Lyoness (Cashback World, Lyconet, MyWorld) laiton pyramidi myös Italiassa
Viranomaisen raportti riittänee tähän.
Luetuimpia
-
Uusinta tietoa
Täällä keskustelu on ajanhukkaa. Seuratkaa virallisia sivuja pysyäksenne ajan tasalla . Uusimmat afrikan markkinaoperaatiot 25.8.2017 ova lupaavia. Unohda valemediat ja luota suoraan lähdetietoon.
-
Vallu teki Rujat
Hear, hear! Koirien tekohammas Vallu mighly eel on tehnyt Rujat. Sosiaalisen median palstoilta ilmenee, että Vallu oli salaa pätkähtänyt paksuksi ja vaivattomasti pyöräyttänyt Coin-lapsen. Fasessa on söpöjä kuvia loikoilemassa synnytyksestä uupuneena lapsi rinnoillaan. Ilmeisesti Vallukin valmistelee Rujan tavoin katoamistemppua lapsenpäästön varjolla. Fasessa oli myös vinkki, että Vallun saattaisi nähdä Mansessa lähiaikoina, ellei ole katoamistemppua liittyvä harhautus... Puli Puli...
-
Pohjois-Suomi uusi Onecoinila!
Miksi on niin! Tuoreessa Helsingin yliopiston tutkimuksessa on tutkittu satoja pohjoissuomalaisia potilaita. Tutkimuksessa keskityttiin Pohjois-Suomeen, sillä alhaisen älykkyyden ja kehitysvammojen osuus on siellä jonkin verran yleisempää kuin muualla maassa. – Se ei ole niin yksinkertaista, että ”väärät” ihmiset hankkivat lapsen ja lapselle tulee kehitysvamma. Se ei ole yksinkertaista, vaan kyseessä on monen asian vaikutus, kertoo Helsingin yliopiston professori Aarno Palotie. Tri Ruja, uusi aluevaltaus odottaa. Tartu hetkeen!!
Lyonessin joukoissa on uutiseen jo reagoitu, eli oltu hämmästyneitä, mutta vakaasti uskotaan, että lakimiesten joukko selvittää homman. Presidenttitaso on pyrkinyt rauhoittelemaan marketer-joukkoa. Lyonessin pitäisi toimittaa parin kuukauden sisällä uusi marketing plan, joka AGCM:n pitäisi hyväksyä. Lyonessin joukoista väitetään, että vaaditut muutokset on tehty ja AGCM:lta saatu vastaukseksi ok. Näin ei kuitenkaan ole. Varmaankin samanlainen erikoinen prosessi käynnistyy kuten Norjassa (lakimiehet koettavat muuttaa päätöstä ilman mitään uutta tietoa ja pyydettyjä dokumentteja jne. ja Norjan viranomaiset vastanneet kirjeissään, ettei heillä ole mitään perusteluita päätöksen muuttamiselle - nämä julkisesti luettavissa).
Mielenkiintoista myös se, että Italian luvut ovat hyvin samankaltaiset kuin Norjassa. Cashbackin osuus lyonessin liikevaihdosta vain 16%. Muu siis marketereiden systeemiin sisään pumppaamaa rahaa.
Jossain keskustelussa joku hyvin kommentoi Confidence Game -kirjaan viitaten, että ihmisillä on taipumus puolustaa menneisyydessä tekemiään päätöksiä. Eli kun henkilö on tehnyt investoinnin vaikkapa Lyonessiin, niin hän uskoo mahdollisuuksiinsa saada tuottoa, vaikka saisi vastakkaista informaatiota. Tätä vielä tukee ylemmältä tasolta tulevat rauhoittelevat viestit.
Toivotaan, että muissakin maissa viranomaisilla riittäisi resursseja asian tutkimiseen. Hienoa Norja ja Italia!
https://www.ilgazzettino.it/nordest/verona/lyoness_italia_diffida-4286759.html
Vahingonkorvaukseen erikoistunut virasto pyysi San Martinon Buon Albergoa palauttamaan "aiheettomasti saadut summat, kuten Agcm-tutkimuksesta ilmenee", ja ilmoitti aikovansa "edistää toimintoja kaikilla mahdollisilla paikoilla kuluttajien oikeuksien puolustamiseksi". . Viittaus koskee mekanismia, joka perustuu "cashback" -tuotteiden ostomenetelmään, toisin sanoen prosenttiosuuden palauttamisesta sidoksissa oleville kauppiaille kulutetusta rahasta.
Lyonessin italialaiset uhrit vaativat rahojaan takaisin.
FaktaaVälillä
16.1.2019 21:35