Aihe

Ikäjakauma

tosityhmä

Sysmän ongelma on ikäjakauma eli suurin osa rollaatori porukkaa,näin oli ennenkin näillä pelataan nytkin.Siihen lisätään pari säätäjää ja amen.

14

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hölmö

   Eihän täällä ole nuorille mitään täällä hölmöilään jo nyt niin paljon että ei tänne uskalla kukaan täyspäinen edes tulla tänne tulee vaan kaikenlaista paskasakkia sosialipummeja ja nekin lisäävät kunnan menoja eivät tuo muuta kuin levottomuutta s marketin edessä on tämän kunnan kerma haha !

  • Hoitoonheti

   Molemmat kirjoittajat ovat niin pihalla oikeasta elämästä, että ihan hävettää kummankin puolesta. Syntymävuodet varmaankin ennen 90-lukua, koska suomenkielen- ja kirjoitustaito alle normitason. Näillä eväillä ette kumpikaan elämää kunnialla läpäise. Säälin teitä, ennuste ei hyvä.

   • tosityhmä

    Olenkin ihmetellyt mikä mättää,se onkin kirjoitustaito ja pitäisi olla ruotsinkielinen.Turhaan tullut 34 vuotta veroja maksettua, ei kela/ansiosidonnaista.


  • hölmö

   Sinähän oikein fariseus olet kun ymmärrä viestiä mitä tarkoitetaan vai kuulutko tähän ylimystöön koulukiusaajien kanssa kyllä näistä teksteistä selviää mitä tarkoitetaan vai oletko vihreä!!!

   • Sysmättääkö

    Syö lisää opioideja!


  • vasemmanjalanvirsu

   mutta minäpä se oonki tämmönen tähen takana tulia ja ölömölö se vaan kuuluu ku kylillä kuleksin.takkiki o nykyää väärinpäi

  • Anonyymi

   Lapsia vähän, vanhuksia paljon. Pitäisi saada lisää työvoimaa. Eikö robotteja voi laittaa enemmän töihin niin saadaan ihmistyövoimaa esim. hoitoalalle, jolla robot ei menesty?

   Kaikki maahanmuutto on työperäistä. Tulijoiden huoltaminen teettää runsaasti töitä, siksi tulijoita niin paljon päästettiin sisään.

  • Anonyymi

   Yksi Sysmän ongelmista on myös epätasapainossa oleva sukukypsien (20-40 vuotiaiaat) naisten ja miesten määrällinen epäsuhde. Sysmässä nimittäin on yhtä naista kohti miltei 1,5 miestä, ja sen kyllä huomaa kun poikkeaa paikoissa joissa naisten ja miesten pitäisi tasavertaisina kohdata.

   • Anonyymi

    Tytöt käyvät lukioon ja lähtevät opiskelemaam yliopistoon jääden sille tielle. Sysmään jää bensalenkkari amiksia.


  • Anonyymi

   Sysmässä on hyvä asua kaikenikäisten. Pieneksi paikkakunnaksi rauhallinen ja kuitenkin toimiva. Paljon kaikkea mitä ihminen tarvii. Palvelut lähellä harrastuksia löytyy ja rauhallista on.

   • Anonyymi

    Sysmä on pysähtyneisyyden tilassa oleva peräkylä. Ei mitenkään poikkeava. Näitä on Suomi täynnä. Rauhallista on todella kun myymäliinteistöjäkin puretaan asiakkaiden eli ostovoiman puutteessa. Kaikkea on jos S-Market ja naapurin pitämä parturikampaaja ovat kaikki mitä kaipaa. Vanhemmat tekevät lapsilleen palveluksen ohjaamalla nämä näkemään kylän ulkopuoliset mahdollisuudet. Kannustavat lapsensa opiskelemaan muuallekin kuin naapurikunnan amikseen. Ei näiden kuolevien kylien kuihtuminen ole tragedia vaan tragedia on jos nuoret miehet joilla on elämä edessään jumittuvat tänne peräkammarin pojiksi.


  • Anonyymi

   Pitäisi olla enemmän kohtuuhintaisia vuokra rivareita että olisi esteetöntä liikkumista ajateltu nykyiset kunnan rivarit kalliita ja huonokuntoisia eivät houkuttele asukkaita kerrostalot tyhjenee joutaa purkaa samoin rivitalot kohta ellei remontoida ei ne ilman hoitoa kunnossa pysy taitaa vuokrarahat mennä kankkulan kaivoon niinkuin auton käyttömaksutkin se näkyy teitten kunnossa !

  • Anonyymi

   Kyllä näin on pelkkä kulttuuri ja suvisoitto sekä uotinpäivät ei tänne houkuttele kirjakylä päivätkin joutaa lopettaa kun ei ole kirjakauppaakaan niin mikä kirjakylä se semmoinen on ja kaikkeen hömppään pyydetään viellä kunnalta avustusta että keinotekoista tuntuu olevan !

   • Anonyymi

    Ps . se hölmölä nimitys alkaa tuntua jotenkin omimmilta nimeltä!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   210
   13655
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   3548
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   2309