Ikäjakauma

tosityhmä

Sysmän ongelma on ikäjakauma eli suurin osa rollaatori porukkaa,näin oli ennenkin näillä pelataan nytkin.Siihen lisätään pari säätäjää ja amen.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hölmö

      Eihän täällä ole nuorille mitään täällä hölmöilään jo nyt niin paljon että ei tänne uskalla kukaan täyspäinen edes tulla tänne tulee vaan kaikenlaista paskasakkia sosialipummeja ja nekin lisäävät kunnan menoja eivät tuo muuta kuin levottomuutta s marketin edessä on tämän kunnan kerma haha !

    • Hoitoonheti

      Molemmat kirjoittajat ovat niin pihalla oikeasta elämästä, että ihan hävettää kummankin puolesta. Syntymävuodet varmaankin ennen 90-lukua, koska suomenkielen- ja kirjoitustaito alle normitason. Näillä eväillä ette kumpikaan elämää kunnialla läpäise. Säälin teitä, ennuste ei hyvä.

      • tosityhmä

        Olenkin ihmetellyt mikä mättää,se onkin kirjoitustaito ja pitäisi olla ruotsinkielinen.Turhaan tullut 34 vuotta veroja maksettua, ei kela/ansiosidonnaista.


    • hölmö

      Sinähän oikein fariseus olet kun ymmärrä viestiä mitä tarkoitetaan vai kuulutko tähän ylimystöön koulukiusaajien kanssa kyllä näistä teksteistä selviää mitä tarkoitetaan vai oletko vihreä!!!

      • Sysmättääkö

        Syö lisää opioideja!


    • vasemmanjalanvirsu

      mutta minäpä se oonki tämmönen tähen takana tulia ja ölömölö se vaan kuuluu ku kylillä kuleksin.takkiki o nykyää väärinpäi

    • Anonyymi

      Lapsia vähän, vanhuksia paljon. Pitäisi saada lisää työvoimaa. Eikö robotteja voi laittaa enemmän töihin niin saadaan ihmistyövoimaa esim. hoitoalalle, jolla robot ei menesty?


      Kaikki maahanmuutto on työperäistä. Tulijoiden huoltaminen teettää runsaasti töitä, siksi tulijoita niin paljon päästettiin sisään.

    • Anonyymi

      Yksi Sysmän ongelmista on myös epätasapainossa oleva sukukypsien (20-40 vuotiaiaat) naisten ja miesten määrällinen epäsuhde. Sysmässä nimittäin on yhtä naista kohti miltei 1,5 miestä, ja sen kyllä huomaa kun poikkeaa paikoissa joissa naisten ja miesten pitäisi tasavertaisina kohdata.

      • Anonyymi

        Tytöt käyvät lukioon ja lähtevät opiskelemaam yliopistoon jääden sille tielle. Sysmään jää bensalenkkari amiksia.


    • Anonyymi

      Sysmässä on hyvä asua kaikenikäisten. Pieneksi paikkakunnaksi rauhallinen ja kuitenkin toimiva. Paljon kaikkea mitä ihminen tarvii. Palvelut lähellä harrastuksia löytyy ja rauhallista on.

      • Anonyymi

        Sysmä on pysähtyneisyyden tilassa oleva peräkylä. Ei mitenkään poikkeava. Näitä on Suomi täynnä. Rauhallista on todella kun myymäliinteistöjäkin puretaan asiakkaiden eli ostovoiman puutteessa. Kaikkea on jos S-Market ja naapurin pitämä parturikampaaja ovat kaikki mitä kaipaa. Vanhemmat tekevät lapsilleen palveluksen ohjaamalla nämä näkemään kylän ulkopuoliset mahdollisuudet. Kannustavat lapsensa opiskelemaan muuallekin kuin naapurikunnan amikseen. Ei näiden kuolevien kylien kuihtuminen ole tragedia vaan tragedia on jos nuoret miehet joilla on elämä edessään jumittuvat tänne peräkammarin pojiksi.


    • Anonyymi

      Pitäisi olla enemmän kohtuuhintaisia vuokra rivareita että olisi esteetöntä liikkumista ajateltu nykyiset kunnan rivarit kalliita ja huonokuntoisia eivät houkuttele asukkaita kerrostalot tyhjenee joutaa purkaa samoin rivitalot kohta ellei remontoida ei ne ilman hoitoa kunnossa pysy taitaa vuokrarahat mennä kankkulan kaivoon niinkuin auton käyttömaksutkin se näkyy teitten kunnossa !

    • Anonyymi

      Kyllä näin on pelkkä kulttuuri ja suvisoitto sekä uotinpäivät ei tänne houkuttele kirjakylä päivätkin joutaa lopettaa kun ei ole kirjakauppaakaan niin mikä kirjakylä se semmoinen on ja kaikkeen hömppään pyydetään viellä kunnalta avustusta että keinotekoista tuntuu olevan !

      • Anonyymi

        Ps . se hölmölä nimitys alkaa tuntua jotenkin omimmilta nimeltä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe