Kemi-keminmaa

Kemisti

Onko joku käyttänyt matkaparkkeja? Mitä suosittelisitte?

14

1657

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lapinkävijä

      Kemin alueellahan on kaksi matkaparkkia. Keskustassa olevaa Puistopaviljongia en voi suositella sillä alue rauhaton koska se sijaitsee vilkkaasti liikkennöidyn Urheilukadun varrella ja viereinen puisto on nuorison yleinen kittaus paikka ( myös talvisin). Nuorison suosima Parkour alue myös välittömässä läheisyydessä eikä kadun toisella puolella sijaitsevaa ammattiopisto nosta pisteitä yhtään.

      Keminmaalla sijaitseva Motelli Käpylä on lähinnä vitsi. Maksat 10 euroa siitä että saat viettää yösi tälläisessä paikassa, huh huh.

      Me olemme Lapin matkoillamme yöpyneet Keminmaan Paationlehdon hautausmaan p-paikalla sekä myös Pyhän Mikaelin kirkon p-alueella. Molemmat ovat olleet hyviä paikkoja.

    • Puskhaparkheeraja

      Minulla kokemusta myös molemmista matkaparkeista ja eipähän nyt kumpaakaan voi suositella. Nimimerkki Lapinkävijä kirjoittikin jo kaksi hyvää yöpymispaikkaa, mutta lisäisin tähän vielä että myös keminmaan uuden kirkon p-alue on myös hyvä yöpymis paikka.

    • Terakeljutin

      Torniossa on Abc:n matkaparkki aivan valtatien tuntumassa. Tuollaiset kirkot ja hautausmaat ovat yleensä kaukana pääteiltä niin siksi ei hyviä.

      • What_up-dog

        Vai joku Tornion Abc:n matkaparkki. Hohhoijaa kaikkea sitä joutuukin lukemaan. Yleisesti ottaen Abc:n matkaparkit ovat erittäin huonosti sijoitettu ja lähes kaikki ovat rekkaparkkien yhteydessä tai tuntumassa. Esimerkiksi Vaajakosken Abc:n matkaparkki on lähes aina henk.autojen valtaama ja Viitasaaren matkaparkki oli ennen jopa ihan hyväkin, mutta nykyään sekin siirretty samaan nurkkaan rekkojen kanssa samalle tontille.


      • Anonyymi
        What_up-dog kirjoitti:

        Vai joku Tornion Abc:n matkaparkki. Hohhoijaa kaikkea sitä joutuukin lukemaan. Yleisesti ottaen Abc:n matkaparkit ovat erittäin huonosti sijoitettu ja lähes kaikki ovat rekkaparkkien yhteydessä tai tuntumassa. Esimerkiksi Vaajakosken Abc:n matkaparkki on lähes aina henk.autojen valtaama ja Viitasaaren matkaparkki oli ennen jopa ihan hyväkin, mutta nykyään sekin siirretty samaan nurkkaan rekkojen kanssa samalle tontille.

        Tornion ABC matkaparkki on ihan ok, vaikkakin lähellä isoa tietä.

        Sähköt ja oma rauha Prisman takana.


    • Puistopavinjongi

      Kokemuksemme kemin puistopaviljongista ja Motelli Käpylästä viime talvelta.

      Saavuimme matkailuautolla noin 22 maissa Kemiin ja tarkoitus oli yöpyä matkaparkissa puistopavinjongissa. Missään ei ollut mitään merkintää tai opastusta matkaparkiiin. Lopulta löysimme Urheilukadun varrelta pienen ilmoituksen jossa luki matkaparkki. Uskomatonta kyllä niin tämä matkaparkki oli ihan normaali kadunvarsi parkki. Noin 50 metrin päässä matkaparkista sijaitsi nuorison suosima parkour alue sekä skeittilauta ja meteli oli sen mukainen. Klo 02 aikaan kyllästyimme nuorison meteliin ja jatkuvaan autojen basson jympytykseen joten lähdimme jatkamaan matkaa ja suuntasimme Motelli Käpylään. Saavuimme Käpylään puoli kolmen maissa ja päätimme jäädä siihen yöksi. Aamulla kuuden aikoihin automme oveen koputettiin ja joku hotellin työntekijä tuli pyytämään 10 euron yöpymismaksua. Kun sanoimme että emme todellakaan maksa mitään tästä noin kolmen tunnin yöpymisestä tälläisessä paikassa niin johan alkoi mäkätys sekä uhkaus siitä että lähettää laskun perässä. No eipä ole kuulunut laskua vaikka kohta jo vuosi mennyt.

      • Teija-Liisa

        Hei vain,

        Olen toiminut Motel Käpylässä yrittäjänä nyt reilut 1,5 vuotta, ja luen kauheuksissani näitä kommentteja täällä. Kerrotko minulle tarkan päivämäärän milloin olette pihassamme olleet, niin voin selvittää meidän päässä mitä ihmettä tuolloin on tapahtunut. Tämä on ensimmäinen kerta kun kuulen, että minä tai yksikään työntekijöistämme olisi mäkättänyt kenellekään. Sellainen on täysin asiatonta käytöstä.

        Pihassamme on sähkötolpat, ja niiden käytöstä toki pitää maksaa meille maksu. Juomaveden saa hakea siihen kaupanpäällisiksi talon sisältä ja wc-tilojamme saa käyttää niin kuin muutkin asiakkaamme.

        Mutta, jos paikkamme koetaan matkaparkkitarkoitusta varten näin huonoksi, harkitsen vahvasti, että poistan jatkossa paikkamme matkaparkkilistauksesta. Alunperinkin olen liittynyt tähän systeemiin karavaanarien toiveesta.

        Yhteistyöterveisin,

        Teija-Liisa Paananen
        Toimitusjohtaja
        Motel Käpylä


      • Anonyymi

        Vähän vaikutti tuo "haukkumakirje" epätodelliselta. Me kun asumme täällä Urheilukadulla ympärivuoden ja tuollaista häirintää ei täällä esiinny? Päiväyskin oli tammikuulta, niin miten ne nuoret skeittilaudoilla?


    • Vesuvius_

      Olen kiinnittänyt huomiota useisiin matkaparkkeihin joihin hintaan sisältyy mm. wc,suihku ja muita toimintoja niin ne eivät todellakaan ole yöpyjien käytössä sillä matkaparkkeihin tullaan normaalisti illalla ja lähdetään aamulla, mutta kun suurin osa sulkeutuu palveluiden osalta jo illalla klo 21 aikaan ja aukeaa vasta 10 aikaan aamulla niin eipä siinä juurikaan tuolla välillä ole palveluita käytössä ja juurikin näistä palveluista maksat matkaparkissa, mutta sitten et voi niitä käyttää kun ovat kiinni.

      • Teija-Liisa

        Meillä Motel Käpylässä voidaan mahdollistaa matkaparkkilaiselle sisäänkäynti myös keskellä yötä. Meillä kun ei ole henkilökunta paikalla 24h. Mutta, tarvittaessa vessaa pääsee käyttämään keskellä yötäkin.


    • Palvelupankki

      Matkaparkit ja leirintäalueet ovat täysin eriasia. Matkaparkit ovat tarkoitettu lyhytaikaiseen oleskeluun ja leirintäalueet taas pitkään oleskeluun. Matkaparkeista ei makseta henk.maksuja toisin kuin leirintäalueilta. Palvelut ovat myös heikoimmat kun leirintäalueilla. Ne matkaajat jotka ovat paikallaan vain vuorokauden niin käyttävät matkaparkkeja ja taas ne jotka ovat vähintään kaksi vuorokautta paikallaan niin majoittuvat leirintäalueille. Useimmissa matkaparkeissa on nykyään myös aikarajat eli aamulla klo 8 mennessä pitää olla alueelta poistunut.

      • Matkailuyrittäjä

        Matkaparkit eivät todellakaan ole tarkoitettu vuorokauden paikallaoloon vaan pelkästään yöpymiseen ja leirintäalueille useat ovat vain yhden vuorokauden joten sulla aivan väärää tietoa hallussa.


      • Lumilinna

        Lumilinnan p-alueella on sitten muuten yöpyminen kielletty että tiodoks vaan teille kaikille.


    • Carawaanari

      Olemme yöpyneet Motel Käpylässä kolme kertaa ja olemme olleet ihan tyytyväisiä, mutta viime talvena päätimme Käpylän sijaan yöpyä siinä Citymarketin pihalla kun emme tarvinneet sähköä.

      Yöllä noin klo 4 maissa vaunumme oveen koputettiin ja siellä oli joku mies joka väitti olevansa joku valvoja ja sanoi että kaupan pihalla yöpyminen ilmaiseksi ei ole luvallista. Missään ei ollut mitään kieltoja niin pyysimme nähdä jonkun pykälän missä näin sanotaan. Mitään pykäliä äijä ei näyttänyt vaan sanoi että johan sen nyt maalaisjärkikin sanoo ettei yleisillä kauppojen p-alueella ilamiseksi saa yöpyä. Emme maksaneet todellakaan mitään sille äijälle ja hän otti rekisterin ylös ja sanoi että lasku yöpymisestä tulee perässä. Eipä ole mitään kuulunut mistään laskusta. Joten yllättävän paljon samanlainen tapaus kuin mitä nickillä Puistopaviljongi. Kyseessä ei siis todellakaan ollut motellin työntekijä vaan joku kuka väitti olevansa jokin valvoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1897
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      10
      1518
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1479
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1467
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      149
      1398
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      101
      1318
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1307
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1219
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1127
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1098
    Aihe