Tämä ei ole syrjähyppy?

SavonmoanHilima

Vai onko? Minä olen aina ollut kiltti tyttö, ja kuten paras ystävättäreni jo nuoruusvuosilta on minua varoittanut, minun pitäisi oppia sanomaan ei. Niin olisi pitänyt tässäkin tehdä, hänen mielestään. Sitä mieltä minäkin olen välillä.

Mutta se oli aviomieheni ehdotus, ja hän sai kauniilla sanoillaan puhuttua minut ympäri Myötä- ja vastamäessä, miten se olikaan, ja kaikessa kotiinpäin. Olen aina ollut etsimättä omaa hyvää, mutta tässä sekin on välillä houkutellut ja olen antanut periksi.

Meillä on kolme lasta. Vanhin on jo lujasti koulussa, ala-asteella, pari nuorempaa tulossa samaan ikään. On se s-sana, virallisesti käytetty, ja s-operaatio. Sen saimme kun haimme sitä mieheni kanssa, ja helpottihan se avioelämää, kun ei ole raskauden pelkoa eikä kondomien kanssa tuhraamista. Ja sehän se mieheni riehaannutti.

S-nen tekee itäisen kierroksen kerran, joskus kaksikin kertaa kuussa. Läntinen reitti on siinä välissä. S-nen on vapaa mies menemäään ja tulemaan, mutta ne on raskaita monen päivän reissuja. Siksi tuntuu hyvältä pysähtyä meillä levähtämään, hän sanoo. Jo se että sauna odottaa, virkistää mieltä monta päivää etukäteen.

Ja pojat odottavat legoja. Niitä S-nen tuo aina uuden rasian, milloin pienen, milloin isomman, mutta aina erilaisen. Minä saan kukkia, mieheni joskus pienen koristeellisen, kalliin pullon väriainetta, niin kuin S-nen sanoo.

Sitten saunotaan. Ja kun kaikki siitä tykkäämme, saunomme pitkään ja perusteellisesti, aina vastan kanssa. Kynttilä pannaan ikkunalle elävän tulen tunnelmaa luomaan. Ja kyllä sitä tunnelmaa onkin. Vieraalla on veikeät juttunsa, joita vanhin poika korva tarkkana kuuntelee. Nuoremmilla on omat leikkinsä paljussa.

Iltainen syödään, taistellaan hampaan pesut, ja talo hiljenee. Sitten on meidän aikuisten vuoro, niin kuin mieheni sanoo. Ja tässä olisi pitänyt sanoa ei, mutta kun se takertui kurkkuun. Oli pienemmän riesan tie tehdä niin kuin mieheni ehdotti. Siitä oli kuulemma vieraan kanssa sovittu, annettu tavallaan jo lupaus.

Eikä se ensimmäinen kerta niin paha ollut. Herrasmies on herrasmies, otti minut huomioon ja kyseli. Kaikki mitä tehtiin, tehtiin yhteisymmärryksessä. Meidän kaikkien kolmen yhteisymmärryksessä. Ja minähän siitä kehut saan. Mikäs syrjähyppy se semmoinen on?

Mutta otan minä oikeuksiakin itselleni. Jos minua saunassa katsellaan, katselen minäkin, jos ei muuten niin kiusallakin. S-nen ei ole paha silmälle. Esinahka on tukevasti rullalla terskan takana, ja se terska onkin vallan tatti, leveäräystäinen. Kerron, kun ystävättärenikin haluaa tietää tarkat yksityiskohdat.

Senkin että menen valmiiksi alasti, ilman yöpaitaa, sinne vierashuoneeseen. Mieheni mieliksi senkin teen. Hän haluaa katsoa miltä näytän. Ei ole kuin sormukset sormessa, froteepyyhe kainalossa ja paperinenäliinoja, saunapuhtaana. Ja puhtain ajatuksin. Minä lähden siitä, niin kuin miehet sanoo, että se mitä miehen ja naisen välillä tapahtuu, ei voi olla väärin

Ja minä tunnen että olen olemassa, joka solultani olen. Odotettu ja arvostettu. Mies ojentaa kätensä, ja minä tartun siihen, valmiina huumaan. Sitä omakin mieheni haluaa.

Mutta nyt alkoi ujostuttaa. Nehän on niin kahdenkeskisiä, että mitä sanotaan, mihin pannaan käsi, annetaanko pusu. Mieheni haluaa, että olisimme niin kuin Raamatussa sanotaan, morsian ja ylkä.

S-sen parta kutittaa, kun jo muutenkin olen herkkänä. "Miltä tuntuu, kun oma mies tietää", S-nen utelee. "No miltäs se nyt tuntuu", vastaan. "Turvalliselta."

Vieras sanoo, että se tuo tähän omat lisämausteensa, tekee minusta kaksinverroin herkullisen.

Vieras sanoo, että minulla on hekumallinen takamus. Ja varmaan tuuhein tupsu, mitä hän on eläessään nähnyt ja kokenut. Senkin mies haluaa tietää, saanko tarpeeksi naimista, mutta minä en vastaa. Enkä kerro, että nytkin on pidetty taukoa ihan tätä iltaa varten. Olisin kuulemma kiihkeämpi vieraalle. Sellaiset ajatukset omalta mieheltä kuultuna saa posket punottamaan .

"Tehdään niin, että sinä vaan puristelet", mies ehdottaa. Hän on niin lutuisen herkkänä, tiedän. Pussukat nojaa painavina pakaroitani vasten, pullollaan sukusiementä. Ja minä keskityn, tuijotan miehen lasittuneisiin silmiin ja alan puristella miehen paljasta, liukasta, uhkeaa kalua. Puristan varovasti juuresta, puristan uudelleen, voimakkaammin. Kuinka tomera se onkaan, tahtova, nussimishaluinen. Hui mikä sana, mutta nyt minulla ei ole kyllä mitään estoja. Haluan antaa sille naisellisen omani, olla yhtä himokas kuin mieskin, mouruta, tiristä vartaassa ja sulaa.

Puristan koko voimallani ja tunnen kuinka miehenkalu sisälläni alkaa omia aikojaan sykkiä ja nytkähdellä, syöstä lämmintä siementään syvälle alttiiseen aviolliseen vakooni.

14

2692

  Vastaukset

  • Upea ajatus

  • Olisipa tuollainen vaimo. Meillä oli oman vaimoni, silloisen tyttöystäväni kanssa seurusteluaikana yhteinenhaave, että kun kovin nuoria oltiin ja kokemattomia, hyvin rakastuneita, että meitä vanhempi aikuinen osaava mies rakastelisi tyttöystäväni. Mies olisi roteva ja karvainen, ujostelematon, naiselle yhtä hellä kuin häikäilemätön, paljaalla nussija, joka saisi vaimon unohtamaan kaiken turhan häveliäisyytensä.

   Eihän sellaista miestä tietenkään mistään löytynyt.

   Ajatus jäi kuitenkin elämään, ja nyt olemme alkaneet lämmittää jonkinlaista milf-haavetta, jossa hommaisimme vaimolle - sanokaamme vaikka - nuoren uteliaan opiskelijapojan, jota kiinnostaisi tyydyttää villi ja vapaa nuoren miehen kalunsa avioliiton karaiseman hempeän naisen makoisassa seurusteluelimessä.

   Mutta mistä sellaisen kumppanin taaskaan löytäisi, ja miten?

  • Olipas riietas kertomus....millainen oli seksi toisen miehen kanssa...

   • Hei nimimerkki "p...kuumana", minäpä yritän kertoa tarkemmin, kun paras ystävättärenikin on sitä aina kinuamassa. Että millaista on olla toisen miehen kanssa? Sehän alkaa jo valmistautumisesta, kun kalenteripäivä on kalenteriin ympyröity. Mieheni on luonut sääntöjä. Jos on kesä, moneen päivään en saa pitää pikkuhousuja hameen alla. Enkä varsinkaan "koskea nappulaan", niin kuin mies varoittelee. Enhän minä sitä muutenkaan koskettele, vaan säästän miehelleni helliin hetkiin. Saunassa kätkeydyn emännän ja äidin rooleihin, pesen lasten tukat ja lorautan tilkan eukalyptusta löylyveteen. Mutta kyllä minä koko ajan tunnen uteliaat silmät, joilta yksikään senttimetri minusta naisena ei jää piiloon. Mikähän on se hieno, joskus kuulemani vieraskielinen sana miehen halulle paljastaa puolisonsa häpy alastomana muiden nähtäväksi? Minua se ei häiritse, vaan olen päinvastoin kiitollinen niistä värinöistä, kuumotuksesta, vilkastuvasta verenkierrosta ja turvotuksesta siellä naisen lystikkäässä paikassa, johon vieras tietää pääsevänsä tutustumaan. Mitenkäs tämä meidän vieraamme niitä omia tuntemuksiaan kerran kuvasikaan, että "niin kuin olisi käärme heitetty muurahaispesään, jossa se tuskissaan kiemurtelee, miljoona äkäistä muurahaista kimpussaan”. Uskallanko minä katsoa, ystävättäreni kysyy, eikä se mikään hassu kysymys olekaan. Silmiin me katsomme toisiamme, ja vilkaisen, sillä eihän nainen varsinaisesti miestä katsele sillä silmällä. Tai en nyt tainnut ehkä ihan totta puhua. Ja siellä minä sitten retkotan sängyllä selälläni, vieras hieroo tissejä ja vähän muitakin paikkoja, kuiskii mukavia sanoja korvaani. Sanoo että tuoksun hyvälle, naiselle, antaa pusuja sinne tänne, sinnekin. Minä hivutan käteni vieraan reidelle, kivesten viereen, ja tulee mieleen oma mies jossakin oven takana, elävä käärme kusiaispesässä. ”Miten vieras nai”, oma mies utelee, ja minäpä kerron. ”Sovitaanko”, vieras kuiskii kun tulee aika lähemmin tutustua. Että hän vaan hitaasti ja himokkaasti työntyy, ei vielä varsinaisesti nai. Siihen on kuulemma liian herkkänä liipaisin. Ollaan vaan ja suukotellaan, siitä minäkin tykkään. Ja että ei ole mitään välissä. Oma mieskin haluaa että minut siemennetään. Ja kun minä alan puristella, lempeästi aluksi, sitten vähän lujemmin, niin johan kohta mieheltä huuto pääsee, ja vuoto, paksu ja viriili kuin eläimellä. - Kirjoitti SavonmoanHilima


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hei nimimerkki "p...kuumana", minäpä yritän kertoa tarkemmin, kun paras ystävättärenikin on sitä aina kinuamassa. Että millaista on olla toisen miehen kanssa? Sehän alkaa jo valmistautumisesta, kun kalenteripäivä on kalenteriin ympyröity. Mieheni on luonut sääntöjä. Jos on kesä, moneen päivään en saa pitää pikkuhousuja hameen alla. Enkä varsinkaan "koskea nappulaan", niin kuin mies varoittelee. Enhän minä sitä muutenkaan koskettele, vaan säästän miehelleni helliin hetkiin. Saunassa kätkeydyn emännän ja äidin rooleihin, pesen lasten tukat ja lorautan tilkan eukalyptusta löylyveteen. Mutta kyllä minä koko ajan tunnen uteliaat silmät, joilta yksikään senttimetri minusta naisena ei jää piiloon. Mikähän on se hieno, joskus kuulemani vieraskielinen sana miehen halulle paljastaa puolisonsa häpy alastomana muiden nähtäväksi? Minua se ei häiritse, vaan olen päinvastoin kiitollinen niistä värinöistä, kuumotuksesta, vilkastuvasta verenkierrosta ja turvotuksesta siellä naisen lystikkäässä paikassa, johon vieras tietää pääsevänsä tutustumaan. Mitenkäs tämä meidän vieraamme niitä omia tuntemuksiaan kerran kuvasikaan, että "niin kuin olisi käärme heitetty muurahaispesään, jossa se tuskissaan kiemurtelee, miljoona äkäistä muurahaista kimpussaan”. Uskallanko minä katsoa, ystävättäreni kysyy, eikä se mikään hassu kysymys olekaan. Silmiin me katsomme toisiamme, ja vilkaisen, sillä eihän nainen varsinaisesti miestä katsele sillä silmällä. Tai en nyt tainnut ehkä ihan totta puhua. Ja siellä minä sitten retkotan sängyllä selälläni, vieras hieroo tissejä ja vähän muitakin paikkoja, kuiskii mukavia sanoja korvaani. Sanoo että tuoksun hyvälle, naiselle, antaa pusuja sinne tänne, sinnekin. Minä hivutan käteni vieraan reidelle, kivesten viereen, ja tulee mieleen oma mies jossakin oven takana, elävä käärme kusiaispesässä. ”Miten vieras nai”, oma mies utelee, ja minäpä kerron. ”Sovitaanko”, vieras kuiskii kun tulee aika lähemmin tutustua. Että hän vaan hitaasti ja himokkaasti työntyy, ei vielä varsinaisesti nai. Siihen on kuulemma liian herkkänä liipaisin. Ollaan vaan ja suukotellaan, siitä minäkin tykkään. Ja että ei ole mitään välissä. Oma mieskin haluaa että minut siemennetään. Ja kun minä alan puristella, lempeästi aluksi, sitten vähän lujemmin, niin johan kohta mieheltä huuto pääsee, ja vuoto, paksu ja viriili kuin eläimellä. - Kirjoitti SavonmoanHilima

    Sanoinhan minä, että sinulla on kerrottavaa, jota ihastellen luetaan. Jatka toki vielä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sanoinhan minä, että sinulla on kerrottavaa, jota ihastellen luetaan. Jatka toki vielä.

    Pitäisikö vielä jatkaa? Minä olen aina ollut yllytyshullu, lähtenyt mukaan kun vaan on ollut vientiä, varsinkin miesten viemää. Nimim. SavonmoanHilima


  • Hyvin kirjoitettu juttu, mutta valitettavasti viimeinen rivi pani epäilemään että olisiko tämä sittenkin miehen laatima kirjoitus. Otetaan se silti todesta, sillä tällaisia aviovaimoja ja pariskuntia on todella olemassa. Minäkin olen kerran sellaisen tuttujen pariskuntien kanssa mökillä vietetyn juhannusaaton kokenut, jossa yhden pariskunnan mukana tuli myös rouvan miesystävä. Se sähköisti koko juhannuksen, yhteissaunomisine ja muine vermeineen. Pieniä lapsia oli, joten kaikkien piti olla siivosti ja kieli keskellä suuta. Sähköisin hetki oli yöpuulle asettuminen, kun naimiset piti järjestää niin etteivät lapset huomaa mitään. Me aikuiset kyllä.

   • Oliko miehen miesystävä ”huolella valittu” ja näyttämö yhtään siltä että olisi ollut muidenkin vaimojen mieleen?


  • Hyvin kirjoitettu. Onko miehesi mukana katsomassa?

  • Hyvä juttu.
   Minulle kävi lavatansseissa, että siinä kaunis blondi nainen, joka oli naimisissa halusi tanssia. Oli muuten hyvä tanssija. Vedettiin muutamia tangoja. Veti minun reiden haarojen väliin kevyesti tanssin aikana hieroi haarojen väliä rittä vasten. Välillä tanssitin muita.

   Naisten haun aikana tuli hakemaan valssille. Vedettiin laidasta laitaan kappale kerrallaan. Nainen suuteli välllä kaulastani. Lopulta ehdotti, että käytäisiinkö välillä ulkona naimassa. Vähäm mietin, mutta sanoi ok. Kävi baaritiskillä miehelleen sanomassa että menee vessaa. Sen huomasin.

   Parkkipaikkojen takana metsässä nostiin hameen ja näytti tussussan. Pyörähti ympäri ja pyllisti. Polin ihan tosissani. Voihki - sanoi että ei purra eikä jälkiä saa jättää. Nain takaapäin ja laskin siemet sisään.

   Nainen pyörähti ympäri ja otti käsilaulusta pikkuhousut jalkaan. Kiitteli kovasti. Sanoi, että tanssi ihana eileikki ja välillä nainti piristää iltaa.

   Illan tanssi miehensä kanssa. Itse lähdin kotiin.

   • Mekin harrastamme vaimon kanssa varsinkin kesäisin tanssilavoja, ja kun vaimo on sellainen ilosilmäinen, rytmitajuinen lattian koristus, niin viejiä riittää. Minä saan sitä sitten sivusta ihailla. Eikä vaimo yhtään ujostele tunnustaa ja olenhan minä sen huomannut, että hänellä siinä tussu kostuu. Onhan se ihana esileikki, kuten kirjoitit. Ja monesti olen aviomiehenä leikitellyt ajatuksella, että jokin miellyttävä herrasmies näiltä lavoilta olisi kiva kutsua yökylään ja testata millaisia kykyjä häneltä löytyisi vaimon turpean, kostuneen, hyvälle herkistyneen tussukan kanssa seurusteluun. Ja kyllä tässä on mukana minulla sekin ajatus, että vaimo haluaa tutustua vieraaseen paljaaltaan eli antaisi laskea siemenet sisään.


  • Olet upea nainen, Jatkokertomuskaan ei olisi pahitteeksi.

   • Hei anonyymi. Mistäs minä kirjoittaisin? Vuoropuheluistamme parhaan ystävättäreni kanssa, kun hän yrittää ylipuhua minua jättämään tällaisen säädyttömän, naimisissa olevalle naiselle sopimattoman harrastuksen? Kuinka minä puolustaudun, että se minua ja miestäni juuri kiehtookin, että tämä on yhtä aikaa kauhistuttavaa ja nautinnollista. Että vieras mies tosiaan laukeaa emättimessäni, että hänelle sallitaan esteetön, luonnollinen siemensyöksy, että meidän kolmen kesken vallitsee luottamuksellinen lämmin tunnelma, jossa minäkin saan luvan ihailla ja ihastella molempien miehieni itsepäisiä, tahtovia peniksiä ja niiden alla riippuvia hellyttävän raskaita kuukusia, joissa piilee se voima ja energia, joka tekee miehistä niin ihanan intohimoisia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hei anonyymi. Mistäs minä kirjoittaisin? Vuoropuheluistamme parhaan ystävättäreni kanssa, kun hän yrittää ylipuhua minua jättämään tällaisen säädyttömän, naimisissa olevalle naiselle sopimattoman harrastuksen? Kuinka minä puolustaudun, että se minua ja miestäni juuri kiehtookin, että tämä on yhtä aikaa kauhistuttavaa ja nautinnollista. Että vieras mies tosiaan laukeaa emättimessäni, että hänelle sallitaan esteetön, luonnollinen siemensyöksy, että meidän kolmen kesken vallitsee luottamuksellinen lämmin tunnelma, jossa minäkin saan luvan ihailla ja ihastella molempien miehieni itsepäisiä, tahtovia peniksiä ja niiden alla riippuvia hellyttävän raskaita kuukusia, joissa piilee se voima ja energia, joka tekee miehistä niin ihanan intohimoisia.

    Hei.

    Olet ilmeisen hyvä kirjoittamaan kokemuksistasi, joten voit itse valita, minkä tahansa tapahtumista haluat kertoa meille halukkaille lukijoille.

    Koska tuo elämäntyyli sopii sekä sinulle että miehellesi, ei sunulla ole mitään tarvetta luopua siitä eikä myöskään tarvetta puolustautua. Mitä se kenellekään muulle kuuluu, kuinka sinä ja miehesi hankitte seksinautinnon, joka teille sopii.


  Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   336
   4407
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2645
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   331
   1245