PREPAIDliittymä

Onkohan Kanarian saarilla, Las Palmasissa ostettavissa prepaid liittymää?
Ilmoita


6 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


On myytävänä. 4 Gb datasim riittää viikoksi hyvin. Mukana on oltava passi. Asennus tehdään liikkeessä ja saat valmiin ympäristön mukaasi. Aika edullista 20-40 euroa.
Ilmoita
Prepaidkortit ovat Kanarialla tarpeettomia, ellei halua salata puhelunsa ja nettiselauksensa. Minulla (ja luultavasti useimmilla suomalaisilla) on tavallinen Telian/DNA:n, Elisan ym) liittymä, jolla voi pölöttää ja surffata kymmenen gigatavun verran kuukaudessa Espanjassa/Kanarialla. Saa näkyviin telkun kanavat, noilla paikallisilla liittymillä (kuten hotellin takkuava ja pätkivä ilmainen wifi) eivät näy, kun ilmaantuu teksti:"Ei nähtävissä ulkomailla". Jos ylitän sen kymmenen Gigaa niin saan eurolla per päivä lisää 400 Megaa. Eli tuo Telian liittymäni on pelannut aina sillä 16,9 euron kuukausiliittymällä täällä Inglesissäkin kahden viikon reissuilla ilman lisälaskua. Riippuu siis laskutusjakson aluista, kuinka paljon voi käyttää datansiirtoa. Mulla laskutusjakso alkaa kuukauden 12 päivä, nyt neljän viikon reissullani jäljellä on noin 5 gigaa, se näyttää riippuvan viimeiseksi viikoksi hyvin. Dataa liikkuu esim uutisten katsomisessa(20 miuuttia) muutama megatavu. Eli prepaidkortteja ei juurikaan enää Kanarialla tarvitse, koska Suomessa operaattoreiden hinnat ovat todella halpoja. Kanarian omat datansiirto/nettiyhteydet ovat kivikautisia, ne eivät juurikaan toimi.
Mietippäs tätä: Kanarialaisessa nettikioskissa surffaus voi maksaa jopa euron tunti! Rosvousta
1 VASTAUS:
Mistäs tuon 10 gt keksit? Mulla on 15 gigaa veloituksetonta nettiä, joka tosin riittää hätäisesti kahden viikon reissulle, koska napsin todella paljon kuvia ja kaikki menee pilveen (myös järkkäristä). Muutenhan nettiä ei lomalla tarvitse, eihän? Toki jos loma sattuu sopivasti laskutuskauden puoleen väliin niin käytösssä onkin jo 30 gt...
+Lisää kommentti
Mulla aina mukana Ipaid- WiFi, ilmainen hotellin huoneissa ja useimmissa ravintoloissa myös. Suomen tv-kanavat useimmat myös näkyy. Eikä maksa mitään.
Ilmoita
Tulin viikonloppuna viikon reissulta Las Palmasista... käytin nettiä koko ajan... otin kuvia, käytin navigaattoria, sometin jne... DNA:n liittymä, ja ei ainakaan reissun aikana tullut ilmoitusta, että olisin käyttänyt ilmaset GT:t... Katotaan nyt kun seuraava lasku saapuu... joka kuukausi se on ollut 19,90..
en nyt muista monta GT kyseinen liittymä sisältää, mutta en usko että ylitty tossa viikon aikana, ilmoitus olisi tullut.
EU maissa surffailu tapahtuu kotimaan hinnoilla, se on EU:n laki ja kanariansaaret kuuluu EU:n piiriin
Ilmoita
Nuo liittymiensä hinnoista ja gigatavuista pölöttävät viikkoreissulaiset eivät ole ihan pinnalla. Jos asuu pääosin Suomessa mutta talvehtii GCanarialla tai TRiffalla, niin joutuu rajoittamaan normaalia, Suomessa opittua nettikäytöstään. Esim telkun katsominen ei onnstu "ilmaisten" paikallisten verkkojen kautta niin kuin useimmat tietävät. "Ei nähtävissä ulkomailla". Roamingmaksujen kevennys ei ole vielä poistanut pitkään täällä asuvien murheita.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

PREPAIDliittymä

Onkohan Kanarian saarilla, Las Palmasissa ostettavissa prepaid liittymää?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta