hieronta kokemuksia

mies-64ukm

Niin miehet kuin naisetkin kertokaa kiihottumisesta hierojalla sekä hierojat kun huomaatte hierottavan kiihottuvan.

43

13119

2Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kerrankokeiltu

   Turus kerran olin hierottavana.
   Virolainen hieroja oli kyllä hän osas hieroa asialtaasestikkin...
   Mutt kyll siinä heppi nousi,kysyi hieronko sitäkin...vinkaten silmää😉

   • Anonyymi

    no loppuun astiko ois hieronu ilman lisähintaa? ei kuitenkaan ratsaille ilman lisähintaa? talinnan pimeillä kujilla?


  • Oldi

   Kävin joku aika sitten hierojalla Kokovartalohieronta aikaa meni tunti.

   Mieshieroja tosin itte olen 58v mies.

   Mies oli ikä ryhmässä 55v. Siinä käsittelyssä tunsin myös kaluni kovettuvan.

   Käännyin selälleni, mies hymyili ja totesi kas lihasjäykkyytä myös peliaisassa.

   Hän kysäisi saakos sitä hoitaa tuotakin.Myönsin siitä vaan..

   Taitavalla käsiliikkeillä se tuntui mahtavalle, tämähän on mukavassa vireessä.

   Käsi pumppasi ees taas tunsin että se purkautuu kohta.

   Yhen äkin hän kumartui imaisi kaluni suuhunsa.Samalla purkauduin mies imutti imutti.

   Kylläpä oli kunnon sessio.Mies neuvvoi wc,n missä siistiityn.Tultuani takaisin,kysyi miten tulisitkos ensiviikolla samaan aikaa.

   Kyllä se käy. Nyt olen käynyt hoidossa koko Tammikuu jokaviikko kerran.Kaikki ok

   • Biukm54

    Missäpäin tommoinen hieroja löytyy


   • Gummimies

    Tommosia Jyväskylässä?


   • Anonyymi

    varmasti mahtavaa kiitä myös hierojaa ime loppuun myös hänet olen itse antanut pannakin kun tunti kerran aikaa hieronta sisältä ja päältä


  • petrus123

   Mäkin voisin mennä tuolle hierojalle,mutta minne ?

  • Vanharouvasai

   Mä kävin Hakaniemessä, erään mieshierojan vastaanotolla. Hän oli miehekkään näköinen, rauhallinen ja asiallinen.
   Tunsin vatsallani maatessani hänen siittimensä jäykistyvän reittäni vasten , vilkaisin ihmeissäni ylös ja hän katsoi jotenkin anovasti minua, nykkäsin ja sitten " mentiin". Kävin muutaman kerran siellä ja mahtavaa oli. Sitten se tilanne jotenkin tavallistui ja lopetin käynnit.

  • Kotihiero1

   Ystäväni, vanhempi leskirouva oli hieronnan tarpeessa. Kulku oli vaikeaa kun paikat niin jumiksessa. Hän oli kookas, ja elopainoa oli.
   Ei lihava, mutta hyvin runsas ja leveälanteinen.
   Tarjouduin antamaan kokeellisen öljyhieronnan. Halusin ehkä vähän tuoda piristystä tuohon melankoliseen ihmiseen. Hän oli mukava kyllä, mutta jotenkin niin etäinen ja keskittyen vain yksin elämiseen.
   Sanoin että sauna lämpeämään, tulen tunnin päästä hieromaan. Minulla oli kookosöljyä. kotona. Näin tehtiin
   Kävin kotona suihkussa ja panin puhtaan valkoisen t-paidan ja verkkarit päälle. Ja ei kun naapuriin.
   Oven avasi hieman epäröivän oloinen nainen. Tulit sittenkin, hän sanoi, ajattelin että leikilläsi vaan minä kun tällainen vanha höppänä jo olen.
   Pulinat pois ja pöksyt, sanoin iloisesti. Hän hymyili vähän jo, ja sanoi, hyvänen aika nuori mies, mitäs teillä on oikein mielessä. Se oli leikkiä, hän tiesi että olen hieronnan asiantuntija. Paljon käyttänyt ja tehnyt. Harrasteurheilijana.
   Sinähän näytätkin aivan hierojalta tai urheiluvalmentajalta, hän sanoi.
   Hyvä on, olen peseytynyt, laitan saunan päälle kuten halusit. Oljy lähtee paremmin pois.
   Rohkeasti vaatteet pois. No eihän sinulla ollut kuin kylpytakki.
   Voit jättää pyyhkeen lanteillesi, nostan sitä sitten kun öljyän alaselkää. En katsonut kun hän riisuutui, menin toiseen huoneeseen. No niin valmista.
   Hän oli alasti vatsallaan, pyyhe pyllyn päällä. Katsoin tuota isoa vartaloa lumoutuneena. Hyvänen aika, onpa sinulla upea vartalo, sanoin. Hän piti siitä, ja sanoi että hyvä jos edes hierojalle vielä kelpaa tällainen vanha ruho. Sanoin että tottakai ystävä rakas, sitä varten täällä ollaan.
   Hänen vartalonsa oli kyllä runsas, mutta ei niinkään löysä ja roikkuva, vaan kiinteä ja hyvinvoivan näköinen. Pidin näkemästäni.
   Aloin levittää liukuria selkään ja ryhdyin työhön. Juttelimme mukavia. Hän rentoutui aivan selvästi ja alkoi jutella elämästään ja miten hän oli jäänyt leskeksi kuudenkymmenen iässä. Siitä oli jokunen vuosi aikaa.
   Selkä ja hartiat saivat kyytiä, siittyin hieromaan sääret ja reidet.
   Aloitin nilkat pohkeet reidet. Kun olin polvitaipeen yläpuolella, hän sanoi eetyä minun pitää käydä pissalla, sopiiko?
   No tietysti. Hän nousip, ja vilkaisin lumoutuneena hänen raskaita rintojaan, jotka olivat silti niin ryhdissä kuin vielä odottaa voi hänen iässään. Nännot olivat kookkaat ja virheettömät. Olin havaitsevinani nännien törröttävän aika terhakkaasti.
   Hän oli hetken poissa. Kuulin miten suihku kohisi. Siellä vähän peseydyttiin. Hymyilin.
   Hän tuli takaisin, tuoksuen miellyttävälle. Hän sanoi että laitoin vähän hyvää tuoksutetta, että olisi mukavampi sinulle.
   Jatka ole hyvä. Tämä on hienoa.
   Ja minähän jatkoin.
   Hän sanoi ottaneensa rentousta varten lasillisen punaviiniä että älä pahastu. Hänen poskipäänsä punoittivat hieman ja silmissä oli tuiketta.
   Jatkoin reisistä, sivelin öljyä tekareiteen ja sanoin, että nyt pitää ottaa pyyhettä hetkeksi pois, sopiiko?
   Tottakai sopii, hän sanoi nopeasti. Ota pois. Hänellä oli pikkuhousut kuitenkin alla.
   Upeat ohuen ohuet mustat, läpikuultavat, joustavat pikkuhousut. Haaroista näkyi selvästi turpeat häpyhuulet, ja se oli tarkoituskin.
   Löysin jostain vielä tällaiset kivemmat, tykkäätkö?
   Sanoin että kyllä tykkään, mutta nyt alkaa olla vaikeuksia keskittyä työhön. Olet syötävän näköinen nainen. Hän ei sanonut mitään. Aloin hieroa reisiä.
   Käteni liukui rohkeasti sisäreittä aivan haaroihin asti. Lisäsin reippaasti öljyä. Annoin tahallaan kämmenselkämykseni pyyhkäistä häpyhuulia kuin vahingossa päästessäni ylemmäs. Hän sanoi hiljaa oikein ihanaa, olet oikea ammattilainen. Hän avasi vähän reisiään kuin huomaamatta, ja kohotti pyllyään aavistuksen. Se oli pyyntö. Ok.
   En kysynyt lupaa, sanoin että nostatko pyllyä vähän, otan nätit pikkuhoususi pois ettei öljyynny. Hän nosti takamustaan sanomatta mitään ja vedin pikkuhousut pois. Mikä näky.
   Sanoin että kuule, sinulla on upea pylly. Hän nytkäytti pakaroitaan sanomatta mitään.
   Hänen kasvonsa oli tyynyllä ja hän oli selvästi odottavassa tilassa. Mikäs siinä.
   Pyysin että josko voisi vähän toista jalkaa sivummalle vähän koukistaen. Hän teki niin.
   Avautui suora näky tuohon herkuölisen näköiseen pilluun. Se oli ajeltu. Häpyhuulet olivat selvästi auki.
   Levitin öljyä ja hieroin yläreittä. Hän sanoi että tuntuu niin hyvältä. Mikäs siimä sitten. Nyt tulee sitten korvapuusti tai huokaus, ajattelin, ja rohkeasri liukui käteni häpyhuulille. Hän jäykistyi aivan hetkeksi, mutta huokaisi ja avasi reisiään vielä lisää.
   Nyt jäi reisi huomiotta, aloin hiljaa hieromaan häpyhuulia, öljyiset kädet lukuivat pitkin häpyhuulia ja ne avautuivat kuin turpeat terälehdet. Miten kaunis pillu sinulla onkaan, kuiskasin. Hän ei sanonut mitän. En nähnyt hänen kasvojaan. Hän oli ehkä vähän häpeissään mutta hyvin kiihottunut. Hengitys oli kiihkeää.
   Hieroin pillua hyvin pohjia myöden, sormitin vähän ja hieroin myös pyllyreän aluetta. Siitä hän piti.

  • kotihiero2

   Pyysin jos nostaisi hieman lantiota, laittaisin tyynyn tai kaksi vatsan alle. Niin tapahtui. Hän ei vieläkään katsonut minuun.
   Pyllyn kohotessa näkymä parani. Otin kaksin käsin pakaroista ja levitin nuo upeat istumalihakset erilleen, ja painoin pääni sinne. Nuolaisin. Aloin nuolla hitaasti ja rauhallisesti, hän huokaili hiljaa.
   Tein sitä hyvän aikaa, hän kiemurteli edessäni.
   Sitten nousin, kävelin toiseen päähän, aloin hieroa niskasta ja kysyin, onko kaikki hyvin?
   Hän nosti kasvonsa tyynyltä, ne olivat tyydyttyneen näköiset kasvot, silmät olivat märät ja silmämeikki vähän valunut. Hän sanoi. Kiitos sinulle, kaikki hyvin.
   Hän katsoi miten veryttelyhousuni etumus oli kohollaan. Hän veti välittömästi verkkarin alas ja minut lähemmäs. Hän oli yhä vatsallaan, ja laveri oli juuri sopivalla korkeudella. Hän raotti huuliaan ja antoi kivikovan kullini liukua tuohon kuumaan suuhun. Miten hyvältä tuntuikaan.
   Hän pureskeli terskaa ja runkkasi suullaan hitaasti mutta tehokkaasti puristaen huulillaan juuri sopivasti, ja hivellen täysiä pallejani. Aloin kevyin työnnöin työskentelemään. Hän jaksoi väsymättä, nautin joka sekunnista, kunnes sanoin että varo nyt lähtee.
   Hän ei varonut. Lasti ryöppysi suoraan suuhun. Mikä nainen.
   Otin veryttelyhousut pois, menin takaisin hänen taakseen. Pylly oli yhä koholla ja reidet levällään. Nuolaisin nuo upeat häpyhuulet täysin auki, kieli leikki hetken välilihassa, pyllyssä ja klitoriksessa.
   Kanki oli taas pystyssä joten huulille ja hidas työntö puhjaan. Niin nautinnollinen oli tuo ensimmäinen matka, niinkuin se aina on.
   Siitä alkoi rauhallinen, hitaasti kiihtyvä takaapäinveto.
   Naimme suurella tunteella.
   Jossain kohtaa sivelin öljyä siinä ohessa myös pyllyyn. Tunteen viemänä vedin kullin ulos ja painoin kohti pyllyä, hyvin varovasti ja hiljaa. Luulin että kiellät, mutta sen sijaan aloit heijaamaan itseäsi saadaksesi sen uppoamaan. Kyrpä painui sisään hitaasti mutta varmasti. En havainnut mitään merkkiä että olisi ollut vaikeuksia, joten jatkoimme. Oli erilainen kokemus, mutta tuntuva.
   Siirryin takaisin ykköspesälle, käännyit selinmakuulle. Nostin runsaat jalkasi olkapäilleni ja aloin naimaan tuota loistavaa pillua edestä päin. Näin kasvoistasi että sinua viedään. Silmät kiinni pää taakse kohotettuna alkoi pieni värinä kasvamaan kunnes se oli liian iso pidäteltäväksi.
   Kouristuit ja kun suuhtasi pääsi oi voi nyt nyt...
   Silloin lähti taas kumisaappaallinen kasvuvoimaa liikkeelle selkäytimestä.
   Putosin siihen.
   Hyvä tovi meni, kunnes sanoit että mennään saunaan.
   Suihkun jälkeen rentouttava löyly, ja sitten pesimme huolellisesti toisemme. Pesu oli hidasta koska annoimme toisillemme suuseksiä samalla.
   Viimein sessio ohi. Oli aika lähteä. Hän tuli ovelle, suuteli tulisesti ja sanoi, nukkuisit yön kanssani. No pakkohan se oli kun näin kauniisti pyydettiin.
   Arvatenkin nukkuminen jäi kovin vähälle mutta ainakin hierojalla oli aamulla paikat hellänä.
   Tästä kehkeytyikin pitkä ja tiivis asiakassuhde. Ei mulla muuta. Kunhan valehtelen. Ainoa oikea tapa.

  • Muistellaan

   Ihan pakko vastata! Olimme mieheni kanssa olleet yhdessä vajaan vuoden yli 20 v sitten. Molemmat hyvässä kunnossa ja seksi sujui loistavasti, mieheni oli ylpeä minusta ja kiusoitteli vierailla miehillä. Pukeuduin aina pieniin ja paljastaviin vaatteisiin koska mieheni tykkäsi kun vieraat miehet katselivat. Kerran liikuttiin vieraassa kaupungissa ja mieheni ehdotti kuntosalia jossa oli myös hieroja mies, mieheni meni ensin hierontaan ja minä salille. Menin seuraavaksi itse ja mieheni olikin varannut koko vartalo hieronnan. Nuori komea mies olikin vastassa ja aloitti hieroa, jonkun ajan päästä huomasin että hengitys kiihtyi ja mies alkoi huokailla. mies hieroi tosi lämpimillä käsillä ja olin vatsallani kun aloitti reisien hieronnan, silloin kiihotuin minäkin sekä säikähdin reaktiota. Tunsin miehen kalun seisovan ja hipaisevan kylkeäni hieroessa minua ja kiihotuin äärimmilleen jonka hieroja huomasi myös. Hän hipaisi huomaamattomasti kosteaa vakoani olin täysin valmis hänelle, ajatus ei enää kulkenut. Aloin voihkimaan kiihkosta ja annoin merkin nostamalla lantiota ylös ja mies ymmärsi, vetäen pikkarini pois. Tajusin että hän olikin riisunut verkkarinsa pois ja siirsi minut nojaamaan hieronta pöytää vasten, saman tien tunsin kovan kalun huulillani joka liukui ihanasti sisääni, mies alkoi pumppaa johon itse vastasin vartalon liikkeillä ja aloin ääntelee aika lujaa enkä tajunnut että seinä oli ohut ja äänet kuuluisivat kuntosalin puolelle. Sain räjähtävän orgasmin lopuksi ja huusin lujaa ja rimpuilin nautinnosta, mies piti lujaa kiinni etten tipu pöydältä. Mieheni kertoi että salilla osa porukasta oli veistellyt nais ystäväsi saa kunnon käsittelyn. Vuosien päästä otimme yhteyttä kyseiseen mieheen hän oli muuttanut toiselle puolen suomea ja avioitunut mutta muisti meidät heti, olisimme mieheni kanssa uusineet session mutta asiat oli muuttuneet vuosien varrella.

  • Vanharouvasai

   Tuolla ylempänä kirjoitin hienosta hierontakokemuksestani. Olisiko sellaista vielä jossain tarjolla?

   • Anonyymi

    Kyllä, yhä on tarjolla ikimuistoisia hierontakokemuksia vaikka kerran viikossa.


  • Anonyymi

   Laadukas hieroja Hyvinkäällä ;)
   Hieroja100@luukku.com

  • Anonyymi

   On ruvennut seisomaan useammankin kerran. Kerran Tallinnassa kylpylässä otin hieronnan, jonka ajaksi hierojatar ojensi sellaiset paperiset pikkarit, kun hoitoon kuului myös selänpesu. Eihän siitä mitään tullut ku pallit vaan tursus niistä ulos ja muna nyt kovettuu pienemmästäkin kivikovaksi niin siinä sitten seisottelin koko hoidon ajan pikkarit teltalla. Hierojarouva ei ollut moksiskaan tainnut ennenkin nähdä...m38

  • Anonyymi

   Mites Tampere? Onko hierojia tai hierottavia

   • Anonyymi

    Kyä täällä Nokialla olis yks joka haluais hierontaa..Ikää o 67v


  • Anonyymi

   Vaimo 38, hoikka,tarvitsee kunnon hieronnan. On lupautunut jo hieman rohkeampaan hierontaan. Itsekin haluan nähdä tapahtuman.

   • Anonyymi

    Missäpäin olette? Jonkin verran kokemusta hieronnasta.


   • Anonyymi

    Vaimo 38 ja mies missä olette niin tehdään hieronta toiveittenne mukaan


   • Anonyymi

    Hieronta klinikka

    Hemmotteluhierontaa ammattitaidolla mieshieroja, luottamus aina.

    medical.klinikka@luukku.com


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hieronta klinikka

    Hemmotteluhierontaa ammattitaidolla mieshieroja, luottamus aina.

    medical.klinikka@luukku.com

    Mistä löytyis tuollaista hierontaa Nokialla..Tekis varmasti hyvää ;)


  • Anonyymi

   Treen pohjoispuolella jonkin matkaa. Hotelliin mennään kun hieroja löytyy.

   • Anonyymi

    Tulkaa lahden tai Jkl suunnille hotelliin ni hoidetaan homma


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tulkaa lahden tai Jkl suunnille hotelliin ni hoidetaan homma

    Löytyykö Jyväskylästä vielä vaimolle hierojaa?


  • Anonyymi

   Teen mielellään alaselkähirontaa. Kaikki ovat tykänneet. Kotikäynnit pks seudulla.
   Joskus ovat maksaneetkin. Teen kuitenkin rakkaudesta lajiin😀

  • Anonyymi

   Ok, tarkoitus olisi hieroa vaimo kuumaksi, sormettaa ehkä orkun. Hieroja voi olla pukeutunut tai sitten ei. Tarkoitus ei ole ainakaan vielä että hieroja panisi vaimoa. Kai siinä kuitenkin kehittyy jonkinlainen runkkusessio, hierojasta kiinni.

   • Anonyymi

    No edetään teidän haluamalla tahdilla


  • Anonyymi

   onko kokemuksia että nainen hierois ylimääräistä?

   • Anonyymi

    Eräs minua vanhempi rouva pyysi minua hieromaan itseään kotonaan. Lupauduin öljyhieronnan antamaan. Juttu jäi siihen.
    Kului kuukausia, sitten myöhäinen puhelinsoitto yllätti.
    Hei, minä täällä. Olen miettinyt ja oli pakko soittaa.
    Haluan kertoa kaiken kokemamme jälkeen, että olen salaa halunnut seksiä kanssasi. Olen usein yöllä vuoteessa ajatellut miten hyvää seksiä meillä varmasti olisi keskenämme. Uskon että yhdyt tähän. Tiedän että tunnet samoin. Haluan sitä.
    Nyt alkoi tulla selvästi esiin, että hän halusi puhelinkivaa.
    Mikäs siinä. Hän kysyi rohkeasti mitä tekisit minulle jos olisin vuoteessasi nyt? Olimme astuneet uuteen maailmaan, seksiin sanoilla.
    En pitänyt sitä todellisena, mutta tämä epätavallinen tilanne oli todellista. Ja jollain ihmeen tasolla kiihottavaa ja tyydyttävää. Keskustelimme tunteja, kunnes oli aika päättää puhelu.
    Sitten oli hiljaista kuukausia. Laitoin joskus pikaviestin, hei miten menee, missä olet. Ei vastausta.
    Sitten se tuli. Hei, olen miettinyt, ja toivoisin että emme enää viestittelisi emmekä jatkaisi tällä tasolla?
    Olin ihmeissäni. Ymmärrettävää toisaalta, illuusiotahan se, mutta ei sen pitäisi olla niin vakavaa. Olimme koskettaneet jotain tosissamme.


  • Anonyymi

   no naitteko seuraavaks jo?

  • Anonyymi

   säälittäviä tommoset naiset

  • Anonyymi

   Kävin mieshierojalla ja tietty etureisiä hierottaessa mun kyrpä rupes kivenemaan. Hieroja huomas ja kysäis että hierotaanko kaikki paikat. Taitavasti runkkas spermat, ei tainnu olla ensimmäinen kerta kun sen teki. Tää oli Nokialla.

   • Anonyymi

    Oon käyny kans tällä hierojalla. Tietää miten hierottavan kalun saa kovenemaan ja kun vaan vinkkaa hoitelee paineet pois


  • Anonyymi

   Stadissa 3.linjalla on Afrikkalais-Caribbealainen hieronta.

   Muija osaa asiansa ja hieroo rennoksi...parasta on että jo olet selkävikainen, auttaa riisumaan ja pukemaan, lisäksi on suihku

  • Anonyymi

   miten hieroo rennoks, eikös se olekaa tavalleinn hieronta? millaine muija?

  • Anonyymi

   On kyllä niin useasti himottanut mies hierojan taitavien käsien käsittelyssä, varsinkin kuin kotiin tilattu.
   Jos selkä ei olisi niin jumissa olisi pylly kyllä kiermurrellut ja noussut kuin kiimainella kissalla.

   Muutama hurmiollinen voihkaisu on tainnut kuulua, mutta en ole koskaan mielestäni vihjaillut liikaa tai kosketellut ketään.

   En uskottele olevani kauheen haluttava enkä halua laittaa hieroja epämukavaan tilanteeseen joten antakoon heille työrauhaa.

   • Anonyymi

    Lapsellista kommenttia. Kaikki ihmiset panee, oli lentäjä, lääkäri, poliisi, taksinkuljettaja, hieroja tai kukkakauppias.
    Mikä uutinen se nyt on että hieroja olisi ainoa seksiaalinen olento maailmassa.
    Se nyt sattuu olemaan näiden karvattomien pikkupoikien lähin päiväuni lääkärin jälkeen, jonka koskettelusta on niin kiva nähdä päiväunia. Ja äidin.
    Olen sekstannut suomalaisen hierojan ja ulkomaalaisen hierojan kanssa, linja- autonkuljettajan, kauppiaan, kassaneidin, sihteerin, kiinteistövälittäjän, tarjoilijan, opettajan, usean sairaanhoitajan, työttömän, lääkärin, parkkipirkon, ja myös sellaisten joiden ammattia en tiedä.
    Laajasta kokemuksesta huolimatta ei voi sanoa että mikään ammattiryhmä ei juuri erotu toisistaan erityisesti.
    Sairaanhoitaja ehkä useimmin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lapsellista kommenttia. Kaikki ihmiset panee, oli lentäjä, lääkäri, poliisi, taksinkuljettaja, hieroja tai kukkakauppias.
    Mikä uutinen se nyt on että hieroja olisi ainoa seksiaalinen olento maailmassa.
    Se nyt sattuu olemaan näiden karvattomien pikkupoikien lähin päiväuni lääkärin jälkeen, jonka koskettelusta on niin kiva nähdä päiväunia. Ja äidin.
    Olen sekstannut suomalaisen hierojan ja ulkomaalaisen hierojan kanssa, linja- autonkuljettajan, kauppiaan, kassaneidin, sihteerin, kiinteistövälittäjän, tarjoilijan, opettajan, usean sairaanhoitajan, työttömän, lääkärin, parkkipirkon, ja myös sellaisten joiden ammattia en tiedä.
    Laajasta kokemuksesta huolimatta ei voi sanoa että mikään ammattiryhmä ei juuri erotu toisistaan erityisesti.
    Sairaanhoitaja ehkä useimmin.

    Ei ole tarve uskoa.


  • Anonyymi

   Hierominen ja hierottavana oleminen on nautinnollista ja kiihottavaakin. Hierottavana ollessani en kyllä ole kokenut mitään happy endiä.
   Naisen vartalon hierominen, sen pehmeyden ja muotojen tunteminen käden alla on aina tuntunut hyvältä. Amatööripohjalta voisin tuoda käteni vartalollesi seikkailemaan. Sitoumuksetta. Voisin poiketa Pirkanmaan nurkilla.
   -m59

  • Anonyymi

   olen käynyt samalla hierojalla lihas rentoutuksessa eka kerralla näin kuinka housuissa pullistui kun hieroi pakaroitani levitin jalkojani ja pian tunsin sormet peppureiälläni saako kyllä vaan 2 liukasta sormea sisälläni sai kaluni kovettumaan laskin hierojan housut voi juma mikä kalu se on 26cm yrittäisitkö ottaa sen sisälle kysyttiin mikään ei voisi pidätellä minua hieroja selälleen rasvaa istuin päälle tuntui ettei mene mutta lopulta aukesin ja liuin pohjaan asti näin tähtiä pari pumppausta lämmin lasti sisälle nuollen puhdistus kiitin hieronta ei maksanut mitään käyn viikoittain ihanaa

  • Anonyymi

   taas diapamit ottamatta

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 69 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Raivoaako Putin, kun Suomi hyväksytään naton jäseneksi

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000008913259.html "Kommentti: Madridista jysähti sittenkin – Suomi kutsutaan Naton jäseneksi jo keskiviikkona Lähes
   NATO
   550
   5229
  2. Miten olette pärjänneet kuumuuden kanssa?

   Viime yö oli trooppisen lämmin ja kämpässä kuuma. Heräilin vähän väliä kuumuuden takia vaikka nukuin pelkkä lakana päällä. Täkin heitin jo viime viiko
   Maailman menoa
   386
   4332
  3. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   273
   4018
  4. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   19
   2949
  5. JA SIEPIN VALITUS ALKOI TAAS

   Siepin unelma-asunnossa oli hajonnut ilmalämpöpumppu, jonka takia hän joutui lähtemään kuumuutta pakoon ylelliseen hotelliin. mutta voi kauhistus, k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   1784
  6. No aloititko sä jo suhteen

   sen toisen ihailijasi kanssa? Sen jonka kanssa sulla oli jotain vispiläkauppaa? Olenko jo unohdettu ja tarpeeton?
   Ikävä
   152
   1514
  7. Mitä oikein odotat?

   Rehellisiä vastauksia sitten vain.
   Ikävä
   134
   1386
  8. Haluaisin tietää miten sulla menee

   Onko kaikki hyvin? Ja onko sulla yhtään ikävä mua? Itse haluaisin niin kovasti nähdä sut taas :(
   Ikävä
   88
   1229
  9. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   41
   1201
  10. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   271
   1098
  Aihe