Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Borrelioosin uhrit kärsivät monista eri sairauksista, tärkeää uutta tutkimustietoa!

Mikä on se kynnys, että kirjoittaisin tänne enää? Ei juuri mikään eikä ilman varmuuskopioita ainakaan.

Olen valvonut jo edellisyön aamuun, kärsinyt järkyttävistä borrelioosin ja sieni-infektion oireista ilman asianmukaista hoitoa niihin, jonka päälle tänä yönä vasta yhden jälkeen sain lähetettyä reklamaation laittomasta karhulaskusta, jota perintätoimisto yrittää kiskoa potilastietojen maksuttomasta tarkistamisesta, käytettyäni pari vuotta sitten loppua sairauskuluvakuutustani kalliisiin neurologikäynteihin.

"Kyllä on kuvottavaa taistelua sairaana kaikesta", kirjoitin valitukseeni, jonka kuka tietää julkaisen jonain päivänä, kun kerran laitettiin kirjoittamaan taas väsymyksestä ja rasituksesta huolimatta, yrittäessäni purkaa stressiä perään olemalla vain ja selaamalla vähän nettiä.

Mihin tutut sivut netistä ovat häipyneet, tai ainakin niiden sisältö, ihmettelin vähän. Elämme muutosten aikaa ja voimiaan kannattaa säästellä tärkeimpään. Kirkkoillassa https://goo.gl/WVUDTh kesken juontonsa musikantti kertoi muutama vuosi sitten ystävänsä kanssa huomanneen, miten maassamme oli alkanut taistelu ja kaikki kristillisyys saatettu huonoon valoon ja naurunalaiseksi. Ennen totuuden kuulemista ajattelin, mitä teen siellä, kirkon touhuista nykyään niin konkreettisesti ulkopuolella, että lähin kirkkoni on metsäkirkkoni.

Kellon rientäessä tänä yönä eteenpäin ja aamusivua raapustaessani tuli sellainen tunne vaan, että tietojaan pitäisi päivittää taas. Vanhan tiedon varassa ei voi elää loputtomiin, jos haluaa seurata aikaansa. - Ja mitä sieltä löytyikään parin hakukonevierailun huipentumana?

Jumal'auta, lukekaa itse ja päivittäkää tietonne ja nämäkin https://goo.gl/PAGDJG sanat:

"Te ette sairasta borrelioosia, joten borrelioosin hoitokaan ei ole indisoitu."

Tutkimusuutiset:

Puu­tiais­tau­deis­sa on kyse muus­ta­kin kuin bor­re­lioo­sis­ta
https://www.jyu.fi/fi/ajankohtaista/arkisto/2018/11/puutiaistaudeissa-on-kyse-muustakin-kuin-borrelioosista

Tick-borne disease is not just Lyme
https://www.jyu.fi/en/current/archive/2018/11/tick-borne-disease-is-not-just-lyme

Evaluating polymicrobial immune responses in patients suffering from tick-borne diseases
https://www.nature.com/articles/s41598-018-34393-9
https://www.nature.com/articles/s41598-018-34393-9.pdf

- Syvä rauha valtaa mieleni nyt, kun homerintaman https://goo.gl/89jtvs ohella totuus alkaa päästä pintaan borrelioosirintamallakin niin kuin arvelinkin https://goo.gl/HR6qyL jo, että se on vaan ajan kysymys.

Eipä olisi vaan arvannut, että näin hyvää työtä tehdään nimenomaan Suomessa ja vieläpä Jyväskylässä, hivenen Tampereen yläpuolella, jossa ollaan niin vanhoillisia.

Hampaassani on muuten joku lohkeama taas, jota pitäisi mennä näyttämään. Vuosi sitten samasta syystä odottaessani viikonlopun yli päivystykseen pääsyä kariesbakteeri oli ehtinyt jo niin pitkälle, että koko hammas piti poistaa. Harmillista, ettei spirokeetta jätä luitakaan ja hampaita rauhaan, joita se haurastuttaa.

Oikea hoito olisi niin tärkeää lääkäreiden ollessa esteenä, turruttuaan ihmisten kärsimykseen ja kipuun.

Kello on 7.45 jo ryhdyttyäni kirjoittamaan tätä kesken aamusivuni, joka on rustattava vielä loppuun. Olo voi olla päivällä fyysisesti karsea, mutta henkisesti ihana totuuden alkaessa voittaa.

8

253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitä olenkaan tekemässä? Jos en kirjoittamassa aamusivuja, yrittäen tehdä sen nykyään mahdollisimman lyhkäisesti, niin sitten jotain muuta. Kun sairauden takia viikon unista menee noin puolet tai kolmasosa pilalle, kaikki tehdään jaksamisen ehdoilla puolikuntoisena jos ollenkaan. Sen mitä jaksaa, jos jaksaa. Periksi ei voi vaan antaa kapasiteetin ollessa se, mikä on. Olematonta terveisiin verrattuna. Johonkin se energia vaan menee ja se on itsensä hoitamiseen vuorokauden ympäri motiivina oman olon helpottaminen edes alkeellisin keinoin, kun yhteiskunta ja uusi uljas lääketiede hurskaista mainoksistaan huolimatta ei tarjoa edes peruspalveluja sairauksien tutkimiseen ja hoitamiseen.

      On sairauksia ja "sairauksia". Minulla on ollut onnea sairastaa sairauksia, joita ei haluta hoitaa. Ihmettelen, pääsenkö rektoseelen oikeanlaiseen leikkaukseen sieltä, missä se vaivaakin, ennen kuin synnytyksestä on kulunut 27 vuotta vai silloinkaan. En todellakaan usko ennen kuin näen enkä oman kokemukseni myötä voisi suositella kenellekään synnyttämistä Suomessa tällaisella hinnalla, jossa helvettiä sadistisesti venytetään päivä kerrallaan vuodesta toiseen. Näytetään ajattelevan, että jos on kitunut lähes koko elämänsä, sen voi kitua loppuunkin asti. Sadistit. Suomessa. Yhteiskunnassa, jota mainostetaan hyvinvointiyhteiskuntana vastoin totuutta - jolle ei haluta tehdä mitään, ettei kaikki olisi valhetta vain.

      Mutta kun se halutaan työntää ovista ulos, se yrittää työntyä ikkunoista ja joka tuutista takaisin. Totuus.

      Vuosi 2018 muutti kaiken, eikä pelkästään https://goo.gl/89jtvs homesairauksissa, vaan myös https://goo.gl/33oJyp borrelioosissa!

      Tieto kulkee vaan niin hirveän hitaasti, aivan kuin motiivina olisikin kehityksen jarruttaminen ja sairaiden kärsimään jättäminen!

      Lääkärit eivät halua myöntää olleensa väärässä ihmisten sairauksia vähätellessään ja uskottuaan kollegoidensa valheisiin ja "viisaaseen lääketieteeseensä", jossa on tapana talloa ihmisten päältä.

      Onneksi on sentään tutkijoita, joita kiinnostaa totuus. Suomessakin.

      "Tutkimuksen mukaan 65 %:lla eri taudin vaiheissa olevista borrelioosipotilaista oli myös joku muu puutiaistauteihin liittyvä infektio tai borrelioosin ns. piilevä muoto. Tutkijat havaitsivat, että tutkimuksessa käytetty uusi biomarkkeri ns. 'Borrelian piilevä muoto' paransi borrelioositestin herkkyyttä. Noin kolme neljäsosaa (72 %) potilaista, joilla oli borrelioosin myöhäisvaiheen oireita, mutta jotka olivat hoitosuositusten mukaisessa testauksessa todettu negatiivisiksi, olivat positiivisia Borrelian piilevän muodon ja/tai muiden mikrobien, kuten Babesian, Bartonellan ja Ehrlichian suhteen."

      "Tutkijat osoittivat ensimmäistä kertaa, että 85 %:n todennäköisyydellä borrelioosia sairastavien potilaiden tautiin liittyy myös jokin muu puutiaisten levittämä taudinaiheuttaja tai opportunistinen infektio. Tutkijat ovat osoittaneet tarpeen puutiaistautien hoitokäytäntöjen muuttamiseksi. Useiden puutiaisten levittämien patogeenien samanaikainen testaaminen vähentäisi potilaiden vääriä diagnooseja tai ilman diagnoosia jäämistä sekä lisäisi potilaiden terveyteen liittyvää elämänlaatua. Tämä ohjaisi kliinisten tutkimusten tekijöitä etsimään parempia hoitoja puutiaisten levittämiin tauteihin. Ajatus puutiaistaudeista monimikrobisina tauteina on verrattain uusi ja aiheuttaa paljon keskustelua. On kuitenkin tärkeää, että monimikrobitautien mahdollisuus puutiaistautien yhteydessä tiedostetaan terveydenhuollossa ja tutkijoiden piirissä, jotta puutiaistautien määrän maailmanlaajuinen kasvu voidaan pysäyttää."

      Lainaukset edellä https://goo.gl/fte9EL tuolta. Also https://goo.gl/dYbdCm in English.

    • "sanasinko
      18.1.2019 8:15

      Mikä on se kynnys, että kirjoittaisin tänne enää? Ei juuri mikään eikä ilman varmuuskopioita ainakaan.

      Olen valvonut jo edellisyön aamuun, kärsinyt järkyttävistä borrelioosin ja sieni-infektion oireista ilman asianmukaista hoitoa niihin, jonka päälle tänä yönä vasta yhden jälkeen sain lähetettyä reklamaation laittomasta karhulaskusta, jota perintätoimisto yrittää kiskoa potilastietojen maksuttomasta tarkistamisesta, käytettyäni pari vuotta sitten loppua sairauskuluvakuutustani kalliisiin neurologikäynteihin.

      'Kyllä on kuvottavaa taistelua sairaana kaikesta', kirjoitin valitukseeni, jonka kuka tietää julkaisen jonain päivänä, kun kerran laitettiin kirjoittamaan taas väsymyksestä ja rasituksesta huolimatta, yrittäessäni purkaa stressiä perään olemalla vain ja selaamalla vähän nettiä."

      - Kun takana on yksi valvottu yö jälleen, sinnittelen täällä vielä.

      Olin aika poissa tolaltani illalla siitä, että vaikka perintäyhtiö lopetti selvän lain https://goo.gl/h8P5nv edessä tilaamistani potilastiedoista velomisensa, Pihlajalinnassa vaan jatkettiin sitä verenhimoisena.

      Sain kirjoittaa lisää sähköpostia, jossa meni monta tuntia laittoman vainon alettua jo loppuvuonna ilman, että minulla olisi aikomustakaan antaa periksi asiassa, jossa laki https://goo.gl/h8P5nv on puolellani.

      Järkyttävään epäkohtaan laitettiin törmäämään taas ja siitä kirjoittamaan.

      Näköjään lakia ei yritetäkään noudattaa ja ihmisiä rahastetaan lain vastaisesti oikeuksistaan https://goo.gl/Zd5afG villin käytännön rehottaessa.

      Miksi laki on ollenkaan voimassa, jos sitä ei noudateta? Ihan rikollista touhua terveyspalvelujen tarjoajilla kautta linjan kuin jossain villissä lännessä!

      Ajatelkaapa vaikkapa kroonisesti sairaita vanhoja ihmisiä, miten paljon heidän romppunsa maksaisi, jos pitäisi jokaisesta pulittaa kymmenestä lähes viiteenkymmeneen euroon, jota niistä kynitään, ellei pysty pitämään puoliaan. Vähät välitetään laista, vaikka näkevät kyllä tiedostoistaan, onko edellisestä potilastietojen tarkistamisesta kulunut vuosi tai enemmän, jolloin mitään ei saa veloa. Päinvastoin, laitetaan törkeästi vieläpä perintäfirma perään lätkimään tuplakorkoja ja perintämaksuja laittomaan laskuun!

      Terveysbisnes jyrää, vaikka tuo on rikos.

      • Voitin tuon jutun, ks.

        Potilastietojen tarkistaminen kerran vuodessa ilmaista.
        https://cutt.ly/rohcm3

        - Pidettyäni vaan pintani, niinpä vain lähti lasku kävelemään ja valituksenikin eteenpäin Kuluttajariitalautakuntaan ja Eduskunnan oikeusasiamiehelle.

        Älkää turhaan maksako lain vastaisesta kynimisestä mitään.


      • sanasinko kirjoitti:

        Voitin tuon jutun, ks.

        Potilastietojen tarkistaminen kerran vuodessa ilmaista.
        https://cutt.ly/rohcm3

        - Pidettyäni vaan pintani, niinpä vain lähti lasku kävelemään ja valituksenikin eteenpäin Kuluttajariitalautakuntaan ja Eduskunnan oikeusasiamiehelle.

        Älkää turhaan maksako lain vastaisesta kynimisestä mitään.

        Sen verran sieppasi tuo Pihlajalinnan homma, että olen antanut sähköpostinsa ohjautua suoraan roskapostiin, josta käyn välillä kurkkailemassa, ettei Gmail ole poistanut mitään tärkeää. Siellä se töröttää firman viimeisinkin viritys kehottaessaan varautumaan influenssakauteen ajoissa, juu. Mutta ihan tuolta Tokmannistakin saa vahvaa D-vitamiinia ja https://my.su/xtu AntiWiriä, joilla olen viime vuodet https://tinyurl.com/yxa4s7vl pärjäillyt pelkän D-vitamiinin riittämättä enää, josta olen tuollakin https://tinyurl.com/y5hlj8jc pitkässä ketjussa kertonut.

        - Aloitin tämän viestini kirjoittamisen eilen jaksamatta enempää viestien löytymisenkin ollessa niin hankalaa https://my.su/2dmpa nykyään.

        Piti ihan tarkistaa aamusivuistani, milloin aloitin Black Walnut'in eli mustajalopähkinän käyttämisen jauheena. Se oli sunnuntaina illalla, jolloin rohtojuomaani lorahti jauhetta puoli teelusikallista pussin kyljessä olleen suosituksen 1/8 teelusikallista sijaan, ja alun hapuilun jälkeen olen alkanut ottaa jauhetta 1 ml:n mitalla päivittäin luettuani rohdosta myös https://tinyurl.com/y3q4ntvh täältä. Elimistöä tuhoavien loisten häätämisessä apu on kiven alla joutuessaan itse etsimään omat konstinsa. Minulle oli yllätys, että Black Walnut on niin https://tinyurl.com/y42zdcqq monipuolinen, että auttaa moneen vaivaan ja tehoaa tutkitusti https://tinyurl.com/y4h84kjh spirokeetan kaikkiin muotoihin aprikoosinytimien lisäksi, joita olen käyttänyt varovasti jo pitkään.

        Kirjoitan vaan tuolla https://tinyurl.com/y3tzd9uv sen aikaisiin tietoihin perustuen väärin, että "Aprikoosin ytimissä oleva amygdaliini tappaa eläviä spirokeettoja, muttei tehoa spirokeetan kysta- ja rakkulamuotoihin, joista muodostuu koko ajan uusia spirokeettoja", kun tuon https://tinyurl.com/y4h84kjh vuonna 2016 julkaistun tutkimuksen mukaan aprikoosinytimet tappavat spirokeetan kaikkia muotoja ja siitä saatava amygdaliinikin kaikkea muuta paitsi biofilmiä.

        Mitä aprikoosinytimien käyttämiseen tulee, varoituksen sananen https://tinyurl.com/yym4modf tuolta: "Annostus on vaan ongelmallista ja vähän sinnepäin. Painaessani viitisenkymmentä kiloa minulle sopiva kerta-annos on kolmisen aprikoosinydintä kerralla riippuen niiden koosta. Jos aprikoosinytimet ovat hyvin pieniä, voin ottaa neljäkin kerralla, mutta hyvin varovaisesti. Aprikoosinytimissä ongelmallista on sen tehoaine amygdaliini, josta elimistöön vapautuva vetysyanidi on niin tehokasta, että spirokeettojen lisäksi se voi tappaa käyttäjänsäkin, jonka takia kirsikalta maistuvien aprikoosinytimien kanssa ei ole mitään leikkimistä. Niitä ei saa pitää lasten ulottuvilla eikä jättää ilman varoituksen sanaa kenenkään muunkaan saataville." Ks. myös https://tinyurl.com/yyk9toe4 tämä: "Elintarviketurvallisuusvirasto Evira suositteleekin, ettei aprikoosin siemeniä annettaisi lapsille lainkaan. Aikuiselle turvallinen annos on enintään kolme pienikokoista siementä."


    • gcfddff

      Tuo Jyväskylän yliopiston sivu on asiallinen. Muistaakseni tosin jo joitain vuosia sitten amerikkalaisessa borrelioosidokumentissa mainittiin arvio mahdollisesta useiden eri mikrbien yhtäaikaisesta joutumisesta tartunnan saajan verenkiertoon borrelioositartunnassa. Tuommoisessa tilanteessa immuunipuolistus on tietysti erityisen kovilla, eipä ihme, että oireet voivat olla todella hankalia. Dokumentissa tuli esiin käsite "bakteericocktail".

      • "gcfddff
        23.1.2019 8:18

        Tuo Jyväskylän yliopiston sivu on asiallinen. Muistaakseni tosin jo joitain vuosia sitten amerikkalaisessa borrelioosidokumentissa mainittiin arvio mahdollisesta useiden eri mikrbien yhtäaikaisesta joutumisesta tartunnan saajan verenkiertoon borrelioositartunnassa. Tuommoisessa tilanteessa immuunipuolistus on tietysti erityisen kovilla, eipä ihme, että oireet voivat olla todella hankalia. Dokumentissa tuli esiin käsite 'bakteericocktail'."

        - Olikin ihan asiallinen kommentti, jonka luin vasta nyt. Viimeksi oli vajaa kuukauden tauko ja vieläkin harmittaa se viestien poistelu, josta liian monet valittavat. Ei ole mitään lain ja sääntöjen vastaista ja sittenkin poistellaan. Päätin kuitenkin antaa anteeksi ja kirjoittaa edes silloin tällöin. Onhan se moderointi ja ylläpito rankkaa puuhaa; en voisi itse kuvitellakaan ylläpitäväni tällaisella terveydentilalla mitään foorumia ilman moderointiapua. --

        Kello 5.16, kun parisen tuntia on vierähtänyt edellisen kirjoittamisesta päätettyäni kurkata vähän home.palstani.com'ia, jossa ei ole ollut mitään toimintaa ja liikennettä edellä kertomastani syystä.

        Helvetin rankkaa vaan joka tasolla tämä sairastaminen. Tuskinpa monikaan kestäisi kalman rauhallisena, tulematta hulluksi näitä päällekkäisiä sairauksia ja kaikkea sitä, mitä joudun kestämään.

        Kaiken päälle oikea korva on ollut joitain päiviä tukossa eikä aukene niin kuin vasen korva ottamalla nenästä kiinni ja puhaltamalla sisäänpäin. Etsin juuri vuonna 2015 vanhentuneet Professorin puuduttavat korvatipat, jos välikorvantulehdus pamahtaisi päälle korvan varoiteltua jo kipusignaalilla. Löytyyhän kotoa myöskin doksisykliiniä hätätilanteessa, mutta lieneekö vanhaa, en ole käynyt tutkimassa otettuani vasta äsken Xlearia selällään maaten saadakseni korvatorvenkin auki. Koko oikea puolihan vaivaa otsaonteloon asti, kun lima ei kulje ahtautuneesta kanavasta normaalisti alas korvalääkäreiden piittaamatta kärsimyksestäni tippaakaan, jonka takia yritän hoitaa itse itseäni parhaan taitoni mukaan alkeellisissa olosuhteissa Tampereella saamatta apua borrelioosinikaan ja helvetilliseen raajasärkyyni, jota vain lämpö hoitaa.

        Päivitettävä vielä aamusivua vaivojeni osalta, mitä tämä elämä oikeasti on, ja jatkettava itsensä hoitamista.

        Pahinta sairaiden hoidossa on idealismi. Ei yhtään ymmärretä, missä sairauden suossa sitä oikein eletään.


      • sanasinko kirjoitti:

        "gcfddff
        23.1.2019 8:18

        Tuo Jyväskylän yliopiston sivu on asiallinen. Muistaakseni tosin jo joitain vuosia sitten amerikkalaisessa borrelioosidokumentissa mainittiin arvio mahdollisesta useiden eri mikrbien yhtäaikaisesta joutumisesta tartunnan saajan verenkiertoon borrelioositartunnassa. Tuommoisessa tilanteessa immuunipuolistus on tietysti erityisen kovilla, eipä ihme, että oireet voivat olla todella hankalia. Dokumentissa tuli esiin käsite 'bakteericocktail'."

        - Olikin ihan asiallinen kommentti, jonka luin vasta nyt. Viimeksi oli vajaa kuukauden tauko ja vieläkin harmittaa se viestien poistelu, josta liian monet valittavat. Ei ole mitään lain ja sääntöjen vastaista ja sittenkin poistellaan. Päätin kuitenkin antaa anteeksi ja kirjoittaa edes silloin tällöin. Onhan se moderointi ja ylläpito rankkaa puuhaa; en voisi itse kuvitellakaan ylläpitäväni tällaisella terveydentilalla mitään foorumia ilman moderointiapua. --

        Kello 5.16, kun parisen tuntia on vierähtänyt edellisen kirjoittamisesta päätettyäni kurkata vähän home.palstani.com'ia, jossa ei ole ollut mitään toimintaa ja liikennettä edellä kertomastani syystä.

        Helvetin rankkaa vaan joka tasolla tämä sairastaminen. Tuskinpa monikaan kestäisi kalman rauhallisena, tulematta hulluksi näitä päällekkäisiä sairauksia ja kaikkea sitä, mitä joudun kestämään.

        Kaiken päälle oikea korva on ollut joitain päiviä tukossa eikä aukene niin kuin vasen korva ottamalla nenästä kiinni ja puhaltamalla sisäänpäin. Etsin juuri vuonna 2015 vanhentuneet Professorin puuduttavat korvatipat, jos välikorvantulehdus pamahtaisi päälle korvan varoiteltua jo kipusignaalilla. Löytyyhän kotoa myöskin doksisykliiniä hätätilanteessa, mutta lieneekö vanhaa, en ole käynyt tutkimassa otettuani vasta äsken Xlearia selällään maaten saadakseni korvatorvenkin auki. Koko oikea puolihan vaivaa otsaonteloon asti, kun lima ei kulje ahtautuneesta kanavasta normaalisti alas korvalääkäreiden piittaamatta kärsimyksestäni tippaakaan, jonka takia yritän hoitaa itse itseäni parhaan taitoni mukaan alkeellisissa olosuhteissa Tampereella saamatta apua borrelioosinikaan ja helvetilliseen raajasärkyyni, jota vain lämpö hoitaa.

        Päivitettävä vielä aamusivua vaivojeni osalta, mitä tämä elämä oikeasti on, ja jatkettava itsensä hoitamista.

        Pahinta sairaiden hoidossa on idealismi. Ei yhtään ymmärretä, missä sairauden suossa sitä oikein eletään.

        "- Olikin ihan asiallinen kommentti, jonka luin vasta nyt. Viimeksi oli vajaa kuukauden tauko ja vieläkin harmittaa se viestien poistelu, josta liian monet valittavat. Ei ole mitään lain ja sääntöjen vastaista ja sittenkin poistellaan. Päätin kuitenkin antaa anteeksi ja kirjoittaa edes silloin tällöin. Onhan se moderointi ja ylläpito rankkaa puuhaa; en voisi itse kuvitellakaan ylläpitäväni tällaisella terveydentilalla mitään foorumia ilman moderointiapua. --"

        - En aio kuitenkaan alkaa kenenkään pelleksi täällä tai muuallakaan, jos ei ala viestit pysymään foorumilla niin kuin ne ovat ennen pysyneet.

        Muutkin ovat niin suuttuneita touhuun, ettei siitä mitään hyvää seuraa, jos mielivaltaisen linjan annetaan vain jatkua. Ks. esim. viesti, jonka olen tallentanut, vaikka se tuolta https://keskustelu.suomi24.fi/t/15486188/mika-olisi-paras-tapa-rekisteroitya-suomi24-keskusteluun#comment-96290830 poistettaisiinkin:

        "akdjfh
        17.1.2019 23:43

        Pakko lopettaa tänne kirjoittelut, koska ylläpito on kaikkein pahin häirikkö, ei yksittäiset kirjoittelijat.
        Sanan säilä lentää ja saakin lentää, mutta heti kun yrittää puolustautua, niin ylläpito poistaa järjestelmällisesti kaikki vastaukset. Toisia kyllä suositaan ja saavat riehua ja herjata minkä kerkiävät, mutta itse olen joutunut ylläpidon hampaisiin ja kirjoitinpa mitä tahansa, ylläpito heti poistaa. Eihän tämmöinen käy laatuun. Minua saa toiset kirjoittajat haukkua, mutta kun itse en saa, niin se ärsyttää niin, että pyyhin per...tä tällä palstalla ja joutaa lopettaa, koska säännöt ovat niin pa..maisia. sanan vapautta ei siis ole laisinkaan. Tätä tyhjän päiväsitä suomi24 voisi kaikki boikotoida, kun koko ajan vaan menee tiukemmaksi. Alkuaikoina oli sheriffit joka palstalla tai sitten ei ja sai vapaasti kirjoitella, mutta nyt on sensuuri mennyt aivan mahdottomiin.
        Ja tietysti tuo, että saa valittaa jonkun kirjoituksista ylläpidolle. Minäkin olen valittanut ja pyytänyt poistamaan vastapuolen herjauksia, mutta eipä ole poistettu, se on sitä suosimista. Tiedä vaikka ylläpidon porukasta myös kirjoitellaan ja jos ei miellytä, poistetaan.

        Sanon siis hyvästit tälle foorumille, koska olen niin raskaasti saanut huomata, ettei kirjoituksiani tänne hyväksytä. Ja miksi ei ole hyväksytty. KIrjoitan suoraan, niinkuin asiat on, ei kaunistellen. En pysty mielistelemällä kirjoittamaan. On se suuri pettymys ollut, kun on kirjoittanut pitkän tekstin, johon on käyttänyt paljon aikaa ja miettimistä, ja sitten se poistetaan sääntöjen vastaisesti. Hiiteen kaikki säännöt, niitä ei tarvita ollenkaan ja kun niitä sääntöjä ylläpito mielivaltaisesti tulkitsee.
        Kyllä me itse osaamme itseämme puolustella toisten kirjoittajien hyökkäyksiltä, siihen ei ylläpidon sensurointia tarvita. Ja tämäkin jonnin joutava robotointi jotta kirjoituksensa saisi liikkeelle on yksi vuoden turhake. Kiitti vaan, mulle riitti!"

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15486188/mika-olisi-paras-tapa-rekisteroitya-suomi24-keskusteluun#comment-96290830


      • sanasinko kirjoitti:

        "gcfddff
        23.1.2019 8:18

        Tuo Jyväskylän yliopiston sivu on asiallinen. Muistaakseni tosin jo joitain vuosia sitten amerikkalaisessa borrelioosidokumentissa mainittiin arvio mahdollisesta useiden eri mikrbien yhtäaikaisesta joutumisesta tartunnan saajan verenkiertoon borrelioositartunnassa. Tuommoisessa tilanteessa immuunipuolistus on tietysti erityisen kovilla, eipä ihme, että oireet voivat olla todella hankalia. Dokumentissa tuli esiin käsite 'bakteericocktail'."

        - Olikin ihan asiallinen kommentti, jonka luin vasta nyt. Viimeksi oli vajaa kuukauden tauko ja vieläkin harmittaa se viestien poistelu, josta liian monet valittavat. Ei ole mitään lain ja sääntöjen vastaista ja sittenkin poistellaan. Päätin kuitenkin antaa anteeksi ja kirjoittaa edes silloin tällöin. Onhan se moderointi ja ylläpito rankkaa puuhaa; en voisi itse kuvitellakaan ylläpitäväni tällaisella terveydentilalla mitään foorumia ilman moderointiapua. --

        Kello 5.16, kun parisen tuntia on vierähtänyt edellisen kirjoittamisesta päätettyäni kurkata vähän home.palstani.com'ia, jossa ei ole ollut mitään toimintaa ja liikennettä edellä kertomastani syystä.

        Helvetin rankkaa vaan joka tasolla tämä sairastaminen. Tuskinpa monikaan kestäisi kalman rauhallisena, tulematta hulluksi näitä päällekkäisiä sairauksia ja kaikkea sitä, mitä joudun kestämään.

        Kaiken päälle oikea korva on ollut joitain päiviä tukossa eikä aukene niin kuin vasen korva ottamalla nenästä kiinni ja puhaltamalla sisäänpäin. Etsin juuri vuonna 2015 vanhentuneet Professorin puuduttavat korvatipat, jos välikorvantulehdus pamahtaisi päälle korvan varoiteltua jo kipusignaalilla. Löytyyhän kotoa myöskin doksisykliiniä hätätilanteessa, mutta lieneekö vanhaa, en ole käynyt tutkimassa otettuani vasta äsken Xlearia selällään maaten saadakseni korvatorvenkin auki. Koko oikea puolihan vaivaa otsaonteloon asti, kun lima ei kulje ahtautuneesta kanavasta normaalisti alas korvalääkäreiden piittaamatta kärsimyksestäni tippaakaan, jonka takia yritän hoitaa itse itseäni parhaan taitoni mukaan alkeellisissa olosuhteissa Tampereella saamatta apua borrelioosinikaan ja helvetilliseen raajasärkyyni, jota vain lämpö hoitaa.

        Päivitettävä vielä aamusivua vaivojeni osalta, mitä tämä elämä oikeasti on, ja jatkettava itsensä hoitamista.

        Pahinta sairaiden hoidossa on idealismi. Ei yhtään ymmärretä, missä sairauden suossa sitä oikein eletään.

        Pitäisi varmaan kääntyä Allerin puoleen Tanskaan, että borrelioosin uhreillekin saataisiin oma osionsa tänne.

        Postasin juttuni nyt tuonne https://keskustelu.suomi24.fi/t/15623729/kevytta-borrelioosiviihdetta-vai-kroonista-helvettia-seuraa-netista-15--21-4-2019 löytyen Helppi.palstani.comistakin tarvittaessa, jos joku kaipaa linkkiä seuratakseen maanantaina alkavaa kroonisen borrelioosin ohjelmaa.

        Eipä noista vouhotuksista ole paljoa mitään apua ollut, pelkkää bisnestä tarjolla vaan. Luusäryn iskiessä pureskelen pari aprikoosinydintä https://is.gd/2JF2PV ilman, että pääsisin edes amygdaliinista vapautuvalla vetysyanidilla helvetin sitkeistä spirokeettapirulaisista eroon.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      87
      2305
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      51
      1997
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      89
      1837
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1562
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1432
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1390
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1351
    Aihe