Ajattelin lopettaa kovempien pakkasten aikana ruokinnan.

Tarkoituksena tappaa mahdollisimman paljon peuroja ja kauriita nälkään pois petojen ruokalistalta. Jos ei ole hirvieläimiä niin ei ole susiakaan.
Ilmoita


Onkohan nyt ehkä mahdollinen ajatuksenjuoksusi, ihan täydessä hapessa. Miksi kiduttaisit peuroja ja tappaisit nälkään, miksi et keskity itse ongelman poistoon. Saitteko niin monta peuraa kaadetuksi, kun luvat antoivat myöten. Tuli vain mieleen. Meillä, täällä itäsuomessa oli viimesyksynä kaveri hirvijahdissa lounaissuomesta. Valitteli, kun eivät tahdo saada kiintiöitä täyteen peurojen osalta. No, me reiluina miehinä tarjouduttiin jeesaa sopivalla, kulut korvaavalla hinnalla. Kuinka ollakkaan. Tyyristä tuo peurajahti, hintaa olisi tullut, reilusti toista tonnia kaadolta. Emme olisi muuta tarvineet kuin luvat, loput olisimme hoitaneet itse.
Ilmoita
Jos eivät ilman ruokintaa pärjää niin kuolkoot
Ilmoita
Syyttömiä nuo peurat on . Kannattas nuo päljät päättäjät Eu:ssa ja suomen eduskunnassa laittaa näläkäkuurille kun tekevät noita lakeja joissa susikantaa suojellaan liikaa.
Paras konsti olisi meillä metsästäjillä pitää "välivuosi" Hirvijahdissa;; vastineeksi susipolitiikan muutos:
Katsotttas vuoden kuluttu, että tulisko kylkijäisenä joku susilupa hirviluvan ohessa.
Ilmoita
Turhaa sitä seisovaa pöytää susille on kasvattaa. Länsisuomessa susikanta on vahvistunut huomattavasti ja syynä on peurakannan kasvu.

Aina nillitetään mitenkä peurakanta kasvaa ja kuitenkin ruokitaan. Lopettakaa ehdottomasti kaikkinainen ruokinta peuroille ja kauriille.
Ilmoita
Entä tämmöinen vaihtoehto että lopetat itse ajattelun näistä luontoasioista?
JA unohtamatta että koetat itse esim nyt pakkaskauden olla syömättä muuta kuin lunta ?
Ilmoita
Ei niitä kannata ruokkia. Hyvä valinta tuo ruokinnan lopettaminen. Turhaa niitä kasvatta muiden ammuttavaksi ja susien ruuaksi.
Ilmoita
Jo vain aloittajalta tuli pöljää puhetta. Ei se susikanta suinkaan siihen kuole, jos hirvet ja peurat kuolevat sukupuuttoon, sillä onhan Suomessa edelleenkin lihamulli- ja lammas- ja sikatiloja yms. lypsykarjankasvattajia, joitten elikot käyskentelevät viheriäisillä niityillä aitauksissaan. Eivätkä kyseiset aidat pidättele susia, vaikka olisi sähkövirta langassa. Vähän kun painuu kumaraan, niin jo vain pääsee luikahtamaan aidan ali. Ja ei kun vaan syömään tuoretta lihhaa.
Ilmoita
Eu;n tuella perustetaan riistapeltoja.Yksityiset ihmiset ei ruoki muita kuin "Sorsia"
ja niitäkin Kaupunkeissa. Siellä missä on perusteettu riistapeltoja ne myös kerää "Susia"
Metsästäjät eivät ruoki edes enää "Jäniksiä"niitäkin ruokkii "Motot"
Ei Suomessa olekaan enää metsästäjiä kuin harvassa kunnassa.
Kaikki muut ovat Teknolokian uhreja sohvalta ajattavia ja rallia harrastavia satelliiti-
"Susia". Ei kannata edes ajatella ruokintaa/ei ainakaan kerto siitä/katsos kun Jäniskin on jalostettu Kauriiksi ammutaan sukupuuttoon.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ajattelin lopettaa kovempien pakkasten aikana ruokinnan.

Tarkoituksena tappaa mahdollisimman paljon peuroja ja kauriita nälkään pois petojen ruokalistalta. Jos ei ole hirvieläimiä niin ei ole susiakaan.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta