Likinäkö TVssä

kännykän-vaara

Nyt vihdoin sanottiin julkisesti että likinäkö johtuu liian läheltä tuijottamisesta. Tässä tapauksessa kännykän katselusta. Kun Nokia oli voimissaan niin tätä ei saanut sanoa julkisesti. Sen seurauksena Suomessa ehkä jo sadattuhannet lapset ovat menettäneet normaalin näkökykynsä ja Kiinassa sadat miljoonat.
Ennen syynä oli koulut joissa pakotettiin lukemaan päivästä toiseen .Silloin likinäkö tuli esiin 12-15 vuotiaana. Kun sitten mentiin silmälääkäriin niin se määräsi pelkät kaukolasit joille sitten piti lukea. Seurasi kierre joka päättyi kohdallani lopuksi toisen silmän sokeutumiseenn kun verkkokalvo irtosi soikean silmämunan pohjasta.
Nyt lapset pakotetaan tyhmien puolueiden ja niiden rahoittajien toimesta lukemaan pientä tekstiä kännykästä ja houkutellaan pelaamaan hullunpelejä työkseen.Lapset menettävät näkönsä jo alle kouluiässä.Tähän itse puutuin jo parikymmentä vuotta sitten mutta päättäjät estivät asiasta keskustelunkin. Ylestä tuli vakuutteluja lääkärien tuella jotka antoivat kännykkävalmistajille työrauhan jatkaa lasten terveyden pilaamista.Vakuutettiin että likinäkö johtuu vain pitkäkasvuisuudesta eikä missään tapauksessa lukemisesta tai muusta lähikatselusta.
Itse olin eri mieltä kuin puolueväki jonka syyksi nyt pistän koko ongelman.Kun käsitin likinäön syyn ,aloin miettimään miten sen estää.Keksin hyvän ja halvan keinon joka taatusti tepsii. Yritin hakea patenttivirastosta patenttia tai muuta suojaa keksinnölle mutta se estettiin jyrkästi. Sama terrorismi oli löytänyt tiensä tähänkin virastoon estämään asian eteenpäin viennin. Sen seurauksia nyt nautitaan koko maailmassa . Likinäkö kun ei ole vain silmälasit vaan todellinen terveysongelma joka maksaa Suomessakin varmaan miljardeja vuodessa.Tosin siitä toiset hyötyvät bisneksellään.
Suomess,EUssa ja maailmassa näköjään kukaan muu, kuin puolueiden ja hallitsijoiden "ystävät" ,eivät voi ajatella muuta kuin ruokaa ja huveja.Edes ilmaiseksi ei voi terveyden edistämistä auttaa,vaan se estetään totaalisesti näköjään jonkun pervon bisneksen takia.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • VanhaPariskunta

   Ei pidä paikkaansa., silloin olisi useammalla likinäkö.

   Minä olen kuullut että likinäkö johtuu kun kateslee ja piirtää liian läheltä. Likinäköisyyttä lisää jos ei ulkoile ja katsele kauaksi.
   Aina vähintääan 15 min - 30 min välein pitäisi katsoa kaualsi ulos. Likinäköisyyteen hyväksi käyttää myös joskus erilaisia laseja, ei aina niitä samoja optikon laseja. Silmiä voi myös treenata eli kuntouttaa niillä marketin laseilla. Näin sanoi lääkärini.

   Toiseksi jos vauvana ja lapsena on ollut yövalo. Lapsen silmät ei ole aina kiinni ja /tai iho on niin ohut ja silmä ei nuku kunnolla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   2497
  2. Mistä kaupungeista ikävöijät olette ?

   Mistä kaupungista olet?
   Ikävä
   141
   2388
  3. Tunnut niin oikealta kuin osa minua

   Olenko oikeassa? Eihän tässä puutu kuin samat tuntemukset sinulta. Nainen, mitä tämä on? Jotain todella outoa tässä on,
   Ikävä
   92
   1926
  4. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   348
   1575
  5. Nainen, täällä minä vain sinua ikävöin

   Joka päivä riudun ja ajatus sinusta viiltää syvälle, se, miten ihanaa olisi kokea sinut lähelläni. Mieleni askartelee si
   Ikävä
   62
   1379
  6. Vaatii kaupungilta kuusinumeroista summaa

   Onko ahneudella ja kieroudella rajaa? Itse tekee väärin, saa oikeutetusti potkut ja on nyt etukäteen suunnitellusti käsi
   Haapavesi
   77
   1231
  7. En mä vaan ymmärrä miten noin kaunis voi olla sinkku

   Sähän olet uskomattoman upea nainen kaikinpuolin.
   Ikävä
   61
   1096
  8. Ikävä sinua, voimmeko tavata?

   Anteeksi se minun viestini aikoinaan. Perun (jos se on vielä mahdollista) viestini sisällön ja olen pahoillani, jos se l
   Ikävä
   46
   1048
  9. Voitko ystävällisesti

   Vastata siihen mitä kirjoitin Oletko valmis kasvotusten puhumaan vai kidutatko lopunelämäsi minua
   Ikävä
   96
   1037
  10. Jos joskus pääsen halaamaan sinua

   niin voi olla, että en päästä enää ollenkaan irti. Sitten on hankala mm. käydä töissä, mutta eipä voi mitään.
   Ikävä
   66
   968
  Aihe