Tämä ei ole syrjähyppy?

SavonmoanHilima

Vai onko? Minä olen aina ollut kiltti tyttö, ja kuten paras ystävättäreni jo nuoruusvuosilta on minua varoittanut, minun pitäisi oppia sanomaan ei. Niin olisi pitänyt tässäkin tehdä, hänen mielestään. Sitä mieltä minäkin olen välillä.

Mutta se oli aviomieheni ehdotus, ja hän sai kauniilla sanoillaan puhuttua minut ympäri Myötä- ja vastamäessä, miten se olikaan, ja kaikessa kotiinpäin. Olen aina ollut etsimättä omaa hyvää, mutta tässä sekin on välillä houkutellut ja olen antanut periksi.

Meillä on kolme lasta. Vanhin on jo lujasti koulussa, ala-asteella, pari nuorempaa tulossa samaan ikään. On se s-sana, virallisesti käytetty, ja s-operaatio. Sen saimme kun haimme sitä mieheni kanssa, ja helpottihan se avioelämää, kun ei ole raskauden pelkoa eikä kondomien kanssa tuhraamista. Ja sehän se mieheni riehaannutti.

S-nen tekee itäisen kierroksen kerran, joskus kaksikin kertaa kuussa. Läntinen reitti on siinä välissä. S-nen on vapaa mies menemäään ja tulemaan, mutta ne on raskaita monen päivän reissuja. Siksi tuntuu hyvältä pysähtyä meillä levähtämään, hän sanoo. Jo se että sauna odottaa, virkistää mieltä monta päivää etukäteen.

Ja pojat odottavat legoja. Niitä S-nen tuo aina uuden rasian, milloin pienen, milloin isomman, mutta aina erilaisen. Minä saan kukkia, mieheni joskus pienen koristeellisen, kalliin pullon väriainetta, niin kuin S-nen sanoo.

Sitten saunotaan. Ja kun kaikki siitä tykkäämme, saunomme pitkään ja perusteellisesti, aina vastan kanssa. Kynttilä pannaan ikkunalle elävän tulen tunnelmaa luomaan. Ja kyllä sitä tunnelmaa onkin. Vieraalla on veikeät juttunsa, joita vanhin poika korva tarkkana kuuntelee. Nuoremmilla on omat leikkinsä paljussa.

Iltainen syödään, taistellaan hampaan pesut, ja talo hiljenee. Sitten on meidän aikuisten vuoro, niin kuin mieheni sanoo. Ja tässä olisi pitänyt sanoa ei, mutta kun se takertui kurkkuun. Oli pienemmän riesan tie tehdä niin kuin mieheni ehdotti. Siitä oli kuulemma vieraan kanssa sovittu, annettu tavallaan jo lupaus.

Eikä se ensimmäinen kerta niin paha ollut. Herrasmies on herrasmies, otti minut huomioon ja kyseli. Kaikki mitä tehtiin, tehtiin yhteisymmärryksessä. Meidän kaikkien kolmen yhteisymmärryksessä. Ja minähän siitä kehut saan. Mikäs syrjähyppy se semmoinen on?

Mutta otan minä oikeuksiakin itselleni. Jos minua saunassa katsellaan, katselen minäkin, jos ei muuten niin kiusallakin. S-nen ei ole paha silmälle. Esinahka on tukevasti rullalla terskan takana, ja se terska onkin vallan tatti, leveäräystäinen. Kerron, kun ystävättärenikin haluaa tietää tarkat yksityiskohdat.

Senkin että menen valmiiksi alasti, ilman yöpaitaa, sinne vierashuoneeseen. Mieheni mieliksi senkin teen. Hän haluaa katsoa miltä näytän. Ei ole kuin sormukset sormessa, froteepyyhe kainalossa ja paperinenäliinoja, saunapuhtaana. Ja puhtain ajatuksin. Minä lähden siitä, niin kuin miehet sanoo, että se mitä miehen ja naisen välillä tapahtuu, ei voi olla väärin

Ja minä tunnen että olen olemassa, joka solultani olen. Odotettu ja arvostettu. Mies ojentaa kätensä, ja minä tartun siihen, valmiina huumaan. Sitä omakin mieheni haluaa.

Mutta nyt alkoi ujostuttaa. Nehän on niin kahdenkeskisiä, että mitä sanotaan, mihin pannaan käsi, annetaanko pusu. Mieheni haluaa, että olisimme niin kuin Raamatussa sanotaan, morsian ja ylkä.

S-sen parta kutittaa, kun jo muutenkin olen herkkänä. "Miltä tuntuu, kun oma mies tietää", S-nen utelee. "No miltäs se nyt tuntuu", vastaan. "Turvalliselta."

Vieras sanoo, että se tuo tähän omat lisämausteensa, tekee minusta kaksinverroin herkullisen.

Vieras sanoo, että minulla on hekumallinen takamus. Ja varmaan tuuhein tupsu, mitä hän on eläessään nähnyt ja kokenut. Senkin mies haluaa tietää, saanko tarpeeksi naimista, mutta minä en vastaa. Enkä kerro, että nytkin on pidetty taukoa ihan tätä iltaa varten. Olisin kuulemma kiihkeämpi vieraalle. Sellaiset ajatukset omalta mieheltä kuultuna saa posket punottamaan .

"Tehdään niin, että sinä vaan puristelet", mies ehdottaa. Hän on niin lutuisen herkkänä, tiedän. Pussukat nojaa painavina pakaroitani vasten, pullollaan sukusiementä. Ja minä keskityn, tuijotan miehen lasittuneisiin silmiin ja alan puristella miehen paljasta, liukasta, uhkeaa kalua. Puristan varovasti juuresta, puristan uudelleen, voimakkaammin. Kuinka tomera se onkaan, tahtova, nussimishaluinen. Hui mikä sana, mutta nyt minulla ei ole kyllä mitään estoja. Haluan antaa sille naisellisen omani, olla yhtä himokas kuin mieskin, mouruta, tiristä vartaassa ja sulaa.

Puristan koko voimallani ja tunnen kuinka miehenkalu sisälläni alkaa omia aikojaan sykkiä ja nytkähdellä, syöstä lämmintä siementään syvälle alttiiseen aviolliseen vakooni.

22

14292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pooh

      Upea ajatus

    • VarsinaisSuomenVille

      Olisipa tuollainen vaimo. Meillä oli oman vaimoni, silloisen tyttöystäväni kanssa seurusteluaikana yhteinenhaave, että kun kovin nuoria oltiin ja kokemattomia, hyvin rakastuneita, että meitä vanhempi aikuinen osaava mies rakastelisi tyttöystäväni. Mies olisi roteva ja karvainen, ujostelematon, naiselle yhtä hellä kuin häikäilemätön, paljaalla nussija, joka saisi vaimon unohtamaan kaiken turhan häveliäisyytensä.

      Eihän sellaista miestä tietenkään mistään löytynyt.

      Ajatus jäi kuitenkin elämään, ja nyt olemme alkaneet lämmittää jonkinlaista milf-haavetta, jossa hommaisimme vaimolle - sanokaamme vaikka - nuoren uteliaan opiskelijapojan, jota kiinnostaisi tyydyttää villi ja vapaa nuoren miehen kalunsa avioliiton karaiseman hempeän naisen makoisassa seurusteluelimessä.

      Mutta mistä sellaisen kumppanin taaskaan löytäisi, ja miten?

    • pillukuumana

      Olipas riietas kertomus....millainen oli seksi toisen miehen kanssa...

      • Anonyymi

        Hei nimimerkki "p...kuumana", minäpä yritän kertoa tarkemmin, kun paras ystävättärenikin on sitä aina kinuamassa. Että millaista on olla toisen miehen kanssa? Sehän alkaa jo valmistautumisesta, kun kalenteripäivä on kalenteriin ympyröity. Mieheni on luonut sääntöjä. Jos on kesä, moneen päivään en saa pitää pikkuhousuja hameen alla. Enkä varsinkaan "koskea nappulaan", niin kuin mies varoittelee. Enhän minä sitä muutenkaan koskettele, vaan säästän miehelleni helliin hetkiin. Saunassa kätkeydyn emännän ja äidin rooleihin, pesen lasten tukat ja lorautan tilkan eukalyptusta löylyveteen. Mutta kyllä minä koko ajan tunnen uteliaat silmät, joilta yksikään senttimetri minusta naisena ei jää piiloon. Mikähän on se hieno, joskus kuulemani vieraskielinen sana miehen halulle paljastaa puolisonsa häpy alastomana muiden nähtäväksi? Minua se ei häiritse, vaan olen päinvastoin kiitollinen niistä värinöistä, kuumotuksesta, vilkastuvasta verenkierrosta ja turvotuksesta siellä naisen lystikkäässä paikassa, johon vieras tietää pääsevänsä tutustumaan. Mitenkäs tämä meidän vieraamme niitä omia tuntemuksiaan kerran kuvasikaan, että "niin kuin olisi käärme heitetty muurahaispesään, jossa se tuskissaan kiemurtelee, miljoona äkäistä muurahaista kimpussaan”. Uskallanko minä katsoa, ystävättäreni kysyy, eikä se mikään hassu kysymys olekaan. Silmiin me katsomme toisiamme, ja vilkaisen, sillä eihän nainen varsinaisesti miestä katsele sillä silmällä. Tai en nyt tainnut ehkä ihan totta puhua. Ja siellä minä sitten retkotan sängyllä selälläni, vieras hieroo tissejä ja vähän muitakin paikkoja, kuiskii mukavia sanoja korvaani. Sanoo että tuoksun hyvälle, naiselle, antaa pusuja sinne tänne, sinnekin. Minä hivutan käteni vieraan reidelle, kivesten viereen, ja tulee mieleen oma mies jossakin oven takana, elävä käärme kusiaispesässä. ”Miten vieras nai”, oma mies utelee, ja minäpä kerron. ”Sovitaanko”, vieras kuiskii kun tulee aika lähemmin tutustua. Että hän vaan hitaasti ja himokkaasti työntyy, ei vielä varsinaisesti nai. Siihen on kuulemma liian herkkänä liipaisin. Ollaan vaan ja suukotellaan, siitä minäkin tykkään. Ja että ei ole mitään välissä. Oma mieskin haluaa että minut siemennetään. Ja kun minä alan puristella, lempeästi aluksi, sitten vähän lujemmin, niin johan kohta mieheltä huuto pääsee, ja vuoto, paksu ja viriili kuin eläimellä. - Kirjoitti SavonmoanHilima


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei nimimerkki "p...kuumana", minäpä yritän kertoa tarkemmin, kun paras ystävättärenikin on sitä aina kinuamassa. Että millaista on olla toisen miehen kanssa? Sehän alkaa jo valmistautumisesta, kun kalenteripäivä on kalenteriin ympyröity. Mieheni on luonut sääntöjä. Jos on kesä, moneen päivään en saa pitää pikkuhousuja hameen alla. Enkä varsinkaan "koskea nappulaan", niin kuin mies varoittelee. Enhän minä sitä muutenkaan koskettele, vaan säästän miehelleni helliin hetkiin. Saunassa kätkeydyn emännän ja äidin rooleihin, pesen lasten tukat ja lorautan tilkan eukalyptusta löylyveteen. Mutta kyllä minä koko ajan tunnen uteliaat silmät, joilta yksikään senttimetri minusta naisena ei jää piiloon. Mikähän on se hieno, joskus kuulemani vieraskielinen sana miehen halulle paljastaa puolisonsa häpy alastomana muiden nähtäväksi? Minua se ei häiritse, vaan olen päinvastoin kiitollinen niistä värinöistä, kuumotuksesta, vilkastuvasta verenkierrosta ja turvotuksesta siellä naisen lystikkäässä paikassa, johon vieras tietää pääsevänsä tutustumaan. Mitenkäs tämä meidän vieraamme niitä omia tuntemuksiaan kerran kuvasikaan, että "niin kuin olisi käärme heitetty muurahaispesään, jossa se tuskissaan kiemurtelee, miljoona äkäistä muurahaista kimpussaan”. Uskallanko minä katsoa, ystävättäreni kysyy, eikä se mikään hassu kysymys olekaan. Silmiin me katsomme toisiamme, ja vilkaisen, sillä eihän nainen varsinaisesti miestä katsele sillä silmällä. Tai en nyt tainnut ehkä ihan totta puhua. Ja siellä minä sitten retkotan sängyllä selälläni, vieras hieroo tissejä ja vähän muitakin paikkoja, kuiskii mukavia sanoja korvaani. Sanoo että tuoksun hyvälle, naiselle, antaa pusuja sinne tänne, sinnekin. Minä hivutan käteni vieraan reidelle, kivesten viereen, ja tulee mieleen oma mies jossakin oven takana, elävä käärme kusiaispesässä. ”Miten vieras nai”, oma mies utelee, ja minäpä kerron. ”Sovitaanko”, vieras kuiskii kun tulee aika lähemmin tutustua. Että hän vaan hitaasti ja himokkaasti työntyy, ei vielä varsinaisesti nai. Siihen on kuulemma liian herkkänä liipaisin. Ollaan vaan ja suukotellaan, siitä minäkin tykkään. Ja että ei ole mitään välissä. Oma mieskin haluaa että minut siemennetään. Ja kun minä alan puristella, lempeästi aluksi, sitten vähän lujemmin, niin johan kohta mieheltä huuto pääsee, ja vuoto, paksu ja viriili kuin eläimellä. - Kirjoitti SavonmoanHilima

        Sanoinhan minä, että sinulla on kerrottavaa, jota ihastellen luetaan. Jatka toki vielä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanoinhan minä, että sinulla on kerrottavaa, jota ihastellen luetaan. Jatka toki vielä.

        Pitäisikö vielä jatkaa? Minä olen aina ollut yllytyshullu, lähtenyt mukaan kun vaan on ollut vientiä, varsinkin miesten viemää. Nimim. SavonmoanHilima


    • Anonyymi

      Hyvin kirjoitettu juttu, mutta valitettavasti viimeinen rivi pani epäilemään että olisiko tämä sittenkin miehen laatima kirjoitus. Otetaan se silti todesta, sillä tällaisia aviovaimoja ja pariskuntia on todella olemassa. Minäkin olen kerran sellaisen tuttujen pariskuntien kanssa mökillä vietetyn juhannusaaton kokenut, jossa yhden pariskunnan mukana tuli myös rouvan miesystävä. Se sähköisti koko juhannuksen, yhteissaunomisine ja muine vermeineen. Pieniä lapsia oli, joten kaikkien piti olla siivosti ja kieli keskellä suuta. Sähköisin hetki oli yöpuulle asettuminen, kun naimiset piti järjestää niin etteivät lapset huomaa mitään. Me aikuiset kyllä.

      • Anonyymi

        Oliko miehen miesystävä ”huolella valittu” ja näyttämö yhtään siltä että olisi ollut muidenkin vaimojen mieleen?


    • Hyvin kirjoitettu. Onko miehesi mukana katsomassa?

    • Anonyymi

      Hyvä juttu.
      Minulle kävi lavatansseissa, että siinä kaunis blondi nainen, joka oli naimisissa halusi tanssia. Oli muuten hyvä tanssija. Vedettiin muutamia tangoja. Veti minun reiden haarojen väliin kevyesti tanssin aikana hieroi haarojen väliä rittä vasten. Välillä tanssitin muita.

      Naisten haun aikana tuli hakemaan valssille. Vedettiin laidasta laitaan kappale kerrallaan. Nainen suuteli välllä kaulastani. Lopulta ehdotti, että käytäisiinkö välillä ulkona naimassa. Vähäm mietin, mutta sanoi ok. Kävi baaritiskillä miehelleen sanomassa että menee vessaa. Sen huomasin.

      Parkkipaikkojen takana metsässä nostiin hameen ja näytti tussussan. Pyörähti ympäri ja pyllisti. Polin ihan tosissani. Voihki - sanoi että ei purra eikä jälkiä saa jättää. Nain takaapäin ja laskin siemet sisään.

      Nainen pyörähti ympäri ja otti käsilaulusta pikkuhousut jalkaan. Kiitteli kovasti. Sanoi, että tanssi ihana eileikki ja välillä nainti piristää iltaa.

      Illan tanssi miehensä kanssa. Itse lähdin kotiin.

      • Anonyymi

        Mekin harrastamme vaimon kanssa varsinkin kesäisin tanssilavoja, ja kun vaimo on sellainen ilosilmäinen, rytmitajuinen lattian koristus, niin viejiä riittää. Minä saan sitä sitten sivusta ihailla. Eikä vaimo yhtään ujostele tunnustaa ja olenhan minä sen huomannut, että hänellä siinä tussu kostuu. Onhan se ihana esileikki, kuten kirjoitit. Ja monesti olen aviomiehenä leikitellyt ajatuksella, että jokin miellyttävä herrasmies näiltä lavoilta olisi kiva kutsua yökylään ja testata millaisia kykyjä häneltä löytyisi vaimon turpean, kostuneen, hyvälle herkistyneen tussukan kanssa seurusteluun. Ja kyllä tässä on mukana minulla sekin ajatus, että vaimo haluaa tutustua vieraaseen paljaaltaan eli antaisi laskea siemenet sisään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mekin harrastamme vaimon kanssa varsinkin kesäisin tanssilavoja, ja kun vaimo on sellainen ilosilmäinen, rytmitajuinen lattian koristus, niin viejiä riittää. Minä saan sitä sitten sivusta ihailla. Eikä vaimo yhtään ujostele tunnustaa ja olenhan minä sen huomannut, että hänellä siinä tussu kostuu. Onhan se ihana esileikki, kuten kirjoitit. Ja monesti olen aviomiehenä leikitellyt ajatuksella, että jokin miellyttävä herrasmies näiltä lavoilta olisi kiva kutsua yökylään ja testata millaisia kykyjä häneltä löytyisi vaimon turpean, kostuneen, hyvälle herkistyneen tussukan kanssa seurusteluun. Ja kyllä tässä on mukana minulla sekin ajatus, että vaimo haluaa tutustua vieraaseen paljaaltaan eli antaisi laskea siemenet sisään.

        Meillä vieraan miehen vaimo ohjasi miehensä kalun vaimoni sisään. Hetken emmittyään vaimo antautui ja ratsasti miehen päällä ja me rouvan kanssa katselimme. Paljaalla se tapahtui ja morkkis tuli mutta ei onneksi muuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mekin harrastamme vaimon kanssa varsinkin kesäisin tanssilavoja, ja kun vaimo on sellainen ilosilmäinen, rytmitajuinen lattian koristus, niin viejiä riittää. Minä saan sitä sitten sivusta ihailla. Eikä vaimo yhtään ujostele tunnustaa ja olenhan minä sen huomannut, että hänellä siinä tussu kostuu. Onhan se ihana esileikki, kuten kirjoitit. Ja monesti olen aviomiehenä leikitellyt ajatuksella, että jokin miellyttävä herrasmies näiltä lavoilta olisi kiva kutsua yökylään ja testata millaisia kykyjä häneltä löytyisi vaimon turpean, kostuneen, hyvälle herkistyneen tussukan kanssa seurusteluun. Ja kyllä tässä on mukana minulla sekin ajatus, että vaimo haluaa tutustua vieraaseen paljaaltaan eli antaisi laskea siemenet sisään.

        Olen minäkin tuon nähnyt kun vaimo (34v) on yhdynnässä vieraan kanssa ja kyllä tuo paljaaltaan naiminen tuo melkoisen lisävärinän tilanteeseen. On se melkoinen hetki kun vaimoni aviollinen vako ottaa vastaan vieraan miehen antaman siemensyöksyn. Voi sitä nautinnon huumaa.


    • Anonyymi

      Olet upea nainen, Jatkokertomuskaan ei olisi pahitteeksi.

      • Anonyymi

        Hei anonyymi. Mistäs minä kirjoittaisin? Vuoropuheluistamme parhaan ystävättäreni kanssa, kun hän yrittää ylipuhua minua jättämään tällaisen säädyttömän, naimisissa olevalle naiselle sopimattoman harrastuksen? Kuinka minä puolustaudun, että se minua ja miestäni juuri kiehtookin, että tämä on yhtä aikaa kauhistuttavaa ja nautinnollista. Että vieras mies tosiaan laukeaa emättimessäni, että hänelle sallitaan esteetön, luonnollinen siemensyöksy, että meidän kolmen kesken vallitsee luottamuksellinen lämmin tunnelma, jossa minäkin saan luvan ihailla ja ihastella molempien miehieni itsepäisiä, tahtovia peniksiä ja niiden alla riippuvia hellyttävän raskaita kuukusia, joissa piilee se voima ja energia, joka tekee miehistä niin ihanan intohimoisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei anonyymi. Mistäs minä kirjoittaisin? Vuoropuheluistamme parhaan ystävättäreni kanssa, kun hän yrittää ylipuhua minua jättämään tällaisen säädyttömän, naimisissa olevalle naiselle sopimattoman harrastuksen? Kuinka minä puolustaudun, että se minua ja miestäni juuri kiehtookin, että tämä on yhtä aikaa kauhistuttavaa ja nautinnollista. Että vieras mies tosiaan laukeaa emättimessäni, että hänelle sallitaan esteetön, luonnollinen siemensyöksy, että meidän kolmen kesken vallitsee luottamuksellinen lämmin tunnelma, jossa minäkin saan luvan ihailla ja ihastella molempien miehieni itsepäisiä, tahtovia peniksiä ja niiden alla riippuvia hellyttävän raskaita kuukusia, joissa piilee se voima ja energia, joka tekee miehistä niin ihanan intohimoisia.

        Hei.

        Olet ilmeisen hyvä kirjoittamaan kokemuksistasi, joten voit itse valita, minkä tahansa tapahtumista haluat kertoa meille halukkaille lukijoille.

        Koska tuo elämäntyyli sopii sekä sinulle että miehellesi, ei sunulla ole mitään tarvetta luopua siitä eikä myöskään tarvetta puolustautua. Mitä se kenellekään muulle kuuluu, kuinka sinä ja miehesi hankitte seksinautinnon, joka teille sopii.


    • Anonyymi

      Hei Hilma.
      Nostan tämän jutun ylemmäksi, jos vaikka kuultaisiin Hilman kuulumisia.

      • Anonyymi

        Hyvinhän tuo Hilma kirjoitti. Osaa herkistellä. Jospa minäkin "Jussina", Satakunnan Jussina kertoisin miten meillä päin eletään, tai elettiin yksi tällainen episodi, kun lapset oli pieniä, ja avioliitto turvasatama, josta voi uskaltaudtua joskus joihinkin kokeiluihin. Oli se päähänpisto, että vaimon pitää saada kokemus, ja tietysti minunkin omanlaiseni. Ehkä herkimpånä, hienovaraisimpana on jäänyt mieleen tällainen hetki. On löydetty tämä "Matti", sinkku porilainen LVI-asentaja, ja ilta on siinä vaiheessa, että ollaan saunassa, perhesaunassa koko porukka. Vaimo pesee lasten tukkia siinä meidän silmiemme alla. Tissit heiluvat, ja vaimokin tietää että ne heiluvat ja vilkaisee meitä, tietää että häntä katsellaan. Hän on siinä viattomasti kuin ei mitään, äitinä, mutta samalla naisena jota katsellaan juuri sillä silmällä. Pakaroiden paljas kaari, vatsan kumpu, ja sen alla toinen kumpu, karvainen, salaperäinen, katsetta puoleensa vetävä. Ja siinä alemmassa kummussa on halkio, johon ajatus tuon tuosta karkaa vaikka jutellaan niitä näitä ja höpötellään lasten kanssa. Vaimo hymyilee vieraalle ja vaimo hymyilee minulle, vuoron perään, tietää että hänellä on toisetkin huulet, hieman jo paisuneet, niin kuin meillä miehilläkin, painaviksi käyneet. Hieman silmäpeliä puolin ja toisin, kauneuden ja kuntoisuuden ihailua, mutta vain esteettisessä mielessä, mutta hieman eroottisessakin. Tiedämmehän mikä meitä odottaisi, kun tukat on kuivattu, hampaat pesty, lapset nukutettu. Mutta vielä vaimo on siinä tukka märkänä, huolekkaana äitinä ja aviovaimona, naiseudestaan tietoisena, vaivihkaa vilkuillen vierasta sinnekin mille päästäisi itsensä irti sitten kun yön salaperäinen hiljaisuus laskeutuu ja käärmeet sihisten luikertelevat lämpimään, niitä väristen odottavaan koloonsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvinhän tuo Hilma kirjoitti. Osaa herkistellä. Jospa minäkin "Jussina", Satakunnan Jussina kertoisin miten meillä päin eletään, tai elettiin yksi tällainen episodi, kun lapset oli pieniä, ja avioliitto turvasatama, josta voi uskaltaudtua joskus joihinkin kokeiluihin. Oli se päähänpisto, että vaimon pitää saada kokemus, ja tietysti minunkin omanlaiseni. Ehkä herkimpånä, hienovaraisimpana on jäänyt mieleen tällainen hetki. On löydetty tämä "Matti", sinkku porilainen LVI-asentaja, ja ilta on siinä vaiheessa, että ollaan saunassa, perhesaunassa koko porukka. Vaimo pesee lasten tukkia siinä meidän silmiemme alla. Tissit heiluvat, ja vaimokin tietää että ne heiluvat ja vilkaisee meitä, tietää että häntä katsellaan. Hän on siinä viattomasti kuin ei mitään, äitinä, mutta samalla naisena jota katsellaan juuri sillä silmällä. Pakaroiden paljas kaari, vatsan kumpu, ja sen alla toinen kumpu, karvainen, salaperäinen, katsetta puoleensa vetävä. Ja siinä alemmassa kummussa on halkio, johon ajatus tuon tuosta karkaa vaikka jutellaan niitä näitä ja höpötellään lasten kanssa. Vaimo hymyilee vieraalle ja vaimo hymyilee minulle, vuoron perään, tietää että hänellä on toisetkin huulet, hieman jo paisuneet, niin kuin meillä miehilläkin, painaviksi käyneet. Hieman silmäpeliä puolin ja toisin, kauneuden ja kuntoisuuden ihailua, mutta vain esteettisessä mielessä, mutta hieman eroottisessakin. Tiedämmehän mikä meitä odottaisi, kun tukat on kuivattu, hampaat pesty, lapset nukutettu. Mutta vielä vaimo on siinä tukka märkänä, huolekkaana äitinä ja aviovaimona, naiseudestaan tietoisena, vaivihkaa vilkuillen vierasta sinnekin mille päästäisi itsensä irti sitten kun yön salaperäinen hiljaisuus laskeutuu ja käärmeet sihisten luikertelevat lämpimään, niitä väristen odottavaan koloonsa.

        Ja taas sitä on luettu isojen poikien lehtiä hehehehee 🤣 😂


    • Anonyymi

      Kyllä se vieras on aika yleistä,parien kesken.
      Meillä se tapahtui kun olin melkein nelikymppinen.
      Seksuaalisuus heräsi uudestaan lapsi arjen jälkeen.
      Puhuimme mieheni kanssa ,että miten vieras mies tain jopa kaksikin tekisi hyvää sänky puuhiin.
      Sitten se vaan tuli eteen. Ravintolasta se tarttui ,kaks innokasta nuorta miestä. Pikkuisen lujille siinä joutui ,kun eka lopetti toinen tuli lennosta päälleni.

      • Anonyymi

        😂😂🤣🤣😅😅😆


    • Anonyymi

      Mitä kuuluu?

    Ketjusta on poistettu 99 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1796
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1583
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      49
      1539
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      10
      1260
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1132
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe