Väkisin selkäsauna

Piiskattuon

Oletteko koskaan saanut selkäsaunaa kurituksen mielessä toiselta vahemmamalta mieheltä ollessa itse aikuinen?

26

1436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yourdaydream

      väärä kategoria.

    • Vähänvit

      Mielestäni en ole saanut, vaikka jotkut väittävät muuta.

    • Kutsuvieras

      Minä jouduin kerran häissä vaikeuksiin, oli seuraavana aamuna kämmenen kuvat persustassa.

    • Kutsuvieraalle

      Mitä tapahtui?

    • Kutsuvieras

      Se tapahtui häissä, jossa vieraitten joukossa oli yksi pitkä mies, yli 190 cm. En tuntenut häntä entuudestaan, mutta erikoiseen käytökseen kiinnitin huomiota, pistin sen hänen humalansa syyksi. Myöhemmin olen tajunnut, että hän käytti pillereita, hormooneja ja ehkä muitakin aineita.

      Sen juhlatalon pihassa oli erillinen saunakamari ja vessa. Koska päärkennuksen vessa oli jatkuvasti varattu päätin mennä ulkorakennuksen tarpeilleni. Pytyllä istuessani kuulin, että joku muukin kolisteli rakennukseen. Kun tulin kopista huomasin, että tulija olli se iso mies. Se tyrkytti pulloa minulle:
      – Ota ryyppy!
      Oli sen verran iso ja agresiivisen oloinen ukko ja minusta hän oli koko ajan roikkunut muissa vieraissa, että en halunnut lähempiin tekemisiin hänen kanssaan.
      Kiitin kohteliaasti, mutta sanoin olevani kuski, enkä voinut siksi juoda.
      – Haista paska! Tuolaiselle miehelle pitää antaa selekään!
      Mies tarrasi kiinni takkiini, jota kannoin vielä kädessäni.
      Minä sanoin, että eihän me voida kenenkään häissä tappelemaan ruveta.
      – Vittu, me mitään tapella, minä annan sulle selekään.
      Se heitti mun takin toiselle puolelle huonetta. Minä murehdin vielä takkiani, kun ukko oli jo minussa kiinni. Eikä tuntunut viina ainakaan hänen liikkumistaan hidastaneen. Nopea oli ja pirullisen lujat näppivoimat. Mietin, joko minun pitäisi huutaa apua, mutta noloa oli sekin, onneksi hänellä ei ainakaan vielä ollut mitään asetta. Siinä sitä nujuttiin ja aina välillä hän läjäytti kämmenellään minua pakaroille. Tehoja tuntui olevan, vaikka hänellä ei ollutkaan mitään kättä pitempää. Jossain vaiheessa hän nosti minut takaapäin vyöstä ilmaan ja laski polviensa päälle mahelleni ja taas läjähti persustaan. Vaikka minä pääsin hänen polviltaan alas, niin en minä karkuun päässyt. Hän pyöritti ja retutti minua ja aina välissä pakaroillani soi. Vyöstä hän minua erityisesti retuutti ja hänen polvillaankin olin useamman kerran.

      Onneksi rakennukseen ei sattunut tulemaan ketään. Mutta kun loppua ei kuulunut, niin minun oli pakko ruveta imartelemaan häntä. Kuullakseen mitä minä sanoin hän lopetti reuhaamisen.

      Minä olin sen verran retuutetun näköinen, että en kehdannut lähteä ulos ennen kuin olin vähän jäähtynyt. Niinpä jouduin kuuntelemaan hänen voimailujuttujaan. Riski oli ja kova kehumaan itseään. Enkä tohtinut toista kertaa kieltäytyä tarjotusta ryypystä.

    • Jahsoo

      Meni vielä aika hyvin, kun sulta kuitenkaan housuja ei vetänyt alas ja pakaroita ei paljastanut. Onko tästä pitkää aikaa?

      • Kutsuvieras

        Siitä on parikymmentä vuotta aikaa.
        Ehkä meni hyvin. Jos hän ei olisi ollut niin kovasti aineissa, niin hän olisi ollut paljon voimakkaammassa kunnossa. Mutta jos hän olisi ollut täysin selvä, niin tuskinpa olisi käynyt päälle.


    • TotuudentorviX

      On niitä sellaisia miehiä, jotka ovat saaneet aikuisena selkäsaunan, mutta eivät kehtaa asiasta huudella.

    • EiUnohdu

      Minä sain kolmekymppisenä työkaverilta selkäsaunan. En uskonut sitä mahdolliseksi, koska hän ei ollut paljoa isompi kuin minä, mutta olikin sellainen salariski tyyppi. Aloin tarkkailla itseäni ja huomasin olevani pirun heikko. Siinä työpaikassa jouduin olemaan vielä puoli vuotta, kun en löytänyt uutta. Piiskaaja oli kaikkien kaveri, vaikka oli työpaikkakiusaaja, minua tuskin kukaan huomasi. Paitsi selän takana naureskeltiin.

    • vierailia

      Meillä tuli kaverini kanssa riitaa me olimme 18 vuotiaita poikia silloin. Ja taka pihalle me mentiin sekä
      heti toisistamme kiinni ja painia meillä pojilla kunnes tuli meidän kummankin pojan isät paikalle. Ne oli olleet auto tallissa ja nähneet kun me mentiin sinne taka pihalle painimaan keskenämme. Ne näki heti että me pojat oltiin tosissamme. Ja meinasivat että pojat ottavat pian nyrkit avukseen. Ja tulivat viheltämään painimisen loppuu nyt. Ja isäni multa housuja pois koivistani. Minä meinasin et varmasti niitä multa ota. Mutta kun isäni löi minua vatsaani vain kerran tiesin heti kuka vikisee. Ja isäni sai minut riisua ja kaverini myöskin riisuttiiin alapää paljaaksi. Ja isät haki kummatkin oman vitsan sekä antoivat heidän pojille kunnolla selkään silloin 80 luvulla. ei siis eilen.

    • Anonyymi

      Olin silloin 18 v, kun veli alkoi syytellä minua, että olin levitellyt hänen asioitaan kylille. Minä kiistin ankarasti, vaikka tiesin, että jonkinlaista tietovuotoa oli tapahtunut. Tilanne sen kuin kiiristyi, huutokin oli melkoinen, vaikka vastakkain seisottiin, eikä muita kuulijoita ollut paikalla, kyllä vähempikin olisi perille kuulunut. Yhtäkkiä veli poistui huoneesta ja paiskasi oven kunnolla kiinni mennessään.

      Onpa hyvä, että tuli järkiinsä, ajattelin.

      Ei kyllä kauaa kuulunut, kun eteisestä kuului taas kolinaa, se oli veli, sellainen tempo sillä oli päällä, että kukaan muu se ei voinut olla. Ovi repäistiin auki ja veli ryntäsi sisään. Ikäni muistan sen ilmestyksen: veli oli käärinyt hihansa ja sillä oli pahan näköinen pajukepakko kourassaan.

      En suinkaan ollut elämäni ensimmäistä kertaa tällaisen ilmestyksen edessä, isän ollessa asialla hän käyttäytyi hallitusti ja asiallisesti, eikä tuollainen raivopäisyys päässyt koskaan esille. Täytyy myöntää, että 24-vuotias jätkä on suuttuessaan pelottavan näköinen. Minkäänlaista matsia veljen kanssa en ollut koskaan voittanut, jos hän oli tosissaan niin minä olin vaikeuksissa. Yritin aloittaa tilanteen selvittämistä rauhallisella puheella, mutta hän oli silloin jo kiinni minussa. Kaikki tapahtui hirmuisella nopeudella, mutta en minäkään jäänyt aikailemaan. Ajattelin, että tuo kepakko minun pitää saada häneltä pois vaikka katkaisemalla. Kohta tajusin, ettei sitä ollut enää hänellä, vaikka en minä siihen vielä ollut päässyt koskemaan. Se oli vain hävinnyt.

      Oma taistoni jatkui sitkeästi, mutta pikku hiljaa puolustustani riisuttiin ihan kiejaimellisesti. Verryttelyt vedettiin alas sellaisella voimalla että rätinä kuului helposti. Oli selvää, että niitä en saa enää ylös, tuskin ne edes omin avuin enää yläällä pysyisivätkään. En ollut vielä housuistani toipunut kun minut kaadettiin mahalleni sängynpäälle, niin että jäin polvilleni lattialle. Veli kulki jalkapalloporukoissa pelaamassa, ja sen seurauksen näkyi sen reisissä ja pakaroissa. Sellaisella massalla kun pikkuveljeä jyrää niin sileää tulee. Liian myöhään tajusin, että kepakko oli sängyllä, vastustajani kerkesi sen sieppaamaan.

      Sen verran se kuitenkin oli raivoaan purkanut, että itse kepitys alkoi tunnustellen, mutta kohta se kohosi sellaiseen voimaan, että minun oli tunnustettava kaikki ja pyydettävä anteeksiantoa. Lopulta kepin tanssi loppui ja suvun lihaksikkaimmat pakarat nousivat päältäni.

      –Jos olisit heti kertonut totuuden, niin mun ei olisi tarvinnut piiskata sinua. Asiasta olisi selvitty pelkällä nuhtelulla, selosti äänessään armeliaisuutta.

      Nykyisin ajattelen, että jos olisin heti kirjoittanut tästä selkäsaunasta, niin siitä olisi tullut paljon katkerampi kertonus. Nykyisin sille voi jo melkein nauraakin. Ei se ainakaan mikään ruma tappio ollut. Valokuvista olen katsonut, että olin tuolloin vielä melko keskenkasvuinen, mutta veli oli jo hyvinkin aikuinen miehenjässikkä.

      Ei meidän veljesten välit huonot olleet, siihen tyyliin olisi sopinut paljon paremmin, jos olisin saanut vitsaa tai veljen kättä hänen polvillaan maaten. Se olisi ollut oikeasti kasvattavaa ja sopinut muutenkin meidän tyyliin paremmin.

    • Anonyymi

      Olen varmaan joskus saanut jonkinlaisen lievän, kun olin jo aikuinen. Mutta nyt haluaisin oikein kunnon kylvetyksen, sellaisen, että piiskaaja selittäisi aivan tarkkaan mitä on tapahtumassa ja miksi.

      Kertoisi syyn piiskaamiseen, millä hän aikoo piiskata, kuinka se tapahtuu käytännössä, kuinka lujasti piiskataan jne.
      Tietenkin hän voisi kehuskella piiskaajan taidoillaan ja kertoa, että olen syyllistynyt sellaiseen tekoon, että hänen on pakko piiskata minut.

    • Anonyymi

      Ajatus on kyllä kiehtova, että olisin jollakin rotevalla miehellä tiukassa lukko-otteessa ja koivupiiska räpsähtelis paljaalle pyllylle. Uskoisin nauttivani piiskauksesta ainakin jälkikäteen, vaikka tapahtumahetkellä se tietenkin on hyvin nöyryyttävää.

    • Anonyymi

      Minut on piiskannut Kajaanin voimakkain mies, kuritti ihan kunnolla.

    • Anonyymi

      Ratto lehdessä oli jo aikoja sitten seksiseura ilmoituksessa näin: Haluatko piiskaa paljaalle pyllylle. Sinä nuori poika, tule rotevan sedän luo viikonlopuksi saamaan kunnon kuritusta. Vastasin ilmoitukseen ja kyllä se jännitti mennä tapaamaan sitä rotevaa miestä. Itse olin vasta parikymppinen hintelä nuorukainen.
      Kesti hyvän aikaa seisoa kerrostalon oven takana, ennen kuin rohkenin soittaa ovikelloa. Yllätys oli, että siellä olikin kaksi miestä, mutta ystävällisen näköisiä kuitenkin.
      Lyhyen alku juttelun jälkeen alettiin touhuihin. Miehet alkoivat kuoria vaatteita yltäni ja pian olin apposten alasti. Saat poika nyt sellaisen kurituksen, että tulet muistamaan loppu elämäsi.
      Olohuoneen lattialla oli kaksi patjaa, joiden päälle minut asetettiin. yllätyksekseni toinen miehistä kuori housunsa ja sanoi minulle, että alappa imeä kullia. Jos et nuole kunnolla, niin koivun vitsa ramahtelee armotta. Aippa oli se, jonka kullia mun piti alkaa nuolemaan ja imemään ja Eki se toinen, jolla oli notkea koivunpiiska kädessään. Ei kääri jo hihat valmiiksi piiskaamista varten, joten ei auttanut muu kuin alkaa imemään vastenmielistä kyrpää. Ei noin, vaan ime kunnolla ja nuole palleja kans. Annahan Eki vitsan viuhua, että poika tokenee. Jo ensi lyönnit satuttivat niin armottomasti, että aloin ahmimalla imeä Aipan kullia. Nielet poika kohta spermat, se on nyt silla lailla, että saat spermaa niellä kummaltakin .
      Nuolin ja imin minkä kerkisin ja Aipan kyrpä kasvoi niin isoksi, että tunsin läkähtyväni se suussa. Kyrpä oli syvällä kurkun perällläni ja yht´äkkiä kuuma neste tulvi nieluun. Kuulin vain Aipan älähdyksen ja kehoituksen niellä, etten tukehdu. Vedin suuni pois mulkusta ja kakistelin ällöttävää nestettä krkussa. Samassa piiska ramahti takamuksille ja kuulin Aipan äänen sanovan. Niele menemään!
      Yökin ja yökin ja koitin niellä limaa, mutta se tuntui takertuvan. Antakaa vettä, pyysin! Minulle tuotiin alkoholia ja sanottiin, että huuhdo sillä kurkkusi.
      Olin suoriutunut ensimäisestä tulikokeesta, mutta tuntui mahdottomalta alkaa toista kullia enää nuolemaan. Olin kuitenkin kiihottunut ja pyysin, että tekisitte minulle orgasmin. Pyyntööni ei suostuttu, vaan jouduin ottamaan vuorostaan Ekin vielä isomman kullin suuhuni ja Aippa otti koivun vitsan avuksi. En jumalauta nuole tuommoista kyrpää, en voi. Sitä ei olisi pitänyt ensinkään minun lausua. Aippa alkoi piiskaamaan ja Eki istui selän päällä, jotta pysyisin paikallani. Huusin a aluksi, mutta sitten laitettiin suuhuni liina, ettei naapurit kuule karjumistani. Piiskaus jatkui ja sattui hirveästi. Pakaroita poltteli. Silmistäni valui vesi ja suusta kuolaa. Sitten piiskaus loppui ja Eki otti minut jalkojensa väliin paianen pääni tiukasti mulkkuaan vasten kehoituksen kera alkaa nuolemaan oikein kunnolla.

      Minulta meni kaikki estot ja nuolin kovasti ja imin nesteitä. Kyrvän nuolu ei Ekille riittänyt, vaan välillä piti nuolla hänen pylly reikää.
      Jos et nuole kunnolla, niin juotamme sulle pissammekin.
      Nuolein pyllyvakoa ja itkin samalla, sillä saan nyt varmaan sellaisen bakteerin, joka tekee minut sairaaksi.
      Nuoltuani pyllyreikää Eki tarjosi entistä isomman mulkun suuhun ja työnsi sen niin syvälle kurkkuuni, että tuntui tukehtuvan siihen paikkaan. Eki vispasi mulkkuaan kurkussani edestakaisin kunnes laukesi ja hirmuinen spermalasti syöksyi kurkkuuni ja joka oli pakko niellä, ettei tukehtuisi.
      Taas alkoholia, jolla kurkkuni huuhdeltiin ja spermat menivät viimeistä pisaraa myöten vatsaani.
      Seurasi minun tyydyttäminen. Minun kikkeliäni vitsalla kevyesti piiskattiin, välillä pyllyreikää ja sanottiin, että yritä saada orgasmi, muuten kikkeli ja pyllyreikä piiskataan tosi kipeiksi. samalla oli Aippa vuorostaan päälläni ja jouduin nuolemaan hänen pyllyreikäänsä. Minulla oli hällä väliä tunne ja tunsin orgasmin lähestyvän kohta pian. Eki hyväili vitsalla kikkeliä ja pyllyreikää, jolloin orgasmi tuli ja spermat lensi voimalla minusta ulos. Eki käski hieromaan spermat omaan naamaani ja niin teinkin. Olo oli autuaallinen, mutta kohta hävetti ja kadutti hirveästi. Ja toden totta, sitä piiskausta ei ikinä unohda ja sain silloin sairastaa mokoman himon takia pitkän aikaa

      • Anonyymi

        Hyvä ja opettavainen tarina, kirjoittelehan lisää tänne. Kiitos!


    • Anonyymi

      Luulisi, että armejan käyneiden miesten joukosta varmasti löytyy sellaisia miehiä, jotka ovat inttiaikana selkäsaunan saaneet. Itse olin kerrran paikalla, kun varusmies meinasi piiskata tupakaverinsa, mutta toiset pojat estivät sen.

      Sellaisessa porukassa tunteet varmasti kuumenevat ja koska porukka on hyvin kirjavaa niin kaikki on mahdollista.

    • Anonyymi

      Mulla oli nuorena kaveri, kutsun häntä tässä Maraksi. Hän oli sellainen lihaksikas kaveri, joka esiintyi mielellään hihattomassa T-paidassa. Hän myöskin mielellään esitteli lihaksiaan ja voimiaan. Hänen käsivartensa oli tuplasti niin vahva kuin minulla, sellainen tietenkin nirhasi minun itsetuntoani. Siksipä hänen puhuessa lihaksistaan, minä puhuin aina hänen läskeistään.

      Muistan sen illan, kun pelattiin korttia minun huoneessani ja hän alkoi selostamaan jotakin lihasasiaansa. Kun hän lopetti puheensa päätin minä kertoa, kuinka joillakin ihmisillä kertyy vettä ja rasvaa käsivarsiin, siksi jonkun mummon hauis voi olla 70 cm.
      - Älä jauha paskaa, vaan pelaa! komensi Mara.
      -Enkö muka ole pelannut, oot hävinnyt jo kaksi peliä!
      Siitä en sanonut mitään, että olin fuskannut., mutta nyt oli jo kaikki kortit pelissä ja minun salainen varasto tyhjä. Tein työt ja onnistuin tipauttamaan syliini pari korttia, Mara tarkkaili lihaksiaan eikä huomannut mitään minun "korttitempusta". Kynsin niskaani ja vähän sieltä ja täältä, niin että onnistuin katsomaan mitkä kortit minulla oli sylissäni. Pian sen jälkeen Mara potkaisi minua sääreen, kuului ääni kuinka kortit tipahtivat sylistäni lattialle. Hän kurkisti lattialle, jossa minä yritin laittaa jalkaani korttien päälle.
      -Nosta ne kortit ylös! hän määräsi.
      Minä nostin ja liitin ne luontevasti muiden korttieni joukkoon.
      -Montas korttia sulla on?
      Olihan niitä liikaa.
      -Jeetahen poika, Villissä Lännessä sut olisi jo ammuttu täyteen reikiä. Mutta Suomessa ei saa muuta kun antaa kunnolla selkään.
      Se tarrasi minua ranteesta kiinni ja rupesi vääntämään. Se vääntö oli kova, hän yritti kuljettaa minut kädestäni ohjaten haluamaansa paikkaan. Haroin vapaalla kädelläni ilmaa ja miten ollakaan se osui Maraa nenään. Nappasin siitä kiinni ja nipistin kunnolla. Sen voimme todeta seuraavana päivänä. Maran nenässä oli sininen raita kuin sinitiaisen päälaessa.

      Mutta se oli suuri virhe, että menin nipistämään maakunnan riskeintä miestä nenästä, tuo "maakunnan riskein mies" on Maran oma määritelmä hänestä itsestään. Sen jälkeen minulla ei ole oikein tarkkaa kuvaa mitä tapahtui, mutta lopputuloksena minä makasin mahallani hänen sylissään ja pakaroitani kuumennettiin ankarasti.
      -Jos minä vielä tapaan sinut huijaamassa korttipelissä, niin minä haen ulkoa tuoreen kuusenoksan ja pieksän takapuolesi niin, että se on punainen kuin kukon heltta.

      Tähän noloon pieksämis tapahtumaan palasimme noin parin viikon kuluttua ja tietenkin Maran aloituksesta.

    • Anonyymi

      Kerran yks kaveri hermostu muhun ja uhkas antaa selkäsaunan. Se lähti raahaamaan mua talon kellarissa olevaan autotalliin, jossa aikoi pieksää mut kunnolla. Minä pistin hanttiin minkä pystyin, mutta enhän minä mistään otetta saanu, kun olin melkein koko ajan jalat ilmassa. Autotallissa se repi multa kengät ja housut pois. Se repi mun vyötä housuista ja minä peittelin kalleuksiani, enkä voinu enää karkuunkaan yrittää munasillani. Mutta minä puhuin ja selostin minkä kerkesin, aikaa ei ollut enää paljoa. Minä esitin, että vahinko olisi sillä korvattu jos tulisin sille talkoisiin kahdeksi päiväksi, eikä sen tarvitsisi minua piiskata.

      Kaveri vaati, että minä olisin niin monta päivää hänellä talkoissa, että saataisiin navetta katettua eikä hän tällä kertaa piiskaisi minua. Minä suostuin hänen ehtoihinsa.

      Kaveri nauroi vielä talkoopäivinä, että kyllä sinä kehtasit pelätä mokomaa selkäsaunaa. Vaikka olisin mä kunnolla sut höyhentäny, en mä turhan takia sellaista vaivaan olisi muute ryhtynyt.

    • Anonyymi

      Olen saanut aikuisena selkäsaunan vanhemmalta ja vahvemmalta mieheltä kuritusmielessä.

    • Anonyymi

      Minä usein kuvittelen kuinka joku oikein riski ja vanttera mies piiskaisi minut. Hän olisi sellainen karju, että jos ottaisi minua niskasta kiinni, niin minä en siitä irti pääsisi. Rinnuksista hän nostaisi minut helposti ilmaan ja kainalossaan kantaisi minut minne vaan.. Helposti hän ottaisi minut polviensa päälle mahalleen ja lukitsisi vasempaan kainaloonsa. Minä tuntisin kuinka minulta lasketaan housuja, mutta en voisi sille mitään. Sellainen tuhti mies koivupiiskan kanssa saa minut valtavaan kiihkoon. Vielä minua valmistellessaan hänen kasivartensa viileä iho painaisi poskeani ja minä laukeaisin.

      Olisin valmis lopettamaan, mutta oikeassa elämässä mikään ei enää pidättäisi selkäsaunaa kesken ja puhuttelutkin minä joutuisin vielä kuuntelemaan.

    • Anonyymi

      Teuvo Hakkarainen piiskasi jonkun juopon kapakassa, saattaa piiskattua hävettää, jos sattuu joskus olemaan selvin päin. Harmi että tapauksesta ei ole kuvamateriaalia ainakaan vielä ilmaantunut.

      • Anonyymi

        Minkälainen voiman pesä tuo Teukka on ollut nuorempana, kun vieläkin pystyy aikuisen nuoren miehen tuolla lailla piiskaamaan? Onkohan joku muukin saanut joskus Hakkaraiselta isän kädestä.


    • Anonyymi

      Aloituksen otsikkona oli Väkisin selkäsauna.
      Jotta voisi väkisin antaa selkäsaunan täytyy toisen osapuolen pistää vastaan . Itse kuulun siihen porukkaan joka pisti vastaan ja pistäisin vieläkin, jos joku rupeaisi minua piiskaamaan. Itse asiassa olen aina ihmetellyt, että onko tosiaan sellaisia tyyppejä jotka eivät älyä panna vastaan, vaan ottavat kiltisti piiskaa.
      Kumpaanko porukkaan sinä kuulut?

    • Anonyymi

      Olen ysiluokkalainen poika ja huoltaja sanoo, että minä elän kuin sika pellossa, en ole ikinä sikaa pellolla nähnyt, että se siitä kulttuurisesta omimisesta. On selvä asia, että minä törttöilen paljon ja hankin sillä tavalla jännitystä elämääni. Suvun eukot ovat ennustaneet, että joku antaa mulle kunnolla selkään tai sitten poliisit korjaa mut. Ukkikin innostui mainostamaan, että jos hän olisi parikymmentä vuotta nuorempi, niin hän piiskaisi minut. On kuulemma ollut hyvä kasvatusmenetelmä ennen. On voinut olla, mutta suvussa ei ole yhtään miestä, joka pystyisi minut piiskattua. Tuskin sitä löytyy koko kaupungistakaan. Saavat tyytyä odottamaan, että rauhoittuisin iän myötä.

      Nimimerkki: Vielä ilman selkäsaunaa

    • Anonyymi

      Olen minä selkääni saanut, mutta yksi minulta puuttuu. Minua ei kukaan ole koskaan piiskattu sillä tavalla, että olisin maannut mahallani ja pylly paljaana piiskaajan sylissä. Tietenkin on noloa aikuisena saada tuolla tavalla piiskaa, siinä tilassa on kovin alistettu. Mutta piiskaaja ajattelee varmaan kuritettavaa isällisin tuntein kuritettavaa, koska on tämän ihan syliinsä napannut.

      Vaikka olen olut isompien pokien suojeluksessa, jopa jonkinlainen lemmikki heille ja remmiäkin olen saanut maistaa, niin kukaan ei ole minua polvellaan piiskannut, sen koen suureksi tappioksi. En oikeastaan muista, milloin tämä asia on minua alkanut vaivata, mutta muistan kouluaikana poikaporukassa aiheesta keskustellun. TV:stä oli tullut elokuva, jossa meitä vanhempi poika piiskattiin tuolla tekniikalla. Jotkut kaverit olivat sitä mieltä, että homma ei oikeassa maailmassa onnistu ja koko elokuva oli per...

      Armeijassa muistan asiaa pohtineeni, siellä oli joitakin riskin näköisiä kavereita, jotka olisivat voineet kokeilla piiskaustaitoaan minulla, mutta ei, sekin vuosi meni ihan hukkaan. En ole vielä keksinyt, millaisiin toimenpiteisiin minun olisi ryhdyttävä, että pääsisin kokeilemaan aidon piiskasaunan "isän" polvella Koivuniemen herran avustamana. Samalla voisin kokeilla pääseekö siitä karkuun, jos joku on kunnolla kiinni napannut.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1681
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1309
    4. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1307
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe