulla kuninkaallakin giljotiini teroitettuna dopingpaljastajien varalta ellei käräjäoikeus hiljennä, kuten hiljensi esimerkiksi Norjan yleisradion dopinguutisen tapauksessa, jolloin toimittajat joutuivat pyytämään tappouhkausten sadellessa julkisesti anteeksi sitä, että olivat julkaisseet relevantteja ja todennettuja asiakirjoja muun muassa juuri erään Inggard Lereimin dopingsekoiluista Lillehammerin vuoden 1994 talviolympialaisten aikaan.


    • hiihtäjäboeka

      Tuo norjalaisen tytön keissi nyt on päivän selvä juttu. Jos 13 v on 137 senttiä pitkä niin kyllä siinä vaiheessa on jo pakko saada lääkitystä avuksi. Itse olen tosin miespuolinen mutta 13 vuotiaana olin tilanteessa jossa olin 145 senttiä pitkä ja pituuskasvu käytännössä pysähtyi. Lääkärit suosittelivat silloin kasvuhorppaa jotta saadaan pituuskasvu normalisoitua. Kyllähän se sitten auttoikin kun tuota lääkettä laillisena sai. Tosin parta rupesi vasta kasvamaan lukio ikäisenä. Ai niin ja muuten harrastin itsekin hiihtoa, ei se tosin vauhtia ladulla lisännyt yhtään.

    • asiaselvitettävä

      Kukas sen vinkin soitto Rikulle, että on varastanut ja vienyt lääkärilaukun Tikkurilaan ?

    • faktatesiin

      njaa, antoivat väärät lääkkeet. Suomi on tehnyt tuhansia kansalaisiaan lisääntymiskyvyttömiksi vastoin heidän omaa tahtoaan. Osa heistä on yhä elossa ja toivoo valtiovallalta korvauksia tai edes anteeksipyyntöä. Norjassa taas niihin pumpataan stereoita.

    • Miksikomenttieimene

      Kyröhän totesi homman liittyneen ilmeisesti Suomen sisäpolitiikkaan ja lopuksi kai oli Hiihtoliitto astunut valtamedian varpaille eli koko maailman eliitin varpaille.

      Suomalainen johti tuolloin Wadaa ja sen hallinnossa oli myös kulttuuriministeri Lindén. Johtaja Syväsalmen (oliko tämä nimi?) ja ministerin järjestämänä ensin julistettiin Isometsä valehtelijaksi suoraan ja jyrättiin koko joukkueen testaaminen. Jos ansa ei olisi lauennut, oli vielä Supon varastama lääkelaukku, josta olisi saanut dna:t ja muut näytteet ja urheilijoita liriin

    • taiÄLÄkerro-katotaan

      WADAa johti Dick Pound, 1999–2007 ja hän oli norjalaisten totaalisessa ohjauksessa. Syväsalmi oli eräs hänen juoksupojistaan.

      Vuonna 1980 KOK:n johtoon noussut Samaranch, 87, teki olympialaisista virkakaudellaan mainostuloilla rahaa takovan ja suositun tuotteen. Espanjalaisen aikana myös KOK:n poliittinen vaikutusvalta otti jättiaskeleen eteenpäin. Samaranchia vuonna 2001 seurannut Jacques Rogge otti virkakautensa aluksi nollatoleranssin kiellettyjen aineiden suhteen.

      Dopingin käyttöön ei Poundin mukaan olisi alettu suhtautua vakavasti ilman pyöräilyn Ranskan ympäriajon dopingskandaalia vuonna 1998. Festina-tallin kielletyillä aineilla varustettu kisa-auton löytymisen jälkeen Ranskan poliisi löysi tallien majoitustiloista runsaasti lisää dopingia.

      – Kerron hänelle (Samaranch), että olemme joutuneet tilanteeseen, jossa kukaan ei usko KOK:ta eikä UCI:a (kansainvälistä pyöräilyliittoa). Tarvitsemme oman, itsenäisen neuvostomme, Pound taustoitti pian Festina-skandaalin jälkeen perustetun Wadan syntyä.

      • Miksikommenttieimene

        J Syväsalmi oli korkeassa asemassa silti Wadassa. Oli siten kai jokin osasto. Korkeammassa kuin Lereim. Syvis oli myös Esko Ahon vihamies. Dopinguutinenhan liittyi siihen, että Esko Ahosta ei saanut tulla pressaa eikä Pministeriä


    • oimuistelenaikaa

      TÄRKEÄMPI KUIN wada ON FISSIN LÄÄKETIETEELLINEN KOMITEA, JOKA SUUNNITTELI OSANA STATOILIN LAHJOMARAHAA KOKO LAHTI 2001 JUPAKAN

      lääkärilaukun varastamisesta alkaen, huoltasemalla Otepään pohjoispuolella, Kyrön huomio kiinnitettiin houkutuslintuun ja Saabin takluukusta vietiin laukku

    • kovat

      katsoin tv :stä kun Norjan naishiihtäjät harjoittelivat tuli muuten useampi jakso taannoin niin kyllä joutuivat tosi tosi kovaa harjoittelee en ihmettele jos miehet ja naiset pärjäävätkin niillä on kova kilpailu paikoista että pääsevät edustamaan maataan

      • mitähänhönkivät

        Kilpaa hörppivät letkusta kisarekassa, niinkuin Vierumäellä 2017

        tuskin letkusta ihan vain norjalaista vuoristoilmaa tuli, ettei vaan Symbicorttia


    • boooriiing

      En ota kenekään aineiden käyttöön mitään kantaa mutta todella tylsää seurattavaa on nykypäivän kansainvälinen kilpahiihto. Suomencup on oikeasti mielenkiintosempaa seurattavaa.

    • eitestattutauolla

      no niin, huomenna Therese palaa ladulle. Ottakaapa väliaikona, ei pärjää moni mieskään 10 km väliaikapisteellä, kun hormoonihiiri tikkaa taas.

    • Puljujärvirules

      Norjan lehdistössä kirjoitettiin siitä, että joku vei Kyrön lääkelaukun. Esim. Hetland sanoi, etä selvästi joku taho vainosi Suomen hiihtoliittoa. Suomen mediassa ei saanut mitään tällaista esittää, vaan koko media keskittyi Hiihtoliiton nuijimiseen eli kostoon. Jo tämä kertoo, että salaliitto oli nimenomaan Suomen eliitin taholta järjestetty

    • MitäänYmmärtämätön

      Jos Sallinen on laukkuvaras, niin eikö olisi aika rangaistus toimenpiteisiin ?

    • Mikanmuistoakunnioittaen

      Kysynkin teiltä suomalaisilta paskaisilta selkäänpuukottajilta ja Norjaa palvelevilta FIS-orjilta, että miksi viattomat ihmiset käräytettiin, mutta rikollisille dopinghiihtäjille jaettiin mitalit? Siksikö, että ne rikolliset dopinghiihtäjät olivat suurelta osin, NORJALAISIA?

      Ps. Se kuuluisa "Amatöörien puuhastelua", sanonta pätee edelleen. Ne amatöörit ovat vain tosin niitä Norjan lampaita ja muita FIS-toimihenkilöitä sun muita selkäänpuukottajia!

      Ps2. Tämän lavastusrikoksen tekijät ovat muuten syyllisiä osaltaan suurhiihtäjä Mika Myllylän kuolemaan, Mika Myllylän, joka oli aina ja joka paikassa sata kertaa kovempi hiihtäjä ja ennen kaikkea parempi ihminen kuin Norjan superhuijarit ja lavastajarasistit!

    • TärähtänytMooses

      No kyllähän ne suomalaisetkin olivat kaikkea muuta kuin viattomia. Epohiihtäjiä hekin olivat.

      Syy on kerrottu. Haluttiin kostaa Hiihtoliitolle, joka oli tallonut isoille varpaille. Koska Esko AHo, niin Hiihtoliitto oli haluttu mustata jo 1998 dopinguutisella. Lavastus oli suunniteltu Suomessa

    • Norjanyyhnorjanyyh

      Katkeruudessa ja kateellisuudessa suomalaiset ovat iänkaikkisia maailmanmestareita!
      eikö nyt kannattaisi tuon katkeran kokoaikaisen tilityksen sijasta mennä ulos pakkaseen ja laittaa sukset jalkaan ja lähteä hiihtämään. Vähenee noi katkeruushöyryt, ja mielikin paranee kun asiat tuntuvat luistavan.
      ... no valitettavasti kuitenkin saavat siitä lisää energiaa tulla tänne vinkumaan entistä topakammin muiden menestyksestä.
      Voi Jee näitä "tosielämän miälensäpahoittajia"

      • Tärendörules

        Ne ovat Putinin Venäjän asialla. He kyllä hiihtävät vapaa-ajallaan, mutta saavat liksaa puolustaessaan Venäjän douppareita ja haukkuessaan norjalaisia


    • omituisetvalloituseleet

      Ahon ja Viinasen naamarit toki kuluivat loppuun keskustan ja kokoomuksen johdossa, mutta heistä päästiin eroon eri menetelmillä.

      Kyllä tämä jupakka oli ovelien norjalaisten masinoima. Samaa mitä nykyisinkin, nytkin Lahdessa Norjan juniorit hönkii Xenon-kaasua pakettiauton perässä.

    • TärähtänytMooses

      Masinoitu Suomessa tai Brysselissä. Ei Norjassa

    • Usotsiejotmyöuitiin

      Sunnustain Hesarissa luvattiin Syväsalmen selitys taustoille, mutta juttuhan olikin täyttä paskaa ja valhetta.

      Vai oliko Porin merkonoomi niin tyhmä, ettei tajunut kuviota ?

      Vaio maksoiko joku merkonoomille tempusta ja vaikenemisesta, taas ?

    • teppojamattimökissänsä

      Syväsalmi oli siis Wadan pääsihteeri ja esitti ensimmäisenä ajatuksen koko joukkueen testaamisesta, jota toinen wadalainen Suvi Linden kannatti myös. Syväsalmi vaikuttaa selkeästi salaliiton kovimman sisäpiirin jäseneltä ainakin tämä skandaalin osalta. Naruista vetelijät ovat tietenkin erikseen vielä.

      https://www.is.fi/maastohiihto/art-2000005980952.html

      Ei yhtään yllätä, että kommentointimahdollisuutta ei ole. Valtamedia ei halua näitä asioita tongittavan kuin yhdestä vinkkelistä. Valtamedia lahtasi Hiihtoliiton aikoinaan

      • EskoAhoEsaKlinga-nakit

        Tokihan taustalla olivat myös STT:n antamat potkut .

        Heinäkuussa vuonna 1999 Helsingin käräjäoikeus tuomitsi päätoimittaja Kari Väisäsen ja toimittaja Johanna Aatsalo-Sallisen julkisesta herjauksesta ehdolliseen vankeuteen ja sakkoihin.

        Virheenhän he tekivät, mutta potkut antoivat mahdollisuuden ulkovaltojen interventioon suomalaisia vastaan


    • totuustuleelopultaesille

      Löfhusin äkkilähtö alkaa heijastella, että nyt alkaa tapahtua jotain. Kukaan ei usko enää norjalaisten vilpittömyyteen, etenkin kun faktoja esitelleitä alettiin uhkailla. Vielä on pesä selvittämättä, mutta iso kupla voi puhjeta lähiaikoina.

    • Konttailija

      Lukekaahan Erkki vettenniemen kirja , Suomalainen hiihtodoping, niin silmänne avautuvat näkemään mistä millonkin on ollut kysymys hiihtourheilussa.

      Hiihtourheilu, niin kuin ei mikään muukaan huippu urheilu, ole rehellistä päivää nähnyt. Ei menneisyydessä, ei nykyään, eikä tulevaisuudessakaan.

      Voidaanhan tässä syytellä norjalaisia puhtoisin mielin ja katsella televisiosta kun suomalaiset spermaparrat saapuvat maaliin. Eipä ole paljon kommentoitu mistä tämäkin ilmiö johtuu, jotta valkea räkä ei katkea kuin saksilla leikkaamalla. Norjalaisethan on näköjään jo päässeet tämän vaiheen ohi.

      • Tirehtöörijaalokas

        Tässä puhutaan yksikössä, joten ymmärrän tarkoitettavan kirjaa Suomalaisen hiihtodopingin historia parin vuoden takaa. Vettenniemi on kirjoittanut kuitenkin myös toisen asiaan liittyvän kirjan eli Lahden ansa 2001 (2012). Siinä paljastetaan salaliiton hahmottavat faktat ja se salaliitto ei ole norjalainen!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2612
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1988
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe