Lyoness (Cashback World, Lyconet, MyWorld) laiton pyramidi myös Italiassa

lkjhlkj

6

99

  Vastaukset

  • http://benecker.com/blog/ (ks uusin blogi-päivitys 16.1.19)

   Lyonessin joukoissa on uutiseen jo reagoitu, eli oltu hämmästyneitä, mutta vakaasti uskotaan, että lakimiesten joukko selvittää homman. Presidenttitaso on pyrkinyt rauhoittelemaan marketer-joukkoa. Lyonessin pitäisi toimittaa parin kuukauden sisällä uusi marketing plan, joka AGCM:n pitäisi hyväksyä. Lyonessin joukoista väitetään, että vaaditut muutokset on tehty ja AGCM:lta saatu vastaukseksi ok. Näin ei kuitenkaan ole. Varmaankin samanlainen erikoinen prosessi käynnistyy kuten Norjassa (lakimiehet koettavat muuttaa päätöstä ilman mitään uutta tietoa ja pyydettyjä dokumentteja jne. ja Norjan viranomaiset vastanneet kirjeissään, ettei heillä ole mitään perusteluita päätöksen muuttamiselle - nämä julkisesti luettavissa).

   Mielenkiintoista myös se, että Italian luvut ovat hyvin samankaltaiset kuin Norjassa. Cashbackin osuus lyonessin liikevaihdosta vain 16%. Muu siis marketereiden systeemiin sisään pumppaamaa rahaa.

   Jossain keskustelussa joku hyvin kommentoi Confidence Game -kirjaan viitaten, että ihmisillä on taipumus puolustaa menneisyydessä tekemiään päätöksiä. Eli kun henkilö on tehnyt investoinnin vaikkapa Lyonessiin, niin hän uskoo mahdollisuuksiinsa saada tuottoa, vaikka saisi vastakkaista informaatiota. Tätä vielä tukee ylemmältä tasolta tulevat rauhoittelevat viestit.

   Toivotaan, että muissakin maissa viranomaisilla riittäisi resursseja asian tutkimiseen. Hienoa Norja ja Italia!

   • Mutta pyramidin kus..jat ovat aina askeleen edellä.


  • Kilpailunrajoituksen enimmäismäärän jälkeen Veronaess Lyonessia vastaan ​​nostetut lailliset oikeudenkäynnit on nyt tehty. Kolmen näyttelyn lähettäminen asiakkaiden puolesta, jotka asuvat pääasiassa Padovan alueella, mutta myös Veneton ulkopuolella, oli 3A-tutkimus.

   Vahingonkorvaukseen erikoistunut virasto pyysi San Martinon Buon Albergoa palauttamaan "aiheettomasti saadut summat, kuten Agcm-tutkimuksesta ilmenee", ja ilmoitti aikovansa "edistää toimintoja kaikilla mahdollisilla paikoilla kuluttajien oikeuksien puolustamiseksi". . Viittaus koskee mekanismia, joka perustuu "cashback" -tuotteiden ostomenetelmään, toisin sanoen prosenttiosuuden palauttamisesta sidoksissa oleville kauppiaille kulutetusta rahasta.

  • Norjalaiset ovat onnistuneet ryssimmään aiemminkin näissä huijauksissa, ja tämäkin kaatuu siihen kun alkaa pidätyksiä nimenomaan Norjassa. Näitäkin nähty aiemmin, ei siksi sääliä uhreillekaan

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   323
   6910
  2. Mikko Rinkinen on Suomen turhin äijä

   Vai onko Thermannin Stepu vielä turhempi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   683
  3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   87
   579
  4. Rinkinen iski Maisan

   Eikö se ollutkaan perhetuttu...? "Mikon edustama yritys oli kiinnostunut työskentelemään kanssani " -jessus mitä satuja se taas suoltaa Ilta Sanomiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   548