Kouvolan energia / Energia 247

sähkärivaan

Ovatko nämä luotettavia?
Halvemmaksi tulisi kuin Helen, mutta mietityttää, kannattaako loppu peleissä. Helen jatkaisi siirrossa, joten kaksi lasdkua tiedossa.
Ollaan oltu pidempi aika pois ja sähkösoppari katkaistu ja nyt siis harkinnassa ottaisko samalta tarjoalta vai joltain halvemmalta. Kilpailutuksen mukaan halvimmaksi tulisivat otsikossa mainitut ja joitakin muita kuten: Vihreä älyenergia, Lumo Energia, Imatran ja Kuoreveden sähkö.

Jos ottaa sähkön joltakin näiltä mainitsemiltani, niin onko ongelmia, sähkökstkoja, laskutuksen ristiriitoja, ym??

10

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juho9000

      Ristiriitoja ei lähtökohtaisesti synny ellei uusi sähkönmyyjäsi hoida asioitaan todella huonosti. Tämän voit välttää valitsemalla luotettavan yhtiön.

      Sähkökatkoista sähkönmyyntiyhtiö ei vastaa millään lailla (paitsi jos ilmoittaa verkkoyhtiölle että olet muuttanut pois tai jättänyt laskusi maksamasta). Laskutukseen käytettävät luvut myyntiyhtiö saa verkkoyhtiöltä, joten laskutus pitäisi olla pomminvarma (näin ei kuitenkaan ole jos sähkönmyyntiyhtiö käyttää arvioperusteista laskutusta, tähän ei kannata langeta).

      Nykyhetkellä sähkön hinta kahden vuoden sopimuksessa on halpa kun se alittaa 6 senttiä (huomioi perusmaksu). Ei kuitenkaan kannata valita niitä kaikista halvimpia, sillä kuten muista langoista voi todeta, markkinoilla liikkuu huijarifirmoja. Useimmat huijaukset perustuvat siihen, että hinta on aluksi matala ja se sitten nostetaan ylös. Määräaikaisissa sopimuksissa tämä on ilmoitettava sopimuksessa, joten tarkista myös pienellä kirjoitettu osa ennen hyväksymistä.

      Jos mahdollista, valitse yhden vuoden määräaikainen sopimus alle kuuden sentin hinnalla. Sähkön markkinahinta (hinta jonka sähköyhtiö maksaa sähköstä) on ollut vuoden tosi korkealla ja sen kurssi on epävakaa. Tulevaisuuden hinnankehitys on epäselvä eli et voi tietää onko sopimuksesi vielä vuoden päästä kilpailukykyinen. Alentamalla määräaikaa vähennät riskiäsi, mutta säilytät kiinteän hinnan turvallisuuden.

    • Kopina

      Samaa sähköä se on yhtiöstä riippumatta. Tämä energian toimittaja hoitaa ainoastaan laskutuksen sähköenergian osalta. Sähkön toimitusvarmuus taas riippuu siirtoyhtiöstä ja sitähän ei voi itse valita. Jos kulutus on vähäistä ja hinnoissa ei ole suuria eroja niin sehän on lähinnä vain maku kysymys monta laskua haluaa. Jos energia ja siirtoyhtiö on eri niin laskut saattaa tulla hömösti eri kuukausina ja joka kuukausi on joku sähkölasku maksettavana.

    • Kannattaakilpailuttaa

      Onneksi on 2 vuoden sopimus 5. 26, jopa nyt 8. 30 spot sopimus.

    • kausisähköätulee

      Meillä 1,5 vuotta jäljellä sopparia, 3,80 ja 4,20 kilowatit.

      • Tuittu62

        Hei,
        Mikä sähköyhtiö näillä hinnoilla? 3,80 € perusmaksu? 4,20 snt/kwh? Menikö oikein?


      • Anonyymi

        Älkää hyvät ihmiset maksako turhaan perusmaksuja, kun soppareita saa ilman niitäkin. Tällähetkellä itsellä on päättymässä vuoden määräaikainen 4,16 snt/kwh. Nyt joutuu uudesta maksamaan sopparista maksamaan jo lähemmäs 5 snt/kwh.


    • Sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty * -merkillä.

      Kaupallinen yhteistyö

      Moi,

      Meillä Suomi24:lla on myös lusikka sopassa sähkön kilpailutuksessa. Teemme tällä hetkellä yhteistyötä kilpailutussivuston kanssa, joka lähettää halvan tarjouksen todella nopeasti sähköpostiin.

      Ainut päänvaiva, joka sähkön kilpailutuksesta seuraa, on kaksi laskua. Toinen sähkön siirrosta ja toinen kulutuksesta. Jos nuo laskut jaksaa kärsiä, niin rahaahan tuossa säästää.

      Tästä linkistä pääsee heidän sivulleen:
      https://ntrk13.com/tr/l/3542/7166

      T. S24:n kampanjoista vastaava.

      • juho9000

        Ei kannata sitten langeta tähän huijaukseen. Superkilpailuttajalta tarjotaan kallista hintaa, koska ilmeisesti s24 kampanjatiimikin on ottamassa sieltä siivua.


      • ensuosittele

        Superkilpailuttajan kautta voi tehdä sopimuksen ainoastaan Loisteen kanssa, joka on kovin kallis. En suosittele.


      • Anonyymi

        Tuosta osoitteesta ei suinkaan löydy edullisin tarjous. Kallista on ja vielä kuukausimaksulla, kun sitä ilmankin on mahdollista saada tarjous, mutta ei tuosta osoitteesta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3078
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1046
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      50
      937
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      816
    Aihe