Likinäkö TVssä

kännykän-vaara

Nyt vihdoin sanottiin julkisesti että likinäkö johtuu liian läheltä tuijottamisesta. Tässä tapauksessa kännykän katselusta. Kun Nokia oli voimissaan niin tätä ei saanut sanoa julkisesti. Sen seurauksena Suomessa ehkä jo sadattuhannet lapset ovat menettäneet normaalin näkökykynsä ja Kiinassa sadat miljoonat.
Ennen syynä oli koulut joissa pakotettiin lukemaan päivästä toiseen .Silloin likinäkö tuli esiin 12-15 vuotiaana. Kun sitten mentiin silmälääkäriin niin se määräsi pelkät kaukolasit joille sitten piti lukea. Seurasi kierre joka päättyi kohdallani lopuksi toisen silmän sokeutumiseenn kun verkkokalvo irtosi soikean silmämunan pohjasta.
Nyt lapset pakotetaan tyhmien puolueiden ja niiden rahoittajien toimesta lukemaan pientä tekstiä kännykästä ja houkutellaan pelaamaan hullunpelejä työkseen.Lapset menettävät näkönsä jo alle kouluiässä.Tähän itse puutuin jo parikymmentä vuotta sitten mutta päättäjät estivät asiasta keskustelunkin. Ylestä tuli vakuutteluja lääkärien tuella jotka antoivat kännykkävalmistajille työrauhan jatkaa lasten terveyden pilaamista.Vakuutettiin että likinäkö johtuu vain pitkäkasvuisuudesta eikä missään tapauksessa lukemisesta tai muusta lähikatselusta.
Itse olin eri mieltä kuin puolueväki jonka syyksi nyt pistän koko ongelman.Kun käsitin likinäön syyn ,aloin miettimään miten sen estää.Keksin hyvän ja halvan keinon joka taatusti tepsii. Yritin hakea patenttivirastosta patenttia tai muuta suojaa keksinnölle mutta se estettiin jyrkästi. Sama terrorismi oli löytänyt tiensä tähänkin virastoon estämään asian eteenpäin viennin. Sen seurauksia nyt nautitaan koko maailmassa . Likinäkö kun ei ole vain silmälasit vaan todellinen terveysongelma joka maksaa Suomessakin varmaan miljardeja vuodessa.Tosin siitä toiset hyötyvät bisneksellään.
Suomess,EUssa ja maailmassa näköjään kukaan muu, kuin puolueiden ja hallitsijoiden "ystävät" ,eivät voi ajatella muuta kuin ruokaa ja huveja.Edes ilmaiseksi ei voi terveyden edistämistä auttaa,vaan se estetään totaalisesti näköjään jonkun pervon bisneksen takia.

1

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VanhaPariskunta

      Ei pidä paikkaansa., silloin olisi useammalla likinäkö.

      Minä olen kuullut että likinäkö johtuu kun kateslee ja piirtää liian läheltä. Likinäköisyyttä lisää jos ei ulkoile ja katsele kauaksi.
      Aina vähintääan 15 min - 30 min välein pitäisi katsoa kaualsi ulos. Likinäköisyyteen hyväksi käyttää myös joskus erilaisia laseja, ei aina niitä samoja optikon laseja. Silmiä voi myös treenata eli kuntouttaa niillä marketin laseilla. Näin sanoi lääkärini.

      Toiseksi jos vauvana ja lapsena on ollut yövalo. Lapsen silmät ei ole aina kiinni ja /tai iho on niin ohut ja silmä ei nuku kunnolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe