Sousse hotelli Kaiser

Sofia

Olemme lähdössä Tunisian Sousseen heinäkuussa pariksi viikoksi. Tiedän, että siellä on silloin varmasti paahtava helle. Haluaisin tietää, onko kukaan oleskellut Kaiser hotellissa? Jos on, millianen hotelli on? Onko henkilökunta ystävällinen, millaiset ruuat aamupala/päivällinen ovat? Otamme hotellihuoneen puolihoidolla. Muitakin kommentteja Suossesta voitte laittaa. Olen siis lähdössä avomieheni kanssa. Tarkoitus oli aluksi ottaa varma valinta mennä Kreikkaan, mutta se on jo monesti nähty ja halusimme tällä kertaa jotain erilaista. Tarkoitus mennä sahara-retkelle ja muutenkin liikkua eri paikoissa. Kiitos rehellisistä kommenteistä jo etukäteen!

10

1125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • make

      Kaiser on todella perustasonhotelli. Deturin valikoimassa kuitenkin "huonoimmasta" päästä, mutta olette ilmeisesti ajatelleet sitä hinnan vuoksi. Suosittelisin satsaamaan muutama kymppiä lisää ja menemään esim. El Hanaan. Se on kiva hotelli: piha hyväkuntoinen, mutta itse rakennus jo vanhentunut. Parempi kuintekin kuin Kaiser.

      Heinäkuussa Tunisiaan..hmmm no jos viihtyy saunassa 7 vuorokautta putkeen niin miksei.. :) Saharan reissu on huippu ja suosittelen sitä, mutta että heinäkuussa..huh huh..

      • Sofia

        Olemme tosiaan heinäkuussa lähdössä ja valitsimme jo hotellin, ei Kaiseria. Kuulimme siitä toiselta taholta ja päätimme, että voimme maksaa hieman enemmän paremmasta hotellista. Olen aikaisemminkin ollut mm. Jordaniassa heinä-elokuussa ja kuumaha siellä on. Luulisin kuitenkin, että Tunisiassa olo on meren rannalla hieman miellyttävämpi, kuin Ammanissa, joka ihan sisämaassa. Keskilämpötilan ero kesä- ja heinäkuun välillä on kuitenkin vain 2 astetta. Otamme riskin, vaikka voin jo kuvitella, että hikihän siellä tulee :-). Viime kesänä Kreetalla heinäkuussa oli 40 C ja todella todella kuuma, kuin saunassa. Vikea kuvitella, että Tunisiassa sen kuumempi.


      • myös
        Sofia kirjoitti:

        Olemme tosiaan heinäkuussa lähdössä ja valitsimme jo hotellin, ei Kaiseria. Kuulimme siitä toiselta taholta ja päätimme, että voimme maksaa hieman enemmän paremmasta hotellista. Olen aikaisemminkin ollut mm. Jordaniassa heinä-elokuussa ja kuumaha siellä on. Luulisin kuitenkin, että Tunisiassa olo on meren rannalla hieman miellyttävämpi, kuin Ammanissa, joka ihan sisämaassa. Keskilämpötilan ero kesä- ja heinäkuun välillä on kuitenkin vain 2 astetta. Otamme riskin, vaikka voin jo kuvitella, että hikihän siellä tulee :-). Viime kesänä Kreetalla heinäkuussa oli 40 C ja todella todella kuuma, kuin saunassa. Vikea kuvitella, että Tunisiassa sen kuumempi.

        Olemme kanssa menossa heinäkuussa sousseen ja olisi kiva kuulla muiden kokemuksia ja mitä paikkoja kannattaa käydä katsomassa. Me oltiin kans viime kesänä kreetalla jossa oli tosi lämmintä joten lämpötilaa emme pelkää. :)
        Mielenkiinnolla odotamme hieman "erilaista" matkaa kuin totutut kreikan reissut.
        Kiitokset vastaajille etukäteen.


    • lomailija

      Kaiser on ihan ok hotelli. Kehoittaisin kuitenkin varovaisuuteen tallelokerojen suhteen. Meidän matkaseurueen lokerolla oli käyty poissaollessamme. Asia selvisi,kun henkilökunta oli palauttanut tavaramme(pankkikorttien kopioimisen jälkeen?) väärään lokeroon! Opaskin oli paikalla toteamassa asian. Jouduimme kuolettamaan kortit, mutta muuten selvisimme säikähdyksellä. Toivottavasti muut säästyisivät tällaiselta ikävältä yllätykseltä lomallaan, siksi tämä varoitus.

    • Mika matkanjarjestaja tekee matkoja heinakuussa Sousseen ja Tunisiaan?

    • Soussen Baba

      Tunisialainen ilta ja show valoineen ja ruokineen ja juomineen oli mahtava. Eläintarhassakin oli paljon nähtävää. Juomaa kyllä kului kun olimme liikkeellä kesä-heinäkuun vaihteessa. Lämpöä siis riitti. Kenkäostoksia kannattaa tehdä. Kenkämuoti taitaa tulla jostain Italiasta, sellaisia kenkiä ei edes löydä Suomesta. ja todella halvalla. Kenkäkauppoja on Soussessa todella paljon, mutta kenkäfetistin kannattaa mennaä Tunisiin, jossa on kokonaisia kenkäliikekatuja.
      Musiikin ystävien kannattaa kysyä paikallisilta ja paikallisista avintoloista. Löysimme hienoja musiikkikokemuksia kun menimme vaikka paikalliseen kuppilaan, josta kuului musiikkia. Siellä oli laulaja joka soitti koskettimia ja paikalliset miehet tanssivat ja joivat olutta!!!! Soittajalle asiakkaat tilasivat koko ajan juomaa, taisi olla olut palkalla. Erään ravintola/hotellin yökerhossa oli kokonainen bändi, joka soitti pitkälle yöhön. Ja arabimiehet ryyppäsivät ja tanssivat musiikin mukana. Samoin jotkut turistit. Eikä näissä paikoissa naisturisteja katsottu mitenkään kieroon, vaikka paikalliset emännät pysyttelivätkin kotosalla. Matkaoppaat eivät tienneet mitään musiikkitarjonnasta.
      Katakombeissakin tuli poikettua. Vanhan kaupungin nähtävyyksistä jäi mieleen se vanha arabiylimysperheen asunto, joka on säilytetty ennallaan. Ihmettelimme kuinka siellä on jo muinoin ollut vesi joka tuli sisään ja meni ulos. Suomessa kun on siihen aikaan asuttu jossain maakuopissa.
      Kävimme myös omatoimisesti Karthagossa. Junareissu olikin kokemus sinänsä. Kannattaa rynnätä junaan heti jos meinaa saada istumapaikan. paikalliset kylläkin jopa nukkuivat lattialla, kun olivat aamulla matkalla töihin.
      Sidi bou saidin taiteilijakylään eksyimme myös Krthagon reissulla. Karthago oli kyllä hieno, ja varsinkin sieltä oli hienot maisemat, samoin taiteilijakylän huipulta kun viitsi kävellä ylös vanhan hautausmaan korkeuteen.
      Olimme Soussessa kesällä ja uudestaan syksyllä 2009. olisimme halunneetmennä sinne uusestaan mutta matkoja ei ole järjestetty Suomesta. Nyt mennään keväällä viikoksi tai pariksi. Odotan sitä innolla.
      Ai niin ruoka on erittäin hyvää Tunisiassa. Paikalliset viinit ja oluet ihan juotavia. Thibarin on hyvää ja väkevää taateli viinaa/likööriä, suosittelen. Boukhaa ei kannata maistaa, ellei sitten ole pontikan ystävä. Pahaa kuten raki, sake, tequila tai pontikka.
      Ihmiset Tunisiassa olivat hyvin ystävällisiä. Basaareissa toki yrittävät myydä minkä ehtivät. Tinkaaminen on sitten melkoista puuhaa, mutta pyydetystä hinnasta kannattaa maksaa vain pieni murto-osa.
      Katuruoka on ihan ilmaista mutta hyvää, parilla eurolla saa maukkaan iltapalan kahdelle. Ravintoloista on jäänyt mieleen mm. La Fiesta, jossa todella mukava henkilökunta ja ruoka oli aina hyvää.

    • Fatima

      Olin pari vuotta sitten viikon hoteli Kaiserissa ja mielestäni hinta-laatu suhde oli
      ihan ok. Huoneeni oli siisti ja tilava samoin parveke.Henkilökunta oli asiallista
      eikä minua yritetty huijata ,vaikka matkustin ilman miestä (suojelijaa)
      Jos laukkunne kannetaan huoneeseenne ,voitte varata pari euroa kiitokseksi
      avusta.
      Puolihoitoa ei kannata varata ,illallinen ei ole mikään erkoinen.Mutta kaupungilla
      on vaikka kuinka paljon hyviä ruokapaikkoja
      Hyvää matkaa ja nauttikaa vähän erilaisesta lomasta.

    • Nawas Nejma

      Abou Nawas Nejma oli todella mukava hotelli! Mahtava aamupala ja mukava henkilökunta!

    • Insállahi!

      Kannattaa käydä ulkona syömässä Soussen hienoissa tunnelmallisissa ravintoloissa kuten La Fiesta, Bonabarte, LÉsqargot jne... Ruoka hyvää ja kohtuuhintaista viineineen!

    • Juhla Kalu

      La Fiesta ja 3 Dolphins. 3 Dophinsissa myös elävää musiikkia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5195
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3257
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe