Ducati 750 PASO -88

Xan

8

7008

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvin pidetty

      Ducateissa pätee kunnon suhteen ehkä muita merkkejä enemmän mitenkä pyörää on huollettu. Ducati vaatii osaavaa ja rakastavaa omistajaa eli ei tumpelolle jos ei omaa paksua lompakkoa.
      Nuo Pasot ei ole kovinkaan haluttuja, varmaankin täyskatettu ulkonäkö ei ole kaikkien mieleen.
      Varaosia saa hyvin ja kannattanee tilailla ulkomailta jos suurempia tarvitsee.
      Ducateissahan on se "desmo" venttiilikoneisto ja hihna (ei siis ketju) varmaan pasossakin pyörittää nokkia. Venttiilien säädöt moni tekee irroittamalla kannet ja tekemällä työn vaikka olohuoneen pöydällä, ei ole niin paha homma kun kuulostaa.
      Käy kysymässä tai lukemassa enemmän http://www.moottoripyora.org ja sieltä foorumi -> merkkikohtaista keskustelua -> muut merkit (vai oliko ducatilla omansa?)
      Ducatiharrastajilla on myös omat sivunsa, osoitetta en muista. Mutta orgin sivuilta varmaan selviää paljon (käytä vaikka hakutoimintoa)
      Mikään rakettihan tuo ei ole mutta ajoasento lienee aika hyvä pidempäänkin ajoon. Olisiko Paso n seuraaja ollut ST- malli?

      • ducatisti

        Jos on aihetta epäillä että pyörä on ollut harrastajalla, joka on vaihtanut öljyt ajallaan tai ehkä vieläkin useammin ja hoksannut konetta vähän lämmitellä, niin kyllä sillä ainakin saman verran ajaa lisää. Eikä tuo niin mahdottoman kallis ja hankala huollettava ole, ei niinkuin nykyiset superbike-mallit ja vastaavat. Kyllähän tuota hintaa voisi vähän ajatella alemmaksi, vai miten sen kanssa on?


    • Xan

      Hieman tuon suuntainen käsitys mullakin on ao. vehkeestä. Pitää kyselllä lisää em. paikasta.

    • Bemaristi

      Olen tässä talvi-iltojen iloksi lueskellut tätä MP-palstaa melko säännöllisesti. Tämä Ducati -juttu on mielestäni juuri sellaista mielipiteenvaihtoa johon nämä sivut ovat omiaan.
      Pähkäillään asioita ja kerrotaan omat mielipiteet asiallisesti. -hyvä näin-
      Jostakin syystä keskustelujen sävy HD sivulla on melko masenhtavaa. Siellä porukka vaan mollaa toistena mieltymyksiä suuntaan tai toiseen. Minä en tässä ainakaan rupea Ducateista kommentoimaan sen kummemmin, kun en niistä mitään tiedä. Tosin tuo desmo -venttiilikoneisto on mielenkiintoinen. Piti koneinsinöörinkin katsella kaaviokuvaa hetken aikaa ennenkuin välähti miten se oikein pelaa.

      Kesää odotellessa............
      t. motoristi 19-vuoden tauon jälkeen.

      • ducatisti

        Joskus koulupojat täällä vähän hämmentävät, ja varmaan juuri HD joutuu tulilinjalle. Me Ducatistit ollaan vähän marginaaliryhmä, trollit ei edes tiedä sellaisesta merkistä.

        Moottoripyörä.org:in puolella merkkipalstalla kyllä japanilaismotoristit viljelevät ns. rakentavaa kritiikkiä jonkin verran mutta sehän vain piristää talvi-iltoja. Mukavia kilometrejä merkkiin katsomatta :)


    • moottorinrassaaja

      Minulla on ollut kaksi tuollaista ja huoltanut/korjaillut olen useita. Tuon ikäinen käytetty on juuri sellainen, miten sitä on pidetty. Pyörä on kaikin puolin vahva, mutta kirjoitan tähän vain ko. mallissa ilmeneviä huolto/korjaustarpeita:
      1. pakoventtiileiden ohjurit kuluvat. Vaihtokunnossa ajotavasta (kierroksista) riippuen 50-100tkm paikkeilla. Asiasta kiinnostunut voi vaihtaa itse.
      2. weberin 2-kurkkuinen läppäkaasari. Seokset hieman seilaavat lämpötilan mukaan. Ilmenee viiveenä kaasuun vastaavuudesssa ja pienenä paukahteluna putkissa ja aivasteluna ilmansuodatinkotelossa. Todella arka roskille.
      3. kakkosvaihteen rattaan lukitustapit kuluvat, jos vaiheita vaihdeltu huolimattomasti ilman kytkintä. Ilmenee vasta yli 15-vuotiaissa mopoissa, eli kestävä loota kuitenkin. Rattaita ei saa yksittäin, eli jos kakkonen loikkaa pois päältä kovassa kiihdytyksessä, unohda koko mopo, ellet saa tosi halvalla.
      4. harvinainen rengaskoko. Takarenkaan löytyminen kesällä tuurissaan (Michelin valmistaa pienen erän ajoittain kysynnän mukaan).

      Kannattaa kuitenkin käydä katsomassa. Voihan olla, että kyseessä on ehjä peli. Hieman jos budjetissa on varaa, niin kannattaa harkita pasojen viimeistä mallia - 907IE:tä. Samannäköinen, mutta vailla kaikkia 750 Pason heikkouksia.

      • paasso

        Niin mikäs se rengaskoko nyt sitten olikaan? Voisikohan tilalle vaihtaa 17"vanteen?


    • IlkkaL

      Mulla olis tarjolla hyvin pidetty Paso -89, ja uskaltaisin sanoa nätimmäksi kuin tuo sun kiikaroima...Hiilikuituputket ja hiukan modifoitu musta satula. Öhlinsin iskari vaihdettu taakse ja kulutusosat parin kesän takaa. Huollettu asiantuntijalla, öljyt vaihdettu joka kevät. Ajettu n. 37000 km. Soita 050-5432 504 jos kiinnostaa. Niin ja hinta, 3200E...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      328
      2796
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      98
      2103
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      145
      899
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe