Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Bluetooth kypärä

Mitteliäs

Minkälaisia kokemuksia porukoilla on bluetooth kypäristä ? Ei ainakaan näytä olevan kovin yleinen kun kattelee liikkeitten kypärä vaihtoehtoja. Itestä se kuulostais hyvälle ajelessa yksin tai pelkääjän kanssa. Muuallapäin maailmaa niitä kyllä on myynnissä ja käytössä mutta miks ei Suomessa ? Kertokaa kokemuksia käyttöstä...

14

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitäsähoriset

      bluetoothkypäräpuhelimia on myynnissä Suomen kivijalkaliikkeissä kymmeniä erilaisia.

    • vastaustasdsd

      ei niitä valmiita kokoonpanoja ole saatavilla montakaan. joten osta se kypäräpuhelin ja liitä se kypärääsi.

    • Jutustelija1

      Itse en käytä kun haluan kuunnella mitä tapahtuu.

      • Vittuettäoot

        Jutustelija1 ärsyttävä !!! Joka ketjuun samaa paskaa. Et voi olla täysijärkinen kun jaksat vuodesta toiseen tota spämmiäsi.


      • Jutustelija1
        Vittuettäoot kirjoitti:

        Jutustelija1 ärsyttävä !!! Joka ketjuun samaa paskaa. Et voi olla täysijärkinen kun jaksat vuodesta toiseen tota spämmiäsi.

        Kun kerran luet täällä aktiivisesti niin lienet huomannut että kommentoin lähes joka ketjuun täyttä asiaa enkä pelkästään linkitä ns. Vehkeitäni.


    • kesää_odottava

      Koeajoin syksyllä Schuberth C4:n ja ainakin minulla se tuntui hyvältä: istui hyvin ja hiljainen oli. Niinpä ostin sellaisen nyt messuilta. Vielä pitää ostaa se melko kallis bluetooth-paketti.

      • rtu

        Eikö se pikasolki painanut kaulaa?minun schubertin c3 pro solki kyllä painoi nyt on avattava kypärä vaihdossa johon saa laitettua tehtaalla tupla d.


    • Mitteliäs

      Toi Sharkspeed näyttää myyvän ihan asiallisen näkösiä Bluetooth kypäriä... Kukaan ostanu ???

    • kesää_odottava

      Jatkoa aiempaan: XL Motosta sain SC1-bluetoothsysteemin Schuberthiin 155 euroa toimituskuluineen.Pariutui helposti puhelimen kanssa. Hyvät on äänet. Kausi saa alkaa tuon puolesta!

    • Mitteliäs

      Tosiaan kypärään saa kyllä ostettua erikseen bluetooth varustuksen mutta hinta kysymys joka on sitten joillekin aika rohkea. Nyt osti ite sitten Sharkspeed bluetoothkypärän. Kypärään valmiiksi mietityn ja asennetun järjestelmän. Todella hyvän tuntunen kypärä ja kooltaan juuri sitä mitä ilmotuksessa on. Äänen laatu tosi hyvä, helppo säätää äänen voimakkuus ja vastata puheluun.Todella helppo yhdistää kännykkään. Kuten arvaatte niin maantiellä en ole vielä kokenut mutta usko on korkealla. Toimitus kestää kaks viikkoa mutta sitten tulee ovelle. Toimitus ja asioninti on Ruotsiks. Voin hyvin suositella muillekkin.

      • Anonyymi

        Moi. Miten tuo kypäräsi toimi menneenä kesänä? Olen itsekin miettinyt tuota Sharkspeedin bluetooth-kypärää, mutta kovasti epäröinyt onko äänen laatu sellainen että pääsee oikeasti kuuntelemansa musiikin fiilikseen...


    • Anonyymi

      Mul oli nyt kesän käytössä toi Sharkspeedin bluetooth kypärä ja ajelin n.10 000 km. Olen tosi tyytyväinen itse kypärään ja äänen laatuun. Ei tarvi huutaa täysillä musiikki vaan ääni on ihan normaali voimakkuudella ja hyvin saa selvää musiikista sekä puheesta. Samalla kuuluu myös pyörän äänet taustalla joten on hyvin moottorin äänistä myös mukana. Akku kestää hyvin n. 8-12 tuntia joten ei tarvi ladata joka kerta ennen ajoon lähtöä. (mulla on tosin kyl myös ubs-laturi pyörässä). On tosi mukava ajella ja samalla kuunnella radioo ja tarvittaessa väliin tulee navigaattorin ohjeita. En ite ainakaan enää osta muuta kypärää, kyl niin paljo tykästyin siihen bluethoottiin. Sharkspeedin hinta laatusuhde on kyl mun mielestä ylivertanen muihin kypäriin verrattuna.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ja näitä ei taida olla kuin nettikaupoissa, eli sokkana tilaamaan ?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe